Jump to content

kostis_74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostis_74

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

kostis_74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Σκέφτομαι μέσα στο επόμενο διάστημα να πάρω κινητό λόγω αναβάθμισης, και σκέφτομαι ένα από τα 2. Ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα! Έχω το ασύρματο DECT Sagem D10T και επειδή έχω χάσει το manual θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει πως αλλάζω την ώρα. Διαφορετικά αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει που μπορώ να βρω το manual. Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα! Έχω το tablet Hi-Tech Easypad 1001 με android 2.2(froyo) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ να βρω πώς και αν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα! Μήπως γνωρίζει κάποιος καμία λύση; Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα! Έχω το tablet Hi-Tech Easypad 1001 με android 2.2(froyo) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Την πρώτη φορά που σετάρω τον λογαριασμό μου στο gmail όλα καλά και συνδέομαι στο android market και κατεβάζω εφαρμογές και παιχνίδια. Από την στιγμή όμως που το κλείσω και το ανοίξω πάλι μου λέει "Google talk authentication failed", με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να κατεβάσω τίποτε πάλι. Το επανέφερα μία φορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά πάλι το ίδιο. Κατεβάζω για όσο είναι ανοιχτό και μετά μου βγάζει αυτό το μήνυμα συνέχεια. Τι μπορεί να φταίει; Χάνει τα στοιχεία μου δεν μπορώ να καταλάβω! Μήπως γνωρίζει κάποιος καμία λύση; Ευχαριστώ!
  5. Καλημέρα! Ένας φίλος μου έδωσε το Samsung SGH-G600 και θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ ή υπάρχει κάποια εφαρμογή να περάσω στο κινητό για Track-id αναγνώριση τραγουδιών όπως είχε το παλιό μου Ericsson w850 πριν χαλάσει; Ευχαριστώ!
  6. Καλησπερα παιδια! Το track id δυστυχως σε μενα συνεχιζει να μην δουλευει, μου λεει "η υπηρεσια αναγνωρισης μουσικης δεν ειναι διαθεσιμη" ! Τι πρεπει να κανω για να δουλεψει? Τελος η ενταση στο ακουστικο (οταν δηλαδη μιλαω με καποιον αλλον) ειναι πολυ χαμηλη, ακουγεται ο αλλος πολυ χαμηλα, και την ενταση την εχω στο τερμα! Μπορω να κανω κατι?? Ευχαριστω!
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ W850 ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΧΑΜΗΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Η ΟΧΙ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?
  8. Το trackID και σε εμενα δεν δουλευει παντως εδω και 10 μερες που το εχω. Τωρα τι φταιει δεν ξερω!
  9. Καποια βοηθεια σχετικα με το track-id που σε εμενα δεν δουλευει? Σε εσας δουλευει? Please help! :(
  10. Ρυθμισεις σχετικα με mms και internet ειναι σωστες, διοτι και τα 2 τα δοκιμασα και δουλευουν. Χρειαζεται καποιες περαιταιρω ρυθμισεις σχετικα με το track id?
  11. ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΩ. INTERNET ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, MMS ITS OK. ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ "Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ" ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ? ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ? :(
  12. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ TRACK-ID ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ"! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ Η ΟΧΙ?
  13. ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ 3G ΕΠΑΝΩ (ΕΝΑ ΣΑΝ ΚΥΚΛΑΚΙ), ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΛΥΨΗ 3G. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ?
  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ VIDEO ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ W850 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ VIDEO ΚΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η VIDEO ΚΛΗΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ? ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 3G ΚΑΡΤΑ COSMOTE.
  15. Μηπως ξερετε στο trackid γιατι συνεχεια μου λεει "η υπηρεσια αναγνωρισης μουσικης δεν ειναι διαθεσιμη" ?? Μηπως δεν δουλευει παντα? Στο internet μπαινει οκ τωρα και σας ευχαριστω για την βοηθεια!
×
×
  • Create New...