Jump to content

player21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About player21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Συσκευή

  • Συσκευή
    Redmi Note 9Pro

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

player21's Achievements

  1. Και σε εμένα μόλις, καμία αλλαγή στο UI.
  2. Παιδιά καλησπέρα έχω αγοράσει ένα μεταλλικό μπρασελέ για το ρολόι και όταν το βάζω για φόρτιση μου δείχνει ένα μήνυμα που λέει να μην υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα μεταξύ της συσκευής και του φορτιστή, λέτε να δημιουργηθεί πρόβλημα αν το φορτίζω με το μεταλλικό μπρασελέ;
  3. Παιδιά καλησπέρα έχω αγοράσει ένα ανταπτορακι - μετατροπέα μάρκας trust 3 σε 1 (από usb c σε hdmi, usb, usb c) για το κινητό και το τάμπλετ, προσπαθώ να δώσω εικόνα στην τηλεόραση αλλά μάταια δεν ανταποκρίνεται, το usb το δοκίμασα και δουλεύει αλλά όχι το hdmi. Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν έχει hdmi support το κινητό και οχι, αν υπάρχει άλλη λύση να δώσω εικόνα στην τηλεόραση. Το κινητό είναι redmi note 9 pro και το τάμπλετ lenovo m10 hd 2nd gen.
  4. Παιδιά καλησπέρα καινούργιος χρήστης μόλις παρέλαβα την συσκευή GT2 PRO την έχω συνδέσει κανονικά με το κινητό Xiaomi redmi 9 pro, οι ειδοποιήσεις όμως ποτέ έρχονται ποτέ όχι, με το που κλειδώνει η συσκευή δεν έρχονται όλα και με τις κλήσεις αργεί. Το έχω ρυθμίσει να τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο και έχω δώσει όλα τα δικαιώματα κανονικά.
  5. Παιδιά καλησπέρα έχω ένα amazfit trex ένα χρόνο τώρα και σκέφτομαι την αλλαγή σε κάποιο άλλο, μου αρέσει το gt2 pro και σκέφτομαι αν αξίζει η αλλαγή, στο Σκρουτζ το έχει στα 123€. Τα βασικά που θέλω είναι μετρήσεις, καλή μπαταρία και ειδοποιήσεις. Αξίζει λέτε η αλλαγή, σας έχει παρουσιάσει προβλήματα; Επίσης στο Σκρουτζ έχει το 3 την απλή έκδοση στα 150κατι. Ποια είναι η γνώμη σας;
  6. Οπότε παίρνουμε Android 12 μαζί με patch Ιουνίου και τελειώνει ο κύκλος ενημερώσεων της συσκευής. Κρίμα γιατί ήταν πολύ καλή συσκευή, θα μπορούσε να δωθεί ένας χρόνος υποστήριξης ακόμα.
  7. Και εγώ κάτι αντίστοιχο που αντιμετώπισα κάποια στιγμή με επαναφορά διορθώθηκε. Πάντως είμαι περίεργος αν ισχύουν τέτοια προβλήματα και στις ναυαρχίδες τις xiaomi. Που πλέον τις κοστολογεί περίπου στα 1000€. Αν και είμαι γενικά ευχαριστημένος με την συσκευή 2 χρόνια κοντά που την έχω, η επόμενη συσκευή σκέφτομαι να είναι προς Samsung ή κάτι αντίστοιχο. Ναι μεν δίνει σχετικά δυνατά σπεκς στην μεσαία κατηγορία, αλλά είναι αυτά τα προβλήματα στο λογισμικό που βγάζει και είσαι συνέχεια με το άγχος τι καινούργιο θα χαλάσει και αν θα συνεχίσει να συνεχίσει να δουλεύει απρόσκοπτα η συσκευή μετά από κάθε αναβάθμιση.
  8. Αυτό σκέφτηκα και εγώ σαν πρώτη λύση αλλά θέλω να δω αν μπορώ να το αποφύγω, γιατί έχω αλλάξει πολλές ρυθμίσεις και εφαρμογές και θα μου πάρει πολύ χρόνο να το στήσω ξανά από την αρχή.
  9. Παιδιά καλησπέρα εδώ και λίγο καιρό έχει σταματήσει το led των ειδοποιήσεων και δεν ανάβει με τίποτα, το έχω ενεργοποιήσει και απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις αλλά δεν κάνει τίποτα. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
  10. Το έφτιαξες μόνος σου η σε σερβις;
  11. Παιδιά καλησπέρα έχω το κινητό 1.5 χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι έχει γρατσουνιές το τζαμακι της κάμερας και με ενοχλεί και θέλω να το αλλάξω. Έχω ρωτήσει ένα κατάστημα και μου είπαν 25 ευρώ και μου φάνηκαν πολλά. Έχει κανείς σχετική εμπειρία, γιατί μου φαίνονται πολλά τα λεφτά, όταν το τζαμακι της οθόνης που είναι μεγαλύτερο κάνει 10 ευρώ στο πιο ακριβό. Στο ίντερνετ λίγο που έψαξα το ανταλλακτικό για δω τιμές, σε πολλά έχουν αναφέρει χρήστες σε σχόλια ότι δεν είχε κόλλα.
  12. Παιδιά καλημέρα είμαι κάτοχος της συσκευής πάνω από 5 μήνες και είμαι ευχαριστημένος πολύ. Μια ερώτηση έχουν μαζευτεί κάτι σαν άλατα γύρω από το στεφάνι και ανάμεσα από τις βίδες της πρόσοψης, με αποτέλεσμα να βλέπεις το μισό ρολόι να έχεις ασπρίσει. Προσπαθώ να το καθαρίσω κάτω από το νερό ή με μωρομαντηλα, πανακι μικροϊνών, χωρίς αποτέλεσμα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα και αν έχει βρει καμία λύση.
  13. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=487646 λέτε να ακολουθήσει και η Xiaomi όπως η Huawei και η ZTE;
  14. Πήγαινε ρυθμίσεις - εφαρμογές - διαχείριση εφαρμογών - launcher συστήματος κάνε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και κάνε μετά μια επανεκκίνηση. Μου το είχε κάνει και εμένα, φαινόντουσαν τα χρώματα από τις εφαρμογές λίγο ξεθωριασμένα αλλά με την επανεκκίνηση έφτιαξε. Δοκίμασε το.
  15. Ρε παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις που βλέπεις ποιες εφαρμογές τρέχουν εκείνη την στιγμή στο παρασκήνιο. Θυμάμαι στο huawei που είχα στις ρυθμίσεις προγραμματιστή υπήρχε μια επιλογή που έλεγε εφαρμογές παρασκηνίου, αλλά δεν την βρίσκω στο xiaomi.
×
×
  • Create New...