megatr0n Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Δηλαδή έπαιξαν έναν μήνα στην τηλεόραση; Παίζουν τώρα, σήμερα Φεβρουάριο 2020 τέτοιες διαφημίσεις; Anyway, μακάρι να παίζουν. Εγώ προσωπικά Θεσσαλονίκη κινούμαι δεν εχω δει ποτέ διαφήμιση apple που να μην είναι παρόχου. Έχουμε ξεφύγει στο off topic. Εγώ σταματώ εδώ αυτό το θέμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Αλλο το ποσο επαιξαν και αλλο το οτι δεν επαιξαν καθολου οπως ελεγες! Εχετε δει καμια διαφορά με τη 13.3.1 στο Max;; Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Έχει ψάξει κανένας επακριβώς το πως λειτουργεί το WiFi call με COSMOTE? Αυτήν την στιγμή είμαι έξω σε μαγαζί με σήμα 2-3 γραμμές και πάντα εδώ συνδέεται αμέσως σε WiFi call Πάω σπίτι που έχω ακριβώς το ίδιο router, έχω σε όλο το σπίτι 1 γραμμή σήμα και πολλές φορές το WiFi call δεν είναι ενεργό Δεν μπόρεσα από την αρχή να καταλάβω πως ακριβώς ακριβώς δουλεύει Έχω εικόνα μόνο κατά 70-80% της φιλοσοφίας λειτουργίας του Γιατί σε περιοχές με καλύτερο σήμα πολλές φορές συνδέεται και πιο άμεσα αφού δεν το χρειάζεται η συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Έχει ψάξει κανένας επακριβώς το πως λειτουργεί το WiFi call με COSMOTE? Αυτήν την στιγμή είμαι έξω σε μαγαζί με σήμα 2-3 γραμμές και πάντα εδώ συνδέεται αμέσως σε WiFi call Πάω σπίτι που έχω ακριβώς το ίδιο router, έχω σε όλο το σπίτι 1 γραμμή σήμα και πολλές φορές το WiFi call δεν είναι ενεργό Δεν μπόρεσα από την αρχή να καταλάβω πως ακριβώς ακριβώς δουλεύει Έχω εικόνα μόνο κατά 70-80% της φιλοσοφίας λειτουργίας του Γιατί σε περιοχές με καλύτερο σήμα πολλές φορές συνδέεται και πιο άμεσα αφού δεν το χρειάζεται η συσκευή Χρησιμοποιείς κανένα vpn στο σπίτι μέσω του ρουτερ; Ή κάποια άλλη ρύθμιση στο firewall του ρουτερ που μπορεί να έχει σχέση με την public IP σου; Εγώ μόνο αυτό έχω παρατηρήσει ότι έχει σημασία για να συνδεθεί και να λειτουργήσει σωστά η υπηρεσία αυτή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Στην δουλειά με OTE router, το σήμα μου 4G είναι άθλιο. 1-2 μπάρες το πολύ. Συνήθως 1. Εκεί το WifiCalling ειναι καρφωμένο όλη μέρα. Στο σπίτι, ΟΤΕ router, Το σήμα παίζει από 2-4 μπάρες. Όταν έχω 4, δεν συνδέεται στο WifiCalling. Όταν έχω 2, συνδέεται. Το έχω τσεκάρει πάνω από 100 φορές. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι όπως το περιγράφω. Σπάνια θα το δώ με 2 μπάρες σήμα + εκτός WifiCalling (έχει τύχει αλλά σπάνια). Σε δημόσια δίκτυα (μαγαζιά κλπ) δεν το έχω δοκιμάσει. Βασικά, όταν είμαι έξω είμαι με 4G. Δεν χρησιμοποιώ πολύ κοινόχρηστα δίκτυα. Δεν τυχαίνει και δεν μου χρειάζεται. Οπότε, για δημόσια δίκτυα δεν έχω άποψη για το πώς δουλεύει το WifiCalling. Σε Wififon που το δοκίμασα (καμία 10αριά μέρες) δούλευε καλά. Δεν πρόσεξα όμως το πώς κουμπώνει-ξεκουμπώνει ανάλογα με την ισχύ του 4G. Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Εγώ Σπίτι έχω 1-2 γραμμές σήμα -> συνδέεται άμεσα σε WiFi calling Γραφείο έχω κεραία στα 30 μέτρα (διπλανό κτίριο, πιάνω 150mbps) -> επίσης συνδέεται άμεσα σε WiFi calling. Γενικά στα δικά μου WiFi οπου έχω σεταρει το ρουτερ, συνδέεται πάντοτε, ανεξάρτητα από το σήμα 4G. Γι αυτό και στο σπίτι λειτουργώ με flight mode και WiFi calling Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Έχει ψάξει κανένας επακριβώς το πως λειτουργεί το WiFi call με COSMOTE? Αυτήν την στιγμή είμαι έξω σε μαγαζί με σήμα 2-3 γραμμές και πάντα εδώ συνδέεται αμέσως σε WiFi call Πάω σπίτι που έχω ακριβώς το ίδιο router, έχω σε όλο το σπίτι 1 γραμμή σήμα και πολλές φορές το WiFi call δεν είναι ενεργό Δεν μπόρεσα από την αρχή να καταλάβω πως ακριβώς ακριβώς δουλεύει Έχω εικόνα μόνο κατά 70-80% της φιλοσοφίας λειτουργίας του Γιατί σε περιοχές με καλύτερο σήμα πολλές φορές συνδέεται και πιο άμεσα αφού δεν το χρειάζεται η συσκευή Οταν εισαι σπιτι βαλε το κινητο σε λειτουργια πτησης και ΜΕΤΑ ανοιξε το wifi μονο καο συνδεσου στο μοντεμ σου. Αν μπορεις και δεχεσαι τηλεφωνικες κλησεις και sms τοτε εχεις κομπλε wifi calling! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Οταν εισαι σπιτι βαλε το κινητο σε λειτουργια πτησης και ΜΕΤΑ ανοιξε το wifi μονο καο συνδεσου στο μοντεμ σου. Αν μπορεις και δεχεσαι τηλεφωνικες κλησεις και sms τοτε εχεις κομπλε wifi calling! Όταν είμαι σπίτι έχω 1 γραμμή σήμα και μπορεί να συνδεθεί σε WiFi calling μετά από αρκετή ώρα Έχει τύχει να το αφήσω όλη νύχτα και να μην συνδεθεί Δεν έχω πειράξει ρυθμίσεις στο ρουτερ Αυτό το κλασικό νέο ρουτερ του ΟΤΕ έχω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Καλημέρα σε όλους. ...σε συνέχεια των χθεσινών... Σήμερα στο γραφείο γιόκ WifiCalling. Μια μπάρα 4G, αλλά WifiCalling ανύπαρκτο. Κάποιος μας δουλεύει...δεν μπορεί...:rolleyes: Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Καλημέρα σε όλους. ...σε συνέχεια των χθεσινών... Σήμερα στο γραφείο γιόκ WifiCalling. Μια μπάρα 4G, αλλά WifiCalling ανύπαρκτο. Κάποιος μας δουλεύει...δεν μπορεί...:rolleyes: Εγώ τα λέω αλλά δεν με ακούτε Το ίδιο και στο πατρικό μου. Με 1 γραμμή δεν μπαίνει WiFi calling Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Εγώ τα λέω αλλά δεν με ακούτε Το ίδιο και στο πατρικό μου. Με 1 γραμμή δεν μπαίνει WiFi calling Δοκιμαστε να κανετε force μπαινοντας σε λειτουργια πτησης και ενεργοποιωντας μονο το wifi module! Oυτε τοτε; Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Δοκιμαστε να κανετε force μπαινοντας σε λειτουργια πτησης και ενεργοποιωντας μονο το wifi module! Oυτε τοτε; Το έχω δοκιμάσει Τις περισσότερες φορές αργεί να συνδεθεί μπορεί και ώρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Σήμερα το πρωί άλλαξα το speedport Entry 2i με speedport Plus (το πρώτο είχε κάποιο πρόβλημα και ο ΟΤΕ μου πρότεινε να το αλλάξω). Από τότε που το έβαλα, το iPhone είναι συνεχώς συνδεδεμένο στο WiFicalling είτε έχω 1 μπάρα είτε 4 είτε 104. Άμα καταφέρουμε να βγάλουμε συμπέρασμα...εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη...χεχε... Επίσης, ένα πρόβλημα που είχα με το iPhone το οποίο έβγαινε από το WiFi όταν ήταν στην αναμονή και ξανά έμπαινε μόλις άνοιγα την οθόνη...δεν υφίσταται πλέον. Το κινητό είναι συνεχώς συνδεδεμένο. Έφταιγε κάποια ρύθμιση του router (δεν την έψαξα ποτέ), όπως μου είχε πει ο Τάσος. from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Μετά από 3 μήνες χρήση με την συσκευή... Τον Ιανουάριο έγινε ζευγοποίηση του watch 5 και προστέθηκαν κάποιες ώρες στην καθημερινή χρήση του τηλεφώνου. Ο συνδυασμός με τους χάρτες της apple μου άφησε θετική άποψη , πλέον το ρολόι σε πλοήγηση στις στροφές βοηθάει με έναν ήχο (σαν του φλας) και δόνηση. Ο έλεγχος στον χώρο εργασίας και η τηλεφωνία είναι επισης πιο εύκολη και αόρατη. Η διάρκεια της μπαταρίας κατέβηκε στις δυο (απο 3) ημέρες. Συγκριτικά από την προηγούμενη συσκευή μου (Xs Max) , έχει 30% επιπλέον διάρκεια η μπαταρία. Ένα πέσιμο στην άσφαλτο από το αυτοκίνητο (0.5m) χωρίς κανένα σημάδι , δείχνει ότι έγινε και εδώ πολύ καλή δουλειά. Τί θα ήθελα .... η συσκευή να μπορεί να παραμένει άθραυστη από το ύψος του κεφαλιού , περίπου τα 2 μέτρα. Να μπορείς να κρατάς το τηλέφωνο όπως το αγοράζεις , χωρίς επιπλέον θήκες και προστασία, που κρύβει όλη την ομορφιά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Σήμερα το πρωί άλλαξα το speedport Entry 2i με speedport Plus (το πρώτο είχε κάποιο πρόβλημα και ο ΟΤΕ μου πρότεινε να το αλλάξω). Από τότε που το έβαλα, το iPhone είναι συνεχώς συνδεδεμένο στο WiFicalling είτε έχω 1 μπάρα είτε 4 είτε 104. Άμα καταφέρουμε να βγάλουμε συμπέρασμα...εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη...χεχε... Επίσης, ένα πρόβλημα που είχα με το iPhone το οποίο έβγαινε από το WiFi όταν ήταν στην αναμονή και ξανά έμπαινε μόλις άνοιγα την οθόνη...δεν υφίσταται πλέον. Το κινητό είναι συνεχώς συνδεδεμένο. Έφταιγε κάποια ρύθμιση του router (δεν την έψαξα ποτέ), όπως μου είχε πει ο Τάσος. from my iPhone 11 Σχετικά με το παρακάτω μη βιάζεσαι θα στο ξανακάνει και με το Plus :) "Επίσης, ένα πρόβλημα που είχα με το iPhone το οποίο έβγαινε από το WiFi όταν ήταν στην αναμονή και ξανά έμπαινε μόλις άνοιγα την οθόνη...δεν υφίσταται πλέον." Έχω iPhone X και το κάνει και σε μένα. Και πριν είχα ένα ακριβό access point και νόμιζα οτι υπήρχε θέμα εκεί αλλά τελικά μου το κάνει και με το Plus. Βασικά ανάλογα τις μέρες του. Νομίζω έχει να κάνει με το iOS 13. να το χαίρομαστε....στο τσάκ είμαι να γυρίσω σε android. οσον αφορά το wifi calling, ναι ενεργοποιείται όταν πέσει στη 1 μπάρα. Και μπορεί μετά να έχεις 3 μπάρες και να παραμένει. δεν ξέρω τι αλγόριθμος παίζει από πίσω. φυσικά δεν είναι μόνο οι μπάρες που βλέπουμε αλλά και τα dbm. Μη σκας ομως δουλεύει γενικά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 (edited) Σχετικά με το παρακάτω μη βιάζεσαι θα στο ξανακάνει και με το Plus :) To έκανε πάλι! Εχθές το βράδυ κατά τις 21:00 το βρήκα "εκτός"! Έχεις δίκιο! :worry: Όσο για το WifiCalling...δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Ανισόρροπη συμπεριφορά. Όπως το λές όμως : Γενικά, δουλεύει. Υ.Γ Διάβασα στο διαδίκτυο ότι το Speedport Plus βγάζει drain στις mobile συσκευές που είναι συνδεδεμένες πάνω του. Το έχω 2 μέρες, δεν παρατήρησα κάτι (όχι στο 11άρι τουλάχιστον, θα το δώ και στα 6t και RN7). Έχεις παρατηρήσει εσύ κάτι τέτοιο; Edited February 5, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 To έκανε πάλι! Εχθές το βράδυ κατά τις 21:00 το βρήκα "εκτός"! Έχεις δίκιο! :worry: Όσο για το WifiCalling...δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Ανισόρροπη συμπεριφορά. Όπως το λές όμως : Γενικά, δουλεύει. Υ.Γ Διάβασα στο διαδίκτυο ότι το Speedport Plus βγάζει drain στις mobile συσκευές που είναι συνδεδεμένες πάνω του. Το έχω 2 μέρες, δεν παρατήρησα κάτι (όχι στο 11άρι τουλάχιστον, θα το δώ και στα 6t και RN7). Έχεις παρατηρήσει εσύ κάτι τέτοιο; Έχει λυθεί το battery drain με το τελευταίο Update. (πρίν ρωτήσεις πως τι και γιατί, γίνεται update Μόνο του :) ) όσον αφορά το Ios13 είναι ένα αστείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Κάποια router έχουν θέμα και γίνεται αυτό που κλείνει το WiFi Δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό ούτε το iOS Το ίδιο κινητό σε αλλά router δουλεύει άψογα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Κάποια router έχουν θέμα και γίνεται αυτό που κλείνει το WiFi Δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό ούτε το iOS Το ίδιο κινητό σε αλλά router δουλεύει άψογα Έτσι πρέπει να είναι. Στο γραφείο με OTE VDSL2 OXYGEN δεν έχει βγεί πότε εκτός. Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Έτσι πρέπει να είναι. Στο γραφείο με OTE VDSL2 OXYGEN δεν έχει βγεί πότε εκτός. Από εποχή με iPhone 4 είχα τέτοια θέματα που και που σε κάποια router Σε κάποιον που συμβαίνει πρώτη φορά νομίζει φταίει το κινητό Μιλάμε για πριν 7-8 χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Από εποχή με iPhone 4 είχα τέτοια θέματα που και που σε κάποια router Σε κάποιον που συμβαίνει πρώτη φορά νομίζει φταίει το κινητό Μιλάμε για πριν 7-8 χρόνια Έτσι ακριβώς Μη τα ρίχνουμε όλα στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Έτσι ακριβώς Μη τα ρίχνουμε όλα στο κινητό Υπήρχαν κατά καιρούς κάποιες εκδόσεις που αντιμετώπιζαν αυτό το πρόβλημα Έχει όμως επέλθει αυτό εδώ και χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Παιδιά μια βοήθεια σχετικά με το icloud : Έχω κάνει συνδρομή για την σύζυγο το πρόγραμμα με τα 50GB και για εμένα το ίδιο. Σκέφτομαι να το αλλάξω με το μεγάλο των 2ΤΒ και να επιλέξω την οικογενειακή χρήση αφού είναι υπεραρκετός ο χώρος. Πως γίνεται ο συγχρονισμός με το icloud των συσκευών που είναι συνδεμένες; Υπάρχει περίπτωση να βλέπώ στη συσκευή μου , δεδόμενα απο τις συσκευές της συζύγου ή το ανάποδο; Ή απλά αποθηκεύονται τα δεδομένα της εκάστοτε συσκευής (με το ανάλογο email) για να είναι διαθέσιμα είτε για επαναφορά είτε για αλλαγή τηλεφώνου ,τάμπλετ κτλ κτλ; Συγγνώμη αλλά ελπίζω να το ανέλυσα σωστά...! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Παιδιά μια βοήθεια σχετικά με το icloud : Έχω κάνει συνδρομή για την σύζυγο το πρόγραμμα με τα 50GB και για εμένα το ίδιο. Σκέφτομαι να το αλλάξω με το μεγάλο των 2ΤΒ και να επιλέξω την οικογενειακή χρήση αφού είναι υπεραρκετός ο χώρος. Πως γίνεται ο συγχρονισμός με το icloud των συσκευών που είναι συνδεμένες; Υπάρχει περίπτωση να βλέπώ στη συσκευή μου , δεδόμενα απο τις συσκευές της συζύγου ή το ανάποδο; Ή απλά αποθηκεύονται τα δεδομένα της εκάστοτε συσκευής (με το ανάλογο email) για να είναι διαθέσιμα είτε για επαναφορά είτε για αλλαγή τηλεφώνου ,τάμπλετ κτλ κτλ; Συγγνώμη αλλά ελπίζω να το ανέλυσα σωστά...! Το δεύτερο που γράφεις. Δεν θα μπερδεύονται δεδομένα μεταξύ σας στις συσκευές σας. Απλώς τα συγχρονισμένα αρχεία ανεβαίνουν σε 2 προφίλ που μοιράζονται τα 2ΤΒ cloud. Ο μόνος τρόπος να βλέπετε κοινές φωτογραφίες σας είναι να προσθέσετε φωτογραφίες σας σε family album Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Ωραία ,μια χαρά λοιπόν! Επομένως προχωράω κανονικά στην συνδρομή των 2ΤΒ ... Ευχαριστώ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Λοιπόν παίδες ακούστε και το ‘τρελό’ της apple που μπορεί να σε στείλει εκτός. Είχα αγοράσει από US 11 pro max Α2161 όπου ήταν κανονικά ξεκλείδωτο για όλα τα δίκτυα με χρήση για EU. Εγγύηση κανονικά πχ μέχρι 11/2020 και όλα μέχρι εδώ κομπλέ. Σε επικοινωνία όμως με την μαμά εταιρία ( στο επίσημο Ελληνικό τηλέφωνο / με επίσημη απάντηση ) με ενημέρωσαν ότι το κινητό έχει μερική εγγύηση σε οθόνη / κάμερα / μόνο αλλά εάν χρειαστεί πλακέτα ή αντικατάσταση η συσκευή δεν τος επιτρέπεται να ανοίξουν κωδικό βλάβης ούτε για να το στείλουν από εδώ στο US!!!!! Η εντολή είναι από την μαμά εταιρία που ενώ έχω και το apple care ΔΕΝ τρέχει σε καμία Ευρωπαϊκή χώρα τρελό;;; Οφείλω να πω ότι σαν κωδικός συσκευής πάντως και σε δίκτυα είτε εδώ είτε εκτός Ελλάδος δεν τρέχει κανένα πρόβλημα και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. / Αρκεί βέβαια είτε εδώ είτε άλλου να μην κάτσει καμία στραβή. Ααααα ρε apple παραμένεις kinder έκπληξη. ΥΣ - δεν γ@μιετ@ι πήρα άλλη μια από Πλαίσιο ίδια και τώρα και στην Ελλάδα εγγύηση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts