aggelos33 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Τζάμι έβαλα και τα βράδια τα φώτα έβγαιναν με flare συνέχεια. Προτίμησα να βάλω αυτό, που δεν έχει τζάμι αλλά και προστατεύει καλύτερα. 7€ Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Έχεις κάποιο link;Παρομοιο είναι και το δικό μου https://the-istore.gr/esr-full-cover-9h-camera-glass-iphone-11-yellow?gclid=EAIaIQobChMI9LLK48TN6wIVB853Ch0ueg3kEAQYAyABEgIjG_D_BwE. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε μια θήκη που προστατεύει λίγο την κάμερα Δεν κάνει να βάζεις τζαμί στην κάμερα όσο και να είναι κάνει ζημιά Είτε κάνει 5% είτε 50% πάλι κάνει ζημιά Όσο σκληραίνουν οι συνθήκες φωτισμού το πρόβλημα μεγαλώνει Σκέψου μετά να έχει και λίγο λάδι από τα χέρια Πάμε δηλαδή σε μεγαλύτερο πρόβλημα Αυτό με το λαδι απο τα χέρια τι εννοείς;Το τζαμακι το προστατευτικό εννοείς,να έχει και δαχτυλιες;Οσο να ναι το καθαριζω πριν τις φωτό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Έχεις κάποιο link;Παρομοιο είναι και το δικό μου https://the-istore.gr/esr-full-cover-9h-camera-glass-iphone-11-yellow?gclid=EAIaIQobChMI9LLK48TN6wIVB853Ch0ueg3kEAQYAyABEgIjG_D_BwE. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με το λαδι απο τα χέρια τι εννοείς;Το τζαμακι το προστατευτικό εννοείς,να έχει και δαχτυλιες;Οσο να ναι το καθαριζω πριν τις φωτό. Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτό εδώ είναι, υπόψιν δεν έχει screen protector στις κάμερες καθώς δεν ήθελα https://www.gadgetistas.gr/gia-to-kinito/tempered-glass/iphone/iphone-11/ringke-camera-styling-cover-prtector-iphone-11-m-accs0001/ Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Κάνει ζημιά λες;Το έχω βάλει για να μην αποκτήσει γρατσουνιές η κάμερα,δεν ξέρω πόσο ανθεκτικό είναι το γυαλί της. Sent from my iPhone using Tapatalk Βάλε μια θήκη με σχετικό πάχος ώστε εάν το ακουμπάς σε τραπέζι να μην ακουμπάει το γυαλί της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Με πείσατε το έβγαλα το screen protector,ελπίζω να μην το μετανιώσω...Στο τσαντάκι που το βάζω με πορτοφόλια,καπνούς κτλ το φοβάμαι. https://www.mozik.gr/axesouar-kiniton/thikes-kiniton/thikes-iphone/rhinoshield-solidsuit-for-iphone-11-carbon-fiber-msip00612-p Από θήκη αυτή έχω είναι πιο ψηλά το γύρω της από την καμερα. Αυτό το προστατευτικό χωρίς τζαμί που είναι για την καμερα αξίζει λέτε; Γενικά από προστασία τι εχετε βάλει στη συσκευή και κατά πόσο καλά και χρήσιμα σας βγήκαν; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Αν βάζεις τη συσκευή στο τσαντάκι χύμα με πορτοφόλι, κλειδιά κτλ... κακώς σε έπεισαν και το έβγαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Αν βάζεις τη συσκευή στο τσαντάκι χύμα με πορτοφόλι, κλειδιά κτλ... κακώς σε έπεισαν και το έβγαλες. Το protector της κάμερας εννοεί μάλλον Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Αν βάζεις τη συσκευή στο τσαντάκι χύμα με πορτοφόλι, κλειδιά κτλ... κακώς σε έπεισαν και το έβγαλες. Για το tempered glass της κάμερας λέω.Χαχαχα λες να το ξαναβάλω; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Και εγώ για αυτό λέω... αν πετάς χύμα τη συσκευή σε τσαντάκι με αιχμηρά αντικείμενα, είναι πιθανό να δεις γρατσουνιές στους φακούς της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Με πείσατε το έβγαλα το screen protector,ελπίζω να μην το μετανιώσω...Στο τσαντάκι που το βάζω με πορτοφόλια,καπνούς κτλ το φοβάμαι. Sent from my iPhone using Tapatalk ΠΟΤΕ σε τσάντες / τσαντάκια με πορτοφόλια κλειδιά κλπ. ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΤΕ σε τσάντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Συγνωμη εσείς ρε παιδα που τα βάζετε τα κινητά αν όχι σε τσάντες και τσαντάκια;Σε τσέπες;Εκει είναι πιο πιθανό να το χάσεις απο ότι να το γρατσουνισεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Συγνωμη εσείς ρε παιδα που τα βάζετε τα κινητά αν όχι σε τσάντες και τσαντάκια;Σε τσέπες;Εκει είναι πιο πιθανό να το χάσεις απο ότι να το γρατσουνισεις. Ναι σε τσάντες και τσαντάκια αλλά σε ξεχωριστή θήκη από όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Βάζουμε το κινητό πάντα χωριστά από οτιδήποτε άλλο Δεν βάζουμε έξτρα τζάμια στην κάμερα Στην οθόνη όσο πιο γυμνή τόσο ανώτερη ποιότητα αποδίδει στο μάτι Μια θήκη κάνει αρκετή δουλειά σε θέματα προστασίας Βέβαια κάθε 2-3 μέρες την βγάζουμε και την καθαρίζουμε όπως και την συσκευή Έτσι ούτε το σασί θα ξεφλουδίζει, ούτε γρατζουνιές η οθόνη, ούτε σημάδια η κάμερα και έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Βάζουμε το κινητό πάντα χωριστά από οτιδήποτε άλλο Δεν βάζουμε έξτρα τζάμια στην κάμερα Στην οθόνη όσο πιο γυμνή τόσο ανώτερη ποιότητα αποδίδει στο μάτι Μια θήκη κάνει αρκετή δουλειά σε θέματα προστασίας Βέβαια κάθε 2-3 μέρες την βγάζουμε και την καθαρίζουμε όπως και την συσκευή Έτσι ούτε το σασί θα ξεφλουδίζει, ούτε γρατζουνιές η οθόνη, ούτε σημάδια η κάμερα και έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα Όπως τα γράφει ο Τάσος. Όσο πιο «γυμνή» η συσκευή σε οθόνη και κάμερα. Αλλά πολλή προσοχή στην μεταφορά της. Πάντοτε μόνη της η συσκευή σε μια δικη της θήκη στην τσάντα ή σε χωριστή τσέπη στο μπουφάν/παντελόνι κλπ Εγώ προσωπικά έχω ένα καλαίσθητο bumper που πιάνει περιμετρικά το ατσάλι και έχει χείλος 2-3 χιλιοστά στις 4 γωνιες της πλάτης για να μην ακουμπούν πουθενά οι κάμερες όταν το τοποθετώ καπου επίπεδα. Δοκίμασα μερικές ελαστικές και σκληρές θήκες, αλλά δεν άντεχα την αίσθηση να έχω δώσει πάνω από 1000€ και να πιάνω λάστιχα και πλαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Σε ξεχωριστή θήκη το έχω το τηλέφωνο στο τσαντάκι,δεν είναι μαζί με κλειδιά κτλ, εννοείται. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Εγώ θήκη μόνο στην δουλειά Το απόγευμα στην καθημερινότητα εντελώς γυμνό χωρίς τίποτα εμπρός πίσω Είτε αυτό είναι iPhone X είτε Xr είτε οτιδήποτε άλλο τηλέφωνο είχα και έχω και θα έχω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Και εγώ το γουστάρω πολύ γυμνό το κινητό, αλλά γλιστράει πολύ, και αναγκαστικά θήκη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Όπως τα γράφει ο Τάσος. Όσο πιο «γυμνή» η συσκευή σε οθόνη και κάμερα. Αλλά πολλή προσοχή στην μεταφορά της. Πάντοτε μόνη της η συσκευή σε μια δικη της θήκη στην τσάντα ή σε χωριστή τσέπη στο μπουφάν/παντελόνι κλπ Εγώ προσωπικά έχω ένα καλαίσθητο bumper που πιάνει περιμετρικά το ατσάλι και έχει χείλος 2-3 χιλιοστά στις 4 γωνιες της πλάτης για να μην ακουμπούν πουθενά οι κάμερες όταν το τοποθετώ καπου επίπεδα. Δοκίμασα μερικές ελαστικές και σκληρές θήκες, αλλά δεν άντεχα την αίσθηση να έχω δώσει πάνω από 1000€ και να πιάνω λάστιχα και πλαστικά. Ποιό bumber έχεις; Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Να ρωτήσω κάτι άλλο... Φωτογραφίες σε τι τραβατε σε 4:3 ή σε 16:9;Σε 4:3 τραβαει πολύ μακριά.Χανει σε κάποιο από τα παραπάνω σε ανάλυση; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Ποιό bumber έχεις; Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro https://www.skroutz.gr/s/20524121/ESR-Edge-Guard-Aluminum-Bumper-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-iPhone-11-Pro.html Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 https://www.skroutz.gr/s/20524121/ESR-Edge-Guard-Aluminum-Bumper-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-iPhone-11-Pro.html Sent from my iPhone using Tapatalk Πάω να το πάρω αύριο, και προστασία έχει αλλά και απαγωγή θερμότητας Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 (edited) https://www.skroutz.gr/s/20524121/ESR-Edge-Guard-Aluminum-Bumper-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-iPhone-11-Pro.html Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν ανοίγει το link Άνοιξε... Sent from my iPad using Tapatalk Edited September 4, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Δεν ανοίγει το link Άνοιξε... Sent from my iPad using Tapatalk Ούτε σε μένα ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Πρώτη φορά το βλέπω από το Νοέμβρη, iOS 14 beta... Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Πρώτη φορά το βλέπω από το Νοέμβρη, iOS 14 beta... Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Κι εγώ μια δυο φορές το είχα δει Δεν ξανά δούλεψε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 (edited) Πάντως το φαινόμενο με τις πράσινες τέλειες και τις αντανακλάσεις στην κάμερα πολύ κουραστικό και απαράδεκτο για τόσο ακριβή συσκευή. Εμένα προσωπικά με έχει κουράσει να ψάχνω να βρω τρόπο όταν θέλω να τραβήξω να μια φωτογραφία να μην έχει αντανακλάσεις.Αν το πάω στο service δεν θα κάνουν τίποτα;Απορω ρε παιδια,που το έχετε αποδεχτεί ως φυσιολογικό.... Sent from my iPad using Tapatalk Edited September 5, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts