KOSTASHOR7 Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 Καλησπέρα, κάτοχος gt2, μου βγαλε σήμερα πράσινη οθόνη κ τρεμοπαίζουν. Συμφέρει να το φτιάξω ή θα βγάλει πάλι πρόβλημα, γιατί διαβάζω ότι το περνουν απο το σέρβις κ βγάζει πάλι πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Νέο update 11.0.16.10 Μου ήρθε σήμερα το πρωί και την πέρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 7 ώρες πριν, gthebest said: Νέο update 11.0.16.10 Μου ήρθε σήμερα το πρωί και την πέρασα Gt 2 ή το Pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Στο gt 2 ακόμα δεν μου ρθε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karelia Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 On 7/8/2022 at 8:17 ΠΜ, douldas said: Καλημέρα μπορείς να πεις που βλέπεις αν είναι ενεργοβορο το watch face; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα, αν μπεις από το ρολόι να κανείς αλλαγή watch face σε αυτά που έχεις δουλέψει στο ρολόι σου γράφει αν είναι ενεργοβόρο. Αν δεν γράφει τίποτα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Καλησπέρα, κάτοχος gt2, μου βγαλε σήμερα πράσινη οθόνη κ τρεμοπαίζουν. Συμφέρει να το φτιάξω ή θα βγάλει πάλι πρόβλημα, γιατί διαβάζω ότι το περνουν απο το σέρβις κ βγάζει πάλι πρόβλημα Τα ίδια ακριβώς έπαθε και ο αδερφός μου πριν 3-4 μέρες.Το έβαλε να φορτίσει, και μόλις το έβγαλε από τον φορτιστή είδε την οθόνη πράσινη !!!Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 On 10/8/2022 at 3:50 ΜΜ, gthebest said: Νέο update 11.0.16.10 Μου ήρθε σήμερα το πρωί και την πέρασα Δε βλέπω καμιά διαφορά σε σχέση με τη προηγούμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Και τελικά ήρθε η απογοήτευση. Όχι δεν έκανα ζικ Ζακ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 Παιδιά καλησπέρα καινούργιος χρήστης μόλις παρέλαβα την συσκευή GT2 PRO την έχω συνδέσει κανονικά με το κινητό Xiaomi redmi 9 pro, οι ειδοποιήσεις όμως ποτέ έρχονται ποτέ όχι, με το που κλειδώνει η συσκευή δεν έρχονται όλα και με τις κλήσεις αργεί. Το έχω ρυθμίσει να τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο και έχω δώσει όλα τα δικαιώματα κανονικά. Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 Το πρόβλημα αυτό το είχα και εγώ σε 2 band της huawei σε διαφορετικά τηλέφωνα, και το δημιουργούσε η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής υγεία, πέρασα την 12.1.4.310 και όλα έρχονται κανονικά. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 (edited) Ξαφνικά δεν δουλεύει η δόνηση... δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση .. υπάρχει πιθανότητα να έχω κάνει κάτι εν αγνοία μου; (Gt2) Edited August 13, 2022 by iasonx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimika00 Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 (edited) Καλησπέρα....εδώ και μερικές μέρες η εφαρμογή Huawei health 12.1.6.320 μου γράφει, η σελίδα έληξε δοκιμάστε ξανα...τι μπορεί να φταίει; Edited August 13, 2022 by mimika00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_i_w_r_g_o_s Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Καλησπέρα παιδιά θέλω νά κάνω μία ερώτηση.. όταν κάνω καταγραφή άσκησης με το sup γιατί δεν μου εμφανίζει τήν διαδρομή στο Huawei health όπως κάνει με το ποδήλατο π.χ ή στο τρέξιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Κάτοχος gt 2 pro 15 μήνες περίπου..σήμερα ενώ ήμουν στην θάλασσα βγήκα Κ το είδα σβηστό..πατάω πλήκτρο ανάβει για λίγο μένει στο λογότυπο σβήνει ανοίγει Κ μετά off...καλύπτει η εγγύηση εφόσον το δίνει για αδιάβροχο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASHOR7 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 On 6/8/2022 at 10:15 ΜΜ, tasosdimas said: Μια απο τα ιδια. Εντελως ξαφνικα. Κ γω τα ίδια, χωρίς ν αλλάξω τίποτα. Βέβαια μου πρασίνισε μια φορά η οθόνη κ δεν ξέρω μήπως από εκεί υπάρχει το μπέρδεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 (edited) Gt 2 pro. Το δοκίμασα σήμερα το πρωί σε θάλασσα. Κολύμπι 40 λεπτά. Βέβαια δεν πατούσα κουμπιά μέσα στο νερό. Το ξαλμύρησα μετά σε γλυκό νερό. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Edited August 16, 2022 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 On 13/8/2022 at 6:12 ΜΜ, iasonx said: Ξαφνικά δεν δουλεύει η δόνηση... δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση .. υπάρχει πιθανότητα να έχω κάνει κάτι εν αγνοία μου; (Gt2) Συνέβη και σ'εμενα στις κλήσεις, μετα την τελευταία αναβάθμιση. Όταν με επαιρναν τηλ δεν είχε δόνηση. Πάτησα manual συγχρονισμό & επανεκκίνηση του ρολογιού και επανήλθε.Κινητό LG G8s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Εχει φαει πισινα και θαλασσα το δικο μου 1,5 χρονο σκυλι Ερωτηση προς Θεσσαλονικιους , Κανα μαγαζι με λουρακια εχετε να προτείνετε , για ετοιμοπαραδοτα ???? Βαρεθηκα απο το ιντερνετ 1. να πληρωνω κερατιατικα μεταφορικα 2. Η ποιοτητα στις φωτο δεν αντιπροσωπευει Αν περνάς από Γιαννιτσών, κάνε μία στάση στο κινέζικο κατάστημα, στον χώρο που βρισκόταν παλιά το ΚΤΕΛ Ν. Κιλκίς (πριν μεταφερθούν όλα τα ΚΤΕΛ στον Σταθμό Μακεδονία).Ρίξε μία ματιά και στο site τους (estation).Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro 2 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Από τα πληρέστερα καταστήματα, πολλές φορές έχω αγοράσει από εκεί, ειδικά θήκες. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Καλησπερα παιδες. Εχω το ρολοι απο το Δεκεμβρη του 20 και το φοραω συνεχως και ανελλιπως. Μεχρι τωρα κρατουσε περιπου 6-7 μερες μεχρι το 20% οποτε και το φορτιζα να παει στο 100. Πριν λιγες μερες (για την ακριβεια στις 21/08) ξαφνικα κι ενω ειχε περιπου ενα 70% οταν το ειχα κοιταξει λιγες ωρες πριν μου εβγαλε μνμ οτι τελειωνει η μπαταρια και εδειχνε 5%. Το εσβησα επι τοπου γιατι δεν ειχα μαζι μου τον φορτιστη και οταν γυρισαμε σπιτι απο τις διακοπες , λιγες μερες μετα το εβαλα να φορτισει μεχρι το 100%. Το φορεσα λοιπον και κοιτωντας μετα απο 5 ωρες ειδα οτι ειχε παει στο 78%! Επαθα ενα σοκ αλλα λεω οκ θα δουμε. Το εσβησα και το ξανα-ανοιξα αλλα συνεχισε να χανει. Χανει σε ρυθμο περιπου 4% την ωρα που μου δινει λιγοτερο απο 24ωρο αυτονομια. Εκανα reset to factory και ξαναεβαλα το πιο απλο watchface αλλα συνεχισε να κανει τα ιδια. Εβγαλα ολες τις επιλογες που φορτωνουν την μπαταρια (Trusleep, καρδια, stress) αλλα και παλι τα ιδια. Ουτε καν αλλαξε ο ρυθμος. Το μονο που δεν εχω δοκιμασει και δεν ξερω και αν γινεται κιολας, ειναι να κανω Downgrade το firmware. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο? Εννοω απο εκει που ειναι η αυτονομια στις 6+ μερες να παει στις 24ωρες με το ζορι. Πειτε καμια ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Λογικά τα έπαιξε η μπαταρία του!Το δικό μου είναι απο το Δεκέμβρη του 2019 και δόξα το θεό είναι όπως το πήρα , στέιλε το στο service , λογικά έχεις εγγύηση ακόμη μέχρι το Δεκέμβρη εφόσον έχεις κάνει όλα τα παραπάνω... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 16 ώρες πριν, geoav said: Καλησπερα παιδες. Εχω το ρολοι απο το Δεκεμβρη του 20 και το φοραω συνεχως και ανελλιπως. Μεχρι τωρα κρατουσε περιπου 6-7 μερες μεχρι το 20% οποτε και το φορτιζα να παει στο 100. Πριν λιγες μερες (για την ακριβεια στις 21/08) ξαφνικα κι ενω ειχε περιπου ενα 70% οταν το ειχα κοιταξει λιγες ωρες πριν μου εβγαλε μνμ οτι τελειωνει η μπαταρια και εδειχνε 5%. Το εσβησα επι τοπου γιατι δεν ειχα μαζι μου τον φορτιστη και οταν γυρισαμε σπιτι απο τις διακοπες , λιγες μερες μετα το εβαλα να φορτισει μεχρι το 100%. Το φορεσα λοιπον και κοιτωντας μετα απο 5 ωρες ειδα οτι ειχε παει στο 78%! Επαθα ενα σοκ αλλα λεω οκ θα δουμε. Το εσβησα και το ξανα-ανοιξα αλλα συνεχισε να χανει. Χανει σε ρυθμο περιπου 4% την ωρα που μου δινει λιγοτερο απο 24ωρο αυτονομια. Εκανα reset to factory και ξαναεβαλα το πιο απλο watchface αλλα συνεχισε να κανει τα ιδια. Εβγαλα ολες τις επιλογες που φορτωνουν την μπαταρια (Trusleep, καρδια, stress) αλλα και παλι τα ιδια. Ουτε καν αλλαξε ο ρυθμος. Το μονο που δεν εχω δοκιμασει και δεν ξερω και αν γινεται κιολας, ειναι να κανω Downgrade το firmware. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο? Εννοω απο εκει που ειναι η αυτονομια στις 6+ μερες να παει στις 24ωρες με το ζορι. Πειτε καμια ιδεα. Δεν είναι φυσιολογικό, είσαι να το πηγαίνεις στο service, αλλαγή μπαταρίας. Το έχω πάρει και εγώ περίπου ίδια περίοδο με εσένα, και δεν έχω τέτοια προβλήματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 (edited) Καλησπέρα σας ,έχω το GT 2 Pro και ήθελα; Να ρωτήσω .για να δουλέψει το gps του ρολογιού θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο ?? Ευχαριστώ Edited August 31, 2022 by kost_bal Gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Καλησπέρα σας ,έχω το GT 2 Pro και ήθελα; Να ρωτήσω .για να δουλέψει το gps του ρολογιού θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο ?? ΕυχαριστώΌχι το ρολόι έχει GPS ενσωματωμένο.Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 14 minutes ago, karamazof53 said: Όχι το ρολόι έχει GPS ενσωματωμένο. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ότι δεν συνδέεται από μόνο του κάποιο πρόβλημα θα έχει .Να το στείλω στο σέρβις η υπαρχει κάποιο διαδικασία που πρέπει να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts