Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφαρμογή για mail έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Το ρώτησα γιατί το 4 είχε

Σε ευχαριστώ

Παρακαλώ, κι εμένα μου είχε κάνει εντύπωση που δεν είχε, αλλά έχω βάλει το bluemail και με βόλεψε πολύ.

Παύλος Παυλίδης 

Έχει εφαρμογή e-mail,το Gmail.

Εγώ χρησιμοποιώ Spark πάντως.

Σωστά. Έχει εφαρμογή και είναι μέσα μαζί με τις υπόλοιπες Google εφαρμογές σε ένα τετράγωνο.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν το έχω αφήσει ποτέ όλο το βράδυ να φορτίζει δεν ξέρω αν δημιουργείτε κάποιο πρόβλημα στην μπαταρία, γιατί να αλλάξεις τηλέφωνο κάθε 3 χρόνια αν κάνεις τη δουλειά σου;; πιο λογικό μου ακούγετε να αλλάξεις μία μπαταρία στα 2-3 χρόνια παρά όλο το τηλέφωνο.

Εγώ κάθε 2-3 χρόνια αλλάζω γιατί το βαριέμαι όχι ότι έχω κάποιο θέμα.

Σε αυτό έχεις δίκιο....αλλα θεωρώ ότι και η καινούρια μπαταρία ίσως μου κάνει τα ίδια κολπα. Όπως και να έχει θα πάρω μια για το 4 και θα το πασαρω στη μανα μου και έτσι θα δω πως θα παει.

Δεν ορκίζομαι, αλλά θα το πάρουμε το MIUI 12.

Διευκρίνηση: Το "μην ορκίζεσαι" πήγαινε στο ότι θα πάρουμε το miui 12 πριν το android 11.

Το ότι θα πάρουμε miui 12 είναι σίγουρο.

Huawei Nova 5T

Διευκρίνηση: Το "μην ορκίζεσαι" πήγαινε στο ότι θα πάρουμε το miui 12 πριν το android 11.

Το ότι θα πάρουμε miui 12 είναι σίγουρο.

Πάντως το Android 11 θα το πάρουμε μετά το MIUI 12. ;)

Έχω απαντήσει σε άλλο νήμα, για ένα θέμα που απασχολούσε πολλούς και απλώς το αναφέρω και εδώ, μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανείς σας...

Το θέμα είναι η συνεργασία του κινητού μας, με το huawei watch gt2, μέσω της εφαρμογής Huawei Health

Πολλοί λένε ότι λόγω της διαμάχης με την google, δεν υποστήριζε την εφαρμογή και έπρεπε να κατεβάσουν το app gallery και ακολούθως την επίμαχη εφαρμογή ,για να δουλέψει σωστά με το ρολόι.

Εγώ πάντως, εχθές κατέβασα από play store για δοκιμή, μόνο την εφαρμογή Huawei Health και μόλις την άνοιξα, δεν μου ζήτησε άλλη εγκατάσταση εφαρμογής όπως το Huawei Mobile Services που αναφέρουν πολλοί.

Μου ζήτησε μόνο huawei ID και κωδικό, τα οποία είχα από την προηγούμενη συσκευή μου και όλα οκ!!!!

Ζεις μονάχα μια φορά..

Έχω απαντήσει σε άλλο νήμα, για ένα θέμα που απασχολούσε πολλούς και απλώς το αναφέρω και εδώ, μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανείς σας...

Το θέμα είναι η συνεργασία του κινητού μας, με το huawei watch gt2, μέσω της εφαρμογής Huawei Health

Πολλοί λένε ότι λόγω της διαμάχης με την google, δεν υποστήριζε την εφαρμογή και έπρεπε να κατεβάσουν το app gallery και ακολούθως την επίμαχη εφαρμογή ,για να δουλέψει σωστά με το ρολόι.

Εγώ πάντως, εχθές κατέβασα από play store για δοκιμή, μόνο την εφαρμογή Huawei Health και μόλις την άνοιξα, δεν μου ζήτησε άλλη εγκατάσταση εφαρμογής όπως το Huawei Mobile Services που αναφέρουν πολλοί.

Μου ζήτησε μόνο huawei ID και κωδικό, τα οποία είχα από την προηγούμενη συσκευή μου και όλα οκ!!!!

Αν δεν είχες id και κωδικό από πριν και το έκανες για πρώτη φορά θα συνδεόταν όμως;

Καλησπέρα. 6 Xiaomi που εχω, είναι αγορασμενα από Κωτσόβολο,Γερμανό και you.gr. στο Mi9 μάλιστα χρειαστηκε αλλαγή οθόνης (μαύρισε τελείως) η οποία αν και Χριστούγεννα σε μια ημέρα ήταν έτοιμο από infoquest. Αν αγοράσω το 8pro εκτός δικτύου infoquest λόγο διαφοράς στην τιμή (μαγαζί Σκρουτζ) θα έχω εγγύηση; Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει απαντηθεί σε κάποιον άλλο.

Καλησπέρα. 6 Xiaomi που εχω, είναι αγορασμενα από Κωτσόβολο,Γερμανό και you.gr. στο Mi9 μάλιστα χρειαστηκε αλλαγή οθόνης (μαύρισε τελείως) η οποία αν και Χριστούγεννα σε μια ημέρα ήταν έτοιμο από infoquest. Αν αγοράσω το 8pro εκτός δικτύου infoquest λόγο διαφοράς στην τιμή (μαγαζί Σκρουτζ) θα έχω εγγύηση; Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει απαντηθεί σε κάποιον άλλο.
Έχεις εγγύηση από το μαγαζί,συνήθως είναι ένας χρόνος.

Το στέλνει Κίνα ή επισκευάζεται σε συνεργαζόμενο σέρβις του καταστήματος πώλησης?
Konakis.

"καλύπτεστε από 2 έτη εγγύησης από το κατάστημά μας.

Το συνεργαζόμενο service είναι η citisaid."

Το συγκεκριμένο mail πήρα σε ερώτηση που έστειλα.

Άρα ναι υπάρχει διαφορά στην τιμή σε σύγκριση με επίσημη εισαγωγική αλλά εάν χρειαστεί επισκευή λογικά τα ανταλλακτικά δε θα είναι γνήσια και επιπλέον σαν αγορασμένο εκτός infoquest δε θα το καλύπτει με εγγύηση. Αν έχω καταλάβει σωστά.

"καλύπτεστε από 2 έτη εγγύησης από το κατάστημά μας.

Το συνεργαζόμενο service είναι η citisaid."

Το συγκεκριμένο mail πήρα σε ερώτηση που έστειλα.

Άρα ναι υπάρχει διαφορά στην τιμή σε σύγκριση με επίσημη εισαγωγική αλλά εάν χρειαστεί επισκευή λογικά τα ανταλλακτικά δε θα είναι γνήσια και επιπλέον σαν αγορασμένο εκτός infoquest δε θα το καλύπτει με εγγύηση. Αν έχω καταλάβει σωστά.

Γνήσια ανταλλακτικά δεν υπάρχουν,καλύπτεται κανονικά με εγγύηση 2 χρόνια από το μαγαζί,συνήθως δίνουν

1,μια χαρά.

Γνήσια ανταλλακτικά δεν υπάρχουν,καλύπτεται κανονικά με εγγύηση 2 χρόνια από το μαγαζί,συνήθως δίνουν

1,μια χαρά.

Τι εννοείς δεν υπάρχουν γνήσια ανταλλακτικά; Δηλαδή θα με σπάσει η οθόνη πάνω στην εγγύηση και θα με βάλουν ιμιτασιόν;

Εννοώ ότι δεν υπάρχουν γνήσια η ιμιτασιον στα κινητά ,γνήσια είναι μόνο ότι μπαίνει πρώτη φορά στο τηλέφωνο από το εργοστάσιο.Υπάρχουν κατηγορίες μετά α,β,γ κλπ.Την καλύτερη οθόνη να περάσεις μετά ίδια με αυτήν που φοράει στην αρχή το κινητό δεν είναι,μπορεί να είναι καλύτερη,χειρότερη αλλά ίδια δεν είναι.Εκτός αυτού αν σε σπάσει η οθόνη δεν είναι στην εγγύηση... Edited by highland1

Τι εννοείς δεν υπάρχουν γνήσια ανταλλακτικά; Δηλαδή θα με σπάσει η οθόνη πάνω στην εγγύηση και θα με βάλουν ιμιτασιόν;

Εννοείται.

Δεν υπάρχει γνήσιο ανταλλακτικό στα Xiaomi.

Δεν ξέρω τι κάνει η infoquest που είναι επίσημος μεταπωλητής. Αλλά και εκεί πιστεύω δεν υπάρχει γνήσιο. Απλά έχουν καλής ποιότητας ανταλλακτικά.

from my Samsung A71

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Δεν βγάζει δηλαδή δικά της ανταλλακτικά η Xiaomi;

Παύλος Παυλίδης 

Δεν βγάζει δηλαδή δικά της ανταλλακτικά η Xiaomi;
Όχι,τα αναθέτει σε άλλα εργοστάσια στην Κίνα όπως κάνει και η apple με τα iphone,για τις άλλες εταιρείες δεν ξέρω τι γίνεται,φαντάζομαι κάτι παρόμοιο.

Εγώ αυτό πρώτη φορά το ακούω πάντως.

Είναι που είναι ακριβά, να μην είναι και γνήσια... πάει πολύ αυτό!

Αν δεν είχες id και κωδικό από πριν και το έκανες για πρώτη φορά θα συνδεόταν όμως;

Αυτό δεν το γνωρίζω να σου πώ, αλλά και να μην συνδέονταν, θα σου ζητούσε να κάνεις λογαριασμό.

Τα παράπονα του κόσμου είναι , ότι έπρεπε να κάνεις ένα σωρό βήματα, για να δουλέψει η εφαρμογή και να την κατεβάσεις από το huawei store .

Εμένα μου δούλεψε κανονικά η εφαρμογή ΥΓΕΙΑ, χωρίς να κατεβάσω τίποτα άλλο από το playstore:D:D

Ζεις μονάχα μια φορά..

Εγώ αυτό πρώτη φορά το ακούω πάντως.

Είναι που είναι ακριβά, να μην είναι και γνήσια... πάει πολύ αυτό!

Ε όχι και ακριβά!

Με 40-50 ευρώ αλλάζεις οθόνη και με 10-20 μικρόφωνα και ακουστικά.

Γενικά το κόστος για το service των Redmi (για εκτός εγγύησης μιλάω) είναι πολύ προσιτό. Η τσέπη των περισσοτέρων το αντέχει.

Και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να τα επιλέξεις. Ότι και να πάθουν με 10-20-50 ευρώ τα έχεις φτιάξει. Και εάν πιάνει και το χέρι σου και μπορείς να τα σκαλίσεις εσύ, τότε το κόστος πέφτει κατακόρυφα. Έχει οθόνες με 10-15 ευρώ και όφωνα κουμπιά κλπ με 2-3.

Δηλαδή σε μια συσκευή που πήρες 150 ευρώ, εάν σπάσει η οθόνη σου, τί προτιμάς; Να ζητάνε 120 ευρώ για καινούρια "γνήσια" οθόνη ή 40 για imitation;

Το κακό με τα Xiaomi είναι ότι ούτε τα πανάκριβα έχουν ανταλλακτικά γνήσια. Φαντάσου να σκάσεις κάνα χιλιάρικο για Mi10 Pro και να σε σπάσει η οθόνη. Ακόμα και εντός εγγύησης να είσαι (skroutz) ποιός ξέρει τί θα σου βάλουν.

Το σοβαρό πρόβλημα λοιπόν είναι στα ακριβά Xiaomi κινητά. Και όχι στα Redmi που είναι "του κιλού".

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2