Jump to content

jim_jt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

jim_jt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Και το δικό μου το Redmi Note 4 ζεσταίνεται πολύ. Αν είναι να φύγω από την Xiaomi λέτε είναι καλή επιλογή το Honor 8x;
  2. Θα ήθελα να ζητήσω την συμβουλή σας για καινούρια συσκευή. Ήμουν χρήστης για δυόμισι περίπου χρόνια του Redmi Note 4 και ενώ η μπαταρία του γενικά είχε χάσει τις δυνάμεις της (δύο φορές φόρτιση την μέρα) ξαφνικά άρχισε να τελειώνει σε λιγότερο από μισή ώρα. Γι' αυτό θέλω καινούρια συσκευή μέχρι 200€. Κοίταξα λίγο στο σκρουτζ και αυτές που μου άρεσαν πιο πολύ είναι το Redmi Note 7, το Honor 8x και το Huawei mate 20 lite. Για μένα έχει σημασία η μπαταρία πολύ γιατί δεν θέλω να συμβεί το ίδιο πράγμα κι έτσι το σκέφτομαι για το Note 7. Η κάμερα και η ταχύτητα είναι επίσης σημαντικά. Παιχνίδια δεν παίζω. Εσείς από αυτά ποια θα μου προτείνατε; Κυκλοφορεί τίποτα άλλο σε αυτήν την τιμή περίπου που να αξίζει; Επίσης θα το ήθελα από Ελλάδα, γιατί τώρα είναι σαν να μην έχω κινητό. Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό, αφού το Elephone p3000s που είχα τα φτυσε. Τι θα προτείνατε για καινούρια συσκευή; Θα θελα κάτι γύρω στα 150 ευρώ.
  4. Καλησπέρα! Ένας φίλος μου θέλει να πάρει καινούριο κινητό (από Ελλάδα) και σκέφτεται ένα από αυτά τα δύο. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ποιο είναι καλύτερο; Και αν έχετε κάποιο άλλο υπόψιν σας στην ίδια τιμή, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ευχαριστώ!
  5. Γεια σας! Ψάχνω για κινητό από την Κίνα κι έχω καταλήξει σ'αυτά τα 2: THL 5000 και ELEPHONE P3000S. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας πιο καλό; Αξίζει να περιμένω το ELEPHONE ή να πάρω το THL που θα το έχουν σε προσφορά τώρα τα Χριστούγεννα; Επίσης, οποιαδήποτε άλλη γνώμη είναι ευπρόσδεκτη.
×
×
  • Create New...