Jump to content

Huawei Watch GT 2


makismakis2004
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα λουράκια πάντως που πουλάνε ebay και aliexpress είναι σχεδόν ίδιας ποιότητας και πολύ χαμηλής τιμής!!Μη το σκέφτεστε για τον αν εχει το μαύρο λουρακι πάρτε το καφέ και αγοράστε το απ'εξω ότι χρώμα θέλετε!!
Xiaomi Mi Mix 3
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Με AOD , bluetooth ακουστικα και απαντηση σε κλησεις αρκετες φορες την ημερα σε μια εβδομαδα καταναλωση περιπου 70% καθως και η μετρηση παλμων εναι συνεχεια ανοιχτη. Edited by spanop
Link to comment
Share on other sites

Με AOD , bluetooth ακουστικα και απαντηση σε κλησεις αρκετες φορες την ημερα σε μια εβδομαδα καταναλωση περιπου 70% καθως και η μετρηση παλμων εναι συνεχεια ανοικκτη.
Ευχαριστώ.

Έπεσε παραγγελία. Για να δούμε.

 

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Link to comment
Share on other sites

Εχω παρατηρησει στην προπονηση "Αλλο" πχ οταν κανω βαρη κολλαει λιγο η μετρηση καρδιακων παλμων. Δν γινεται να κανω βαρη και να μου δειχνει 66-74 παλμους! Το εβγαλα, το σκουπισα και μετα απο λιγο πηγε 120... στο τρεξιμο που ιδρωνω παραπανω δν εχει κολλησει ποτε ως τωρα. Εχει παρατηρησει καποιος αλλος κατι αντιστοιχο?

 

Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με αυτό που περιγράφεις σε προπόνηση γυμναστηρίου:

ξεκινάει με normal μετρήσεις / μετά από λίγη ώρα (και αφού έχω μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης) κάποια στιγμή "κολλάει" στους 70 παλμούς για 5-10 λεπτά (ενώ συνεχίζω να γυμνάζομαι) / και μετά εκτοξεύεται πάλι.

 

Το πήγα στο Service στην Μιχαλακοπούλου την Παρασκευή, αναμένω ενημέρωση

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα μια φορά με κόλλησε ενώ έκανα διάδρομο και όλη την ώρα χτυπούσε έλεγε ότι η καρδιά μου έχει 180+ Παλμούς ενώ είχα κανονικά 110–120
Link to comment
Share on other sites

μεσημεριανό ύπνο μετράει?

 

Με τον ύπνο σε μένα δεν τα πάει και τόσο καλά.Δηλαδή αν βλέπεις τηλεόραση για κανά δίωρο και είσαι ψιλοακίνητος το πιάνει για ύπνο , ενώ ένα garmin που είχα πριν δεν το υπολόγιζε , ίσα ίσα που σου φώναζε να κινηθείς..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τον ύπνο από ότι εχω δει πέφτει μέσα.... Αλλιως το βραδάκι που βάζω ταινία και χαλαρώνω θα με είχε ότι κοιμάμαι από της 9..

Σε διάδρομο μόνο 110 παλμούς;; εγώ περπατώντας έχω 130..ενω τρέχοντας συχνά πυκνά είμαι στους 170 με 180

 

Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Link to comment
Share on other sites

Σημερα μετα απο πολλα τρεξιματα μου κολλησαν οι παλμοι για πρωτη φορα και σε τρεξιμο εξω. Ενω λογικα ημουν 160+ γτ πηγαινε σε ρυθμους 5k και ειχαν περασει 8 λεπτα μου εδειχνε 135-145. Το βγαζω,το σκουπιζω φτανει 160 για ενα λεπτο και μετα παλι 135-150. Δν το ξαναβγαλα και συνεχισα την προπονηση. Με το που ολοκληρωνω το 5k το βγαζω (δειχνει 150) ,σκουπιζω,το βαζω και δειχνει 169. Ελπιζω να ηταν τυχαιο και να ηθελε ενα καθαρισμα. Edited by Lowbaper
Link to comment
Share on other sites

Σημερα μετα απο πολλα τρεξιματα μου κολλησαν οι παλμοι για πρωτη φορα και σε τρεξιμο εξω. Ενω λογικα ημουν 160+ γτ πηγαινε σε ρυθμους 5k και ειχαν περασει 8 λεπτα μου εδειχνε 135-145. Το βγαζω,το σκουπιζω φτανει 160 για ενα λεπτο και μετα παλι 135-150. Δν το ξαναβγαλα και συνεχισα την προπονηση. Με το που ολοκληρωνω το 5k το βγαζω (δειχνει 150) ,σκουπιζω,το βαζω και δειχνει 169. Ελπιζω να ηταν τυχαιο και να ηθελε ενα καθαρισμα.

 

Κατά την γνώμη μου, δεν δικαιολογείται ούτε η ανάγκη για καθάρισμα (υποθέτω το λες λόγω ιδρώτα) .

 

Από την στιγμή που η εταιρεία υποστηρίζει ότι μπορεί να μετράει παλμούς ακόμα και στο κολύμπι, δεν θα έπρεπε να το επηρεάζει ο ιδρώτας καθόλου.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως η Huawei δεν ξέρω γτ δεν έχει παίξει ακόμα έξυπνα με την τιμή του εδώ και καιρό. Μέχρι και η Samsung έχει δώσει εκπτώσεις σε ολα της τα watch, το GT2 εκεί καρφωμένο στα 249 ευρώ.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Link to comment
Share on other sites

Το honor watch magic 2 δεν είναι κλώνος του gt2? Έχουν κάποια σημαντική διαφορά; (εκτός την τιμη)
Είναι απλά έχει αρκετά χειρότερη κατασκευή
Link to comment
Share on other sites

Μετα το update 1.0.3.62 κατι δν παει καλα... εμφανιστηκε 2η φορα το θεμα τα βηματα και την αποσταση. Αυτη τη φορα με 15063 βηματα εδειξε 28.04χλμ. Και τις δυο φορες που εμφανιστηκε αυτο το bug ειχα κανει προπονηση μεσω πλανου 5χλμ απο την εφαρμογη. Πριν το update δν το ειχε εμφανιστει κατι τετοιο.
Link to comment
Share on other sites

δες σε αυτό το βιντεάκι :

από το 1:13 και μετά .. ;)

 

Ευχαριστώ φιλε! :rolleyes:

Μετα απο το διλημμα μαυρο η classic με δερματινο λουρακι, παραγγειλα το μαυρο τελικα. Αναμενουμε :D

Link to comment
Share on other sites

Μια ερώτηση και από μένα!

Το GT με το κάτω κουμπί όταν το παταγες παρατεταμένα κλειδωνε το ρολόι.

Αυτό δεν γίνεται με το GT2!

Υπάρχει τρόπος?

Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro ....
Link to comment
Share on other sites

Πώς αυξάνεται ο ήχος όταν συνομιλούμε από το ρολόι;
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Huawei Watch GT 2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...