Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 (edited) Υπάρχει thread για το iPhone 12 Pro ή όχι ακόμα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=486223 Όποιος θέλει ανοίγει καινούργιο θέμα. Δεν υπάρχει πια αυτή η οργάνωση του παρελθόντος στο φόρουμ. Edited October 25, 2020 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Αυτά είναι τα στατιστικά μου. Απόλυτα ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Αυτά είναι τα στατιστικά μου. Απόλυτα ικανοποιημένος Aπλα δεν σε πιανουμε με τίποτα. Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 (edited) εβαλα κι εγω την 14.1 αλλα το προβλημα με την μπαταρια συνεχιζεται. Πολυ χαλια. Ισως και χειροτερα απο πριν. Ουτε μιση μερα δεν μου κραταει με νορμαλ χρηση edit: η απαντηση απο την apple για το προβλημα της μπαταριας μου At this point, I don’t see anything that is wrong as far as hardware. One thing to keep in mind is that when a new update comes through, it can affect the apps that are already on your phone. They may use more battery until those developers issue updates to optimize their apps. At this time, I don’t see anything that looks unusual. Also, if there are any issue with the update, they would be addressed with future update, our engineers are always looking at the data and working to ensure everything works as it should Edited October 26, 2020 by IRONMAIDEN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Aπλα δεν σε πιανουμε με τίποτα. Τη ζημιά την κάνει το 4g. Τα προβλήματα έχουν επιλυθεί στο 12 pro που έχει τρομερή αυτονομία στο 4g τουλάχιστον έτσι ακούγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Τη ζημιά την κάνει το 4g. Τα προβλήματα έχουν επιλυθεί στο 12 pro που έχει τρομερή αυτονομία στο 4g τουλάχιστον έτσι ακούγεται. Μήπως εννοείς το 5g? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 (edited) Μήπως εννοείς το 5g? Οχι λέγεται πως η αυτονομία σε 4g στα νεα μοντέλα είναι μοναδική. Τόσο μοναδική που πετυχαίνει καλύτερους χρόνους από το 11 pro Edited October 26, 2020 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Οχι λέγεται πως η αυτονομία σε 4g στα νεα μοντέλα είναι μοναδική. Τόσο μοναδική που πετυχαίνει καλύτερους χρόνους από το 11 pro Τώρα κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις Έχω δει συγκριτικά ναι τα πηγαίνουν καλά οι νέες συσκευές. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Δήθεν στηρίζονται στην χαμηλότερη κατανάλωση του επεξεργαστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Τώρα κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις Έχω δει συγκριτικά ναι τα πηγαίνουν καλά οι νέες συσκευές. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Δήθεν στηρίζονται στην χαμηλότερη κατανάλωση του επεξεργαστή Δεν πρέπει να τα βλέπουμε αυτά. Θα βγάλει φτερά ο παράς και θα τα πάρουμε! Εγώ θα περιμένω για το επόμενο γιατί πιστεύω θα είναι σφεντόνα. Ήδη το 12 pro με εντυπωσίασε φαντάσου το επόμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Δεν πρέπει να τα βλέπουμε αυτά. Θα βγάλει φτερά ο παράς και θα τα πάρουμε! Εγώ θα περιμένω για το επόμενο γιατί πιστεύω θα είναι σφεντόνα. Ήδη το 12 pro με εντυπωσίασε φαντάσου το επόμενο! Μπα εγώ σταμάτησα να δίνω τόσα λεφτά για κινητό Ας έχω κάτι παλιότερο και ας το φορτίσω μια φορά παραπάνω τι να κάνω δεν αντέχει η τσέπη μας συσκευές των 800-1000€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Μπα εγώ σταμάτησα να δίνω τόσα λεφτά για κινητό Ας έχω κάτι παλιότερο και ας το φορτίσω μια φορά παραπάνω τι να κάνω δεν αντέχει η τσέπη μας συσκευές των 800-1000€ Περιμένω να μπορούν να βγουν φωτό macro. Με το που γίνει αυτό αναβαθμίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Εγώ σταμάτησα να αλλάζω κάθε χρόνο πρώτη φορά στο Χ. Δεν πήρα το Xs και πήγα κατευθείαν στο 11 Pro. Πέρασα 2 χρόνια με το Χ, χωρίς να καταλάβω πώς. Τώρα πάλι θα πάω στο 13 Pro ή όπως ονομαστεί. Να πουλάω αυτό που έχω και να θέλω ένα 500αρικο σχεδόν εξτρά κάθε χρόνο, για μικροδιαφορές στα σημεία, δεν αξίζει πια! Γνώμη μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Το πρόβλημα με το power button τελικά υπήρχε. Το έστειλα στην document και αναμένω να μου απαντήσουν. Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη εταιρία. Σωστοί τίμιοι και εξαιρετικοί επαγγελματίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Το πρόβλημα με το power button τελικά υπήρχε. Το έστειλα στην document και αναμένω να μου απαντήσουν. Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη εταιρία. Σωστοί τίμιοι και εξαιρετικοί επαγγελματίες. Μ αρέσει που το γράφεις σε όλα τα φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Μ αρέσει που το γράφεις σε όλα τα φορουμ Προσπαθώ να δώσω ζωή στο νεκρό iPhone 11 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Ξέρει κανείς τι ισχύει για την εγγύηση μέσω imei (λόγω δώρου) από ελληνικό κατάστημα (Wind)? Έχει 1 η 2 χρόνια ; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Ξέρει κανείς τι ισχύει για την εγγύηση μέσω imei (λόγω δώρου) από ελληνικό κατάστημα (Wind)? Έχει 1 η 2 χρόνια ; Εάν δεν έχεις απόδειξη η εγγύηση είναι 1 χρόνος. Εάν έχεις απόδειξη για να έχεις 2 χρόνια θα πρέπει να γράφει πάνω στην απόδειξη το imei σου. Πάλι τον πρώτο χρόνο στον καλύπτει η Apple. Για τον δεύτερο χρόνο θα πρέπει να μιλήσεις από το κατάστημα αγοράς. Τέλος εάν έχεις αμφιβολίες για τη συσκευή σου και είναι μέσα στον πρώτο χρόνο το στέλνεις στους επισήμους να το ελέγξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Και για τον δεύτερο χρόνο πάλι στα επίσημα πηγαίνεις, με την απόδειξη αγοράς, από οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα, εφόσον αναγράφει όπως λες και το ΙΜΕΙ επάνω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Ενημερωτικά τα ανακατασκευασμένα είναι δίπλα και τρίδιπλα ελεγμένα από την Apple και η επισκευή γίνεται Ολλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Απόδειξη δεν έχω γιατί είναι εταιρικό και μου είπαν πως είναι αγορασμένο από Wind και μου το έδωσαν στη σακούλας της και πάνω είχε και το ελληνικό αυτοκόλλητο εισαγωγής . Όποτε χωρίς απόδειξη, μόνο ένας χρόνος; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Απόδειξη δεν έχω γιατί είναι εταιρικό και μου είπαν πως είναι αγορασμένο από Wind και μου το έδωσαν στη σακούλας της και πάνω είχε και το ελληνικό αυτοκόλλητο εισαγωγής . Όποτε χωρίς απόδειξη, μόνο ένας χρόνος;1 χρόνο από την Apple μέσο imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Παραλάβαμε εχτές το κινητό σου ….και θα ήθελα να ξέρεις ότι είναι το ΠΡΩΤΟ κινητό στο Service μας, που ελέχτηκε με ένα καινούργιο σύστημα που μας έχει στείλει η Apple για έλεγχο των συχνοτήτων λειτουργίας του τηλεφώνου, που δίνει πληροφορίες για την σωστή λειτουργία του στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Τα test του κινητού σου απέτυχαν οπότε προχωρήσαμε σε παραγγελία της νέας σου συσκευής. Θα την παραλάβουμε αύριο ή την Παρασκευή και θα σε κρατήσουμε ενήμερο για την αποστολή της. Από document αντικατάσταση. Τους αγαπώ και είναι μακράν οι καλύτεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Η 14.2 σε σχέση με την 14.1 έχει καμία βελτίωση ; Ειδικά στη μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Η 14.2 σε σχέση με την 14.1 έχει καμία βελτίωση ; Ειδικά στη μπαταρία ; Μια γενικότερη πρώτη εντύπωση είναι ότι η αυτονομία κυμαίνεται λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα ανάμεσα στις δύο εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Μια γενικότερη πρώτη εντύπωση είναι ότι η αυτονομία κυμαίνεται λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα ανάμεσα στις δύο εκδόσεις. Εμένα η 14.2 φάνηκε να έχει μια μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με την 14.1 αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα βελτιωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts