panos9553 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Εγώ που έχω τον Microsoft launcher έχω κανονικά landscape mode στην αρχική οθόνη. Έλα ρε Xiaomara!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Με Pocolauncher που εχω εγω παντως το landscape,δεν δουλευει! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Edit: Το βρήκα με την πρώτη κατά λάθος. https://www.celsoazevedo.com/files/android/p/gcam-redmi-note-8-pro/ Οταν βγαζεις μια φωτογραφια με την Gcam την αποθηκευει αμεσως ή θελει λιγα δευτερολεπτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Κανένας άλλος δεν έκανε την ενημέρωση να μας πει τι γίνεται με το landscape mode; Καλημέρα εμένα παρέμεινε το ίδιο με πρίν παντού landscape εκτός της αρχικής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Καλή περίπτωση ο Microsoft launcher, αλλά όχι σαν τον αγαπημένο nova. Τέλος το οφ τοπικ. Μου κάνει εντύπωση ότι υποστηρίζει landscape mode από την αρχική. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Κανένας άλλος δεν έκανε την ενημέρωση να μας πει τι γίνεται με το landscape mode; Τα μεγάλα εικονίδια/διακόπτες και ο συρόμενος διακόπτης έντασης της φωτεινότητας είναι στο δεξί μέρος της οθόνης, ενώ τα μικρά κυκλικά εικονίδια/διακόπτες είναι στο αριστερό μέρος της οθόνης. Πριν το update, η "κουρτίνα"με τους διακόπτες κατέβαινε όπως και στο portrait mode, με αποτέλεσμα να χρειάζονται πολλές κινήσεις για να υπάρξει πρόσβαση σε όλα τα εικονίδια, αλλά και στο διακόπτη της φωτεινότητας, που ήταν στο χαμηλότερο σημείο της οθόνης. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Πολύ σωστά. Έγινε ωραία υλοποίηση και πιστεύω θα βολεψει πολλούς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Τα μεγάλα εικονίδια/διακόπτες και ο συρόμενος διακόπτης έντασης της φωτεινότητας είναι στο δεξί μέρος της οθόνης, ενώ τα μικρά κυκλικά εικονίδια/διακόπτες είναι στο αριστερό μέρος της οθόνης. Πριν το update, η "κουρτίνα"με τους διακόπτες κατέβαινε όπως και στο portrait mode, με αποτέλεσμα να χρειάζονται πολλές κινήσεις για να υπάρξει πρόσβαση σε όλα τα εικονίδια, αλλά και στο διακόπτη της φωτεινότητας, που ήταν στο χαμηλότερο σημείο της οθόνης. Οκ κατάλαβα. Ναι στο Landscape mode δεν κατέβαινε η κουρτίνα από πάνω. Έπρεπε από το πλάι σαν Portrait mode να τη σύρεις! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Καλησπέρα μια ερώτηση αξίζει η μετάβαση στο mi 10t απλο η το lite?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Εγώ περιμένω να πέσουν οι τιμές στα 5 G, να αναπτυχθεί το δίκτυο και μετά θα πάρω άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_sougias Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Δυστυχώς στη miui global 12.0.2 δεν έχει διορθωθεί ο μετρητής της μπαταρίας. Μετράει μονο τις εκάστοτε τελευταίες 24 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Δυστυχώς στη miui global 12.0.2 δεν έχει διορθωθεί ο μετρητής της μπαταρίας. Μετράει μονο τις εκάστοτε τελευταίες 24 ωρες. Ναταν μόνο αυτό μετράει από 100% και μετά αν το κοιτάξεις την άλλη μέρα πχ γράφει από το 80 η το 60% ώρες κλπ δε βγάζω άκρη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 (edited) Ναταν μόνο αυτό μετράει από 100% και μετά αν το κοιτάξεις την άλλη μέρα πχ γράφει από το 80 η το 60% ώρες κλπ δε βγάζω άκρη. Ίσως να θέλει κάποια ενημέρωση εφαρμογών συστήματος. Αλλά ποια;... Edited October 29, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Για τις ηλεκτρονικες πληρωμες μεσω εφαρμογης,εκτος απο το NFC πρεπει να εχουμε ενεργα και τα δεδομενα ή οχι?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Τι εχω πατησει ρε παλικαρια και εχω μονιμα γκρι οθονη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Τελικά η pixel x camera με τα αντίστοιχα xml αυστηρά τη νύχτα ( γιατί την μέρα δεν έχουμε θέμα με στοκ ) σκοτώνει ..https://flic.kr/p/2k2dwrZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 (edited) Τελικά η pixel x camera με τα αντίστοιχα xml αυστηρά τη νύχτα ( γιατί την μέρα δεν έχουμε θέμα με στοκ ) σκοτώνει ..https://flic.kr/p/2k2dwrZ Τέλεια φωτό...Μηδέν ψηφιακός θόρυβος...Με Night mode?? Edited November 1, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linux Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Τελικά η pixel x camera με τα αντίστοιχα xml αυστηρά τη νύχτα ( γιατί την μέρα δεν έχουμε θέμα με στοκ ) σκοτώνει ..https://flic.kr/p/2k2dwrZ Πάρα πολύ καλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Nαι με night mode , και είναι κ πραγματικα η πρώτη gcam που σε μένα δεν κολλάει πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Nαι με night mode , και είναι κ πραγματικα η πρώτη gcam που σε μένα δεν κολλάει πουθενά Το είχες στηριξει κάπου το κινητό;Πως και βγήκε τόσο στσθερη και όχι κουνημενη;Εγώ όσες φορές κι αν προσπαθησω με gcam και night, βγαίνει κουνημενη Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Πουθενά , χερατη είναι η φωτό . Δοκιμάστε την pixel.x cam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Πουθενά , χερατη είναι η φωτό . Δοκιμάστε την pixel.x cam Για δώσε λινκ... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με την ενημέρωση ορισμών του Avast στην εφαρμογή Ασφάλεια; Κάνω χειροκίνητη ενημέρωση και μου βγάζει μήνυμα "αδυναμία ενημέρωσης". Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Βάλε να σκαναρει με AVL, AVAST όντως έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 https://forum.xda-developers.com/redmi-note-8-pro/themes/pixelcamx2-0-redmi-note-8-pro-t4168963 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts