aggelos33 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Έχει γίνει τούμπανο η μπαταρία πλέον!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Έχει δει κανείς το παρακάτω μήνυμα; Μου εμφανίζεται όταν προσπαθώ να ανοίξω ένα video που έχει δημιουργηθεί από το ίδιο το κινητό! Δεν το κάνει πάντα και όχι σε όλα τα βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Έχει δει κανείς το παρακάτω μήνυμα; Μου εμφανίζεται όταν προσπαθώ να ανοίξω ένα video που έχει δημιουργηθεί από το ίδιο το κινητό! Δεν το κάνει πάντα και όχι σε όλα τα βίντεο. Πρώτη φορά το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Υπάρχει νήμα για το iphone 12? γιατι δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Υπάρχει νήμα για το iphone 12? γιατι δεν το βρίσκω Ναι υπαρχει αρκετα θεματα πιο κατω απο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Ξερεις ποιο ειναι το επίσημο? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Ξερεις ποιο ειναι το επίσημο? ευχαριστω! Δεν υπάρχει επίσημο, σε αυτό εδώ γίνεται συζήτηση για το iPhone 12... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=486428 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Καλησπερα για οποιον ενδιαφερεται δινεται Huawei P40 pro 5G 8/256gb 17 ημερων για ανταλλαγη με iphone 11 128 gb οποιος θελει να μου στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Καλησπερα για οποιον ενδιαφερεται δινεται Huawei P40 pro 5G 8/256gb 17 ημερων για ανταλλαγη με iphone 11 128 gb οποιος θελει να μου στειλει pm Ψηλέ, γέμισες όλα τα thread με το ίδιο ποστ. Υπάρχει κατάλληλο μέρος για αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Δεν υπάρχει επίσημο, σε αυτό εδώ γίνεται συζήτηση για το iPhone 12... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=486428 ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 (edited) Νέα βαθμολογία κάμερας iPhone https://techblog.gr/mobile/iphone-11-xanapernaei-apo-to-dxomark-xepernaei-ta-galaxy-s20-kai-oneplus-8-pro/ Edited December 8, 2020 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Νέα βαθμολογία κάμερας iPhone https://techblog.gr/mobile/iphone-11-xanapernaei-apo-to-dxomark-xepernaei-ta-galaxy-s20-kai-oneplus-8-pro/ Εγω πάλι δεν πολυεμπιστευομαι τετοιου ειδους βαθμολογίες. Εαν ψαξουμε και αλλα σαιτ θα βρουμε διαφορετικα πραγματα. Στη πράξη τι γίνεται, από τα ατομα που τα δουλευουν.... Ναι οκ, συμφωνω πάντως οτι εχει από τις καλύτερες κάμερες μέχρι στιγμής.:cool: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Εγω πάλι δεν πολυεμπιστευομαι τετοιου ειδους βαθμολογίες. Εαν ψαξουμε και αλλα σαιτ θα βρουμε διαφορετικα πραγματα. Στη πράξη τι γίνεται, από τα ατομα που τα δουλευουν.... Ναι οκ, συμφωνω πάντως οτι εχει από τις καλύτερες κάμερες μέχρι στιγμής.:cool: Δεν έχουν όλοι το ίδιο χέρι δυστυχώς. Απλά, οι περισσότεροι ΔΕΝ ξέρουν να βγάζουν φωτογραφίες και τα ρίχνουν στις συσκευές τους και έχω για παράδειγμα φίλους μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Δεν έχουν όλοι το ίδιο χέρι δυστυχώς. Απλά, οι περισσότεροι ΔΕΝ ξέρουν να βγάζουν φωτογραφίες και τα ρίχνουν στις συσκευές τους και έχω για παράδειγμα φίλους μου :lol: Βρε φιλε τι θα πει δεν ξερουν; Στο αυτοματο να το βαλουν, τι στο καλο δε θα βγαλουν μία της προκοπης; Δε λέω κοντρα ηλιο κτλ.... Το θεμα που ειχα παντα εγω ηταν στα ξεπλυμενα χρωματα η στα πολύ κορεσμενα η στα παστελιασμενα πρόσωπα. Εαν μία συσκευη δεν πιανει τουλαχιστον το 90% του φυσικού,οσο και να κανει για μενα ειναι μάπα σκέτη. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Παιδιά η συσκευή τρελάθηκε με την καλή έννοια...Δειτε εδώ, βέβαια μόνο με WiFi όλη μέρα ειναι αυτο. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό,με έχει καταπλήξει.Και είμαι εγώ που είχα τα θέματα μεμρο battery drain κτλ όσοι θυμάστε.Βεβαια με δεδομένα ανοιχτά και σε ηλιόλουστη ημέρα δεν έχει καμία σχέση...Αλλα αυτό που βλέπω σήμερα είναι εντυπωσιακό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Παιδιά η συσκευή τρελάθηκε με την καλή έννοια...Δειτε εδώ, βέβαια μόνο με WiFi όλη μέρα ειναι αυτο. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό,με έχει καταπλήξει.Και είμαι εγώ που είχα τα θέματα μεμρο battery drain κτλ όσοι θυμάστε.Βεβαια με δεδομένα ανοιχτά και σε ηλιόλουστη ημέρα δεν έχει καμία σχέση...Αλλα αυτό που βλέπω σήμερα είναι εντυπωσιακό. Sent from my iPhone using Tapatalk Πιθανόν κάποια εφαρμογή σου αναβαθμίστηκε και λύθηκαν τα προβλήματα σου Τέτοια νούμερα μόνο σε Xiaomi βλέπεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Απίστευτα πράγματα 10μιση ώρες οθόνη και συνεχίζει με 40% μπαταρία ακόμα... Πιστεύω έτσι όπως πάει μέχρι το 20 που το φορτίζω θα πιάσει 13 ώρες οθόνη.Γινεται αυτό ρε παιδιά;Τρελο μου φαίνεται... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Μην το μελετάς και πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 14.3 Την δευτερα 14 δεκεμβρη! Εγω τωρα στην καραντινα του εχω πιει το αιμα... Battery Health 92%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Απίστευτα πράγματα 10μιση ώρες οθόνη και συνεχίζει με 40% μπαταρία ακόμα... Πιστεύω έτσι όπως πάει μέχρι το 20 που το φορτίζω θα πιάσει 13 ώρες οθόνη.Γινεται αυτό ρε παιδιά;Τρελο μου φαίνεται... Sent from my iPhone using Tapatalk Λοιπόν μλκ είχε γίνει μάλλον,επειδή εχω και iPad μάλλον συμψηφιζε τις δύο συσκευές Το απενεργοποιησα το συγκεκριμένο να δούμε τώρα πως θα πάει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Λοιπόν μλκ είχε γίνει μάλλον,επειδή εχω και iPad μάλλον συμψηφιζε τις δύο συσκευές Το απενεργοποιησα το συγκεκριμένο να δούμε τώρα πως θα πάει. Sent from my iPhone using Tapatalk Μέτρα από τη μπαταρία κι όχι από την οθόνη, θέλει βέβαια μέτρηση με το χεράκι και μπάρα μπάρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Μέτρα από τη μπαταρία κι όχι από την οθόνη, θέλει βέβαια μέτρηση με το χεράκι και μπάρα μπάρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Εκεί είναι εύκολα τα πράγματα αφού θα έχει βγάλει 4 ώρες το πολύ χαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Έχει βάλει ήδη SS από την χρήση μπαταρίας που δείχνει 10 ώρες. Το ότι τα 11αρια βγάζουν 10-15 ώρες SOT ανάλογα την χρήση και το μοντέλο δεν είναι κάτι νέο. Το ανησυχητικό είναι ότι ένας άνθρωπος ξοδεύει κυριολεκτικά κάθε μέρα ολόκληρη την ημέρα του με το κινητό, αλλά δεν βαριέσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Έχει βάλει ήδη SS από την χρήση μπαταρίας που δείχνει 10 ώρες. Το ότι τα 11αρια βγάζουν 10-15 ώρες SOT ανάλογα την χρήση και το μοντέλο δεν είναι κάτι νέο. Το ανησυχητικό είναι ότι ένας άνθρωπος ξοδεύει κυριολεκτικά κάθε μέρα ολόκληρη την ημέρα του με το κινητό, αλλά δεν βαριέσαι. Δεν βγάζει κανένα τηλέφωνο της εταιρείας 10-15 ώρες οθόνης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Και με κλειστό το συμψηφισμό των οθονών των δύο συσκευών iPhone και iPad τρένο πάει Μπάρα,μπαρα είναι 382 λεπτά=6,36 ώρες με 63% υπόλοιπο μπαταρίας.Με.το χρόνο στην οθόνη η μέτρηση το ίδιο βγάζει 6 ώρες και 8 λεπτά. Αυτό που με προβληματίζει είναι το iPad που είχε πολύ δυνατή μπαταρία.Ρο χρησιμοποιεί αποκλειστικά η κόρη μου για WebEx για το σχολείο και Skype στα αγγλικά όλο βιντεοκλήσεις και βγάζει με το ζόρι 6ωρο με υπόλοιπο 15% μπαταριας.Πιστευω ότι οφείλεται ότι δουλεύει όλο τηλεδιάσκεψη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts