chocbhed_6630 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 για να μην σου απαντα κανεις προφανως μονο εσυ αντιμετωπιζεις προβληματα. Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις εχει να κανει με εφαρμογες που εχεις σην συσκευη και δεν εχουν αναβαθμιστει να υποστηριζουν την τελευταια εκδοση λογισμικου της συσκευης. Οσο αφορα το κουμπι, ισως να ειναι hardware προβλημα της συσκευης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Η έκδοση 13.7 έχει θέματα; Σήμερα πατούσα power button και δεν κλείδωνε. Σα να κόλλησε. Μετά από λίγο ξεκόλλησε από μόνο του και συνέχισε να δουλεύει. Κλείσιμο εφαρμογών δούλευε αλλά δεν έτρεχε κάτι στο παρασκήνιο. Μετά από δέκα δευτερόλεπτα δούλεψε. Έχει συμβεί αυτό σε όλα τα χρόνια που υπάρχει το iPhone Δεν είσαι ο μόνος ούτε έχεις κάποιο πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Πάντως από 13.3.1 σε σχέση με το 13.7 η 13.7 πολύ καλύτερη διαχείρηση ενέργειας. Τα χαζό bugs παρόντα βέβαια. Πατάς να αλλάξεις σελίδα στη home screen και πιάνει τα εικονίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Πάντως από 13.3.1 σε σχέση με το 13.7 η 13.7 πολύ καλύτερη διαχείρηση ενέργειας. Τα χαζό bugs παρόντα βέβαια. Πατάς να αλλάξεις σελίδα στη home screen και πιάνει τα εικονίδια. Πιο πριν δεν είχες αυτά τα θέματα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Πιο πριν δεν είχες αυτά τα θέματα; Όχι. Δεν ξέρω αν είναι από το τζαμάκι της spigen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Όχι. Δεν ξέρω αν είναι από το τζαμάκι της spigen Πολλά τέτοια αφειλονται σε τζαμί είτε φθηνό είτε ακριβό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Πολλά τέτοια αφειλονται σε τζαμί είτε φθηνό είτε ακριβό Το ψιλιάζομαι γιατί βλέπω και σε άλλα σημεία δεν πιάνει καλά η οθόνη. Ίσως βάλω το επώνυμο της Rhinoshield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Το ψιλιάζομαι γιατί βλέπω και σε άλλα σημεία δεν πιάνει καλά η οθόνη. Ίσως βάλω το επώνυμο της Rhinoshield Εγώ δεν βάζω τίποτα γι αυτούς τους λόγους Φυσικά ο καθένας είναι δικαιώμα του πως θα φερθεί με την συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Παιδιά είναι όντως τόσο τρομερή η βραδινή κάμερα η εμένα είναι ιδέα μου; Δεν υπάρχει το night mode σ αυτή την συσκευή... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Για πρωτη ios συσκευη χωρις να χρειαζεται να ρυθμισεις τιποτα ειναι πολυ καλη. Δεν ειναι τελεια,αλλα καλυπτει πολυ καλα την πλειοψηφια του κοσμου. Σιγουρα θα δουμε και καλυτερα αποτελεσματα σε μελλοντικα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petransal Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Η 14 GM είναι πολύ βελτιωμένη σε μπαταρία σε σχέση με οποιαδήποτε beta δοκίμασα πιο πριν. Στα ίδια επίπεδα με 13.7. Ίσως και λίγο καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Η 14 GM είναι πολύ βελτιωμένη σε μπαταρία σε σχέση με οποιαδήποτε beta δοκίμασα πιο πριν. Στα ίδια επίπεδα με 13.7. Ίσως και λίγο καλύτερη. Η ios 14 official πότε λέτε να βγει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Η ios 14 official πότε λέτε να βγει;; Το βραδάκι με τη δροσούλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Το πολυ μεχρι αυριο-μεθαυριο θα ερθει σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Το βραδάκι με τη δροσούλα Καλά που μου το είπες να πάρω μαζί καμία ζακέτα γιατί μεγάλος άνθρωπος είμαι και σέρνεται και Covid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Παιδιά είναι όντως τόσο τρομερή η βραδινή κάμερα η εμένα είναι ιδέα μου; Δεν υπάρχει το night mode σ αυτή την συσκευή... Sent from my iPhone using Tapatalk Είναι, ειδικά αν έχεις σταθερό χέρι. Με την iOS 14, έχεις και βοήθημα την ώρα που βγάζεις με night mode. Σου έχει έναν σταυρό στο κέντρο της οθόνης και σου δείχνει αν κουνιέσαι κλπ. Θα το δεις μόλις σου έρθει σήμερα το update. Εγώ το χω από χθες μιας και ήμουν beta user. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Που είναι η 14 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Που είναι η 14 ? Στο δρόμο είναι έπεσε σε κίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Στο δρόμο είναι έπεσε σε κίνηση Τρελλάθηκα στο γέλιο, τι τρομερό χιούμορ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Τρελλάθηκα στο γέλιο, τι τρομερό χιούμορ!!!!!! Και που να ξέρουμε που είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Τι άγχος για κάτι σχεδόν beta... Σε κανένα δίμηνο το βλέπουμε αν έχει στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Το update είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Τι άγχος για κάτι σχεδόν beta... Σε κανένα δίμηνο το βλέπουμε αν έχει στρώσει Ήδη στρωμένο είναι εδώ και κανα μήνα κοντά, πόσο μάλλον η τελευταία beta που ήταν καλύτερη και από την 13.7. Προχωράμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Ήδη στρωμένο είναι εδώ και κανα μήνα κοντά, πόσο μάλλον η τελευταία beta που ήταν καλύτερη και από την 13.7. Προχωράμε. Βασικά από την πρώτη beta ήταν αρκετά καλό,με εξαίρεση την 5η που ήταν το αίσχος το ίδιο Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Βασικά από την πρώτη beta ήταν αρκετά καλό,με εξαίρεση την 5η που ήταν το αίσχος το ίδιο Η δεύτερη ήταν η χειρότερη για μένα :P Η πρώτη ήταν αριστούργημα (Για πρώτη ε.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts