Steliossss Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Οι tegra 4 νομίζω ότι θα έβγαιναν τώρα το καλοκαίρι... Κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Οι tegra 4 νομίζω ότι θα έβγαιναν τώρα το καλοκαίρι... Κάνω λάθος? Tegra 4 σε Κινέζικο, από δύσκολο έως απίθανο και αυτό γιατί προτιμούν να χρησιμοποιούν δικά τους σχέδια, παρά να εισάγουν. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 να ρωτήσω κάτι ακόμα παιδία,για 3g σκεφτόμουν να βγάλω μια dual sim απο το κινητό μου αλλα δεν ξέρω αμα θα πρέπει να βάζω σε airplane mode το κινητό μου για να δουλέψει το 3g στην ταμπλέτα.ξερει κανείς να μου απαντήσει?αν δεν γίνεται να δουλέυουν ταυτόχρονα πια η λύση για καρτα 3g στην ταμπλέτα?υπάρχουν κάρτες μόνο για 3g?το ρωτάω γιατι δεν λέει να μην δουλέυει το κινητό οταν δίνω 3g στην ταμπλέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 να ρωτήσω κάτι ακόμα παιδία,για 3g σκεφτόμουν να βγάλω μια dual sim απο το κινητό μου αλλα δεν ξέρω αμα θα πρέπει να βάζω σε airplane mode το κινητό μου για να δουλέψει το 3g στην ταμπλέτα.ξερει κανείς να μου απαντήσει?αν δεν γίνεται να δουλέυουν ταυτόχρονα πια η λύση για καρτα 3g στην ταμπλέτα?υπάρχουν κάρτες μόνο για 3g?το ρωτάω γιατι δεν λέει να μην δουλέυει το κινητό οταν δίνω 3g στην ταμπλέτα. Γινεται και σου δινουν extra SIM Ρωτα στην εταιρεια κινητης τηλεφωνια Λογω εποχης εχουν και προσφορες αρκει ν εχεις συνδεση μαζι τους (Πχ Vodafone 35€=20GB+ τα ΜΒ του κινητου απ οποιο θελω και με ξεχωριστη SIM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 βασικά καρτοκινητό το εχω και αγοράζω mb καθε φορα.λες οτι γίνεται δηλαδή να δουλευει και το κινητο αλλα και το 3g στην δέυτερη καρτα που θα ειναι στο ταμπλετ?συγνώμη και για το οφ τοπικ κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Σε cosmote που έχω πάρει δυο καρτες με το ίδιο νουμερο, δεν γίνεται αυτό που λες. Ή η μια δουλεύει, ή η αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 τι αλλες λυσεις εχω δηλαδη για να βαλω καρτα 3g στο tablet?μονο αμα παω σε συμβολαιο μαλλον απο οτι καταλαβαινω δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 τι αλλες λυσεις εχω δηλαδη για να βαλω καρτα 3g στο tablet?μονο αμα παω σε συμβολαιο μαλλον απο οτι καταλαβαινω δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) τι αλλες λυσεις εχω δηλαδη για να βαλω καρτα 3g στο tablet?μονο αμα παω σε συμβολαιο μαλλον απο οτι καταλαβαινω δηλαδη Οχι μπορεις να βαλεις σκετο καρτο Internet Χωρις ομως συνδεση με με συμβολαιο αποκλειεται να το βρεις σε λογικη τιμη Οποτε αν το θες για συνεχεια ναι μονο με συμβολαιο Σε cosmote που έχω πάρει δυο καρτες με το ίδιο νουμερο, δεν γίνεται αυτό που λες. Ή η μια δουλεύει, ή η αλλη. Η Voda το κανει με +5€ το μηνα στον λογαρισμο του κινητου + το κοστος απ τα ΜΒ που θα αγορασεις extra -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 9, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Είναι μόνο data το 3g έτσι; Όχι και phone. H Q δίνει 240mb με 3 ευρω το μηνα και 500mb με 5 ευρώ. Είναι αρκετά άραγε για απλό ψάξιμο (όπως στάσεις και ωράριο λεωφορείων π.χ. όχι "χοντρά" πράμματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Είναι μόνο data το 3g έτσι; Όχι και phone. H Q δίνει 240mb με 3 ευρω το μηνα και 500mb με 5 ευρώ. Είναι αρκετά άραγε για απλό ψάξιμο (όπως στάσεις και ωράριο λεωφορείων π.χ. όχι "χοντρά" πράμματα). Ναι μονο data αλλα μπαινει κι ο ογκος που εχεις με την συνεδεση αν εχεις τετοιο συμβολαιο Τα data τα κοβεις οποτε θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Είναι μόνο data το 3g έτσι; Όχι και phone. H Q δίνει 240mb με 3 ευρω το μηνα και 500mb με 5 ευρώ. Είναι αρκετά άραγε για απλό ψάξιμο (όπως στάσεις και ωράριο λεωφορείων π.χ. όχι "χοντρά" πράμματα). Η Q δινει με 3 ευρω 120 ΜΒ και 120 ΜΒ δωρο, με 5 ευρω δινει 500Μβ και 100 δωρο. Εγω αυτο εχω. Με απλο σερφαρισμα, αναζητησεις και 2-3χάρτες δεν τα εξαντλησα. Φυσικα με κομενο το auto update του google store και χωρίς αλλες εφαρμογες, αυτοματης ενημερωσης οπως καιρος κλπ εχεις και την εφαρμογη της Q, που παρακολουθεις τα παντα και ενργοποιης οτι θελεις οποτε θελεις. Αν δεν εχεις βαριες απαιτησεις νομιζω ειναι αρκετο. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Υπεραρκετα είναι τα 500 παιδια.. Εγω ενα μηνα με πολύ σέρφινγκ δεν το εξαντλησα. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 αυτό το πρόγραμμα της q όντως φαίνεται ενδιαφέρων γιατί βγάζεις μια sim από εκεί και πληρώνεις μόνο για το 3g και όχι για χρόνο ομιλίας.σαν σήμα και ταχύτητες τι λέει άραγε η q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vafstam Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα καμία Βοηθεια για το πως μπορούμε να βάλουμε το google play στο bitmore tab 810. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα καμία Βοηθεια για το πως μπορούμε να βάλουμε το google play στο bitmore tab 810. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ειναι rootαρισμενο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 αυτό το πρόγραμμα της q όντως φαίνεται ενδιαφέρων γιατί βγάζεις μια sim από εκεί και πληρώνεις μόνο για το 3g και όχι για χρόνο ομιλίας.σαν σήμα και ταχύτητες τι λέει άραγε η q? Δεν εχω παρατηρησει διαφορες (αισθητές).....δεν ξερω σε απομερα μερη τι κανει… αλλα φανταζομαι ο, τι κανει και η wind. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 για τον Mediatek MT6589T ξέρετε τπτ αξίζει σε tablet ? έχει δύναμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 τι αλλες λυσεις εχω δηλαδη για να βαλω καρτα 3g στο tablet?μονο αμα παω σε συμβολαιο μαλλον απο οτι καταλαβαινω δηλαδη Θα κάνεις ο,τι έχω κάνει και εγώ. Στικακι ξεκλείδωτο 3g με κάποια φτηνή καρτοκινητή πχ Vodafone cu που με 5€ παίρνεις 500mb/μήνα. Για απευθείας σύνδεση θες OTG σύνδεση και το ppp widget από το play store. Αλλιώς ασύρματα παίρνεις και ένα 3g Wi-Fi router. Δες παλιότερα μηνύματά μου για λεπτομέρειες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vafstam Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ο αριθμός έκδοσης είναι: rockchip V2.0.3.JRO03H.eng.root.20130329.160622. Εάν αυτό σημαίνει ότι είναι rootαρισμενο τότε είναι. Μη βάλεις τα γέλια δεν ξέρω καν τι σημαίνει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ο αριθμός έκδοσης είναι: rockchip V2.0.3.JRO03H.eng.root.20130329.160622. Εάν αυτό σημαίνει ότι είναι rootαρισμενο τότε είναι. Μη βάλεις τα γέλια δεν ξέρω καν τι σημαίνει root :) Για κατεβασε και δοκιμασε να στησεις αυτο http://www.4shared.com/android/rQ7RGWps/Google_Play_Store_416.htm Αν περασει ειναι rootαρισμενο Κανε κι ενα Google με root Android και θα παρεις μια ιδεα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Τι συζητάτε, η Wind στο f2g δίνει 1GB με 5€. Για τάμπλετ, είναι η καλύτερη επιλογή αν κάνεις πολύ συχνή χρήση ιντερνετ. Κι αντί για usb modem, μπορείς να κάνεις το κινητο hotspot Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 οχι εντάξη έχω παραγγείλει το pipo m6 3g οπότε δεν χρειάζομαι στικάκι.θα το δω αυτό με το f2g ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Βάζω το stick της Vodafone (Huawei K3770) στο tablet (momo 11 speed), το βλέπει κανονικά αλλά για κάποιο λόγο δεν συνδέομαι. Τι παίζει με τις ρυθμίσεις? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Βάζω το stick της Vodafone (Huawei K3770) στο tablet (momo 11 speed), το βλέπει κανονικά αλλά για κάποιο λόγο δεν συνδέομαι. Τι παίζει με τις ρυθμίσεις? :wacko: Μετακινήθηκε στη σωστή περιοχή. Δεν ανοίγουμε νέα νήματα για τέτοιες ερωτήσεις. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts