mhama Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Σαν κάτοχος του κινητού εδώ και 3 μήνες ύστερα από samsung .... δεν μπορώ να το συνηθίσω....μπορείτε να με βοηθήσετε με εφαρμογές που να το κάνουν να μοιάζει με samsung πχ για τις κλήσεις. Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι όταν μιλώ μάλλον δεν ενεργοποιείται ο αισθητήρας ή μάλλον απενεργοποιείται..... δεν μπορώ να καταλάβω αλλά πατιούνται πλήκτρα....ανοίγει το Bluetoοth βάζει σίγαση, αναμονή κτλ.... Επίσης δεν βγάζει καλές φωτογραφίες.....δηλαδή δεν δικαιολογεί την κάμερα.....τις περισσότερες φορές βγαίνουν κουνημένες και θολές. Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Αν όμως έρθει η νέα αναβάθμιση, τι θα γίνει; Εμείς που έχουμε ήδη κάνει το update θα πρέπει να ξαναπερασουμε την ίδια έκδοση; Ε δε νομίζω , ίσως να βγάλει κάνα μικρό update με τις διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Όπως έγραψα παραπάνω, μου ήρθε χθες η αναβάθμιση και δεν την έκανα με αυτά που διαβάζω. Από περιέργεια, πριν λίγο έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και δεν βγάζει αναβάθμιση.... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Καλησπέρα ολα καλα με την καινούργια αναβάθμιση αλλα οταν τερματίζει η κλήση ακούω εναν ηχω πως βγαίνει??? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Επιβεβαιώνω αυτό με τις γραμμές στην προεπισκοπηση των selfie φωτογραφιών στη συλλογή. Δεν είναι και κάτι τραγικό, αλλά όντως υπάρχει. Προφανώς θα έρθει fix. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 mhama Μπορεί να έχει προβλημα ο αισθητήρας εγγύτητας, τα ίδια έπαθα σε Samsung Note 4, το αυτί πατουσε την οθόνη, και άνοιγαν διάφορα μενού. Μπες στο cit mode, και έλεγξε τον proximity sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Πάντως πρόβλημα με τον αισθητήρα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν έχει αναφερθεί. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Redmi note 5 Redmi note 7 Redmi note 8 pro. Τα έχω και τα τρία (εντός οικογένειας). Κανένα δεν έχει θέμα με τον αισθητήρα. Μόνο στο Α2 είχα σοβαρό θέμα. from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Το 7 μιας φίλης είχε θέμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Πάντως πρόβλημα με τον αισθητήρα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν έχει αναφερθεί. Εμένα μια χαρά φωτογραφίες βγάζει! Δεν ξέρω αν αυτό χάλασε μετά την αναβάθμιση. Ευτυχώς σε μένα δεν ήρθε ακόμα. Μάλλον θα πάρω απευθείας την βελτιωμένη έκδοση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Redmi note 5 Redmi note 7 Redmi note 8 pro. Τα έχω και τα τρία (εντός οικογένειας). Κανένα δεν έχει θέμα με τον αισθητήρα. Μόνο στο Α2 είχα σοβαρό θέμα. from my 1+6t Σε εμενα ειχαν θεμα τα rn7, rn8t και mi a3. Ειδικά το rn7 υπήρχαν στιγμές που ήθελα να το σπάσω. Γενικα στα mid range της xiaomi αρκετοί είχαμε πρόβληματα (διαφορετικά parts? διαφορετική χρήση; ). Τωρα για το rn8pro δεν έχω αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Το 7 μιας φίλης είχε θέμα.Για το 7 το έχω διαβάσει και αλλού. Ίσως παίζει διαφορετικό hardware. Αυτό που έχω εγώ δεν έβγαλε πρόβλημα...και το έχει η κόρη μου...του έχει βγάλει στην κυριολεξία την Παναγία!!! Κιχ....(μάλλον επειδή δεν πήρε ακόμα major αναβάθμιση..χεχε...) from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Όπως και να το βγάλουν, αρκεί να βάλουν και κανένα ois στις κάμερες και Snapdragon επεξεργαστή! https://techblog.gr/mobile/redmi-note-9-pro-me-tetrapli-kamera-kai-punch-hole-se-concept-renders/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Όπως και να το βγάλουν, αρκεί να βάλουν και κανένα ois στις κάμερες και Snapdragon επεξεργαστή! https://techblog.gr/mobile/redmi-note-9-pro-me-tetrapli-kamera-kai-punch-hole-se-concept-renders/Snapdragon θα βάλουν. Σειρά 6 (λένε για 720 αλλά δεν το πολύ πιστεύω). Το ois απίθανο να μπει σε σειρά Redmi. from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Όπως και να το βγάλουν, αρκεί να βάλουν και κανένα ois στις κάμερες και Snapdragon επεξεργαστή! https://techblog.gr/mobile/redmi-note-9-pro-me-tetrapli-kamera-kai-punch-hole-se-concept-renders/Snapdragon 720G θα έχει, για OIS το βλέπω δύσκολο ως απίθανο, ευτυχώς κατάλαβαν το λάθος και δεν έβαλαν mediatek. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Και γτ είναι λάθος να χει ΜΤ; Κάπως έτσι κάποτε έκλαιγαν όλοι για τους AMD αλλά τώρα με τους Ryzen ρίχνει στα αυτιά στην Intel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Ο συγκεκριμένος Mediatek που φοράει το RN8 pro είναι πολύ καλός (σε όλα). Έχει επιδόσεις 730 και 730G. Ελπίζω να τον υποστηρίξουν και να μην τον παρατήσουν. from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Μπορεί να είναι τούμπανο συμφωνώ, αλλά όποιος θέλει να παίξει με ρομ, gcam δεν κάνει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Μπορεί να είναι τούμπανο συμφωνώ, αλλά όποιος θέλει να παίξει με ρομ, gcam δεν κάνει.Ναι. Εκεί ΔΕΝ κάνει. Ρίχνει Χ και πάει αλλού. Για αυτόν που είναι μαμά stable όμως, είναι μια χαρά. from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Ακριβώς. Εγώ τον προτιμώ χίλιες φορές από κάτι Snapdragon, αλλά ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει και συνεχίζουν να γράφουν ανακρίβειες... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Εγώ το ειχα ρουτ, το φλασαρα την τελευταία fastboot rom, και περιμενω να παρει με οτα το Android 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Δεν έχει την ενημέρωση οτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Δεν έχει την ενημέρωση οτα. Προς το παρόν όχι σε όλους. Κάποια στιγμή θα έρθουν... Ούτε εγώ την έχω πάρει την αναβάθμιση ακόμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Κατά λάθος έχω ορίσει ως προεπιλεγμενη sim για sms τη sim 2 Πώς γίνεται να αποεπιλεξω τη 2 και να ορίσω ως προεπιλογή για αποστολή SMS την sim 1; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Κατά λάθος έχω ορίσει ως προεπιλεγμενη sim για sms τη sim 2 Πώς γίνεται να αποεπιλεξω τη 2 και να ορίσω ως προεπιλογή για αποστολή SMS την sim 1; Δοκίμασες να βγάλεις και να ξαναβάλεις την δεύτερη sim; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts