athanasios1112 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Δεν έχω μαζί μου το κινητό, αλλά νομίζω !!!!!!! ότι η 11.0.3 είναι Android 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Δεν έχω μαζί μου το κινητό, αλλά νομίζω !!!!!!! ότι η 11.0.3 είναι Android 9. Το ξέρω. Αλλά γιατί την έχει ως τελευταία ενημέρωση στο λινκ για την έκδοση ΕΕΑ; Εφόσον η ΕΕΑ έχει πάρει ήδη την 11.0.2 μαζί με Android 10! Αναβαθμιστήκαμε σε Android και υποβαθμιστήκαμε σε MIUI.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 H Xiaomi, πρώτα κάνει την ενημέρωση οτα, και μετά από 10 μέρες, την ανεβάζει στο σάιτ. Είναι η παλια. Εντάξει είναι το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Το ξέρω. Αλλά γιατί την έχει ως τελευταία ενημέρωση στο λινκ για την έκδοση ΕΕΑ; Εφόσον η ΕΕΑ έχει πάρει ήδη την 11.0.2 μαζί με Android 10! Αναβαθμιστήκαμε σε Android και υποβαθμιστήκαμε σε MIUI.... Μην προσπαθείς να μπείς στο Κινέζικο μυαλό γιατί θα ξεχάσεις και αυτά που ξέρεις. Έχει γίνει πολλές φορές αυτό με την "ονοματολογία". Σε πάρα πολλές συσκευές και εδώ και πολλά χρόνια. :rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Εντάξει. Xiaomi πρώτη φορά παίρνω. Δεν ξέρω τι παίζει με τις ονομασίες γενικώς! Το θέμα είναι να λειτουργεί σωστά η συσκευή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Καλησπέρα. Εχω το εξής πρόβλημα. Κάποιες φορές όταν είναι κλειστή η οθόνη και ενώ είναι συνδεδεμένο δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Εχω κάνει όλες τις αλλαγές ακόμα και στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Εγώ αναμένω ακόμα την ενημέρωση..... Τώρα θα ξανάρθει ΟΤΑ ή πρέπει να την κατεβάσω από κάπου; φοβάμαι μην κάνω καμιά χαζομάρα, γιατί δεν τα πολυκαταλαβαινω αυτά Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Εγώ αναμένω ακόμα την ενημέρωση..... Τώρα θα ξανάρθει ΟΤΑ ή πρέπει να την κατεβάσω από κάπου; φοβάμαι μην κάνω καμιά χαζομάρα, γιατί δεν τα πολυκαταλαβαινω αυτά Να κοιτάξεις τι σε είπε ο athanassios1112 στο ποστ #1285. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Να κάνω μια ερώτηση, Πώς γίνεται να προσθέσουμε περισσότερα εικονίδια από 3 στη σειρά που βρίσκονται μέσα σε φάκελο; Και περισσότερα από 5 στην Homescreen. Γίνεται; MIUI Global 11.0.3 Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo_ Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Καλησπέρα, υπάρχει κάποια έκδοση της gcam και ρυθμίσεις που προτείνετε? Έχω περάσει την gcam και τις ρυθμίσεις του Αντρέα που είχαν προταθεί στις αρχικές σελίδες του εν λόγω θέματος και δεν λειτουργεί η κάμερα ,παρ'ολο που πατάω το κεντρικό κουμπί ώστε να βγάλω φωτό. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Nα ανατρεχεις σ αυτη τη σελιδα και να δοκιμαζεις τις προσφατες εκδοσεις μεχρι να βρεις καποια καλη: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ πηγαινε στα last 30 updates και βρες μια για τη συσκευη μας. Εγω εβαλα την wyroczen: GCam_7.3.018_RN8P_Wyroczen_v2 με το xml που προτεινει και ειναι σχετικα καλη,κυριως σε σελφις και βραδινες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Οι ειδοποιήσεις έρχονται σε όλους κανονικά; Δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Μου ερχονται κανονικα. Εχεις κανει ολες τις ρυθμισεις (να μην κλεινουν εφαρμογες,αδειες για ειδοποιησεις,αυτοματη εναρξη κτλ) ,μηπως καμια εξοικονομηση ενεργειας κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Το μόνο που δεν έχω αλλάξει είναι η αυτόματη έναρξη. Το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνιμο αλλά κάποιες φορές συμβαίνει. Έχεις βάλει στην αυτόματη έναρξη το gmail messenger viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Επειδη φοβαμαι το miui που ειναι επιθετικο στη διαχειριση ενεργειας, στις εφαρμογες που θελω να εχω push notifications τα εχω ολα λασκα ,και την αυτοματη εναρξη. Σε γενικες γραμμες ερχονται ειδοποιησεις ,αντε πχ να καθυστερησει λιγο το viber αν το εχω ανοιχτο και στον υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Μα και στο miui μπορείς να ορίσεις ποιες εφαρμογές πχ. θέλεις να έχουν αυτόματη έναρξη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo_ Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Nα ανατρεχεις σ αυτη τη σελιδα και να δοκιμαζεις τις προσφατες εκδοσεις μεχρι να βρεις καποια καλη: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ πηγαινε στα last 30 updates και βρες μια για τη συσκευη μας. Εγω εβαλα την wyroczen: GCam_7.3.018_RN8P_Wyroczen_v2 με το xml που προτεινει και ειναι σχετικα καλη,κυριως σε σελφις και βραδινες Ποια xml χρησιμοποιείς?Αυτά που προτείνει ο Ανδρέας η αυτά που προτείνονται μέσα στο link που μου έστειλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Ποια xml χρησιμοποιείς?Αυτά που προτείνει ο Ανδρέας η αυτά που προτείνονται μέσα στο link που μου έστειλες? δοοκιμασε την εκδοση GCam_7.3.018_RN8P_Wyroczen με την wyroczen_rn8pro_3.xml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Εχω βαλει τη v2 της ανωτερω gcam με το xml του λινκ,οχι της αρχικης σελιδας. Μου φαινεται σε σχεση με τη v1 ειναι λιγο πιο φωτεινες οι φωτος και με λιγοτερο lag η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo_ Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Εχω βαλει τη v2 της ανωτερω gcam με το xml του λινκ,οχι της αρχικης σελιδας. Μου φαινεται σε σχεση με τη v1 ειναι λιγο πιο φωτεινες οι φωτος και με λιγοτερο lag η οθονη Σου είναι εύκολο να μου παραθέσεις το λινκ με τα xml που αναφέρεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Εχω βαλει τη v2 της ανωτερω gcam με το xml του λινκ,οχι της αρχικης σελιδας. Μου φαινεται σε σχεση με τη v1 ειναι λιγο πιο φωτεινες οι φωτος και με λιγοτερο lag η οθονη Μπορείς να βάλεις το λινκ για να μην ψάχνω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Μπορείς να βάλεις το λινκ για να μην ψάχνω; https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-wyroczen/#apk1220 Εγώ πάλι έχω βάλει την πρώτη την 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900375 Diamantis 69, να κοιτάς στο σάιτ, μήπως την ανεβάσουν.! Έκανα λήψη της Version: V11.0.6.0.PGGMIXM (MIUI11) Size: 1.9G Redmi Note 8 Pro Global Έκανα αποσυμπίεση αρχείων, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω μετά.... Μπορείς να μου πεις; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Ποιά νομίζετε ότι είναι η καλύτερη gcam για τη συσκευή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Diamantis Αν κατάλαβα κατέβασες την global version. Στο κινητό σου, ποια έχει: global --- h --- eaa ( είναι η Ευρωπαϊκή). Πρέπει να περασεις την ίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=1 Άνοιξε το λινκ από υπολογιστή, νομιζω από κινητό δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts