Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4πύρηνο με μπαταρία 2πύρηνου;

Και φωτό από μπροστά γιατί δεν βάζουν;

O RK3188 είναι στα 28nm και αναμένεται να έχει μικρότερη κατανάλωση - σημαντικά - σε σχέση με όλους τους τωρινούς επεξεργαστές (και τους Exynos) που είναι στα 40nm.

Φωτό από μπροστά; Έχουν στο site, αλλά αυτές τους τις δίνει η PiPO (κανένας dealer δεν δεν το έχει ακόμα σε stock).

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πες μας εντυπώσεις. Παίζει απρόσκοπτα σε android; Έχω Samsung Galaxy Nexus.

Λίγο τσιμπημένο όμως ε;

ακριβουτσικο. αλλα δεν ειδα και κατι φθηνοτερο. το χρειαζομουν και το πηρα. θα μου πεις γιατι δεν πηρα οπως αυτο του πλαισιου.

εχει καποια προτερηματα το wifi.

- δεν τρωει την μπαταρια του κινητου-ταμπλετ ή οπου το βαλεις οπως κανουν τα "κουμπωτα". δεν σου μεγαλωνει την συσκευη.

- το αφηνεις σε οποιο σημειο θες που εχει καλυτερη ληψη (αν εχεις τετοιο θεμα) κι εσυ εχεις την "οθονη" οπου βολευεσαι.

- παιζει σε windows (αρα και pc ) android, ios. σε pc και ασυρματα και usb.

- αυτονομια λενε 3-3,5 ωρες. δεν το εχω τεσταρει μιας και το πηρα προσφατα.

- ευκολο στη χρηση. κατεβαζεις την εφαρμογη, ενεργοποιεις την συσκευη, την βρισκει, αναζητας τα καναλια κι ετοιμο για χρηση.

στα γενικα τωρα.

-θελει καλουτσικο μηχανημα. το δοκιμασα σε galaxy tab p7500, notebook p4 3.0 ati radeon 9000( δεκαετιας), htc hd2, pipo s1, desktop q6600 με συγχρονη φτηνη vga και galaxy note 2. μονο στα δυο τελευταια επαιξε νερακι και στο pipo δεν ετρεχε την εφαρμογη.

- ερτ hd δεν παιζει καλα δυστυχως.

- κανει εγγραφη απ το software αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα.

- στο δρομο με αμαξι κινουμενος κανει σπασιματα. δεν το πηρα βεβαια γι αυτη την χρηση.

οσον αφορα το κινητο σου λογικα θα ειναι οκ αλλα δεν μπορω να στο εγγυηθω. θελει ψαξιμο.

Σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις τάμπλετ πλέον, οπότε δεν νομίζω να αξίζει τόσο ακριβή λύση.

και με τα μισα παιρνεις ταμπλετ. αλλα δεν ειναι συγκρισιμα υλικα. ειναι ενα gadget που το χρησιμοποιεις με το ταμπλετ ή με καποια αλλη συσκευη (pc/notebook, ταμπλετ, smartphone). να πεις περιτο εξοδο ισως. αυτο αναλογα με την χρηση/αναγκη καθενος.

παιδιά εγώ έχω πάρει αυτό : http://www.ferguson-digital.eu/en/tablets/387-ferguson-s3.html και πιάνει καμπάνα όταν ανεβαίνω Αθήνα για δουλείες, και με 140 χιλιόμετρα παίζει μια χαρά και παίρνει και εξωτερική κεραία.

Σε ευχαριστώ!!

Εξωτερική κεραία παίρνει;

οχι δεν παιρνει.

παιδιά εγώ έχω πάρει αυτό : http://www.ferguson-digital.eu/en/tablets/387-ferguson-s3.html και πιάνει καμπάνα όταν ανεβαίνω Αθήνα για δουλείες, και με 140 χιλιόμετρα παίζει μια χαρά και παίρνει και εξωτερική κεραία.

ποσο πηγε το μαλι ?

Edited by npapagri

ακριβα, 170ευρο.

να υποθεσω οτι το βαζεις με εξωτερικη κεραια κι οχι με την ενσωματομενη ?

offtopic βαρεθηκες το carpc και εβαλες ταμπλετ ?

Ναι με εξωτερικη κεραια το δουλευω.

αλλαξα αυτοκινητο και μεχρι να στησω το καινουργιο car pc, δουλευω την ταμπλετα.

Πήρα χθες στα χέρια μου το onda ν972. Πολύ καλό μηχάνημα όμως αντιμετωπίζω ένα σοβαρότατο πρόβλημα. Δεν μπορώ να το φορτίσω... Ο φορτιστής που ήρθε μαζί του δεν δουλεύει και μάλιστα το φις που μπαίνει στο tablet δεν κάθεται καν καλά...

Δοκίμασα έναν φορτιστή που έχω για κινητό HTC, το φις κάθεται τέλεια στη συσκευή, ξεκινά η φόρτιση και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματα.

Δοκίμασα τον φορτιστή που μου έστειλαν με το καλώδια του HTC χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα καθώς δεν ξεκινούσε καν η διαδικασία φόρτισης

Δοκίμασα να συνδέσω μέσω pc: Με το καλώδιο που μου έστειλαν δεν το έβλεπε καν... Με το καλώδιο του HTC το διάβασα κανονικά, ξεκίνησε για τρία δευτερόλεπτα η φόρτιση και μετά ξανά σταμάτησε! Χωρίς όμως να σταματήσει η σύνδεση με τον υπολογιστή. Ένδειξη "connected but not charging"

Καμιά ιδέα...

Aπο που το αγορασες φιλε ; Με ενδιεφερε και εμενα ...Εκει που το ειχα βρει μεσα σε ενα μηνα απο την παραλαβη θα μπορουσα να το στειλω πισω για αντικατασταση με δικη μου επιβαρυνση μονο τα εξοδα για αποστολη πισω στην κινα.Το θεμα ειναι οτι αυτη η ιστορια θα τραβηξει 1,5 με 2 μηνες.Αλλα απο το να ψαχνεις απο δω και απο εκει νομιζω πιο ευκολα θα βγαλεις ακρη ετσι.

Από merimobiles.... Το θέμα είναι ότι αν και πολύ κατασκευή αντιμετώπισα πρόβλημα πριν περάσει καν μία μέρα :(

Για αυτο ακριβως καλυτερα να επικοινωνησεις μαζι τους να δεις τι μπορει να γινει.Εγω και εγω θεμα με ενα αλλο tablet , το οποιο εχει ασθενες σημα wifi και ενω περιμενα αρκετες μερες για απαντηση , μολις ανοιξα θεμα παραπονου στο paypal , να τη την επομενη μερα η απαντηση...Ρωτα εκεινους και να δουμε τι θα σου πουν...

Πήρα χθες στα χέρια μου το onda ν972. Πολύ καλό μηχάνημα όμως αντιμετωπίζω ένα σοβαρότατο πρόβλημα. Δεν μπορώ να το φορτίσω... Ο φορτιστής που ήρθε μαζί του δεν δουλεύει και μάλιστα το φις που μπαίνει στο tablet δεν κάθεται καν καλά...

Δοκίμασα έναν φορτιστή που έχω για κινητό HTC, το φις κάθεται τέλεια στη συσκευή, ξεκινά η φόρτιση και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματα.

Δοκίμασα τον φορτιστή που μου έστειλαν με το καλώδια του HTC χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα καθώς δεν ξεκινούσε καν η διαδικασία φόρτισης

Δοκίμασα να συνδέσω μέσω pc: Με το καλώδιο που μου έστειλαν δεν το έβλεπε καν... Με το καλώδιο του HTC το διάβασα κανονικά, ξεκίνησε για τρία δευτερόλεπτα η φόρτιση και μετά ξανά σταμάτησε! Χωρίς όμως να σταματήσει η σύνδεση με τον υπολογιστή. Ένδειξη "connected but not charging"

Καμιά ιδέα...

Και εμενα μου εκανε κατι κουφα με το usb αλλα αφου του ξαναπερασα την ρομ εστρωσαν ολα.Για δοκιμασε ισως φτιαξει και σε εσενα.Το μαμα καλωδιο και σε εμενα δεν κουμπωνε καλα

Edited by stargreek

δεν ειναι επικινδυνο να περασω ξανα τη ρομ? πώς γίνεται;

Καθολου επικινδυνο.Και μπρικαρισμενο να ηταν ετσι επαερχεται,αυτο ειναι το καλο με ολα τα κινεζικα κινητα ταμπλετ.εδω εχει τα παντα και ειναι πολυ απλο http://www.arctablet.com/blog/featured/phoenixsuit-flashing-tutorial-onda-v972-v812-allwinner-a31-tablets/. εαν εχεις καποια αλλη ερωτηση εδω ειμαι.εχει βγει και recovery img για να κανεις backup την ρομ σου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2143581 .εαν το περασεις μπορω να σου στειλω την δικη μου ρομ με πολλα καλουδια μεσα στην ρομ.Σε λιγo πιστευω να τελειωση και φιλος που φτιαχνει καινουργιο kerner

Edited by stargreek

πήρα το παραπάνω σκουπιδι από το Πλαίσιο, 65+ΦΠΑ..

επειδή δεν είναι licenced απο την Google δεν είχε play store.

ακολούθησα αυτόν τον οδηγό για να του βάλω play store και να μπορέσω επιτέλους να αφοδεύω με angry birds :)

http://www.voetz.net/android-2/intenso-tab-714-playstore-installieren/

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

http:// TWMN.net

Δεν εκπλησομαι , αλλωστε ανεφερες οτι δεν καθεται καλα το βυσμα ετσι και αλλιως οποτε μαλλον σε θεμα hardware καταληγουμε.Δες ποσα αμπερ εχει ο μετασχηματιστης του ταμπλετ και του κινητου.Μηπως ειναι διαφορετικα ωστε αν του δωσεις τα αμπερ που θελει , να φορτισει κανονικα με τον φορτιστη του τηλεφωνου.

Έγινε πριν λίγο. Κανένα αποτέλεσμα...

Φίλε τώρα διάβασα οτι έχεις πρόβλημα με τον φορτιστή..δεν ξέρω τι να πω....μακάρι να το φτιάξεις.εγω παντός δεν είμαι πολυ ευχαριστημένος απο το merimobiles. Αν βρεις κάποιο φορτιστή για το ταμπλετ πες μ κ εμενα μπορει να αγοράσω κ εγω.αν κ κουμπονει ποτε δεν ξέρεις ...σαν μουφα μ φαίνεται.

Νεότερη ενημέρωση...

Έκανα αργά το απόγευμα την εξής δοκιμή: συνέδεσαν το tablet με τον φορτιστή του htc και το καλώδιο του htc. Όπως είπα και πριν ξεκίνησε να φορτίζει και μετά από κάποια δευτερόλεπτα σταμάτησε η ένδειξη. Το άφησα έτσι και μετά από λίγες ώρες είδα ότι η στάθμη της μπαταρίας ανέβηκε σημαντικά....

Μετά δοκίμασα το εξής: Χρησιμοποίησα το καλώδιο του htc -το καλώδιο που έστειλαν μαζί με το tablet απλά δεν κουμπώνει με τίποτα-, τον φορτιστή που μου έστειλαν ΑΛΛΑ αντί να βάλω τον ειδικό μετατροπέα μπρίζας (από κινέζικο σε ευρωπαϊκό), έβαλα ένα μετασχηματιστή που έχω που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά (τον είχε πάρει ο αδερφός μου σε ένα ταξίδι του) δηλαδή έχει είσοδο κινέζικη και έξοδο για Ευρωπαϊκή Μπρίζα. ΘΑΥΜΑ! Το tablet άρχισε να φορτίζει κανονικά... Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει έτσι, όμως η στάθμη στην μπαταρία ανεβαίνει και φαίνεται επιτέλους το εικονίδιο της αστραπής -ότι φορτίζει- εκεί...

Αν τελικά φταίει αυτό, πόσο γκαντέμης είμαι να πέσω και σε λάθος καλώδιο και σε χαλασμένο βίσμα -υποδοχής κινέζικης και εξόδου ευρωπαϊκής μπρίζας- ????

παρήγειλα σήμερα το ainol novo 9 firewire για την μητέρα μου για χρήση skype facebook και τσελεμεντέ:lol:. Να προσέξω κάτι στο συγκεκριμένο? Το έχει κανείς? ¨Οσο διάβασα το thread δεν το είδα καθόλου σε κάποιο ποστ. Ευτυχώς πάντως που την πρόλαβα και δεν πήγε να σκάσει την 500αρα για apple ή samsung.

Νεότερη ενημέρωση...

Έκανα αργά το απόγευμα την εξής δοκιμή: συνέδεσαν το tablet με τον φορτιστή του htc και το καλώδιο του htc. Όπως είπα και πριν ξεκίνησε να φορτίζει και μετά από κάποια δευτερόλεπτα σταμάτησε η ένδειξη. Το άφησα έτσι και μετά από λίγες ώρες είδα ότι η στάθμη της μπαταρίας ανέβηκε σημαντικά....

Μετά δοκίμασα το εξής: Χρησιμοποίησα το καλώδιο του htc -το καλώδιο που έστειλαν μαζί με το tablet απλά δεν κουμπώνει με τίποτα-, τον φορτιστή που μου έστειλαν ΑΛΛΑ αντί να βάλω τον ειδικό μετατροπέα μπρίζας (από κινέζικο σε ευρωπαϊκό), έβαλα ένα μετασχηματιστή που έχω που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά (τον είχε πάρει ο αδερφός μου σε ένα ταξίδι του) δηλαδή έχει είσοδο κινέζικη και έξοδο για Ευρωπαϊκή Μπρίζα. ΘΑΥΜΑ! Το tablet άρχισε να φορτίζει κανονικά... Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει έτσι, όμως η στάθμη στην μπαταρία ανεβαίνει και φαίνεται επιτέλους το εικονίδιο της αστραπής -ότι φορτίζει- εκεί...

Αν τελικά φταίει αυτό, πόσο γκαντέμης είμαι να πέσω και σε λάθος καλώδιο και σε χαλασμένο βίσμα -υποδοχής κινέζικης και εξόδου ευρωπαϊκής μπρίζας- ????

πάντως ενημέρωσέ τους για τα θέματα που έχεις να σου στείλουν άλλους νομίζω το έχουν κάνει και σε άλλο παιδί και δωρεάν

Νεότερη ενημέρωση...

Μπράβο...Χάρικα που όλα ειναι οκ

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned