adi32 Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 Αυτό θυμόμουν αλλά είναι για Κίνα https://gr.gizchina.com/2020/06/27/xiaomi-antikatastasi-palias-mpatarias-mono-me-6-eyro/ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 Αυτό θυμόμουν αλλά είναι για Κίνα https://gr.gizchina.com/2020/06/27/xiaomi-antikatastasi-palias-mpatarias-mono-me-6-eyro/Ωραία θα ήταν να είναι και Ελλάδα έτσι Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 On 10/6/2021 at 10:55 PM, fire1 said: παιδια μια βοηθεια.ηρθε μηνυμα απο 112 για επικυνδυνα καιρικα φαινομενα στα αλλα κινητα εκτος απο αυτο.ρυθμισεις-εφαρμογες και ειδοποιησεις-συνθετες-ασυρματες ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης-ειναι ολα εκει ενεργοποιημενα εκτος απο τις δοκιμαστικες εκπομπες και στο προτιμησεις ειδοποιησεων ειναι ενεργοποιημενη η δονηση.καποια αλλη ρυθμιση που πρεπει να γινει?ειμαι αιτωλοακαρνανια Πέρσι μια χαρά ερχόντουσαν τέτοιες ειδοποιήσεις, φέτος το καλοκαίρι δεν ερχόταν τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Όσοι αναβαθμισετε το ρολόι Google θα έχετε ένα ωραίο καινουριο gui στο ξυπνητήρι . Αλλά όταν το ξυπνητήρι χτύπησει με σβηστή οθόνη, ξυπνάει την οθόνη για να σου δώσει επιλογή είτε να πατήσεις αναβολή είτε διακοπή. το διακοπη-αναβολη πέφτει όμως ακριβώς πάνω στο δακτυλικο αποτύπωμα οπότε Ούτε σταματάει το ξυπνητήρι Ούτε ξεκλειδώνει 🤡 Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 ΧαχαχαχΣτάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε. Κατάρα στη στιγμή που έβαλα android 11. Χάλια μπαταρία, χάλασε η ηχογράφηση κλήσεων κλπ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 (edited) Σε μένα μετά την Android 11 νομίζω ότι σταμάτησαν να σκάνε ειδοποιήσεις από την πολιτική προστασία. 😞 Μήπως επηρεάζει η εφαρμογή GI-Polis στην οποία σκάνε εκεί? Edited October 14, 2021 by Finwe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 On 14/10/2021 at 1:06 ΜΜ, Finwe said: Σε μένα μετά την Android 11 νομίζω ότι σταμάτησαν να σκάνε ειδοποιήσεις από την πολιτική προστασία. 😞 Μήπως επηρεάζει η εφαρμογή GI-Polis στην οποία σκάνε εκεί? Δεν εχω λάβει ποτέ μήνυμα απο 112 στο mi a3 έχω πειράξει ότι πιθανή ρύθμιση , εχω αντιγράψει όλες τις ρυθμίσεις απο το mi a2 της γυναίκας και τζίφος οπότε σταμάτησα να το ψάχνω. Τώρα τελευταία ήμουν έτοιμος να το ανοίξω γιατί είχα το έξης πρόβλημα : στις κλήσεις με ακουγαν και τους ακουγα με διακοπές σαν μην έχει καλο σήμα κάπως, (σήμα 4.5G είχα κομπλέ όμως) τώρα φαίνεται να έχει φτιάξει αλλά μου το έκανε καμιά βδομάδα συνεχώς και υπέθεσα ίσως έχει κουνηθει καμια κεραία απο τις πολλές τούμπες. μπορεί να ήταν και της cosmote πρόβλημα ποιος ξέρει Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Σε όσους έχουμε απομείνει... Βγήκε global update 40Mb. Security μόνο -μαλλον-, ασφαλές στην εγκατάσταση (το πέρασα). Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Μας κατέστρεψαν τη μπαταρία με το Android 11. Έχει αλλάξει κανείς μπαταρία? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Αν είναι θέμα ρομ που μάλλον είναι δεν θα δεις διαφορά με την αλλαγή μπαταρίας, άσε που δεν θα βρεις εύκολα καλή μπαταρία, με μαμά ρομ είμαι τώρα εδώ και αρκετό καιρό και ναι η μπαταρία είναι χειρότερη κατά 40% σε σχέση με aospa που ήταν Βράχος με κοντά 8 ώρες οθόνη. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 19 minutes ago, chios said: Αν είναι θέμα ρομ που μάλλον είναι δεν θα δεις διαφορά με την αλλαγή μπαταρίας, άσε που δεν θα βρεις εύκολα καλή μπαταρία, με μαμά ρομ είμαι τώρα εδώ και αρκετό καιρό και ναι η μπαταρία είναι χειρότερη κατά 40% σε σχέση με aospa που ήταν Βράχος με κοντά 8 ώρες οθόνη. Με android 9 και 10 έβγαζε 9-10 ώρες στο διήμερο για πλάκα με τέρμα φωτεινότητα. Τώρα 6-7 πρέπει να βγάζει στη μέρα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fan63 Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Δηλαδή φυσιολογική γήρανση της μπαταρίας δεν υπάρχει, δύο χρόνια που δουλεύουμε το κινητό; Το android 11 φταίει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Δηλαδή φυσιολογική γήρανση της μπαταρίας δεν υπάρχει, δύο χρόνια που δουλεύουμε το κινητό; Το android 11 φταίει;Σίγουρα υπάρχει φθορά της μπαταρίας και σε συνδυασμό με το κακό android 11 δένει το γλυκό μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και εγώ aospa Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν είναι θέμα ρομ που μάλλον είναι δεν θα δεις διαφορά με την αλλαγή μπαταρίας, άσε που δεν θα βρεις εύκολα καλή μπαταρία, με μαμά ρομ είμαι τώρα εδώ και αρκετό καιρό και ναι η μπαταρία είναι χειρότερη κατά 40% σε σχέση με aospa που ήταν Βράχος με κοντά 8 ώρες οθόνη.Πώς και έβαλες εσύ στοκ ? Εσύ είσαι υπέρμαχος της aospa haha Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Γιατί στην aospa σταμάτησε ο dev την υποστήριξη και άλλο ένα βασικό δε λειτουργούσε σωστά η πυξίδα μου χρειάστηκαν οι χάρτες σε ένα ταξίδι και δε δούλευαν σωστά, τώρα περιμένω Α12 για να ξαναπάω σε custom rom, φθορά στην μπαταρία δεν έχω ιδιαίτερη ένα 10% να έχει χάσει, είμαι πολύ ψείρας με τις φορτίσεις. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Γιατί στην aospa σταμάτησε ο dev την υποστήριξη και άλλο ένα βασικό δε λειτουργούσε σωστά η πυξίδα μου χρειάστηκαν οι χάρτες σε ένα ταξίδι και δε δούλευαν σωστά, τώρα περιμένω Α12 για να ξαναπάω σε custom rom, φθορά στην μπαταρία δεν έχω ιδιαίτερη ένα 10% να έχει χάσει, είμαι πολύ ψείρας με τις φορτίσεις. Φορτίζεις από 20 έως 80? Τι εννοείς ψείρας ?Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 Βγήκε το security update Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 Βγήκε το security update Και γίνεται bricked ?hahahaΣτάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 1 hour ago, Jim30 said: Και γίνεται bricked ?hahaha Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι μια χαρά Βλέπω και μια βελτίωση στη μπαταρία. Αν και μάλλον τυχαίο θα είναι Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 Όχι μια χαρά Βλέπω και μια βελτίωση στη μπαταρία. Αν και μάλλον τυχαίο θα είναι Κάνεις άλλος? Είναι οκ?Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 On 28/10/2021 at 1:06 ΜΜ, adi32 said: Όχι μια χαρά Βλέπω και μια βελτίωση στη μπαταρία. Αν και μάλλον τυχαίο θα είναι Περίμενε μερικές ημέρες. Στην global είχα δει μεγάλη διαφορά μετά την εγκατάσταση αλλά γύρισε στα ίδια μετά από κάποιες ημέρες. Για να το ξεκαθαρίσω, εγώ δεν έχω παράπονο συνυπολογίζοντας ότι η μπαταρία του είναι 2 ετών. Αυτό που λέω είναι ότι δεν βελτιώνεται με τις ενημερώσεις. 1 Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 Περίμενε μερικές ημέρες. Στην global είχα δει μεγάλη διαφορά μετά την εγκατάσταση αλλά γύρισε στα ίδια μετά από κάποιες ημέρες. Για να το ξεκαθαρίσω, εγώ δεν έχω παράπονο συνυπολογίζοντας ότι η μπαταρία του είναι 2 ετών. Αυτό που λέω είναι ότι δεν βελτιώνεται με τις ενημερώσεις.Που θα βρούμε να αλλάξουμε μια μπαταρία της προκοπής Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 5 minutes ago, Jim30 said: Που θα βρούμε να αλλάξουμε μια μπαταρία της προκοπής Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk που θα βρουμε καμια ρομ της προκοπής καλύτερα 😅 1 Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Καλησπέρα, κάποτε θυμάμαι είχα διαβάσει οτι με κάποιο τρόπο μπορεί κάποιος να απενεργοποιησει το εφέ που κάνει το δαχτυλικο αποτύπωμα, θυμάται κανείς με ποιον τρόπο γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 1 hour ago, georgeapo34 said: Καλησπέρα, κάποτε θυμάμαι είχα διαβάσει οτι με κάποιο τρόπο μπορεί κάποιος να απενεργοποιησει το εφέ που κάνει το δαχτυλικο αποτύπωμα, θυμάται κανείς με ποιον τρόπο γίνεται; Install the app Settings Database Editor Open the app Touch on "+ Add new setting" Type fod_animation_type Save changes Set 4 as value Save changes Done 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts