psyched Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Υπαρχουν πολλα αλλα π.χ το Tango αλλα ο επεξεργαστης Via8650 χλωμο να σηκωνει βιντεοκληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ρε παιδια, για βοηθηστε. Προσπαθω να κατεβασω το tango η το oovoo απο το market αλλα μου γραφει οτι Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android που σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό Εχω λογαριασμο gmail και τον εχω ρυθμισει και στην ταμπλετα για αλληλογραφια. Πως βαζουμε τωρα αυτες τις εφαρμογες (tango, oovoo)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Πως βαζουμε τωρα αυτες τις εφαρμογες (tango, oovoo)? Κατέβασε το Oovoo, βάλτο σε ένα στικάκι, σύνδεσε το στο tablet σου και εγκατέστησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 γεια παιδια, μου εδωσε ενας φιλος ενα crypto tab με android 2.3.3. για καποιο κουλο λογο δεν ειναι δυνατον να κατεβει καμμια εφαρμογη απ το market free/paid..δεν κατεβηκε ποτε καμμια..ολο fail..επιπλεον προσπαθω να κανω hard reset και δεν παιζει..κανει shutting down..σβηνει..μετα οταν το ανοιξω δεν εχει αλλαξει τιποτα..εχω καθαρισει cache κτλ... απο μαρκετ, απο google accounts..καμμια διαφορα..ελεος με αυτο το λειτουργικο δηλαδη.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Το Αndroid Market πέθανε!!! Και την θέση του πήρε το Google Play. H αναβάθμιση γίνεται αυτόματα σύμφωνα με την google. Στο M19 δεν έγινε όμως. Μπήκα από τον browser του tablet στο play.google.com και αμέσως μετά άνοιξα το market. Έβγαλε μήνυμα ότι θα γίνει η αναβάθμιση σε Google Play, όπως και έγινε. Το εικονίδιο του market αντικατάστάθηκε με αυτό του Play Store, και όταν μπαίνουμε σε αυτό εκεί που έγραφε Market γράφει Google Play ενώ η εμφάνιση και λειτουργία είναι απολύτως όμοια με αυτήν του μέχρι πρότινος Android Market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 γεια παιδια, μου εδωσε ενας φιλος ενα crypto tab με android 2.3.3. για καποιο κουλο λογο δεν ειναι δυνατον να κατεβει καμμια εφαρμογη απ το market free/paid..δεν κατεβηκε ποτε καμμια..ολο fail..επιπλεον προσπαθω να κανω hard reset και δεν παιζει..κανει shutting down..σβηνει..μετα οταν το ανοιξω δεν εχει αλλαξει τιποτα..εχω καθαρισει cache κτλ... απο μαρκετ, απο google accounts..καμμια διαφορα..ελεος με αυτο το λειτουργικο δηλαδη.. :( Δεν φταίει αυτό το λειτουργικό γενικά αλλά η συγκεκριμένη έκδοση αυτού του λειτουργικού που φοράει το Crypto. Aπ'όσο γνωρίζω τα Crypto δεν έχουν το επίσημο google market. Αυτό που έχεις στα χέρια σου έχει ή έχει κάποιο άλλο market? To hard reset έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία όπως και στα PCs. Χρησιμοποιείται όταν η συσκευή φάει γερό κόλλημα. Μήπως αναφέρεσαι στο factory reset που γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις -> απόρρητο -> επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 γεια παιδια, μου εδωσε ενας φιλος ενα crypto tab με android 2.3.3. για καποιο κουλο λογο δεν ειναι δυνατον να κατεβει καμμια εφαρμογη απ το market free/paid..δεν κατεβηκε ποτε καμμια..ολο fail..επιπλεον προσπαθω να κανω hard reset και δεν παιζει..κανει shutting down..σβηνει..μετα οταν το ανοιξω δεν εχει αλλαξει τιποτα..εχω καθαρισει cache κτλ... απο μαρκετ, απο google accounts..καμμια διαφορα..ελεος με αυτο το λειτουργικο δηλαδη.. :( το google crypto δεν εχει μαρκετ...εχει δικο της καταστημα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Στο δικο μου Μ19 το εκανε αυτοματα την αλλαγη. Μπηκα μια φορα στο market και βγηκα και στην επομενη φορα μου το αλλαξε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) Δεν φταίει αυτό το λειτουργικό γενικά αλλά η συγκεκριμένη έκδοση αυτού του λειτουργικού που φοράει το Crypto. Aπ'όσο γνωρίζω τα Crypto δεν έχουν το επίσημο google market. Αυτό που έχεις στα χέρια σου έχει ή έχει κάποιο άλλο market? To hard reset έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία όπως και στα PCs. Χρησιμοποιείται όταν η συσκευή φάει γερό κόλλημα. Μήπως αναφέρεσαι στο factory reset που γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις -> απόρρητο -> επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? ναι αυτο εννοω..δε θα πρεπε να τα σβηνει ολα και καλα? δε μπορω να κανω unbind το google account με τιποτα!! το google market εχει κανονικα..ιδιο εικονιδιο ακριβως..και ιδιο ui.. θα πρεπε να χει αλλο? sorry που ρωτω συνεχεια αλλα δε γνωριζω..δηλαδη δε θα πρεπε να μου επιτρεπεται να κατεβαζω απο το google market? τι γελοιο!!:P ευχαριστω παιδια ολους σας για τη βοηθεια :)) Edited March 8, 2012 by el3ctronick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 το google crypto δεν εχει μαρκετ...εχει δικο της καταστημα Μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις περισσότερρες πληροφορίες; Μου έφερε πριν από λίγο ένας φίλος το Crypto του (Passepartout 70 R8), για να του ρίξω μια ματιά, καθώς όπως μου έλεγε δεν μπορούσε να κατεβάσει εφαρμογές. Το άνοιξα, είδα ότι λείπει το Market και είπα ότι είναι λογικό να μην μπορεί να κατεβάσει εφαρμογές. Κατέβασα το Play Store από εδώ και αφού το έκανα εγκατάσταση, αντί να πατήσω 'End', πάτησα 'Open'. Η εφαρμογή άνοιξε, έκανε login με τον λογαριασμό του φίλου μου και δοκίμασα να κατεβάσω το Facebook που μου είχε πει ότι τον ενδιαφέρει. Button 'Λήψη' δεν υπήρχε και μου είχε μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή (Android 2.3.1) !!!!! To ακόμη ποιο περίεργο είναι ότι έκανα ένα reboot, και ενώ από Menu -> Applications -> φαίνεται ότι έχω εγκατεστημένο το Play Store, η εφαρμογή δεν υπάρχει στο App grid, οπότε δεν μπορώ να τρέξω !!!!! Τί μπορώ να κάνω και ποιο ακριβώς είναι το 'ιδιωτικό' κατάστημα του Crypto; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) Ιδιωτικό κατάστημα της Crypto δεν υπάρχει. Όποιο tablet δεν έχει το επίσημο google market έχει κάποιο τρίτο market, όπως AppsLib, GoMarket, SlideMe Market κ.α. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις κατά τις οποίες το επίσημο Market(Play Store πλέον) μπορεί να λειτουργήσει, με την προυπόθεση πάντα ότι δεν υπάρχει στα Crypto εξ'αρχής. 1. Να διαθέσει η Crypto μία νέα και αναβαθμισμένη έκδοση για τα Passepartout στην οποία θα περιλαμβάνεται και το Market-PlayStore. Xλωμό εώς αδύνατο το βλέπω. 2. Να γίνει root(αν γίνεται) και να εγκατασταθεί το market κατευθείαν μέσα στο system/app. To έχω δοκιμάσει σε άλλα tablets τα οποία δεν είχαν market αλλά μπορούσαν να γίνουν root, και πέτυχε. Και ένα τρίτο και το πιο βασικό.....Όταν πάει ο οποιοσδήποτε να αγοράσει ένα "ελληνικό" tablet, δεν κοστίζει τίποτα να ρωτήσει τους ανίδεους συνήθως πωλητές, αν το google maket - play store είναι εγκατεστημενο και αν φυσικά η όποια USB είσοδος υπάρχει αν υποστηρίζει σύνδεση με USB στικάκια πληκτρολόγιο/ποντίκι. Edited March 8, 2012 by Tabletistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Ιδιωτικό κατάστημα της Crypto δεν υπάρχει. Όποιο tablet δεν έχει το επίσημο google market έχει κάποιο τρίτο market, όπως AppsLib, GoMarket, SlideMe Market κ.α. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις κατά τις οποίες το επίσημο Market(Play Store πλέον) μπορεί να λειτουργήσει, με την προυπόθεση πάντα ότι δεν υπάρχει στα Crypto εξ'αρχής. 1. Να διαθέσει η Crypto μία νέα και αναβαθμισμένη έκδοση για τα Passepartout στην οποία θα περιλαμβάνεται και το Market-PlayStore. Xλωμό εώς αδύνατο το βλέπω. 2. Να γίνει root(αν γίνεται) και να εγκατασταθεί το market κατευθείαν μέσα στο system/app. To έχω δοκιμάσει σε άλλα tablets τα οποία δεν είχαν market αλλά μπορούσαν να γίνουν root, και πέτυχε. Και ένα τρίτο και το πιο βασικό.....Όταν πάει ο οποιοσδήποτε να αγοράσει ένα "ελληνικό" tablet, δεν κοστίζει τίποτα να ρωτήσει τους ανίδεους συνήθως πωλητές, αν το google maket - play store είναι εγκατεστημενο και αν φυσικά η όποια USB είσοδος υπάρχει αν υποστηρίζει σύνδεση με USB στικάκια πληκτρολόγιο/ποντίκι. εμενα το μαρκετ το εχει, απλα δεν κατεβαζει τιποτα ποτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_kala_eisai Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλός επεξεργαστής κάπως λίγα τα ραμ και τραγικά κακή η οθονη και η ποιότητα κατασκευής . Η υποστήριξη είναι καλή από την εταιρία έβγαλε και HC 3.2 firmware . Μηπως καποιος ξερει καποιο forum για το συγκεκριμενο tablet? Εννοω υποστιρηξη εφαρμογες κ.τ.λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 εμενα το μαρκετ το εχει, απλα δεν κατεβαζει τιποτα ποτε!!! Που δυστυχώς είναι σαν να μην το έχει.....Το πιο πιθανό είναι ότι το footprint του market(το οποίο κατά καποιον τρόπο ορίζει την ταυτότητα του tablet όταν συνδέεται στο market) είναι πολύ παλιό και αναφέρεται σε κάποιο μοντέλο το οποίο δεν είναι συμβατό με την πλειονότητα των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στο market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Μηπως καποιος ξερει καποιο forum για το συγκεκριμενο tablet? Εννοω υποστιρηξη εφαρμογες κ.τ.λ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Ιδιωτικό κατάστημα της Crypto δεν υπάρχει. Όποιο tablet δεν έχει το επίσημο google market έχει κάποιο τρίτο market, όπως AppsLib, GoMarket, SlideMe Market κ.α. To Crypto του φίλου μου δεν έχει καμία από τις εφαρμογές Market που αναφέρεις. Ό,τι να 'ναι αγορά. :cool: Άρα απ' ότι κατάλαβα, ο μόνος τρόπος είναι να γίνει root στη συκευή (αν γίνεται κιόλας, με λίγο ψάξιμο στο google, δεν βρήκα κάτι), για να κάνεις στην ταμπλέτα ό,τι θέλεις... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Δοκίμασε να βρεις τα Z4Root, GingerBreak, SuperOneClick. Νομίζω ότι αν δεν γίνει root με κάποιο από αυτά τα τρία τότε μάλλον δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Δοκίμασε να βρεις τα Z4Root, GingerBreak, SuperOneClick. Νομίζω ότι αν δεν γίνει root με κάποιο από αυτά τα τρία τότε μάλλον δύσκολα. Eυχαριστώ. Θα του πώ τί παίζει, και αν δεχτεί να κάνουμε root (κυρίως αφού μάθει ότι χάνεται η εγγύηση), τότε θα τα δοκιμάσω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsokk Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) Επείδη ο φιλος σου δεν ηξερε πως δεν εχει μαρκετ δεν φταει η εταιρεια που δεν της δινει εγκριση η google και δινει στις καθε κινεζιες(κατι παιζεται επειδη ειναι ελληνικη εταιρεια)!Βαλε ενα εναλλακτικο μαρκετ και θα ναι μια χαρα ή καντο ρουτ εγω το'κανα και δεν ειχα κανα προβλημα με την εγγυήση! Α και μου ειπαν πως με OTG??μετατροπέα λειτουργουν και τα δυο! Edited March 8, 2012 by kotsokk Παράθεση Vodafone 858 Smart(Huawei U8160):Android 2.2 Crypto Passepartout 70 R84:Android 2.3 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Το θεωρώ εντελώς απίθανο να έχει κάτσει η Google και να έχει δώσει επίσημη έγκριση στα άπειρα ανώνυμα tablets που έχουν κυκλοφορήσει και κυκλοφορούν κάθε μέρα, και την στιγμή που κανένα από αυτά δεν καλύπτει πλήρως τις προυποθέσεις που έχει θέσει. Το θέμα με την Crypto, αλλά και τα άλλα 2 "ελληνικά" tablets είναι ότι όλα τους είναι ΟΕΜ εκδόσεις από κάποιο εργοστάσιο της Κίνας και έχουν γίνει branded φορώντας όπως φαίνεται την στάνταρ stock έκδοση του android η οποία δεν έχει πειραχτεί ούτε από το εργοστάσιο ούτε από τις ελληνικές εταιρείες που το διαθέτουν με το όνομα τους, ώστε να περιέχει το market ή και άλλες google apps. H έλλειψη των google apps ήταν σύνηθες φαινόμενο πριν αρκετό καιρό για τα περισσότερα "ανώνυμα" tablets ενώ το ίδιο συνέβαινε και στα πρώτα Archos. Το μόνο μεμπτό κατά την άποψη μου σε ότι αφορά τα "ελληνικά" tablets είναι ότι δεν υπάρχει η σωστή πληροφόρηση στις περιγραφές για το αν πραγματικά περιέχεται ή όχι το market καθώς και η λεπτομερέστερη αναγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsokk Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Το θεωρώ εντελώς απίθανο να έχει κάτσει η Google και να έχει δώσει επίσημη έγκριση στα άπειρα ανώνυμα tablets που έχουν κυκλοφορήσει και κυκλοφορούν κάθε μέρα, και την στιγμή που κανένα από αυτά δεν καλύπτει πλήρως τις προυποθέσεις που έχει θέσει. Το θέμα με την Crypto, αλλά και τα άλλα 2 "ελληνικά" tablets είναι ότι όλα τους είναι ΟΕΜ εκδόσεις από κάποιο εργοστάσιο της Κίνας και έχουν γίνει branded φορώντας όπως φαίνεται την στάνταρ stock έκδοση του android η οποία δεν έχει πειραχτεί ούτε από το εργοστάσιο ούτε από τις ελληνικές εταιρείες που το διαθέτουν με το όνομα τους, ώστε να περιέχει το market ή και άλλες google apps. H έλλειψη των google apps ήταν σύνηθες φαινόμενο πριν αρκετό καιρό για τα περισσότερα "ανώνυμα" tablets ενώ το ίδιο συνέβαινε και στα πρώτα Archos. Το μόνο μεμπτό κατά την άποψη μου σε ότι αφορά τα "ελληνικά" tablets είναι ότι δεν υπάρχει η σωστή πληροφόρηση στις περιγραφές για το αν πραγματικά περιέχεται ή όχι το market καθώς και η λεπτομερέστερη αναγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών τους. Ειναιπεριραγμενο σε διαφορα σημεια στις ρυθμίσεις και εχει ρυθμίσεις που δεν τις εχουν αλλα ταμπσς με 2.3.1Επσιης δεν ειναι ενα απλο rebranded ειναι αποτελεσμα καποιας εργασιας της κρυπτο πανω σ'αυτο αμα ηταν εστι θα το εβρισκες χωρις τη σταμπα κρυπτο απο κανενα κινεζικο μαγζι:) Παράθεση Vodafone 858 Smart(Huawei U8160):Android 2.2 Crypto Passepartout 70 R84:Android 2.3 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 δειτε εδω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Ειναιπεριραγμενο σε διαφορα σημεια στις ρυθμίσεις και εχει ρυθμίσεις που δεν τις εχουν αλλα ταμπσς με 2.3.1Επσιης δεν ειναι ενα απλο rebranded ειναι αποτελεσμα καποιας εργασιας της κρυπτο πανω σ'αυτο αμα ηταν εστι θα το εβρισκες χωρις τη σταμπα κρυπτο απο κανενα κινεζικο μαγζι:) Επικροτώ την προσπάθεια της Crypto και μακάρι να συνεχίσει το ίδιο καλά όπως άρχισε. Η άποψη μου είναι βέβαια ότι όλα της τα tablets είναι rebranded. Οι εκτυπώσεις των ονομάτων και άλλων στοιχείων στο πίσω μέρος είναι πολύ φθηνές και μια όμορφη συσκευασία μπορεί να γίνει χωρίς ιδιαίτερο κόστος, ειδικά όταν γίνονται στην χώρα κατασκευής του tablet που σε μεγάλες ποσότητες έχουν και αμελητέο κόστος. Από την άλλη μεριά, το να είναι εξαρχής σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Crypto ή οποιασδήποτε άλλης εταιρίας απαιτεί πολύ χρήμα και η αγορά των tablets λογικά δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα ακόμα. Βέβαια αν η οποιαδήποτε εταιρία πάει σε κινέζικο εργοστάσιο και παραγγείλει καμιά 1000 κομμάτια και πάνω έχει και την δυνατότητα να αλλάξει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά με το ανάλογο πρόσθετο κόστος φυσικά(π.χ. μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη, προσθήκη ΒΤ ή GPS κ.λπ.). Κρίνοντας από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων tablets που είναι τα ελάχιστα δυνατά και που βρίσκονται σε άπειρα άλλα tablets παρόμοιου σχεδιασμού, φαίνεται ότι πρόκειται καθαρά για rebranding. To έξυπνο από πλευράς Crypto είναι ότι έψαξε και βρήκε tablets που σχεδιαστικά τουλάχιστον δεν συναντώνται καθόλου συχνά. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, γιατί από την στιγμή που μπήκαν σε όλη αυτήν την διαδικασία και πειράζουν όπως λες και το android που περιλαμβάνεται στις συσκευές τους, δεν βάλανε και το market τουλάχιστον που είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία ενός android tablet και σημαντικότατο selling point. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 παιδια ειχα το AutoCAD WS στο Zenithink ZT280-C10 / Zepad C91 το εκανα απεγκατασταση και τωρα δεν το βρισκω στο μαρκετ....ολο κατι κινεζικα μου μου βγαζει...τι μπορει να παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_kala_eisai Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=967 Σε ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts