Jump to content

Συσκευή κάτω από 200€

jim_jt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδή καταλήγω μάλλον μεταξύ Samsung A70 και xiaomi note 7

1 αυτό το CA (carrier aggregation νομίζω ;) το έχει κανένα η μπα;

2 είπαμε και στα 3 μπαίνει με απλή εγκατάσταση το apk της gcam?

3 την μπάντα B20 τα Samsung την έχουν η πρεπει να ψάχνουμε όπως στα xiaomi εάν την έχουν ανάλογα το κινητό;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1) το Α70 έχει 3CA, το Redmi 2.

2) Ναι.

3) Τα ευρωπαϊκά μοντέλα τελειώνουν με FN, και έχουν κανονικά την Β20. Για το A70 ψάχνεις το A705FN/DS (F=Ευρωπαϊκό, N=NFC, DS=Dual SIM)

• Απαντήσεις 51
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1) το Α70 έχει 3CA, το Redmi 2.

2) Ναι.

3) Τα ευρωπαϊκά μοντέλα τελειώνουν με FN, και έχουν κανονικά την Β20. Για το A70 ψάχνεις το A705FN/DS (F=Ευρωπαϊκό, N=NFC, DS=Dual SIM)

ωραία σε ευχαριστώ! μια ερώτηση ακόμα, ΑΥΤΟ το 3CA σε σχέση με το 2 CA σε τι διαφέρουν; (μια απλή εξήγηση εάν μπορείς!)

Στο 4G, μερικά κινητά ενώνουν σήμα από 2 ή και περισσότερες κεραίες για να έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες. Το Redmi ενώνει μέχρι και 2 κεραίες ενώ το A70 μέχρι και 3.

Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αλλά γιατί τέτοιο μένος με τη xiaomi? Ειλικρινά τώρα?? Τα παρουσιάζεις όλα σα να είναι turbo-x. Μια χαρά ειδοποίησεις έχω εγώ σε όλα. Κι έχω πάρει και γύρω στις 20 συσκευές για γνωστούς. Δεν έχει παραπονεθει κανένας. Όσο για το poco, μια χαρά απροβληματιστο είναι. Μπαταρία,κάμερα, ισχυ, ήχο, οθόνη, ειδοποίησεις, ανθεκτικότητα(μου έχει πέσει πάνω από 10 φορές χωρίς να πάθει ούτε γρατζουνιά), face unlock ταχύτατο. Δε μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα εχεις. Και δεν ασχολείσαι μόνο εσύ με κινητά...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Συμφωνώ. Στο δικό μου xiaomi αλλά και σε γνωστούς μου, κανείς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις.

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο 4G, μερικά κινητά ενώνουν σήμα από 2 ή και περισσότερες κεραίες για να έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες. Το Redmi ενώνει μέχρι και 2 κεραίες ενώ το A70 μέχρι και 3.
α οκ στο τωρινό κινητό μου mi a2 lite ξέρεις που μπορώ να βρω εάν υποστηρίζει καν CA;

Στα περρισωτερα είναι ενεργό by default εγώ το κλείνω πάντα προσωπικά
Δεν απενεργοποιειται, μάλλον σε κάτι άλλο αναφέρεσαι.

Δεν απενεργοποιειται, μάλλον σε κάτι άλλο αναφέρεσαι.
Από τα factory mode της Huawei κλείνει (σε άλλα κινητά δεν Δοκίμασα)

(για το lte carrier aggregation μιλάμε λογικά)

Edited by egodemis

για υποστήριξη vowifi και volte είναι θέμα εταιρείας ή και κινητού; εάν είναι και κινητού αυτά που ενδιαφέρομαι A70 και xiaomi Note 7 (θα) τα υποστηρίζουν;

Το Α70 υποστηρίζει επίσημα VoLTE και VoWiFi, στο Redmi λειτουργούν με λίγο ψάξιμο.

Το Α70 υποστηρίζει επίσημα VoLTE και VoWiFi, στο Redmi λειτουργούν με λίγο ψάξιμο.
άρα πλησιάζω προς Α70 (το 1ο μου Samsung ever)

άρα πλησιάζω προς Α70 (το 1ο μου Samsung ever)

Δεν είχα ποτέ σαμυ.πηρε η σιστερ μου το α40.πολυ καλό.και γενικά ότι από την καινούργια αυτή σειρά α,έχω παίξει στα μαγαζιά μου άρεσε.αν ήταν να πάρω τώρα κινητό θα έβαζαν σοβαρή υποψηφιοτητα

Tcl 20 5g

ήμουν πολυ κοντά στο να παω σε α70 απο redmi note 4 και γω και το απέρριψα λόγο κάμερας.

στα περισσότερα ρηβιου μου φαινόταν κακή και το ιδιο και σε ενα μαγαζι που το πιασα λάιβ και του βαλα και gcam και έπαιξα λίγο!

παρ όλα αυτά πολυ ολοκληρωμενο για τα λεφτα του και σε ραμ 6αρα και αρκετο αποθηκευτικό για midranger και εχει και nfc που η χιαομι δε βαζει στα οικονομικά της μοντέλα και jack και ραδιόφωνο, απλά πραγματα που θυσιάζεις ακόμα και με ακριβές συσκευές πλεον!

το μονο ρηβιου που με κλόνισε για λίγο ήταν αυτό

redmi note 7 παντως με gcam είναι έπος! αυτο απορρίφθηκε γιατί δυστυχώς δεν υπηρχε global 6/128 οπότε ερχόμενος απο το redmi note ουτε τη ram μου δε θα αναβάθμιζα!

αν αναγκαστικά έπρεπε να παίξω σε αυτο το μπάτζετ θα πήγαινα σε ποκο θυσιαζοντας το nfc. μάλιστα επιτέλους με την τελευταία αναβάθμιση κρύβοντας το notch έχεις full χώρο για ειδοποιήσεις!

Εγώ από RN5 σε Α70 δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος με την κάμερα, αλλά δεν την λες κακή. Σε όλα τα υπόλοιπα ήταν ξεκάθαρα αναβάθμιση. Ίσως με αναβάθμιση διορθωθεί και η κάμερα, με Gcam είναι πολύ καλύτερες οι φωτογραφίες αλλά μόνο 8MP.

Εγώ από RN5 σε Α70 δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος με την κάμερα, αλλά δεν την λες κακή. Σε όλα τα υπόλοιπα ήταν ξεκάθαρα αναβάθμιση. Ίσως με αναβάθμιση διορθωθεί και η κάμερα, με Gcam είναι πολύ καλύτερες οι φωτογραφίες αλλά μόνο 8MP.
η gcam εγκαθίσταται απλά με το apk η θέλει και άλλο πείραγμα; γιατί μόνο 8mp? μήπως θέλει άλλη έκδοση gcam;

σε αναζήτηση και εγώ για κινητό που θα αντικαταστήσει το Mi A2 Lite μου.

... θα ήθελα μέχρι 250

... 4000 μπαταρία

.... καλή φωτογραφική ΚΑΙ την νύχτα ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ (ίσως και να παίρνει την gcam με απλή εγκατάσταση του apk όχι με αλχημείες!)

... nfc

.... dual SIM

.... 800αρα μπάντα σε 4g

.... εάν υποστηρίζει και vowifi, volte ακόμα καλύτερα. (εάν όχι δεν με πειράζει)

... με notch το πολύ σταγόνα! όχι μεγαλύτερο!

τι λέτε υπάρχει; και από Ελλάδα δεν με πειράζει, ξέρω ότι θα είναι ακριβότερο βέβαια.

ΚΑΙ ΕΆΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΉΓΟΡΟ ΑΠΌ ΤΟ MI A2 LITE που πλέον πατώ να πάρω ένα τηλέφωνο και έχει ήδη αρχίσει να καλεί και μετά εμφανίζεται η εφαρμογή του dialer!! αργεί!

Με βάση τις απαιτήσεις που έχεις αν πάρεις κάποιο midrange θα ψάχνεις πάλι κινητό σε μερικούς μήνες. Γνώμη μου είναι να μαζέψεις κάποια χρήματα ή να αυξήσεις ελαφρώς το μπάτζετ και να πάρεις μια ναυαρχίδα όπως το Honor view 20 που το βρίσκεις στα 320€ από Best price. Και θα είσαι καλυμμένος σε όλα όσα ψάχνεις out of the box και δεν θα χρειάζεται να ψάχνεσαι δεξιά και αριστερά πως να βελτιώσεις την εμπειρία χρήσης. Άριστη κάμερα, δυνατό επεξεργαστή, μπόλικη μνήμη και με 2 χρόνια εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Με βάση τις απαιτήσεις που έχεις αν πάρεις κάποιο midrange θα ψάχνεις πάλι κινητό σε μερικούς μήνες. Γνώμη μου είναι να μαζέψεις κάποια χρήματα ή να αυξήσεις ελαφρώς το μπάτζετ και να πάρεις μια ναυαρχίδα όπως το Honor view 20 που το βρίσκεις στα 320€ από Best price. Και θα είσαι καλυμμένος σε όλα όσα ψάχνεις out of the box και δεν θα χρειάζεται να ψάχνεσαι δεξιά και αριστερά πως να βελτιώσεις την εμπειρία χρήσης. Άριστη κάμερα, δυνατό επεξεργαστή, μπόλικη μνήμη και με 2 χρόνια εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία.

κάτσε να το δω.....

χμμμ δεν έχει amoled...... honor τι μάρκα είναι; της Huawei παράρτημα;

Edited by ilka71

κάτσε να το δω.....

Αν θες ναυαρχίδα και amoled πας στα 370 στο P20 pro και είσαι full κομπλέ. Η οθόνη του πάντως είναι καλή, δεν θα έχεις θέμα. Ναι sub brand της huawei είναι. Ξεχνάς εύκολα, δεν ήσουν στο νήμα του honor 3c παλαιότερα ή κάνω λάθος? Το ίδιο brand είναι.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Αν θες ναυαρχίδα και amoled πας στα 370 στο P20 pro και είσαι full κομπλέ. Η οθόνη του πάντως είναι καλή, δεν θα έχεις θέμα. Ναι sub brand της huawei είναι. Ξεχνάς εύκολα, δεν ήσουν στο νήμα του honor 3c παλαιότερα ή κάνω λάθος? Το ίδιο brand είναι.

α ναι!! το είχα τότε!

κάτσε να το δω.....

ουτε το note 7 εχει αμολεντ που το σκεφτοσουν!

και γω παντως στο honor view 20 κατέληξα με απορρίπτοντας όπως ειπα πιο πανω redmi note 7, a70 και pocophone, αλλα και p20 pro ( λογω μη επεκτάσιμης μνήμης ) και mate 20 pro ( λόγω επέκτασης μονο με nano sd της Huawei )

honor view 20 πηγα στο 8/256 γιατι ουτε αυτο ήταν επεκτάσιμο οποτε το 6/128 δε με κάλυπτε!

ουτε το note 7 εχει αμολεντ που το σκεφτοσουν!

και γω παντως στο honor view 20 κατέληξα με απορρίπτοντας όπως ειπα πιο πανω redmi note 7, a70 και pocophone, αλλα και p20 pro ( λογω μη επεκτάσιμης μνήμης ) και mate 20 pro ( λόγω επέκτασης μονο με nano sd της Huawei )

honor view 20 πηγα στο 8/256 γιατι ουτε αυτο ήταν επεκτάσιμο οποτε το 6/128 δε με κάλυπτε!

Το p20 pro αν θυμαμαι καλα παιρνει sd κανονικα.

Το p20 pro αν θυμαμαι καλα παιρνει sd κανονικα.

οχι τσεκαρε και σπεξ αλλα το χει η σύντροφος καιρό τωρα οποτε ακομα και αν τα specsheetsειναι ολα λαθος η προσωπικη εμπειρία επιβεβαιώνει την απουσία sd slot

οχι τσεκαρε και σπεξ αλλα το χει η σύντροφος καιρό τωρα οποτε ακομα και αν τα specsheetsειναι ολα λαθος η προσωπικη εμπειρία επιβεβαιώνει την απουσία sd slot

Η αληθεια ειναι οτι το κρατησα μολις μια βδομαδα οπότε μαλλον δεν θυμαμαι καλα.

• 1 month later...
to lg v30 το εχω παρατηρησει και εγω .πολυ καλο κινητο. αλλα με 200 ευρω. καλη καμερα και φωτο πολυ καλες το βραδυ. επισης καλο επεξεργαστη, μπαταρια καπου στα 3300 με 3500 με γρηγορη φορτιση.για καθημερινη χρηση ιντερνετ και στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης .πιο εχετε να προτεινετε ?εχω φαει κολλημα γερο με το honor 10.καπου 210 κανει. απιστευτο κινητο .και εχει οτι ακριβως θελω. εκτος το honor 10. καπου στα 190 με 200. ποια αξιζουν για τα λεφτα που θα δωσω ?