Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Toshiba AT300 http://uk.computers.toshiba-europe.com/Contents/Toshiba_uk/EN/SERIES_DESCRIPTION/images/tablet-at300.jpg Οθόνη 10.1” LED backlit (1280 x 800) με επικάλυψη Gorilla Glass Επεξεργαστή quad-core Nvidia Tegra 3 Μνήμη RAM 1GB Κάμερα 5MP Εμπρόσθια κάμερα 2MP Αποθηκευτικός χώρος 16GB/32GB (επέκταση με SDHC/SDHX) WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, audio in/out, microUSB, microHDMI Ηχεία 1W SRS audio Λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich Μπαταρία με αυτονομία 10 ώρες Διαστάσεις 260.6 x 178.9 x 8.95 mm Βάρος 590gr Edited July 30, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Υπαρχει τροπος/προγραμμα να αποθηκευσω/backup τη ρομ του ταμπλετ μου στην τωρινη του κατασταση,ωστε σε περιπτωση ατυχιας να το επαναφερω στις ρυθμισεις του?Οπως ακριβως κανει το norton ghost στον υπολογιστη. Επισης κανενας ευκολος τροπος να κανω root τη συσκευη?(αρχαριος εν οψη :ninja: ) Θελω να καλιμπραρω τη μπαταρια του ταμπλετ γιατι στο 40% σβηνει το ταμπλετ. Κατεβασα το battery calibration αλλα θελει να ειναι ροοτ η συσκευη(μου κανει εντυπωση που το titanium backup γραφει οτι ειναι root?! στην εναρξη του). Εκτος και αν υπαρχει τροπος χωρις να κανω root :worry: Edited July 29, 2012 by gponiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oel Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) γεια σας,Προκειται ν' αγορασω ενα toshiba tablet android απο Γερμανια.Αυτο εχει ελληνικα φορτωμενα και ελληνικο πληκτρολογιο ή οχι ?Αν οχι μπορω να φορτωσω εκ των υστερων?ευχαρiστω. το link ειναι αυτο: http://www.amazon.de/Toshiba-AT300-101-Tablet-PC-NVIDIA-Android/dp/B0087FWSZ0%3FSubscriptionId%3D0DWX0HJVE7AWX9HF4X82%26tag%3Dweihnachtsgeschenke-de-21%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0087FWSZ0 Edited July 30, 2012 by oel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ολα τα Android εχουν Ελληνικα σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Δεν έχουν όλα τα android (εξαρτάται το region που προορίζεται αλλά και άλλους παράγοντες) αλλά το συγκεκριμένο θα έχει και ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oel Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) <<......αλλά το συγκεκριμένο θα έχει και ελληνικά.>> Συγνωμη αλλα υπαρχει καποιος τροπος να μαθω σιγουρα αν εχει ελληνικα?Δεν εχουν ολα τα android?Δεν ειμαι σχετικος αλλα δεν ειναι τραβηγμενο να μην εχει...? Επισης παρατηρησα μια διχογνωμια μεταξυ των φιλων απο πανω.Καποια σιγουρη απαντηση ισως?Ευχαριστω. Edited July 30, 2012 by oel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Από τη στιγμή που είναι unbranded και προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά, θα έχεις κανονικά ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oel Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Τι εννοεις unbranded?Ειναι Toshiba. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ωραίο δείχνει,πότε θα έρθει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oel Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Οταν διευκρινισω οτι εχει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 unbranded εννοεί όχι από vodafone και τέτοια και μενού να μην έχει θα μπορείς να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο τώρα για το μενού , γνώμη μου πάντα δε θέλω να προσβάλω κανέναν , και στα αγγλικά να είναι δεν έχει μεγάλη σημασία μιας και λίγες είναι οι ρυθμίσεις του λειτουργικού .όλα σχεδόν τα app είναι στα αγγλικά οπότε , για μένα πάντα, είναι σα να είσαι σε η/υ και αντί να λέει έναρξη και ημερ/νια του στυλ ταδε ιουλιου ε λέει start και july Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oel Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 για τα αγγλικα δεν πολυεχω προβλημα,αλλα θα το παραγγειλω απο Γερμανια και με τα γερμανικα αστα να πανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 ναι ετσι έχεις δίκιο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μόνο γερμανικά και όχι αγγλικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) Εχει η γυναικα μου ενα tablet Prestigio 5080C PRO με ICS 4.03, το μηχανακι παιζει μια χαρα και γρηγορο κλπ, το θεμα ειναι οτι δοκιμασα να συνδεσω μεσω της micro usb στικακι μνημης και πληκτρολογιο και δε βλεπει τιποτα απο τα 2. δοκιμασα εναν ανταπτορα usb f/ micro usb που ειχε το πλαισιο, δεν εκανε τιποτε. πηρα απο το Play247 εναν αλλο "usb on the go" που υποτιθεται ειναι για αυτη τη δουλεια, τιποτα παλι. δε μπορω να βρω καμια ρυθμιση μεσα για το usb host..τι κανω λαθος??οταν τη συνδεσω με τον υπολογιστη τη βλεπει κανονικα (usb storage κλπ) επισης να σημειωσω οτι με το ανταπτορακι του πλαισιου δεν αλλαζει τιποτα, με το αλλο ομως, μολις το κουμπωσω πανω το συστημα για καποιο λογο σερνεται. μολις το βγαλω, επανερχεται η ταμπλετα υποτιθεται υποστηριζει και μνημη και 3g στικακια κλπ http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Tablet_PC/MultiPad_PMP5080C_PRO Edited August 6, 2012 by duende Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Πως σας φαινεται το Ployer Momo8 Bird Tablet με android 4.0.4 (http://www.amazon.co.uk/Ployer-Momo8-Bird-Tablet-Capacitive/dp/B0081HFPSG/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1344510762&sr=1-1). Εχει πολυ καλη τιμη και καλες κριτικες και σκεφτομαι να τη αγορασω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Φίλε ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το tablet . Μπορείς να μου πεις εντυπώσεις και αν μπορεί να παίξει παιχνίδια ? Εσύ είσαι ευχαριστημένος ? Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Καλησπέρα! Έχω το tablet Hi-Tech Easypad 1001 με android 2.2(froyo) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Την πρώτη φορά που σετάρω τον λογαριασμό μου στο gmail όλα καλά και συνδέομαι στο android market και κατεβάζω εφαρμογές και παιχνίδια. Από την στιγμή όμως που το κλείσω και το ανοίξω πάλι μου λέει "Google talk authentication failed", με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να κατεβάσω τίποτε πάλι. Το επανέφερα μία φορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά πάλι το ίδιο. Κατεβάζω για όσο είναι ανοιχτό και μετά μου βγάζει αυτό το μήνυμα συνέχεια. Τι μπορεί να φταίει; Χάνει τα στοιχεία μου δεν μπορώ να καταλάβω! Μήπως γνωρίζει κάποιος καμία λύση; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Καλησπέρα έχω αγοράσει αυτό http://www.pandawill.com/newsmy-newman-t3-tablet-pc-7-inch-android-40-512mb-ram-8gb-black-p59968.html Έχω 3 προβληματα 1. Ενώ μπαίνω στο youtube ( με stock browser ή Dolphin ή firefox) και ξεκινάν κανονικά τα video μετά από 2-3 λεπτά ασπρίζει το παράθυρο του video και δείχνει μόνο 1 μεγάλο εικονίδιο ΄΄Play''. Το πρόβλημα το έχω λύσει με την εφαρμογή youtube από to Goggle play (και παίζουν κανονικά) αλλά θα ήθελα να παίζει και κατευθείαν. 2. Το μεγάλο πρόβλημα τώρα , ενώ έχει ελληνικά στα μενού , δεν μπορώ να γράψω ελληνικά Εγκατέστησα όποιο πληκτρολόγιο βρήκα (που υποστηρίζει ελληνικά), gokeyboard , ics keyboard , swype κτλ αλλά όταν πάω να τα ενεργοποιήσω δεν τα βρίσκω για να τα επιλέξω , (σαν να μην τα έχω εγκαταστήσει καθόλου). 3. Για να λύσω το παραπάνω πρόβλημα σκέφτηκα α. να βάλω νέο firmware β. να το κάνω root Αλλά δεν μπορώ να το κάνω να το ΄΄δει΄΄ το PC , έχω εγκαταστήσει όποιους drivers έχω βρει το βλέπει σαν νέα συσκευή ΄΄ADB android DEVICE'', αλλά όποιο πρόγρμμα και να προσπάθησα να το κάνω να το ''δει'' (Rock chip Flash Tool , Unlock Root ) βγάζει μήνυμα ότι δεν βρίσκει συσκευή. *Την διαδικάσία με το VOLUME+ και το POWER ON την κάνω και βγάζει ένα ANDROID το οποίο είναι σε κατάσταση επισκευής. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Παιδια πως το συνδεω που παω τι κανω,βοηθηστεεεε ? Εχω ενα στικακι ιντερνετ on the go της cosmote εντωμεταξυ ειναι της ZTE το συνδεω με ενα ανταπτορα που πηγαινει σε ενα πολυusb κ απο εκει συνδεω το στικακι . Οταν το συνδεω το στικακι αναβει το χρωμα του αλλα δεν μου δειχνει τιποτα στο zenithink ειναι η νεα εκδοση με το 1gb ραμ ,τι κανω λαθος ? Edited August 21, 2012 by akishellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 σκεφτομαι να παρω αυτο: http://www.merimobiles.com/Cube_U30GT_1_6GHz_Dual_Core_10_1_inch_IPS_1280_800_p/meri4701.htm το tablet το οποιο εχει πολυ καλά χαρακτηριστικα και ειναι αναβαθμισμενό σε android 4.1 jellybean απ'οτι διαβασα και σε οσα δεν εχουν αναβαθμιστει, υπαρχει το firmware στην επισημη σελιδα τους: http://www.cube-tablet.com/news/u30gt-h-android-4-1-jellybean-firmware/ το εχω βρει σε πολλά site και θέλω τη γνώμη σας, να το πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 σκεφτομαι να παρω αυτο: http://www.merimobiles.com/Cube_U30GT_1_6GHz_Dual_Core_10_1_inch_IPS_1280_800_p/meri4701.htm το tablet το οποιο εχει πολυ καλά χαρακτηριστικα και ειναι αναβαθμισμενό σε android 4.1 jellybean απ'οτι διαβασα και σε οσα δεν εχουν αναβαθμιστει, υπαρχει το firmware στην επισημη σελιδα τους: http://www.cube-tablet.com/news/u30gt-h-android-4-1-jellybean-firmware/ το εχω βρει σε πολλά site και θέλω τη γνώμη σας, να το πάρω; Έχω αυτήν την ταμπλέτα εδώ και 20 μέρες και είναι σουπερ, αυτό που με έχει εντυπωσίασα είναι η μπαταρία του σε σχέση με το Μ19 που είχα. Αυτή η ρομ που λες είναι παλιά, έχει βγει εδώ και 3 μέρες η 1,06. Αυτό που αξίζει στα Cube είναι η υποστήριξη σπω την εταιρία σε καινούργιες ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 την 1.06 που την βρήκες; αν δεις για το W εχει την 1.08 και για H την 1.04 http://www.cube-tablet.com/news/ σ' ευχαριστω πολυ πάντως για τις πληροφορίες, λειτουργεί καλά; γιατι διαβάζω εδω μεσα κάτι με προβλήματα στα wifi (σε άλλα μοντέλα), εσυ δεν αντιμετωπισες κάτι τετοιο; απο ποιό site την αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 την 1.06 που την βρήκες; αν δεις για το W εχει την 1.08 και για H την 1.04 http://www.cube-tablet.com/news/ σ' ευχαριστω πολυ πάντως για τις πληροφορίες, λειτουργεί καλά; γιατι διαβάζω εδω μεσα κάτι με προβλήματα στα wifi (σε άλλα μοντέλα), εσυ δεν αντιμετωπισες κάτι τετοιο; απο ποιό site την αγόρασες; δες εδω : http://www.51cube.net/ch/DownShow.asp?ID=67 με το wifi μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα, στο μέλλον θα δούμε. το πηρά από merimobiles αλλά με καθυστέρησαν πολύ, 2 μήνες περίπου γιατί δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες θα το παραγγείλω, είναι ευκολη η εγκατάσταση του firmware; και κάτι ακόμα, ελληνικά υποστηρίζει σα γλώσσα το tablet, οταν σου ηρθε υπηρχαν σαν επιλογή; ακόμα και μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης 1.06 υπήρχαν διαθέσιμα στο μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες θα το παραγγείλω, είναι ευκολη η εγκατάσταση του firmware; και κάτι ακόμα, ελληνικά υποστηρίζει σα γλώσσα το tablet, οταν σου ηρθε υπηρχαν σαν επιλογή; ακόμα και μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης 1.06 υπήρχαν διαθέσιμα στο μενού; Ελληνικά υποστηρίζει σε όλες της έκδοσης που έχω πέραση μέχρι τώρα. Απλά στην αρχή από αγγλικά το γυρνάς σε ελληνικά. Η αλλαγή ρομ γίνεται πολύ εύκολα μέσω pc με το καλώδιο usb, κατεβάζεις την ρομ και το πρόγραμμα RKBatchTool_1.5 και της αλλάζεις μέσα σε 5 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts