Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό δεν το γνωρίζω να σου πώ, αλλά και να μην συνδέονταν, θα σου ζητούσε να κάνεις λογαριασμό.

Τα παράπονα του κόσμου είναι , ότι έπρεπε να κάνεις ένα σωρό βήματα, για να δουλέψει η εφαρμογή και να την κατεβάσεις από το huawei store .

Εμένα μου δούλεψε κανονικά η εφαρμογή ΥΓΕΙΑ, χωρίς να κατεβάσω τίποτα άλλο από το playstore:D:D

τι είναι αυτη η εφαρμογἠ υγεία που υπάρχει και στο δικό μου;

Ε όχι και ακριβά!

Με 40-50 ευρώ αλλάζεις οθόνη και με 10-20 μικρόφωνα και ακουστικά.

Γενικά το κόστος για το service των Redmi (για εκτός εγγύησης μιλάω) είναι πολύ προσιτό. Η τσέπη των περισσοτέρων το αντέχει.

Και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να τα επιλέξεις. Ότι και να πάθουν με 10-20-50 ευρώ τα έχεις φτιάξει. Και εάν πιάνει και το χέρι σου και μπορείς να τα σκαλίσεις εσύ, τότε το κόστος πέφτει κατακόρυφα. Έχει οθόνες με 10-15 ευρώ και όφωνα κουμπιά κλπ με 2-3.

Δηλαδή σε μια συσκευή που πήρες 150 ευρώ, εάν σπάσει η οθόνη σου, τί προτιμάς; Να ζητάνε 120 ευρώ για καινούρια "γνήσια" οθόνη ή 40 για imitation;

Το κακό με τα Xiaomi είναι ότι ούτε τα πανάκριβα έχουν ανταλλακτικά γνήσια. Φαντάσου να σκάσεις κάνα χιλιάρικο για Mi10 Pro και να σε σπάσει η οθόνη. Ακόμα και εντός εγγύησης να είσαι (skroutz) ποιός ξέρει τί θα σου βάλουν.

Το σοβαρό πρόβλημα λοιπόν είναι στα ακριβά Xiaomi κινητά. Και όχι στα Redmi που είναι "του κιλού".

Διαφωτιστικός και κατατοπιστικός :) ✌

Konakis.

Ε όχι και ακριβά!

Με 40-50 ευρώ αλλάζεις οθόνη και με 10-20 μικρόφωνα και ακουστικά.

Γενικά το κόστος για το service των Redmi (για εκτός εγγύησης μιλάω) είναι πολύ προσιτό. Η τσέπη των περισσοτέρων το αντέχει.

Και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να τα επιλέξεις. Ότι και να πάθουν με 10-20-50 ευρώ τα έχεις φτιάξει. Και εάν πιάνει και το χέρι σου και μπορείς να τα σκαλίσεις εσύ, τότε το κόστος πέφτει κατακόρυφα. Έχει οθόνες με 10-15 ευρώ και όφωνα κουμπιά κλπ με 2-3.

Δηλαδή σε μια συσκευή που πήρες 150 ευρώ, εάν σπάσει η οθόνη σου, τί προτιμάς; Να ζητάνε 120 ευρώ για καινούρια "γνήσια" οθόνη ή 40 για imitation;

Το κακό με τα Xiaomi είναι ότι ούτε τα πανάκριβα έχουν ανταλλακτικά γνήσια. Φαντάσου να σκάσεις κάνα χιλιάρικο για Mi10 Pro και να σε σπάσει η οθόνη. Ακόμα και εντός εγγύησης να είσαι (skroutz) ποιός ξέρει τί θα σου βάλουν.

Το σοβαρό πρόβλημα λοιπόν είναι στα ακριβά Xiaomi κινητά. Και όχι στα Redmi που είναι "του κιλού".

Έτσι όπως τα λες είναι,εμένα πχ που "πιάνουν" τα χέρια μου βάζω οθόνη με 20-25€ αν χαλάσει και είμαι κομπλέ,η αλλάζω μπαταρία με 10€...αλλά και στο σέρβις να το πας ,οι τιμές για ανταλλακτικά redmi είναι πολύ καλές.Την διαφορά την κάνει η οθόνη,αν είναι amoled θα την πληρώσεις ακριβά και ας είναι και mi 9 lite των 220€.Στο δικό μας πχ που έχει ltps οθόνη και όχι την απλή ips είναι πιο ακριβή γιατί είναι καλύτερη οθόνη.

Στο δικό μας πχ που έχει ltps οθόνη και όχι την απλή ips είναι πιο ακριβή γιατί είναι καλύτερη οθόνη.

Σοβαρά; Το RN8 Pro φοράει LTPS;;;

Έχει μια σοβαρότατη διαφορά προς το καλύτερο από κάθε άλλο Redmi που είχα, αλλά νόμιζα ότι οφείλεται απλά σε καλύτερη ρύθμιση.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ναι ltps είναι ,σε σύγκριση με amoled δεν είδα καμία τεράστια διαφορά ,σε σύγκριση με απλή ips όπως του rn9s είχε μεγάλη διαφορά στα χρώματα και μια μικρή στην φωτεινότητα.Γενικα είναι πολύ καλή οθόνη του rn8 pro.

Ναι ltps είναι ,σε σύγκριση με amoled δεν είδα καμία τεράστια διαφορά ,σε σύγκριση με απλή ips όπως του rn9s είχε μεγάλη διαφορά στα χρώματα και μια μικρή στην φωτεινότητα.Γενικα είναι πολύ καλή οθόνη του rn8 pro.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ.

Εγώ δεν έχω RN9s, αλλά δίπλα σε RN7 και RN5 η οθόνη του RN8 Pro βγάζει μάτι. Πολύ ωραία χρώματα, πολύ καλή φωτεινότητα, τρομερό μαύρο.

Γενικά καμία σχέση με όποια άλλη οθόνη έχω δεί σε Redmi.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ.

Εγώ δεν έχω RN9s, αλλά δίπλα σε RN7 και RN5 η οθόνη του RN8 Pro βγάζει μάτι. Πολύ ωραία χρώματα, πολύ καλή φωτεινότητα, τρομερό μαύρο.

Γενικά καμία σχέση με όποια άλλη οθόνη έχω δεί σε Redmi.

Αφου και το redmi note 7 και το redmi note 8 ltps δεν έχουν;

Redmi By Xiaomi

Αφου και το redmi note 7 και το redmi note 8 ltps δεν έχουν;

Παιδιά δεν ήξερα κάν ότι υπάρχουν Redmi με LTPS.

Τώρα το διάβασα εδώ.

Το RN7 έχει καλύτερη οθόνη από το 5, αλλά δεν πλησιάζει του 8 Pro με τίποτα.

Τα έχω και τα 3 στο σπίτι.

Το 8άρι είναι πιό φωτεινό από το 7 και με πιο ωραία χρώματα. Σου δίνει μάλιστα την αίσθηση ότι έχει καλύτερη ανάλυση. Στο μαύρο, είναι πολύ κοντά.

Η οθόνη του 5 σαν "ξεπλυμένη" είναι μπροστά στου 8.

Η διαφορά υπάρχει. Αλλά νόμιζα ότι οφείλεται απλά σε διαφορετικές ρυθμίσεις χρωμάτων.

Τα δύο πρώτα πράγματα που μου έκανα εντύπωση όταν πήρα το RN8 Pro, ήταν η ποιότητα κατασκευής και η οθόνη. Για Redmi ήταν και τα δύο top.

H μ@λaKί@ που έχει το 8 (και νομίζω όλα τα Redmi) είναι ότι στο αυτόματο είναι πολύ σκοτεινά. Θέλουν να τα ανεβάζεις χειροκίνητα.

Αυτό το adaptive brightness δεν το είδα ποτέ να μαθαίνει τα "γούστα μου".

Το Α71 πχ, σε μια εβδομάδα με έμαθε. Τα Redmi δεν μαθαίνουν με τίποτα. Τούβλα απελέκητα!

Edited by pavlidisc

Μόνο εδώ το αναφέρουν για την οθόνη του.

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-8-pro

Σε gsmarena και PhoneArena δεν το αναφέρουν.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδιά δεν ήξερα κάν ότι υπάρχουν Redmi με LTPS.

Τώρα το διάβασα εδώ.

Το RN7 έχει καλύτερη οθόνη από το 5, αλλά δεν πλησιάζει του 8 Pro με τίποτα.

Τα έχω και τα 3 στο σπίτι.

Το 8άρι είναι πιό φωτεινό από το 7 και με πιο ωραία χρώματα. Σου δίνει μάλιστα την αίσθηση ότι έχει καλύτερη ανάλυση. Στο μαύρο, είναι πολύ κοντά.

Η οθόνη του 5 σαν "ξεπλυμένη" είναι μπροστά στου 8.

Η διαφορά υπάρχει. Αλλά νόμιζα ότι οφείλεται απλά σε διαφορετικές ρυθμίσεις χρωμάτων.

Τα δύο πρώτα πράγματα που μου έκανα εντύπωση όταν πήρα το RN8 Pro, ήταν η ποιότητα κατασκευής και η οθόνη. Για Redmi ήταν και τα δύο top.

H μ@λaKί@ που έχει το 8 (και νομίζω όλα τα Redmi) είναι ότι στο αυτόματο είναι πολύ σκοτεινά. Θέλουν να τα ανεβάζεις χειροκίνητα.

Αυτό το adaptive brightness δεν το είδα ποτέ να μαθαίνει τα "γούστα μου".

Το Α71 πχ, σε μια εβδομάδα με έμαθε. Τα Redmi δεν μαθαίνουν με τίποτα. Τούβλα απελέκητα!

Ρύθμισε αν θέλεις τα χρώματα του ,rn8 pro σε λίγο πιο έντονα και αφού έχεις το A71 που έχει amoled ,κάνε μια σύγκριση αν θέλεις στα γρήγορα στις οθόνες για τις διάφορες τους με κάποιο βίντεο fhd στο youtube με τέρμα φωτεινότητα να μας πεις.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόνο εδώ το αναφέρουν για την οθόνη του.

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-8-pro

Σε gsmarena και PhoneArena δεν το αναφέρουν.

Αν ψάξεις στο youtube το αναφέρουν και εκεί πχ τυχαία

Όταν έχω τηλεφωνική συνομιλία ανοίγει η πάνω κουρτίνα των συντομεύσεων με αποτέλεσμα να πατιούνται άθελά από το αυτί μου διάφορες συντομεύσεις οπότε μετά το τέλος της συνομιλίας να έχουν πατηθεί πολλά και διάφορα. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με τον proximity sensor γιατί βλέπω ότι στην διαρκεί της συνομιλίας η οθόνη δεν είναι μαύρη όπως θα έπρεπε αλλά ενεργή.

Υπάρχει καμία ρύθμιση?

Δυστυχώς στο συγκεκριμένο κινητό ή Xiaomi έβαλε τον dialer της Google και δεν βρίσκω ρύθμιση του αισθητήρα εγγύτητας κατά την κλήση.

There is a solution ,

Go settings > about phone > all specs > 5 touch the "Kernel Verison" > in CIT there is a menu which is top/right > Additional Tools > 10.Proximity Sensor > you how to do what it says and calibrate and if it's done pass. Then push back > 14.Proximity Sensor > if it is working push "PASS" > Then exit CIT, there is an alert about data erasing push "OK" and live long

Έτσι κάνεις calibration στον proximity sensor

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

There is a solution ,

Go settings > about phone > all specs > 5 touch the "Kernel Verison" > in CIT there is a menu which is top/right > Additional Tools > 10.Proximity Sensor > you how to do what it says and calibrate and if it's done pass. Then push back > 14.Proximity Sensor > if it is working push "PASS" > Then exit CIT, there is an alert about data erasing push "OK" and live long

Έτσι κάνεις calibration στον proximity sensor

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γράψτο και ελληνικά για τους μη αγγλομαθείς... Στην Ελλάδα ζούμε!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

There is a solution ,

Ωραίος ο φίλος.

Έκανα το καλιμπραρισμα αλλά δεν μπορώ να πω ότι εξαλείφθηκε το πρόβλημα...
Δεν φτάσει το τηλ.φταιει το πώς το κρατάς,ο αισθητήρας είναι πάνω δεξιά ,πρέπει το ηχείο να είναι στην μέση του αυτιού ,ούτε πάνω ούτε κάτω ,κεντραρισμενο.

Δεν φτάσει το τηλ.φταιει το πώς το κρατάς,ο αισθητήρας είναι πάνω δεξιά ,πρέπει το ηχείο να είναι στην μέση του αυτιού ,ούτε πάνω ούτε κάτω ,κεντραρισμενο.

Δεν νομίζω πως φταίει ο τρόπος που το κρατάω.

Τα τελευταία 6 χρόνια μπορεί να έχω αλλάξει και 20 συσκευές διαφόρων εταιρειών (και Xiaomi).

Δεν ειχα ποτε τέτοιο θέμα.

Μάλλον κάτι παίζει με το συγκεκριμένο μοντέλο. Κατι δεν έκαναν καλά εδώ οι Κινεζοι.:wacko:

Είτε στο hardware, είτε στο software ή ακόμα και στο σχεδιασμό της συσκευης.

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω έχει κάποιος θέμα μετά το τελευταίο update?εμένα μου κρασαρει η κάμερα όταν βάλω λειτουργία πορτρέτου...