Jump to content

karelia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by karelia

  1. Καλησπέρα. Έχω ένα gt 2 sport στον χρόνο σταμάτησε να λειτουργεί το jps το στείλε στο service και μου αντικατέστησαν την πλακέτα δούλεψε μια χαρά. Τώρα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το πάνω κουμπί και η μπαταρία τελείωνε ξαφνικά σε μια μέρα το έχω στείλει στο service εδώ και 2 εβδομάδες και ακόμα περιμένω. Μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση; Με τα πάνω κάτω είμαι πάνω από ένα μήνα χωρίς ρολόι.
  2. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τον Αύγουστο. Μόνο με το κινητό μπορώ να κάνω καταγραφή της προπόνησης.
  3. Έχω το gt2 και αυτές τις μέρες έχω θέμα με το gps του ρολογιού. Όταν πατάω από το ρολόι να κάνω προπόνηση πχ τρέξιμο δεν συνδέεται με τίποτα. Όταν ανοίγω την εφαρμογή το βρίσκει κανονικά αλλά μόλις κλείσω την εφαρμογή χάνετε ξανά το σήμα από το gps. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
  4. Καλημέρα, αν μπεις από το ρολόι να κανείς αλλαγή watch face σε αυτά που έχεις δουλέψει στο ρολόι σου γράφει αν είναι ενεργοβόρο. Αν δεν γράφει τίποτα είναι οκ.
  5. Έλεγξα για το watch face αν είναι ενεργοβόρο και δεν είναι. Δεν έκανα καμία αλλαγή στο ρολόι.
  6. Ναι. Να ρωτήσω και εγώ καρό έχω το ρολόι 3 μήνες η μπαταρία μου έβγαζε περίπου 10 μέρες ξαφνικά χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή σε ρυθμίσεις μου φτάνει με το ζόρι 6 μέρες. Έχει αντιμετώπιση κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι.
  7. Τελικά τα κατάφερα, μου έκαναν ενεργοποίηση το home online από την ημερομηνία που είχα κάνει την αρχική αίτηση (12/10/21) και μου κάνουν αναδρομική επιστροφή 444€ στους επόμενους λογαριασμούς. Το τηλεφωνικό κέντρο ακατάλληλο, είναι πιτσιρίκια που θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν ξέρουν πως να το κάνουν. Έβγαλα άκρη με email μέσω του e bill ερχόταν απάντηση με κωδικό αναφοράς του ζητήματος και σε 1-2 εργάσιμες μου απαντούσαν.
  8. Αν δεν βγάλω άκρη με την ΔΕΗ τι προτείνετε να κάνω;
  9. Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Όχι δεν μπήκα κάπου μα το ενεργοποιήσω γιατί όταν έκανα την μεταφορά από Ελιν σε ΔΕΗ είχα επιλέξει σε ποιο πρόγραμμα θέλω να μπω. Και στην σύμβαση που είχα υπογράψει το αναφέρει σαν home online. Θα επικοινωνήσω σήμερα με την ΔΕΗ μπας και βγάλω καμία άκρη γιατί θα σκάσω
  10. Καλησπέρα σας. Σημερα μου ήρθε ο δεύτερος λογαριασμός από την ΔΕΗ στο πρόγραμμα my home online, είναι ο πρώτος εκκαθαριστικός. Από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα έβαλα και νυχτερινό ρεύμα και φαίνεται στον λογαριασμό 3 μετρήσεις σύνολο 2820 KWH και μου έβγαλαν ένα κοστούμι 878€ στο οποίο έχει ρήτρα αναπροσαρμογής 579€ Ανεβάζω τον λογαριασμό να τον δείτε και εσείς να μου πείτε αν φαίνεται κάτι λάθος. Παρακαλώ τα φώτα σαςΈκδοση 18.02.2022.pdfΈκδοση 18.02.2022.pdf
  11. Τα κατεβάζεις στον υπολογιστή και τα συμπληρώνεις. Το gmail τα έχει κλειδωμένα σαν ύποπτα και δεν σε αφήνει μα τα κατεβάσεις. Πρέπει να επιλέξεις πως δεν είναι ύποπτα και τότε θα τα κατεβάσεις και θα τα επεξεργαστείς με Microsoft Office Word. Πριν 5 λεπτά τα έστειλα εγώ. 8-10-2021 έκανα αίτηση ηλεκτρονικά 11-10-2021 με πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση 12-10-2021 μου έστειλαν τα χαρτιά με email για να τα συμπληρώσω. Ο αριθμός που με κάλεσαν ξεκινούσε από 800......
  12. Καλημέρα σας, τελικά όσοι έχετε αλλάξει πάροχο έχετε κάποιο κέρδος; Έχω μέρες τώρα που ψάχνω να βρω κάποια εταιρία να φύγω από την ΔΕΗ αλλά με τα πάγια και τα ΟΤΣ βλέπω πως είναι οριακά να έχεις καποιο κέρδος. Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Καίω περίπου 1600 kWv το τετράμηνο δεν έχω νυχτερινό και η παροχή μου είναι τριφασική.
  13. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση το γνωρίζω αυτό αλλά έχω διαβάσει πως δεν καθαρίζουν τα πάντα από το κινητό και αν θέλει κάποιος μπορεί να επαναφέρει σβησμένα αρχεία.
  14. Καλησπέρα σάς! Έχω ένα lg g2 mini και θέλω να το πουλήσω και θα ήθελα να μου πείτε κάποιο τρόπο η εφαρμογή για να καθαρίσουν τα πάντα από τη συσκευή γιατί υπάρχουν δεδομένα από τράπεζες, Email και το ποιο σημαντικό φωτογραφίες από την κόρη μου και δεν θα ήθελα να μπει κάποιος στην διαδικασία και να μπορέσει να τα ανάκτηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. karelia

    LG G2 mini (D620)

    Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και λίγο καιρό εομαι κάτοχος του mini και για τα 160€ που έδωσα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Τώρα για το root όσες φορές δοκίμασα με το towel root μου λέει πως δεν υποστηρίζετε η συσκευή τι κάνω λαθος; Έχω ενεργοποίηση επιλογές προγραμματαστή και άγνωστες προέλευσης.
  16. Καλησπέρα παλικάρια. Παίζει πρόβλημα πέρασα την cyanodenmod 10 και όταν άνοιξα το κινητό λειτουργεί σαν να μην έχει sim. Είχα apn backup αλλά δεν λειτουργεί σε jb. Τα φώτα σας παρακαλώ...
×
×
  • Create New...