WebDevGr Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Μόλις το τσιμπησα. Πολυ τίμιο για τα λεφτά του. Ένα bug που βρήκα είναι το εξής. Όταν έχω ανοιχτά Bluetooth και το έχω συνδεση με xiaomi mi band 4 μέσω mi fit η ταχυτητα στο ίντερνετ πεφτη στα τάρταρα. Σας το κάνει κα εσας; Δεν έχει να κάνει με το Mi Band αλλά με το Bluetooth. To είχα αναφέρει κι εγώ παλιότερα και θα βρεις αναφορές και σε ξένα forum. Δυστυχώς έχει κοινή κεραία για WiFi & Bluetooth κι επίσης δεν υποστηρίζει 5ghz :( Παράθεση Κοινότητα Αναγνωστών Βιβλίων | Domain Sales Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Το δοκίμασα και εγώ αυτό με το wifi και το bluetooth και όντως σέρνεται. Πάντως μετά από αρκετές μέρες που το έχει στην κατοχή της η κόρη μου μπορώ να πω πως για τα λεφτά που έδωσα μια χαρά κινητό είναι. Λίγο η εφαρμογή της κάμερας δεν της άρεσε αλλά κατέβασε το open camera και όλα μια χαρά. Και το κορυφαίο για εμένα είναι η μπαταρία. Μακάρι να έχει και αντοχή στο χρόνο και να μην πέσει η απόδοση της γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 δηλαδή δουλεύει κάποιες στιγμές και ανάβει κάποιο led; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Δεν έχει κανένα led η συσκευή. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebDevGr Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 (edited) Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση (MIUI V11.0.2.0) που μεταξύ άλλων λέει "stable MIUI based on Android 10" Πρώτα θα πάρουμε Android 10 και μετά MIUI 12 απ' ότι φαίνεται. Edit: Επιτέλους Dark theme και στο gmail Edited August 15, 2020 by WebDevGr Παράθεση Κοινότητα Αναγνωστών Βιβλίων | Domain Sales Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση (MIUI V11.0.2.0) που μεταξύ άλλων λέει "stable MIUI based on Android 10" Πρώτα θα πάρουμε Android 10 και μετά MIUI 12 απ' ότι φαίνεται. Edit: Επιτέλους Dark theme και στο gmail Εμείς είμαστε 11.0.7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αν υπάρχει κάποιο συχνό πρόβλημα που παρουσιάζεται στην συσκευή και ποιο θεωρείτε το βασικό αρνητικό της. Το σκέφτομαι για αγορά σε άτομο που κάνει βασική χρήση (καμιά φωτογραφία, browsing, videos, messenger) τα οποία τα καλύπτει αλλά κοίταγα το note 8t και διάβαζα για προβλήματα στις κλήσεις (όπου μένει κλειστή η οθόνη) και είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό.... για ένα μέσο χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Βγήκε ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Μου ήρθε πρωί-πρωί το με το Android 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 To ίδιο και σε εμένα σε 8,8Α,7Α.:) Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Τώρα που αναβαθμίστηκε,σε Android 10,θα συνεχίσει το τηλέφωνο,να είναι πολύ καλό, για πολύ καιρό ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Τώρα που αναβαθμίστηκε,σε Android 10,θα συνεχίσει το τηλέφωνο,να είναι πολύ καλό, για πολύ καιρό ακόμα.... Καλημερα. Συμφωνώ μαζί σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Αναβαθμισα χτες αλλα περιεργως εμενα η εκδοση ειναι η MIUI 11.0.1.0 Stable (Android 10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Αναβαθμισα χτες αλλα περιεργως εμενα η εκδοση ειναι η MIUI 11.0.1.0 Stable (Android 10) Και εμένα αυτή η έκδοση είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Νομιζω οτι εγινε λιγο πιο αργο το τηλεφωνο. Κυριως στο ανοιγμα εφαρμογων. Το Android 10 τι προσφερει σε εναν μεσο χρηστη παραπανω απο το 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Εμένα πήρε την 11.0.2. Το Android 10,σου προσφέρει ότι το τηλέφωνο θα πηγαίνει μια χαρά,από θέμα λειτουργίας, για τα επόμενα 3-4 χρόνια... άρα θα το αλλάξουμε το κινητό, για οποιαδήποτε άλλο λόγο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες μπαντες στο 4g έχει το, κινητό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Αγορασμενο από Σκρουτζ, όχι εισαγωγή της επίσημης αντιπροσωπείας, δουλεύει μια χαρά παντού το 4g,με κοσμοτε κ βονταφον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 (edited) Γεια σας παιδιά. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να μπλοκάρω κάποιον που με παίρνει με "απόκρυψη αριθμού"? SOS παιδιά. Είναι επείγον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited August 30, 2020 by geopip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Γεια σας παιδιά. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να μπλοκάρω κάποιον που με παίρνει με "απόκρυψη αριθμού"? SOS παιδιά. Είναι επείγον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπερα. Αυτό γίνετε μόνο από το δίκτυο που έχεις. Τηλ στην εξυπηρέτηση πελατων να στο κανουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 (edited) Έχω το μπλε σε θήκη , και το χρώμα γύρω από την πισω καμερα έχει ξεφτισει. Και έχει γίνει πιο αργό λίγο μετά την αναβάθμιση σε android 10 Edited September 8, 2020 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Αρκετα πιο αργο δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Το δικό μου πάει σφαίρα. Προτείνεται να μην του κάνω αναβάθμιση; Γιατί ακούω ότι θα γίνει πιο αργό. Εκτός από το να γίνει πιο αργό τίποτα καλό προσφέρει αυτό το update; η όχι;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebDevGr Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Δεν έχω καταλάβει διαφορά στην ταχύτητα, με βόλεψε που πλέον έχει dark theme και το gmail, αλλά λίγο σπαστικό που δεν μπορείς να δεις την συνολική κατανάλωση της μπαταρίας παρά μόνο της ημέρας Παράθεση Κοινότητα Αναγνωστών Βιβλίων | Domain Sales Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts