thalassi Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μου μενει αναμμενο στην οθονη το αποτυπωμα ... συμβαινει σε κανεναν αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μου μενει αναμμενο στην οθονη το αποτυπωμα ... συμβαινει σε κανεναν αλλο; Στην ΑΟD εννοείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Από φωτογραφίες μπορείτε να κάνετε εξαγωγή κειμένου? Νομίζω στο note 9 γινόταν με την έξυπνη επιλογή. Εδω καλά το επιλέγει αλλά στην εξαγωγή βγάζει ότι να ναι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ναι στην AOD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Πήγαινε στο 1809 post Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ. Το nice lock πως πάει απο κατανάλωση παρεμπιπτόντως? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Στην AOD μου μενει αναμμενο καποιες φορες το αποτυπωμα μονον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Πάντως και εγώ πέρασα το update. Καμία διαφορά στο δακτυλικο. Βέβαια και πρώτα δούλευε άριστα. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Στην ΑΟD εννοείς; Ναι στην AOD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Βρήκα σε κατάστημα της Apple τον official και τον τσίμπησα. Δουλεύει μια χαρά. Λάζαρος.. Note 10+ Που αδερφέ , δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω;;;;;;; Άκυρο , διάβασα και τις παρακάτω παρατηρήσεις σου, οπότε μάλλον όπως είπα στην αρχή μόνο με σαμυ θα είμαστε οκ. δυστυχώς...………. Edited November 1, 2019 by Leonid111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Από φωτογραφίες μπορείτε να κάνετε εξαγωγή κειμένου? Νομίζω στο note 9 γινόταν με την έξυπνη επιλογή. Εδω καλά το επιλέγει αλλά στην εξαγωγή βγάζει ότι να ναι.Δυστυχώς και στο note 9 όταν είναι ελληνικά ότι να ναι βγάζει, δυστυχώς ακόμα να το διορθώσουν. Χρησιμοποίησε το bixby vision. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλημερα!για το δαχτυλικο στο πεταξε pop up μετα την εγκατασταση?περασα κ γβ την ενημερωση λογισμικου αλλα δεν ...ακομα αφου εγκατασταθηκε πηγα στο μενου βιομετρικων και εκει προστεθηκε το ''Επιδιορθωση ασφαλειας βιομετρικων δεδομενων''πατησα πανω και εβγαλε τις τελευταιες εκδοσεις που ελεγα πριν μερες οτι θα προστεθουν χωρις να περιμενει καποιος το push Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Που αδερφέ , δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω;;;;;;; Άκυρο , διάβασα και τις παρακάτω παρατηρήσεις σου, οπότε μάλλον όπως είπα στην αρχή μόνο με σαμυ θα είμαστε οκ. δυστυχώς...……….Μπα το έψαξα πολύ και βρήκα ότι και με τον αντάπτορα της Samsung πάλι χαμηλά παίζει ο ήχος. Δε ξέρω γιατί μάλλον είναι θέμα software. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Παιδια οτι ακουστικα usb3 παιζουν στο τηλεφωνο;πχ αυτα θελω να παρω https://www.skroutz.gr/s/15385140/Razer-Hammerhead-USB-C.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) okkk δουλεουν ,δοκιμασα απο φιλο που τα πηρε,,μολις. πολυ καλα +3db τουλαχιστον!! Edited November 1, 2019 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Εγώ έσβησα το αποτύπωμα, το ξαναπέρασα κ όντως είναι πολύ γρήγορο :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μου ήρθε και εμένα η ειδοποίηση. Σαν push notification. Μια χαρά δουλεύει. Όχι ότι πριν είχα πρόβλημα. Galaxy Note 10 Plus & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μου ήρθε και εμένα η ειδοποίηση. Σαν push notification. Μια χαρά δουλεύει. Όχι ότι πριν είχα πρόβλημα. Galaxy Note 10 Plus & Tapatalk ProΠήρες το update Νοεμβρίου και σου ήρθε και το patch extra ; Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Πήρες το update Νοεμβρίου και σου ήρθε και το patch extra ; Λάζαρος.. Note 10+Όχι. Ήρθε μόνο το patch. Galaxy Note 10 Plus & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς όταν μιλάει στο τηλέφωνο δεξιά τής κάμερας κάτι σαν κηλίδα; Είναι το μικρόφωνο τι παίζει; Όταν σταματάει η κλήση φεύγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IOA Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Παιδιά μήπως ξέρετε γιατί δεν μου εμφανίζει ολα τα εικονίδια των εγκατεστημενων εφαρμογών που έχω, όταν κάνω sype up, ενώ υπάρχουν όλες στην συσκευή όταν κάνω αναζήτηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς όταν μιλάει στο τηλέφωνο δεξιά τής κάμερας κάτι σαν κηλίδα; Είναι το μικρόφωνο τι παίζει; Όταν σταματάει η κλήση φεύγει Είναι ο proximity sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Παιδιά μήπως ξέρετε γιατί δεν μου εμφανίζει ολα τα εικονίδια των εγκατεστημενων εφαρμογών που έχω, όταν κάνω sype up, ενώ υπάρχουν όλες στην συσκευή όταν κάνω αναζήτηση??Μήπως είναι μέσα σε φακέλους; Στάλθηκε από το Lenovo YB1-X90F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IOA Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μήπως είναι μέσα σε φακέλους; Στάλθηκε από το Lenovo YB1-X90F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειιναι. Σε φακέλους είναι μόνο οι εφαρμογές της Samsung και της Gοogle.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 ρυθμίσεις αρχικής οθόνης απόκρυψη εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς όταν μιλάει στο τηλέφωνο δεξιά τής κάμερας κάτι σαν κηλίδα; Είναι το μικρόφωνο τι παίζει; Όταν σταματάει η κλήση φεύγει Ναι έχει αναφερθεί πολλές φορές είναι αισθητήρας μιας και η συσκευή δεν έχει notch τον εχουν βάλει εκεί Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts