Jump to content

Xiaomi Mi 9 Lite

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια την βοηθεια σας.Πως γινεται να φαινονται οι ειδοποιησεις (μυνηματα,αναπαντητες)στο AOD?Τις εχω ενεργες τις ειδοποιησεις στο AOD και δεν μου εμφανιζει κανενα εικονιδιο.:(

EDIT:Εγκατεστησα την αναβαθμιση του AOD που εδωσε ενας φιλος μερικες σελιδες πισω και το προβλημα λυθηκε...

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Έκανε μεταφορά τις επαφές μου,τα μυνήματα και τις ρυθμίσεις συστήματος από το παλιο μου Xiaomi με το MiMover και λόγω του ότι έχει Google contacts και Gmessages δεν περάστηκαν. Πώς μπορώ να τα προσθέσω?

Έκανε μεταφορά τις επαφές μου,τα μυνήματα και τις ρυθμίσεις συστήματος από το παλιο μου Xiaomi με το MiMover και λόγω του ότι έχει Google contacts και Gmessages δεν περάστηκαν. Πώς μπορώ να τα προσθέσω?
Οι επαφές μπαίνουν αυτόματα όταν περάσεις τον Google account, για SMS call log έκανα δουλειά με αυτήν την εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδια την βοηθεια σας.Πως γινεται να φαινονται οι ειδοποιησεις (μυνηματα,αναπαντητες)στο AOD?Τις εχω ενεργες τις ειδοποιησεις στο AOD και δεν μου εμφανιζει κανενα εικονιδιο.:(

EDIT:Εγκατεστησα την αναβαθμιση του AOD που εδωσε ενας φιλος μερικες σελιδες πισω και το προβλημα λυθηκε...

Μπορεί κάποιος να μας δώσει πάλι (ή να βάλει ένα link του post) με την αναβάθμιση της AOD (με απλά λόγια ελπίζω)

Ευχαριστώ

Xiaomi mi 9 lite

Μπορεί κάποιος να μας δώσει πάλι (ή να βάλει ένα link του post) με την αναβάθμιση της AOD (με απλά λόγια ελπίζω)

Ευχαριστώ

Apkmirror.com aod xiaomi και θα βγει

Ευχαριστώ

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-1-9-238-01080950-release/miui-always-on-display-1-9-238-01080950-android-apk-download/

Mi 9 Lite via Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Οι επαφές μπαίνουν αυτόματα όταν περάσεις τον Google account, για SMS call log έκανα δουλειά με αυτήν την εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts

Έχω περάσει το google account και μου έχει περάσει μόνο 1 επαφή....

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό το αρχείο κάνει και για άλλα κινητά Xiaomi με AOD?

Επίσης γιατίί δεν έρχεται αυτόματα μέσα από την ενημέρωση εφαρμογών συστήματος?

Κανενα νεωτερο για android 10 εχουμε?Θα παρει το κινητο??

Η Dev rom είναι με android 10 οπότε σε κάποια φάση θα γίνει stable

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Κανενα νεωτερο για android 10 εχουμε?Θα παρει το κινητο??

Ότι θα πάρει θα πάρει αλλά και τι θα κερδίσεις; Ήρθε στο 9T του αδερφού μου και δεν έχει ΚΑΚΙΑ διαφορά με Pie 9!

Το παν στα Xiaomi είναι από παίρνει τις καινούργιες MIUI κάθε φορά με τις όποιες βελτιώσεις και τα GoogleSecurity updates!

Ήρθε και η αναβάθμιση του launcher με το συρτάρι εφαρμογών.
Δηλαδή; Τι κάνει αυτό;;

Mi 9 Lite via Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Σήμερα έβαλα ένα τζαμακι από το eshop το οποίο έκατσε πολύ καλά.

Συνήθως αγοράζω τέτοια από AliExpress αλλά αυτή τη φορά το χρειαστηκα έκτακτα επειδή έκανα μακακία με το προηγούμενο.

Δουλεύει δαχτυλικο αποτύπωμα και proximity κανονικά.

Αυτό εδώ είναι .

Δεν καλύπτει όλη την οθόνη αλλά αφήνει λίγο κενό περιμετρικά

http://www.e-shop.gr/tempered-glass-for-xiaomi-mi-9-lite-p-TEL.067152

Edited by minotavros
No root->No problem

Δηλαδή; Τι κάνει αυτό;;

Mi 9 Lite via Tapatalk

Προφανώς οι εφαρμογές δεν είναι πλέον στις αρχικές οθονες, σωστά?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προφανώς οι εφαρμογές δεν είναι πλέον στις αρχικές οθονες, σωστά?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστά! Είναι όπως στο Poco launcher!

Σήμερα έβαλα ένα τζαμακι από το eshop το οποίο έκατσε πολύ καλά.

Συνήθως αγοράζω τέτοια από AliExpress αλλά αυτή τη φορά το χρειαστηκα έκτακτα επειδή έκανα μακακία με το προηγούμενο.

Δουλεύει δαχτυλικο αποτύπωμα και proximity κανονικά.

Αυτό εδώ είναι .

Δεν καλύπτει όλη την οθόνη αλλά αφήνει λίγο κενό περιμετρικά

http://www.e-shop.gr/tempered-glass-for-xiaomi-mi-9-lite-p-TEL.067152

Το κινητό όταν έρχεται από την εταιρία δεν έχει τζαμακι? Αν έχει είναι τόσο χάλια και το αλλάζετε?

:respect:

Το κινητό όταν έρχεται από την εταιρία δεν έχει τζαμακι? Αν έχει είναι τόσο χάλια και το αλλάζετε?
Όχι δεν έχει
No root->No problem

Παιδιά κάποιος που να θυμάται πως απενεργοποιώ τα πλήκτρα πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης για κάθε εφαρμογή που θέλω πχ youtube?

Καλησπέρα στην ομάδα. Πριν λίγο καιρό είχα γράψει για το πρόβλημα που έχω στην συσκευή μου με το Bluetooth και επειδή τόσο καιρό δεν έχω βρει κάτι να λύσω το πρόβλημα είπα να το επαναλάβω μπας και κάποιο παιδί έχει κάποια ιδέα αλλιώς θα αναγκαστώ να αλλάξω συσκευή γιατί για εμένα είναι σημαντικό το Bluetooth. Έχω παρατηρήσει λοιπόν πως όταν η μπαταρία μου πέφτει κάτω από το 60% για λίγα λεπτά έχω διακοπές στον ήχο και μετά από λίγα λεπτά χάνω και την σύνδεση του Bluetooth με τις συσκευές μου, και λέω συσκευές μου γιατί δεν το κάνει για παράδειγμα μόνο στα Bluetooth ακουστικά μου αλλά το κάνει και στο αυτοκίνητο. Είναι πολύ εκνευριστικό για κάποιον που είναι πολλές ώρες έξω για δουλειά και δεν μπορεί να ακούσει αυτό που θέλει από το κινητό του. Είναι η Τρίτη μου xiaomi συσκευή μέσα σε ενάμιση χρόνο και έχω βαρεθεί πια να έχω όλο τέτοια σπαστικά μικρό προβλήματα και Bugs. Παρακαλώ αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει κάποια λύση

Καλησπέρα στην ομάδα. Πριν λίγο καιρό είχα γράψει για το πρόβλημα που έχω στην συσκευή μου με το Bluetooth και επειδή τόσο καιρό δεν έχω βρει κάτι να λύσω το πρόβλημα είπα να το επαναλάβω μπας και κάποιο παιδί έχει κάποια ιδέα αλλιώς θα αναγκαστώ να αλλάξω συσκευή γιατί για εμένα είναι σημαντικό το Bluetooth. Έχω παρατηρήσει λοιπόν πως όταν η μπαταρία μου πέφτει κάτω από το 60% για λίγα λεπτά έχω διακοπές στον ήχο και μετά από λίγα λεπτά χάνω και την σύνδεση του Bluetooth με τις συσκευές μου, και λέω συσκευές μου γιατί δεν το κάνει για παράδειγμα μόνο στα Bluetooth ακουστικά μου αλλά το κάνει και στο αυτοκίνητο. Είναι πολύ εκνευριστικό για κάποιον που είναι πολλές ώρες έξω για δουλειά και δεν μπορεί να ακούσει αυτό που θέλει από το κινητό του. Είναι η Τρίτη μου xiaomi συσκευή μέσα σε ενάμιση χρόνο και έχω βαρεθεί πια να έχω όλο τέτοια σπαστικά μικρό προβλήματα και Bugs. Παρακαλώ αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει κάποια λύση

Μήπως φταίει καμιά εξοικονόμηση μπαταρίας;

Όχι δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και επίσης έχω όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με το Bluetooth ελέγξει και είναι όλες χωρίς περιορισμούς στην χρήση μπαταρίας