protsimer Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Έχω πιο παλιά συσκευή βέβαια, αλλά ούτε το XR της συζύγου έχει τέτοιο θέμα. 13.2.2 έχουμε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Έχω πιο παλιά συσκευή βέβαια, αλλά ούτε το XR της συζύγου έχει τέτοιο θέμα. 13.2.2 έχουμε Sent from my iPhone using Tapatalk Ίσως κάποια εφαρμογή μου δημιουργεί θέμα Με επανεκκίνηση διορθώνεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Σε εμένα σε XR μερικες φορες δεν ακουγεται οπως παλια ο ηχος κλειδωματος Στο Χ που έχουμε σπίτι μου ακούγεται πάντα Κάτι παίζει με τους ήχους στην 13 άρα αλλά δεν το καταλαβαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Σε εμένα σε XR μερικες φορες δεν ακουγεται οπως παλια ο ηχος κλειδωματος Στο Χ που έχουμε σπίτι μου ακούγεται πάντα Κάτι παίζει με τους ήχους στην 13 άρα αλλά δεν το καταλαβαίνω Και μένα το κάνει το 11, αλλά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παίζει ρόλο το face id όπως γίνεται και με τις κλήσεις, που χαμηλώνει ο ήχος όταν "σε βλέπει" το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Και μένα το κάνει το 11, αλλά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παίζει ρόλο το face id όπως γίνεται και με τις κλήσεις, που χαμηλώνει ο ήχος όταν "σε βλέπει" το κινητό. Δεν είναι αυτό.Το δοκίμασα και χωρίς να το βλέπω το κινητό και πάλι δεν ακούγεται .Δεν ξέρω μερικές φορές ακούγεται αλλά δεν ξέρω πότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Κάποιο bug υπάρχει σίγουρα με τους ήχους Το έβαλα το μεσημέρι στο αθόρυβο όταν ξάπλωσα και μετά δεν είχα ήχο καθόλου Ίσως κάτι γίνεται με την εναλλαγή σε αθόρυβο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Πάντως υπάρχει πολλή κίνηση σχετικά με τους ήχους σε διάφορα φόρα έξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Πάντως υπάρχει πολλή κίνηση σχετικά με τους ήχους σε διάφορα φόρα έξω Άρα δεν έχω άδικο Είναι και σημαντικό κιόλας δεν το λες και μηδαμινό Να έχεις την συσκευή δίπλα σου και να μην χτυπάει καθόλου είναι πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Άρα δεν έχω άδικο Είναι και σημαντικό κιόλας δεν το λες και μηδαμινό Να έχεις την συσκευή δίπλα σου και να μην χτυπάει καθόλου είναι πρόβλημα Τάσο το διόρθωσα το θέμα αυτό με επαναφορά ρυθμίσεων μόνο ΟΧΙ και περιεχομένου Τώρα όλα είναι οκ μετά από πολλές δοκιμές όπως πρέπει να είναι Το θέμα όμως είναι ότι ενώ δεν σου διαγράφει τίποτα όλες οι υπόλοιπες ρυθμίσεις που είχες καταργούνται και ξανά μανά από την αρχή πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Τάσο το διόρθωσα το θέμα αυτό με επαναφορά ρυθμίσεων μόνο ΟΧΙ και περιεχομένου Τώρα όλα είναι οκ μετά από πολλές δοκιμές όπως πρέπει να είναι Το θέμα όμως είναι ότι ενώ δεν σου διαγράφει τίποτα όλες οι υπόλοιπες ρυθμίσεις που είχες καταργούνται και ξανά μανά από την αρχή πάλι Μπα τα βαριέμαι αυτά Θα περιμένω αναβάθμιση και λογικά θα λυθεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 (edited) Καλημέρα. Στο 64άρι, πόσο καθαρό ελεύθερο χώρο έχουμε; Η συσκευή έχει εργοστασιακή ζελατίνα στην οθόνη; Edited November 13, 2019 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Η συσκευή έχει εργοστασιακή ζελατίνα στην οθόνη; Όχι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Καλημέρα. Στο 64άρι, πόσο καθαρό ελεύθερο χώρο έχουμε; Η συσκευή έχει εργοστασιακή ζελατίνα στην οθόνη; Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 56 με 57. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα 50+ γίγα θα με καλύψουν σίγουρα. Δεν είμαι χρήστης που κρατάει πολλά στο κινητο του. 4-5GB φωτο και βίντεο (άντε να γίνουν 10-15 την επόμενη 2ετία). 1080p βίντεο μου είναι οκ. 50-60 εφαρμογές το πολύ. Μουσική καθόλου. Η cash των social...πόσο να πάει...δεν μπορεί να πάει πολύ. Το "φοβαμαι" το 64άρι...αλλά και τα 2 τελευταία χρόνια που είναι με 128άρι android...τα 100 άδεια μένουν...:rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα 50+ γίγα θα με καλύψουν σίγουρα. Δεν είμαι χρήστης που κρατάει πολλά στο κινητο του. 4-5GB φωτο και βίντεο (άντε να γίνουν 10-15 την επόμενη 2ετία). 1080p βίντεο μου είναι οκ. 50-60 εφαρμογές το πολύ. Μουσική καθόλου. Η cash των social...πόσο να πάει...δεν μπορεί να πάει πολύ. Το "φοβαμαι" το 64άρι...αλλά και τα 2 τελευταία χρόνια που είναι με 128άρι android...τα 100 άδεια μένουν...:rolleyes: Δεν θα έχεις πρόβλημα μια χαρά είναι τα 64 για έναν απλό χρήστη που δεν τραβάει όλη μέρα βίντεο και φωτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 [/color]Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα 50+ γίγα θα με καλύψουν σίγουρα. Δεν είμαι χρήστης που κρατάει πολλά στο κινητο του. 4-5GB φωτο και βίντεο (άντε να γίνουν 10-15 την επόμενη 2ετία). 1080p βίντεο μου είναι οκ. 50-60 εφαρμογές το πολύ. Μουσική καθόλου. Η cash των social...πόσο να πάει...δεν μπορεί να πάει πολύ. Το "φοβαμαι" το 64άρι...αλλά και τα 2 τελευταία χρόνια που είναι με 128άρι android...τα 100 άδεια μένουν...:rolleyes: Η άποψή μου είναι, χωρίς να θέλω να επέμβω στα οικονομικά σου, ότι αφού φτάνεις τόσο ψηλά οικονομικά για κινητό, δεν λένε κάτι τα +60€ για 128Gb μνήμη. Εγώ έτσι το σκέφτηκα και το πήρα, με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής. Και μην νομίζεις, όταν έχεις χώρο, τραβάς 4k. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Η άποψή μου είναι, χωρίς να θέλω να επέμβω στα οικονομικά σου, ότι αφού φτάνεις τόσο ψηλά οικονομικά για κινητό, δεν λένε κάτι τα +60€ για 128Gb μνήμη. Εγώ έτσι το σκέφτηκα και το πήρα. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η άποψή μου είναι, χωρίς να θέλω να επέμβω στα οικονομικά σου, ότι αφού φτάνεις τόσο ψηλά οικονομικά για κινητό, δεν λένε κάτι τα +60€ για 128Gb μνήμη. Εγώ έτσι το σκέφτηκα και το πήρα, με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής. Εάν όμως όπως λέει ότι χρησιμοποιεί το πολύ 30gb τότε τα 60€ είναι τζάμπα λεφτά στο ήδη μεγάλο ποσό για κινητό Σκεφτόμουν να πάρω ένα 512gb αλλά αργότερα λέω στο σπίτι ο υπολογιστής με 500gb σκληρό και δεν είναι γεμάτος. Τι να τα κάνω στο κινητό; Ο καθένας βέβαια έχει άλλες ανάγκες. Κι εγώ έτσι καμία 30gb χρησιμοποιώ. Περνάω από iTunes και Photos το περιεχόμενο μου και τα κάνει συμπίεση όποτε δεν χρειάζομαι τόσο πολύ χώρο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Εάν όμως όπως λέει ότι χρησιμοποιεί το πολύ 30gb τότε τα 60€ είναι τζάμπα λεφτά στο ήδη μεγάλο ποσό για κινητό Σκεφτόμουν να πάρω ένα 512gb αλλά αργότερα λέω στο σπίτι ο υπολογιστής με 500gb σκληρό και δεν είναι γεμάτος. Τι να τα κάνω στο κινητό; Ο καθένας βέβαια έχει άλλες ανάγκες. Κι εγώ έτσι καμία 30gb χρησιμοποιώ. Περνάω από iTunes και Photos το περιεχόμενο μου και τα κάνει συμπίεση όποτε δεν χρειάζομαι τόσο πολύ χώρο Και εγώ κάνω το ίδιο με τις φωτό, αλλά είχα το 6S 16Gb και υπέφερα. Επειδή έβαλα μπόλικες άτοκες δόσεις δεν καταλαβαίνω οικονομική διαφορά. Τα λέω αυτά πάντα με σεβασμό στις οικονομικές δυνατότητες του φίλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 (edited) Εάν όμως όπως λέει ότι χρησιμοποιεί το πολύ 30gb τότε τα 60€ είναι τζάμπα λεφτά... Αυτό ακριβώς. Μπορεί τα 60ευρώ να είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα 800...αλλά θα δοθούν για κάτι που δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ. Τόσα χρόνια...πάνω από 32άρι κινητό δεν έχω γεμίσει. Θα μου πείς...ναι...αλλά τώρα έχεις 4Κ και και και. Συμφωνώ. Και με το 1+6, και το 6t και με το S10+ και με το u12 και το RN5 και και και...όλα 64αρια ή 128άρια. Ούτε 30GB δεν γέμιζα. Η λογική λέει: Ρε φίλε, αφού έφτασες 800, δώσε μια κουtsουλι@ ακόμα και πάρε 128άρι. Αλλά στην δική μου περίπτωση (στατιστικά) είναι "πεταμένα" χρήματα. Είμαι απο αυτούς που δεν κρατάνε "κάβα" στα κινητά. Επίσης, 45 χρονών, δεν έχω βάλει ΠΟΤΕ στην ζωή μου δόσεις. ΠΟΤΕ και για ΤΙΠΟΤΑ. Ο καθένας με τις στραβομάρες του..χεχε... Edited November 13, 2019 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Μια χαρά είναι τα 64 για κάποιον που κάνει την χρήση όπως εσυ.. Και εγώ πάνω κάτω στα ίδια είμαι τα 40 δεν τα ξεπερνάω με τίποτα. 4Κ δεν έχω τραβήξει ούτε λεπτό για δοκιμή ούτε προσωπικά με ενδιαφέρουν τα βίντεο. Τα συν 60€ καλύτερα να τα επενδύσεις σε κάτι που χρησιμεύει πχ θήκη, τζαμάκι ένα σταντ για το αμάξι πχ η ότι σου χρειάζεται Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Και εγώ κάνω το ίδιο με τις φωτό, αλλά είχα το 6S 16Gb και υπέφερα. Επειδή έβαλα μπόλικες άτοκες δόσεις δεν καταλαβαίνω οικονομική διαφορά. Τα λέω αυτά πάντα με σεβασμό στις οικονομικές δυνατότητες του φίλου. Άλλο 16 κι άλλο 64 όμως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Αυτό το τζαμάκι το έχει κανείς; Υπάρχει περίπτωση να "εμποδίζει" το Face ID (και τους υπόλοιπους εμπρός αισθητήρες) επειδή το καλύπτει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Αυτό το τζαμάκι το έχει κανείς; Υπάρχει περίπτωση να "εμποδίζει" το Face ID (και τους υπόλοιπους εμπρός αισθητήρες) επειδή το καλύπτει; Ότι αφορά θήκες και λοιπά αξεσουάρ υπάρχει ειδική ενότητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 ok...Πάω εκεί :-) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Μια χαρά είναι τα 64 για κάποιον που κάνει την χρήση όπως εσυ.. Και εγώ πάνω κάτω στα ίδια είμαι τα 40 δεν τα ξεπερνάω με τίποτα. 4Κ δεν έχω τραβήξει ούτε λεπτό για δοκιμή ούτε προσωπικά με ενδιαφέρουν τα βίντεο. Εγώ πάλι συνιστώ ανεπιφύλακτα όποιον μπορεί να προτιμήσει εκδόσεις με μεγαλύτερες χωρητικότητες. Όταν η συσκευή έχει μεγάλο ελεύθερο χώρο, δουλεύει πιο αεράτα σε βάθος χρόνου και αυτό φαίνεται και στη πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts