gkokki Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 2 ώρες πριν, evris2013 said: ...Τώρα βέβαια άλλαξα συσκευή λόγο κλοπής. Οπότε το αποχαιρετώ το νήμα. Φίλε evris2013, όταν πας σε άλλο νήμα και αν θέλεις στείλε μου ένα pm που θα είσαι για να σε διαβάζω. Πολλές φορές μου έλυσες προβλήματα που είχα με το κινητό μας η γενικές απορίες για το android. Κρίμα για την κλοπή και καλορίζικο όποιο κινητό κι αν πήρες - πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Το ίδιο και μένα, η οθόνη ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με διπλό πάτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Ούτε με τα κιάλια δεν είδε MIUI 13 η παλιά μου συσκευή βλέπω. Το νήμα έμεινε στάσιμο από τέλη Σεπτεμβρίου του '22. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Καλησπέρα ομάδα,έχω πρόβλημα που δεν έχω ξανά συναντήσει,δεν δουλεύει το ηχείο από χθές, είτε ήχο κλήσης είτε ξυπνητήρι κτλπ. Έκανα επανεκκίνηση χωρίς τύχη,αξίζει επισκευή? Η πάει πέταμα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 13 minutes ago, manousos4 said: Καλησπέρα ομάδα,έχω πρόβλημα που δεν έχω ξανά συναντήσει,δεν δουλεύει το ηχείο από χθές, είτε ήχο κλήσης είτε ξυπνητήρι κτλπ. Έκανα επανεκκίνηση χωρίς τύχη,αξίζει επισκευή? Η πάει πέταμα? Ευχαριστώ Το αν αξίζει θα εξαρτηθεί από το κόστος του ηχείου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 (edited) Έχω μια απορία. Εξαφανίστηκε η εφαρμογή Mi Video από το μενού των εφαρμογών. Ενώ στις εγκατεστημένες εφαρμογές του συστήματος εμφανίζεται. Έχω κάνει καθάρισμα cache, επαναφορά εφαρμογής, απεγκατάσταση ενημερώσεων, εγκατάσταση πάλι και τίποτα. Ξέρει κανείς πως να την επαναφέρω ώστε να εμφανίζεται πάλι; Edited February 28, 2023 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 (edited) 21 ώρες πριν, katsiletra said: Έχω μια απορία. Εξαφανίστηκε η εφαρμογή Mi Video από το μενού των εφαρμογών. Ενώ στις εγκατεστημένες εφαρμογές του συστήματος εμφανίζεται. Έχω κάνει καθάρισμα cache, επαναφορά εφαρμογής, απεγκατάσταση ενημερώσεων, εγκατάσταση πάλι και τίποτα. Ξέρει κανείς πως να την επαναφέρω ώστε να εμφανίζεται πάλι; Βρήκες άκρη με την εφαρμογή Mi Video; Νομίζω πρέπει να υπάρχει η εφαρμογή και στο Play Store. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.videoplayer Edited March 1, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 5 ώρες πριν, evris2013 said: Βρήκες άκρη με την εφαρμογή Mi Video; Νομίζω πρέπει να υπάρχει η εφαρμογή και στο Play Store. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.videoplayer Όχι δεν βρήκα άκρη. Την έχω εγκατεστημένη αλλά δεν τη βλέπω στο τηλέφωνο. Στο Play Store μου δίνει μόνο τη δυνατότητα να την ανοίξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 (edited) 1 hour ago, katsiletra said: Όχι δεν βρήκα άκρη. Την έχω εγκατεστημένη αλλά δεν τη βλέπω στο τηλέφωνο. Στο Play Store μου δίνει μόνο τη δυνατότητα να την ανοίξω. Δεν έχει και άλλες ενημερώσεις η συσκευή για να διορθωθεί κάτι. Νομίζω τελείωσαν και τα security patches πλέον... Ούτε καν MIUI 13 πήρε που έλεγαν τότε. Η εφαρμογή έγινε φάντασμα. Είναι μεν εκεί αλλά δεν τη βλέπεις! Edited March 1, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 2 ώρες πριν, katsiletra said: Όχι δεν βρήκα άκρη. Την έχω εγκατεστημένη αλλά δεν τη βλέπω στο τηλέφωνο. Στο Play Store μου δίνει μόνο τη δυνατότητα να την ανοίξω. Ανοίγει από το play store; Δες μήπως την έχεις βάλει στις κρυφές εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 18 ώρες πριν, WPerty said: Ανοίγει από το play store; Δες μήπως την έχεις βάλει στις κρυφές εφαρμογές. Όχι . Ούτε εκεί την εμφανίζει. Μόνο από το Play Store ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Όχι . Ούτε εκεί την εμφανίζει. Μόνο από το Play Store ανοίγει.Μήπως έχεις βάλει άλλο θέμα από το μαμά; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 38 minutes ago, chios said: 2 ώρες πριν, katsiletra said: Όχι . Ούτε εκεί την εμφανίζει. Μόνο από το Play Store ανοίγει. Μήπως έχεις βάλει άλλο θέμα από το μαμά; Όχι δεν έχω αλλάξει θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Γιατί μπορεί να γίνει αόρατη η εφαρμογή αλλάζοντας θέμα ή αλλάζοντας Launcher; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Ποτέ δεν ξέρεις όταν υπάρχει στην μέση το σάπιο miui, όπως επίσης μπορεί να εμφανιστεί αλλάζοντας θέμα ή launcher. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 (edited) 17 minutes ago, chios said: Ποτέ δεν ξέρεις όταν υπάρχει στην μέση το σάπιο miui, όπως επίσης μπορεί να εμφανιστεί αλλάζοντας θέμα ή launcher. Μου έχει τύχει το ίδιο και σε Samsung, οπότε δεν φταίει το miui. Μόνο με hard reset είχε λυθεί. Edited March 2, 2023 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 (edited) 31 minutes ago, katsiletra said: Μου έχει τύχει το ίδιο και σε Samsung, οπότε δεν φταίει το miui. Μόνο με hard reset είχε λυθεί. Σωστά. Είχα βάλει και Launcher των Windows για πολύ μικρό διάστημα όταν είχα τη συσκευή, έτσι για να δω πως θα είναι, και δεν εξαφανίστηκε καμία εφαρμογή. Μη τα φορτώνουμε όλα στο MIUI. Αν έπαιρνε και το MIUI 13 ίσως να λυνόταν και αυτό το θέμα. Δεν θα χρειαζόταν το hard reset. Όσο είχα τη συσκευή (πάνω από 2,5 χρόνια) δεν μου εξαφάνισε ούτε μία εφαρμογή. Edited March 2, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 1 hour ago, katsiletra said: Μου έχει τύχει το ίδιο και σε Samsung, οπότε δεν φταίει το miui. Μόνο με hard reset είχε λυθεί. Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις - εφαρμογές και βρες το mi video και κάνε απεγκατάσταση ενημερώσεων και clear data, μπας και εμφανιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 1 hour ago, WPerty said: Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις - εφαρμογές και βρες το mi video και κάνε απεγκατάσταση ενημερώσεων και clear data, μπας και εμφανιστεί. Το έχω κάνει πολλές φορές, αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 7 minutes ago, katsiletra said: Το έχω κάνει πολλές φορές, αλλά τίποτα. Τότε θα υποστείς το hard reset... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Σιγά μην κάνει hard reset για μια άχρηστη εφαρμογή. Κατεβάζεις vlc και βλέπεις όλα τα βίντεο. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 (edited) 19 minutes ago, chios said: Σιγά μην κάνει hard reset για μια άχρηστη εφαρμογή. Κατεβάζεις vlc και βλέπεις όλα τα βίντεο. Αυτό έχω κάνει. Απλά το έχω απορία πώς εξαφανίστηκε από το συρτάρι εφαρμογών. Πήγε διακοπές φαίνεται... 22 minutes ago, evris2013 said: Τότε θα υποστείς το hard reset... Άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω. Edited March 2, 2023 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω.Πέρασε ξανά το λειτουργικό από πάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 (edited) 49 minutes ago, conan1 said: 54 minutes ago, katsiletra said: Άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω. Πέρασε ξανά το λειτουργικό από πάνω. Αυτό σκεφτόμουνα. Όταν βρω λίγο χρόνο θα το κάνω. 1 hour ago, evris2013 said: Τότε θα υποστείς το hard reset... Εσύ το 8 pro τι το έκανες, το έδωσες;; Edited March 2, 2023 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 56 minutes ago, katsiletra said: Αυτό σκεφτόμουνα. Όταν βρω λίγο χρόνο θα το κάνω. Εσύ το 8 pro τι το έκανες, το έδωσες;; Μου το κλέψανε. Αλλιώς θα το είχα ακόμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts