Jump to content

Xiaomi Mi 9 Lite

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και επίσης έχω όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με το Bluetooth ελέγξει και είναι όλες χωρίς περιορισμούς στην χρήση μπαταρίας

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αδερφέ και θα στρώσει.

Και πώς το ενεργοποιούμε;

ρυθμίσεις->Αρχική οθόνη->Με συρτάρι εφαρμογών (το επιλέγεις είναι η δεύτερη επιλογή από κάτω)

ρυθμίσεις->Αρχική οθόνη->Με συρτάρι εφαρμογών (το επιλέγεις είναι η δεύτερη επιλογή από κάτω)

Σήμανση ειδοποησεων στα εικονιδια με κουκιδα ή αριθμο εχει,γιατι δεν βρηκα τετοια επιλογη.....:confused:

Poco X3 nfc 6/128

Ξέρουμε πώς γίνεται όταν ανοίγεις το facebook τα βιντεάκια να μην έχουν ανοιχτό τον ήχο ως προεπιλογή;

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Ξέρουμε πώς γίνεται όταν ανοίγεις το facebook τα βιντεάκια να μην έχουν ανοιχτό τον ήχο ως προεπιλογή;
Πας Facebook > πατας τις 3 οριζόντιες γραμμές πανω αριστερά > ρυθμίσεις > αρχεία μέσων και επαφές > ξετικαρεις το "τα βίντεο στις ενημερώσεις ξεκινούν με ηχο κτλ"

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως παρατηρώ σε stand by airplane κάθε μέρα φεύγει ένα 4-5% χωρίς να το χρησιμοποιείς...... γενικά πόσες ώρες sot βγάζετε με νορμάλ χρήση?

Πάντως παρατηρώ σε stand by airplane κάθε μέρα φεύγει ένα 4-5% χωρίς να το χρησιμοποιείς...... γενικά πόσες ώρες sot βγάζετε με νορμάλ χρήση?
Περίπου 8 ώρες.Ισως κάτι λιγότερο ίσως κάτι περισσότερο.
No root->No problem

Κι εμένα μου φεύγει τόσο η μπαταρία το βράδυ με flight mode, αλλά έχω ενεργό το Wi-Fi και το Wi-Fi Calling μαζί.

Εγώ λίγο πάνω από 7 ώρες sot βγάζω.

Εγώ για να είναι αντικειμενικο το sot μετράω μέχρι 20 αντε βαριά 15%, αν αφήνεις το τηλέφωνο να κλείνει από μπαταρία απλά την καταστρέφεις.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μία απορία, οταν λέτε 7 ή 8 ώρες sot εννοείτε από 100% εως πόσο? Μέχρι να σβήσει (υποθετικά)

Εγώ μέχρι 5% το κατώτερο που το αφήνω να "πέσει" η μπαταρία.

Εγώ για να είναι αντικειμενικο το sot μετράω μέχρι 20 αντε βαριά 15%, αν αφήνεις το τηλέφωνο να κλείνει από μπαταρία απλά την καταστρέφεις.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για αυτό και έγραψα (υποθετικά) μέχρι το 0 . Αν δηλ έχεις 6 ωρες απο 100 εως 20 θα έχεις γύρω στις 7,5 απο 100 έως 0 .Θα ήθελα λοιπόν να μάθω πως εννοούν οι φίλοι με τις 7-8 ώρες το sot. απο 100 -0 ή απο 100-20 πχ

Έχετε καμία καλή θηκουλα να προτείνετε από Ελλάδα?

Αν δεν σε ενδιαφερει να φαινεται το πισω led, Spigen δαγκωτό

Poco X3 nfc 6/128

Έχω πάρει αυτή: https://www.gadgetistas.gr/gia-to-kinito/thikes/xiaomi/mi-series/mi-cc9/litchi-xiaomi-mi-9-lite-oem/

και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ταιριάζει με τα tempered glasses και έχει ειδικό πλαίσιο για το led.

Ρε παιδιά πάω να κατεβάσω το GooglePay από PlayStore και μου εμφανίζει:

Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση!

Γιατί;;;;

Το ξέρω ότι δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα αλλά γιατί δεν μπορεί να το κατεβάσει?

Ρε παιδιά πάω να κατεβάσω το GooglePay από PlayStore και μου εμφανίζει:

Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση!

Γιατί;;;;

Το ξέρω ότι δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα αλλά γιατί δεν μπορεί να το κατεβάσει?

Μήπως γιατί η εφαρμογή δεν λειτουργεί στην Ελλάδα; :rolleyes:

θελω να παρω ενα καλωδιο για εξοδο HDMI. Βεβεια δεν ειναι οπως της προηγουμενης γενιας που ειχαν miniusb. ξερει κανει τι τυπου καλωδιο ειναι ?

Εγώ μέχρι 5% το κατώτερο που το αφήνω να "πέσει" η μπαταρία.

Φίλε μου στο λέω γνωρίζοντας, χαλάς τη μπαταρία. Το ελάχιστο 10 με 20 % να το ξεκινάς φόρτιση. Οι μπαταρίες λιθίου θέλουν φορτίσεις από κει κ πάνω. Καλύτερα να το κάνεις από 20 κ 30% παρά έτσι

Χρησιμοποιώ τελευταία το always on amoled και κάνει πολύ καλή δουλειά.

Ναι οντως.Και ειδοποιησεις φαινονται,τα παντα όλα.....Εγω βεβαια για ψαρωμα αν ειμαι σε καμμια καφετερια το γυρναω τουμπα να φαινεται το xiaomi-λεντ με θηκη διαφανη που εχω, και ολοι ψαρωνουν τι ειναι αυτο και τι κανει....;):D

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Ναι οντως.Και ειδοποιησεις φαινονται,τα παντα όλα.....Εγω βεβαια για ψαρωμα αν ειμαι σε καμμια καφετερια το γυρναω τουμπα να φαινεται το xiaomi-λεντ με θηκη διαφανη που εχω, και ολοι ψαρωνουν τι ειναι αυτο και τι κανει....;):D

Τα πάντα; Ακόμα και viber, messenger;

Τα πάντα; Ακόμα και viber, messenger;

Viber οχι.Messenger δεν χρησιμοποιω και δεν ξερω...Αλλα εκει που δεν ειχα καθολου ειδοποιησεις στο AOD,κατι ειναι να εχεις σε κλησεις και μυνηματα απο το τιποτα...

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Και viber και messenger και δειχνει αρχικά το περιεχομενο. Μετά το γυρνάει σε εικονίδιο και εάν πατήσεις πάνω του το δείχνει πάλι. Άριστο. Έχει και περίγραμμα φωτιζομενο και τελεια αν θες. Το αγόρασα με 1.09. Κομπλε

Μιλαμε για μαμα οχι 3rd app. Ποια είναι η εφαρμογή που λες εσυ και στοιχιζει 1.06€? Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128