vtag Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Όχι δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και επίσης έχω όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με το Bluetooth ελέγξει και είναι όλες χωρίς περιορισμούς στην χρήση μπαταρίας Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αδερφέ και θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos29 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Και πώς το ενεργοποιούμε; ρυθμίσεις->Αρχική οθόνη->Με συρτάρι εφαρμογών (το επιλέγεις είναι η δεύτερη επιλογή από κάτω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 ρυθμίσεις->Αρχική οθόνη->Με συρτάρι εφαρμογών (το επιλέγεις είναι η δεύτερη επιλογή από κάτω) Σήμανση ειδοποησεων στα εικονιδια με κουκιδα ή αριθμο εχει,γιατι δεν βρηκα τετοια επιλογη.....:confused: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Ξέρουμε πώς γίνεται όταν ανοίγεις το facebook τα βιντεάκια να μην έχουν ανοιχτό τον ήχο ως προεπιλογή; Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Ξέρουμε πώς γίνεται όταν ανοίγεις το facebook τα βιντεάκια να μην έχουν ανοιχτό τον ήχο ως προεπιλογή;Πας Facebook > πατας τις 3 οριζόντιες γραμμές πανω αριστερά > ρυθμίσεις > αρχεία μέσων και επαφές > ξετικαρεις το "τα βίντεο στις ενημερώσεις ξεκινούν με ηχο κτλ" Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Πάντως παρατηρώ σε stand by airplane κάθε μέρα φεύγει ένα 4-5% χωρίς να το χρησιμοποιείς...... γενικά πόσες ώρες sot βγάζετε με νορμάλ χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Πάντως παρατηρώ σε stand by airplane κάθε μέρα φεύγει ένα 4-5% χωρίς να το χρησιμοποιείς...... γενικά πόσες ώρες sot βγάζετε με νορμάλ χρήση?Περίπου 8 ώρες.Ισως κάτι λιγότερο ίσως κάτι περισσότερο. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Πάντως παρατηρώ σε stand by airplane κάθε μέρα φεύγει ένα 4-5% χωρίς να το χρησιμοποιείς...... γενικά πόσες ώρες sot βγάζετε με νορμάλ χρήση? Κι εμένα μου φεύγει τόσο η μπαταρία το βράδυ με flight mode, αλλά έχω ενεργό το Wi-Fi και το Wi-Fi Calling μαζί. Εγώ λίγο πάνω από 7 ώρες sot βγάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Μία απορία, οταν λέτε 7 ή 8 ώρες sot εννοείτε από 100% εως πόσο? Μέχρι να σβήσει (υποθετικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Εγώ για να είναι αντικειμενικο το sot μετράω μέχρι 20 αντε βαριά 15%, αν αφήνεις το τηλέφωνο να κλείνει από μπαταρία απλά την καταστρέφεις. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Μία απορία, οταν λέτε 7 ή 8 ώρες sot εννοείτε από 100% εως πόσο? Μέχρι να σβήσει (υποθετικά) Εγώ μέχρι 5% το κατώτερο που το αφήνω να "πέσει" η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Έχετε καμία καλή θηκουλα να προτείνετε από Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Εγώ για να είναι αντικειμενικο το sot μετράω μέχρι 20 αντε βαριά 15%, αν αφήνεις το τηλέφωνο να κλείνει από μπαταρία απλά την καταστρέφεις. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτό και έγραψα (υποθετικά) μέχρι το 0 . Αν δηλ έχεις 6 ωρες απο 100 εως 20 θα έχεις γύρω στις 7,5 απο 100 έως 0 .Θα ήθελα λοιπόν να μάθω πως εννοούν οι φίλοι με τις 7-8 ώρες το sot. απο 100 -0 ή απο 100-20 πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Έχετε καμία καλή θηκουλα να προτείνετε από Ελλάδα? Αν δεν σε ενδιαφερει να φαινεται το πισω led, Spigen δαγκωτό Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Έχω πάρει αυτή: https://www.gadgetistas.gr/gia-to-kinito/thikes/xiaomi/mi-series/mi-cc9/litchi-xiaomi-mi-9-lite-oem/ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ταιριάζει με τα tempered glasses και έχει ειδικό πλαίσιο για το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Χρησιμοποιώ τελευταία το always on amoled και κάνει πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Ρε παιδιά πάω να κατεβάσω το GooglePay από PlayStore και μου εμφανίζει: Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση! Γιατί;;;; Το ξέρω ότι δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα αλλά γιατί δεν μπορεί να το κατεβάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Ρε παιδιά πάω να κατεβάσω το GooglePay από PlayStore και μου εμφανίζει: Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση! Γιατί;;;; Το ξέρω ότι δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα αλλά γιατί δεν μπορεί να το κατεβάσει? Μήπως γιατί η εφαρμογή δεν λειτουργεί στην Ελλάδα; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 θελω να παρω ενα καλωδιο για εξοδο HDMI. Βεβεια δεν ειναι οπως της προηγουμενης γενιας που ειχαν miniusb. ξερει κανει τι τυπου καλωδιο ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Εγώ μέχρι 5% το κατώτερο που το αφήνω να "πέσει" η μπαταρία. Φίλε μου στο λέω γνωρίζοντας, χαλάς τη μπαταρία. Το ελάχιστο 10 με 20 % να το ξεκινάς φόρτιση. Οι μπαταρίες λιθίου θέλουν φορτίσεις από κει κ πάνω. Καλύτερα να το κάνεις από 20 κ 30% παρά έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 (edited) Χρησιμοποιώ τελευταία το always on amoled και κάνει πολύ καλή δουλειά. Ναι οντως.Και ειδοποιησεις φαινονται,τα παντα όλα.....Εγω βεβαια για ψαρωμα αν ειμαι σε καμμια καφετερια το γυρναω τουμπα να φαινεται το xiaomi-λεντ με θηκη διαφανη που εχω, και ολοι ψαρωνουν τι ειναι αυτο και τι κανει....;):D Edited February 18, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Ναι οντως.Και ειδοποιησεις φαινονται,τα παντα όλα.....Εγω βεβαια για ψαρωμα αν ειμαι σε καμμια καφετερια το γυρναω τουμπα να φαινεται το xiaomi-λεντ με θηκη διαφανη που εχω, και ολοι ψαρωνουν τι ειναι αυτο και τι κανει....;):D Τα πάντα; Ακόμα και viber, messenger; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 (edited) Τα πάντα; Ακόμα και viber, messenger; Viber οχι.Messenger δεν χρησιμοποιω και δεν ξερω...Αλλα εκει που δεν ειχα καθολου ειδοποιησεις στο AOD,κατι ειναι να εχεις σε κλησεις και μυνηματα απο το τιποτα... Edited February 18, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Και viber και messenger και δειχνει αρχικά το περιεχομενο. Μετά το γυρνάει σε εικονίδιο και εάν πατήσεις πάνω του το δείχνει πάλι. Άριστο. Έχει και περίγραμμα φωτιζομενο και τελεια αν θες. Το αγόρασα με 1.09. Κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 (edited) Μιλαμε για μαμα οχι 3rd app. Ποια είναι η εφαρμογή που λες εσυ και στοιχιζει 1.06€? Edited February 18, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts