Tasos19s Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλησπέρα καλή χρονιά. Πείτε μου κάτι ρε παιδιά μόνο εγώ έχω πρόβλημα και προσπαθώ άλλες φορές με την πρώτη άλλες φορές με την έκτη - έβδομη να κάνω το κινητό μου hot spot προκειμένου να συνδεθεί το PlayStation 4 Pro η τηλεόραση μου Samsung , και ότι WiFi έχω γενικά ; Μαρτυράω κάθε φορά ... αν εξαιρέσουμε το iPad 3 air που είναι δίδυμος εαυτός του τα αλλά κάνω αγώνα να μπουν Έχω παρατηρήσει τόσα χρόνια ότι πρέπει να είσαι μέσα στη ρύθμιση για το hotspot Αν το ανοίξεις και δεν είσαι εκεί μέσα στο μενού του hotspot δεν σε βρίσκει ο άλλος τις περισσότερες φορές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Αν η επιλογή είναι Xs ή 11 τι θα επιλέγατε ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Αν η επιλογή είναι Xs ή 11 τι θα επιλέγατε ; Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ xs ή ακόμα και X Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Αν η επιλογή είναι Xs ή 11 τι θα επιλέγατε ; Sent from my iPhone using Tapatalk 11 στα 128 όμως Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 11 στα 128 όμως Sent from my iPhone using Tapatalk Και εγώ το ίδιο έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Έχει αρκετά VS στο YouTube για αυτά τα δυο μοντέλα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Παιδιά το iphone κανει mirroring σε τηλεοραση κανονική ή μονο σε apple tv? θελω να αγοράσω το iphone xr η 11 αλλα συνδέω συχνά το κινητό με τη samsung smart tv μου και ηθελα να δω αν ειναι συμβατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Παιδιά το iphone κανει mirroring σε τηλεοραση κανονική ή μονο σε apple tv? θελω να αγοράσω το iphone xr η 11 αλλα συνδέω συχνά το κινητό με τη samsung smart tv μου και ηθελα να δω αν ειναι συμβατα. Κάνει κανονικά μέσω WiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Κάνει κανονικά μέσω WiFi Πως ? Μόνο μέσω WiFi ? Εχθές Προσπάθησα να το κάνω μέσω hotspot (ίδιο δίκτυο κινητό - τηλεόραση) αλλά δεν . Μόνο το YouTube έχω καταφέρει ακόμα και ως hotspot. Το Netflix που έχω κάνει offline λήψεις δεν μπορω Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Πως ? Μόνο μέσω WiFi ? Εχθές Προσπάθησα να το κάνω μέσω hotspot (ίδιο δίκτυο κινητό - τηλεόραση) αλλά δεν . Μόνο το YouTube έχω καταφέρει ακόμα και ως hotspot. Το Netflix που έχω κάνει offline λήψεις δεν μπορω Κατεβασε κουρτινα , ανοιξε κατοπτρισμο οθονης και συνδεσε το με την τηλεοραση σου.. πρεπει να ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Κατεβασε κουρτινα , ανοιξε κατοπτρισμο οθονης και συνδεσε το με την τηλεοραση σου.. πρεπει να ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο δικτυο Αυτό κάνω δεν την βρίσκει Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 (edited) Πρέπει η TV να υποστηρίζει AirPlay. Αλλιώς δεν κάνει mirroring. Εδώ όσες τηλεοράσεις υποστηρίζουν AirPlay:https://www.apple.com/ios/home/accessories/ Αν δεν εχεις AirPlay smart τηλεόραση: -Είτε Να αγοράσεις Apple TV για να κανεις ΚΑΙ mirroring μεταξύ άλλων - Είτε να αγοράσεις ένα chromecast για να κάνουν mirror στην tv όλες οι συμβατές εφαρμογές (YouTube, Netflix, vlc, google music κ.α.) δείτε εδώ αναλυτικά https://www.google.com/chromecast/built-in/apps/ Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 3, 2020 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Πορτοκαλί με λίγο λευκό Ωραία η Ringke. Και εμένα μου αρέσει το πορτοκαλί χρώμα. Είχα και μηχανή πορτοκαλί κάποτε. Τελικά...μήπως ήμασταν για πορτοκαλί Pixel; :p Κίτρινο Για κίτρινο original πήγαινα αλλά δεν μου άρεσε το χρυσό γύρω γύρω (γούστα είναι αυτά). Τελικά κατέληξα σε μαύρο με κίτρινο skin. Αν η επιλογή είναι Xs ή 11 τι θα επιλέγατε ; 11 χωρίς καμία 2η σκέψη και κανέναν ενδοιασμό. Προσωπική άποψη. Πρέπει η TV να υποστηρίζει AirPlay. Αλλιώς δεν κάνει mirroring. Εδώ όσες τηλεοράσεις υποστηρίζουν AirPlay:https://www.apple.com/ios/home/accessories/ Δεν γίνεται με καμία εφαρμογή 3ων; Ούτε η δική μου Samsung Smart υποστηρίζει AirPlay. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Αυτό κάνω δεν την βρίσκει[/https://apps.apple.com/gr/app/mirror-for-samsung-tv/id1249385711?l=el ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό κάνω δεν την βρίσκει[/https://apps.apple.com/gr/app/mirror-for-samsung-tv/id1249385711?l=el Μπορείς να κατεβάσεις από το App Store το mirror for Samsung tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Αν η επιλογή είναι Xs ή 11 τι θα επιλέγατε ; Προσωπικά επέλεξα εύκολα το 11. Ο μόνος λόγος να επιλέξεις xs είναι η amoled οθόνη (που όμως είναι μικρότερη) και η ελαφρώς ανώτερη ποιότητα κατασκευής. Σε όλα τα υπόλοιπα υπερτερεί το 11 και είναι πολλά. Σε τι χρωμα το εχετε παρει? Ιδου η μεγαλη ερωτηση! Το πράσινο είναι πανέμορφο, αλλά και το κόκκινο. Προσωπικά προτιμούσα είτε μαύρο, είτε πράσινο, αλλά βρήκα διαθέσιμο μόνο λευκό και κίτρινο. Επέλεξα το λευκό, το οποίο είναι επίσης ωραίο. Κίτρινο δεν θα έπαιρνα ποτέ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Αυτό που παρατήρησα ενεργοποιώντας το hotspot, πέρα ότι ξεφτίλισε την μπαταρία, πήρε φωτιά το κινητό. Ζεστάθηκε τόσο πολύ που αναγκάστηκα να απενεργοποίηση το hotspot. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Αυτό που παρατήρησα ενεργοποιώντας το hotspot, πέρα ότι ξεφτίλισε την μπαταρία, πήρε φωτιά το κινητό. Ζεστάθηκε τόσο πολύ που αναγκάστηκα να απενεργοποίηση το hotspot. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο;; Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν το έχω δοκιμάσει στο iPhone, στα Android πάντως και την μπαταρία ρουφάει και ζεσταίνεται η συσκευή (αν και συνήθως τα έκανα hotspots καλοκαίρι). Γενικά λογικό μου ακούγεται. Εξαρτάται βέβαια τι θεωρεί κανείς ως «πήρε φωτιά το κινητό». Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Αυτό που παρατήρησα ενεργοποιώντας το hotspot, πέρα ότι ξεφτίλισε την μπαταρία, πήρε φωτιά το κινητό. Ζεστάθηκε τόσο πολύ που αναγκάστηκα να απενεργοποίηση το hotspot. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο;; Sent from my iPhone using Tapatalk Απόλυτα λογικό Πήγαινε πιάσε το router στο σπίτι να δεις είναι κρύο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Πηρα το 11 σε ασπρο, πρωτη φορα iphone! Ερωτηση, με την φορτιση πως το κανετε? μεχρι το 20% και μετα φουλ? Η δεν παιζει ρολο? Ευχαριστω. Ερχονται και αλλες αποριες συντομα. :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Πηρα το 11 σε ασπρο, πρωτη φορα iphone! Ερωτηση, με την φορτιση πως το κανετε? μεχρι το 20% και μετα φουλ? Η δεν παιζει ρολο? Ευχαριστω. Ερχονται και αλλες αποριες συντομα. :p:lol: φορτιζε το πολλες φορες κι απο λιγο εγω προσπαθω να μην το αφηνω να πεσει κατω απο 20. επισης δεν φορτιζω σχεδον ποτε μεχρι 100 πιο πολυ το βαζω απο 30 μεχρι 60-70 σε ουτε μια ωρα δηλαδη ετοιμο. με βγαζει την μερα συνηθως. γενικα μην το πολυ ασχολεισαι. ειτες την μπαρα χαμηλα βαλε μιση ωρα στην πριζα και φυγε. μετα απο 10-12 ωρες το ξανα βαζεις για μιση ωρα σιγα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gstheod Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους. Κάτοχος πλέον του 11 προερχόμενος από το 7αρι. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όμως για το οποίο δεν μπορώ να βρω λύση. Συγκεκριμένα έχω πρόβλημα με τον ήχο εισερχόμενων κλήσεων, δηλαδή όταν με καλούν στο κινητό ο ήχος ακούγεται πολύ χαμηλά...μετα βίας τον ακούω. Εχω τις ρυθμίσεις ήχου στο τέρμα και παρόλα αυτά δεν ακούγεται. Το παράξενο είναι καποιες φορές όταν το τηλ. είναι οριζόντια π.χ. σε τραπέζι ο ήχος ακούγεται κανονικά αλλά μόλις το σηκώσω ο ήχος κλήσης ξαφνικά χαμηλώνει και δεν τον ακούω, όπως επίσης όταν το κινητό είναι κάθετα π.χ. στην τσέπη μου τότε δεν ακούγεται ούτε την πρωτη φορά οπως κάνει όταν είναι οριζοντια. Εχω κανει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με το itunes αλλά τίποτα. Μήπως το πρόβλήμα τελικά είναι στο hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους. Κάτοχος πλέον του 11 προερχόμενος από το 7αρι. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όμως για το οποίο δεν μπορώ να βρω λύση. Συγκεκριμένα έχω πρόβλημα με τον ήχο εισερχόμενων κλήσεων, δηλαδή όταν με καλούν στο κινητό ο ήχος ακούγεται πολύ χαμηλά...μετα βίας τον ακούω. Εχω τις ρυθμίσεις ήχου στο τέρμα και παρόλα αυτά δεν ακούγεται. Το παράξενο είναι καποιες φορές όταν το τηλ. είναι οριζόντια π.χ. σε τραπέζι ο ήχος ακούγεται κανονικά αλλά μόλις το σηκώσω ο ήχος κλήσης ξαφνικά χαμηλώνει και δεν τον ακούω, όπως επίσης όταν το κινητό είναι κάθετα π.χ. στην τσέπη μου τότε δεν ακούγεται ούτε την πρωτη φορά οπως κάνει όταν είναι οριζοντια. Εχω κανει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με το itunes αλλά τίποτα. Μήπως το πρόβλήμα τελικά είναι στο hardware; Όχι δεν έχει πρόβλημα Πήγαινε ρυθμίσεις/face id/δυνατότητες προσοχής Κλείσε αυτήν την επιλογή και εντάξει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gstheod Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Πωώ...ρε φίλε!! Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ με είχε ταλαιπωρήσει αυτό...έτοιμος ήμουν να το στείλω πίσω. Σε ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 καλησπερα , θα ηθελα μια βοηθεια μιας και ειμαι νεος στο iphone. δεν μπορω να στειλω σμσ imessages φευγουν αλλα σμσ οχι!!! τι πρεπει να αλλαξω?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 καλησπερα , θα ηθελα μια βοηθεια μιας και ειμαι νεος στο iphone. δεν μπορω να στειλω σμσ imessages φευγουν αλλα σμσ οχι!!! τι πρεπει να αλλαξω?? ευχαριστω Ρυθμίσεις μηνύματα τσέκαρε SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts