Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά σε δύο μέρες περιμένουμε...

Χαχα τι περιμένεις; Εσύ το έχεις ήδη.

Αλήθεια σε σχέση με το 8T που έχεις, πώς τα βλέπεις; Δεν είναι πιο γρήγορο το 8T που έχει και Snap 665 (11nm);

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μην κολλάτε στον snap.

O mtk που φοράει είναι πολύ καλύτερος από κάποιους πολυδιαφημισμενους SD.

Θα το διαπιστώσεις στην πράξη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μην κολλάτε στον snap.

O mtk που φοράει είναι πολύ καλύτερος από κάποιους πολυδιαφημισμενους SD.

Θα το διαπιστώσεις στην πράξη.

Εμ κι εγώ παίρνω τη συσκευή με βάση αυτά που λέτε επειδή την έχετε εδώ και κάμποσο καιρό. Αρκεί να μη μου την φέρουν με κανέναν Coronavirus μαζί!!! :lol:

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί, αλλά εδύ στο συγκεκριμένο κινητό εδώ και λίγες ημέρες το Google Play μου βγάζει κάποιες πολύ μικρές διαθέσιμες ενημερώσεις για FB και Instagram οι οποίες συννεχώς αποτυγχάνουν. Έχω δοκιμάσει να κάνω εκκαθάριση δεδομένων κτλ. αλλά πάντα το ίδιο συμβαίνει. Παρουσιάζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Εγώ έχω το ίδιο φαινόμενο,αλλά δεν δίνω σημασία.

Μου βγαζει που και που Facebook ενημέρωση 12ΚΒ και messenger το ιδιο, έκανα ενημέρωση(αποτυχημένη φυσικά) μια φορά γιατί δεν ήξερα,αλλά μετά είδα ότι το κάνει τακτικά και κατάλαβα ότι είναι μούφα.

Τώρα γιατί τις βγάζει ,δεν ξέρω...

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ στο Redmi 7 που πήρα στη γυναίκα μου και τις εφαρμογές του FB. Μάλλον κάποια σαχλαμάρα της MIUI.

Τούμπανο φαίνεται το κινητό, αλλά ακόμα από Android 10 τίποτα ακόμα :( Το ζαχαρώνω πάντως. Είμαι μεταξύ αυτού και του Samsung 30s (αναμένω και το M31). Αν είχε notification led θα χτύπαγα 8T πάντως που είναι και φθηνότερο.

Edited by hellion13
There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't...

Χαχα τι περιμένεις; Εσύ το έχεις ήδη.

Αλήθεια σε σχέση με το 8T που έχεις, πώς τα βλέπεις; Δεν είναι πιο γρήγορο το 8T που έχει και Snap 665 (11nm);

Κοίτα για την χρήση που κάνω δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό, αλλά στο άνοιγμα εφαρμογών, εναλλαγές κτλ είναι ακαριαία η μετάβαση. Παιχνίδια δεν παίζω. Πάντως και το 8T μπορώ να πω ότι είναι κι αυτό γρήγορο και δεν έχω δει λαγκαρισματα.

Καλησπέρα και από εμένα, εδώ και 1 μήνα κάτοχος του κινητού, πρώην χρήστης Huawei P20 Pro (αλλαγή λόγω πτώσης), μερικώς ικανοποιημένος από σχέση απόδοσης - τιμής λόγω των κάτωθι προβλημάτων :

α. Την τελευταία εβδομάδα παρατηρώ συνεχόμενες τυχαίες αποσυνδέσεις και συνδέσεις του Wi-Fi, ευτυχώς μετά από επανεκκίνηση στρώνει για κάποιο χρονικό διάστημα τυχαίο, γιατί το πρόβλημα επανεμφανίζεται. Υπόψη ελεγμένο με έτερο κινητό (διαφορετικό μοντέλο) της συζύγου συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο του σπιτιού.

β. Από την αρχή παρατηρώ αρκετές φορές ότι όταν εκτελώ κλήση και σβήνει η οθόνη με τη προσέγγιση στο αυτί μου, αυτή δεν ξανανοίγει όταν απομακρύνω το τηλέφωνο από το αυτί. Τυχαία άλλοτε ανοίγει... Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάποια ρύθμιση για τον εν λόγω αισθητήρα.

γ. Η ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας σε χαμηλό φωτισμό είναι ιδιαίτερα χαμηλή (ενδεχομένως προσωπική παραξενιά...).

δ. Και σε εμένα κάποιες φορές βγάζει ενημερώσεις για fb και insta μερικών kb οι οποίες φυσικά δεν τρέχουν. Όταν διατίθενται βέβαια οι κανονικές ενημερώσεις αυτών των εφαρμογών εγκαθίστανται κανονικά.

ε. Από ενημερώσεις ασφαλείας είμαι ακόμα σε αυτή του Νοεμβρίου (01-11-2019), νομίζω 3 μήνες είναι αρκετό διάστημα για να μιλάμε για απρόσκοπτη υποστήριξη.

στ. Τέλος, παρατήρησα σε μια smart tv turbo-x ότι συνδέθηκα κανονικά ασύρματα την πρώτη φορά που επιχείρησα, αλλά τις επόμενες φορές είχα αδυναμία σύνδεσης, ενώ αντίστοιχα το κινητό της συζύγου δεν παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα λυνόταν όταν έκανα επαναφορά ρυθμίσεων στο Wi-Fi, με την ταυτόχρονη βέβαια απώλεια όλων των κωδικών Wi-Fi στα μόντεμ που είχα συνδεθεί.

Λογισμικό έχω το MIUI Global 11.0.3.

Edited by karatza_7
Προσθήκη προβλήματος

Καμία πρόταση για VFM ακουστικά;

Κοιτάω αυτό εδώ: https://www.skroutz.gr/s/9382526/Xiaomi-Mi-Piston-Basic-Edition-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html

Αξίζει;

Έχω τα ίδια, πολύ δυνατά με ωραίο μπάσο.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αυτό με τις ενημερώσεις κάποιων εφαρμογών μερικών kb μου το έκανε και σε μένα με Nokia 8. Κυρίως με την εφαρμογή Viber και μια άλλη που δεν την θυμάμαι τώρα. Πρέπει να είναι θέμα του Play Store και όχι του κινητού. Μετά από ενημέρωση του Play Store διορθώθηκε!

Για τα άλλα προβλήματα δεν γνωρίζω. Ελπίζω να είναι μεμονομενα. Περιμένω κι εγώ να μου έρθει η συσκευή να την πάρω.

Ωραία δείχνουν τα ακουστικά και σε καλή τιμή.

Παύλος Παυλίδης 

Πλέον έχω κι εγώ την συσκευή!!! Λίγο με δυσκολεύει με το μενού, αλλά που θα πάει, θα το συνηθίσω.

Πώς μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου από το Google Drive στην εφαρμογή Google Photos;

Edited by evris2013

Καλορίζικο και καλομιλητο!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Μπήκε και το MIUI 11.0.3.

Βάλε και Microsoft launcher και θα σε είσαι κομπλέ. Εμένα με βόλεψε πολύ.

Poco launcher....Πολυ καλυτερο και ελαφρυτερο.

Poco X3 nfc 6/128

Ευχαριστώ πολύ!!!

Μπήκε και το MIUI 11.0.3.

Καλορίζικο evris! Νομίζω η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το Nokia 8 έτσι;

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο evris! Νομίζω η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το Nokia 8 έτσι;

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι, δεν υπάρχει σύγκριση ούτε κατά διάνοια!

Παύλος Παυλίδης 

Ναι, έτσι είναι. Λειτουργεί και το VoLTE απευθείας. Χωρίς να κάνω τίποτα! Ούτε το notch με ενοχλεί όπως λένε οι πιο πολλοί εδώ. Ίσα ίσα που την βρίσκω και πολύ σικ! ;)

Με WiFi τρέχει γρήγορα. Δεδομένα δεν έβαλα ακόμα για να δω αν θα μου λείψει το 4G+.

Πλέον έχω κι εγώ την συσκευή!!! Λίγο με δυσκολεύει με το μενού, αλλά που θα πάει, θα το συνηθίσω.

Πώς μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου από το Google Drive στην εφαρμογή Google Photos;

Καλημερα... Απο που το πηρες;; Τιμη;; Χρωμα;;

Καλημερα... Απο που το πηρες;; Τιμη;; Χρωμα;;

Από Γερμανό με επιδότηση δωρεάν! Σε πράσινο. Κανονικά έχει 269€ το 6/64 που δίνουν με επιδότηση. Το 6/128 έχει 299€. Αλλά εκείνο δεν επιδοτείται.

Παιδιά αυτό το Ram Jet που το πάτησα και εκτινάχθηκε ο πύραυλος τι είναι; :confused:

Edited by evris2013

Από Γερμανό με επιδότηση δωρεάν! Σε πράσινο. Κανονικά έχει 269€ το 6/64 που δίνουν με επιδότηση. Το 6/128 έχει 299€. Αλλά εκείνο δεν επιδοτείται.

Παιδιά αυτό το Ram Jet που το πάτησα και εκτινάχθηκε ο πύραυλος τι είναι; :confused:

Εκκαθάριση ραμ μνημης και κλείσιμο εφαρμογών για βέλτιστη ταχυτητα

Poco X3 nfc 6/128

Πατάς τις 3 τελίτσες που έχει δίπλα σε κάθε φωτογραφία και μετά Λήψη

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aka bill_thes