Jump to content

Fan63

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Fan63

  1. Ναι φίλε μου, μια χαρά είναι η elixir, αξιόπιστη και με συνεπή updates. Και με τον 912 πετάει. Απλά θα προτιμούσα περισσότερα features.
  2. Λοιπόν παιδιά επειδή έχω δοκιμάσει τις περισσότερες, μη πω όλες, να ξέρετε ότι πάντα υπάρχουν διάφορα bugs, από λιγότερο σημαντικά, έως σοβαρά, πως αυτό με την elixir. Τώρα όλες είναι σταθερές, με πολύ καλές επιδόσεις στη κατανάλωση μπαταρίας, και αν βάλεις τον 912 kernel, είναι απίστευτα smooth. Άλλες είναι πλούσιες σε features, όπως η crdroid, η extend, η bliss, η corvus, η cherish, άλλες φτωχότερες όπως η pixel plus, η ακόμα και η elixir. Προσωπικά είμαι στην cherish σε παλιότερη όμως έκδοση, αφού δύο updates που έγιναν, έφεραν ένα άσπρο ενοχλητικό layer στο wall της οθόνης κλειδώματος. Είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις άμεση επίλυση του κάθε προβλήματος, αφού άλλοι είναι οι maintaners των roms και άλλοι και .. ακριβοθώρητοι οι devs. Δεν βρίσκεις άκρη. Σε αρκετές για παράδειγμα roms όπως στην corvus, στην spark, στην syveria, στην crdroid, στην bliss, σε κάποιες εφαρμογές μου που χρειάζεται αυτόματη λήψη τοποθεσίας, υπάρχει πρόβλημα. Και όμως όσο και αν προσπάθησα όσο και αν έστειλα logcats, το πρόβλημα παραμένει. Κανείς μάλλον δεν νοιάζεται, εκτός αν το bug αναφερθεί από πολλά άτομα. Όλες εγκαθίστανται εύκολα, με los recovery, στο telegram μπορείτε να βρείτε τα πάντα, κάποιες έχουν σελίδα και στο xda. Το root δουλεύει μια χαρά και το safety net επίσης. Υπάρχουν τέλος επίσης και κάποια modules για περαιτέρω customizing...Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.
  3. Όχι την twrp, την los θα κατεβάσεις το boot img συγκεκριμένα. Και να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες. Ελπίζω να τα κατάφερες.
  4. Όπως το έγραψες φίλε έτσι ακριβώς, προσοχή στα αρχεία που κατεβάζετε , ακολουθείστε κατά γράμμα τις οδηγίες, μην βάλετε twrp για παράδειγμα δεν θα ανοίξει το κινητό. Έχει ενσωματωμένη την los δεν θα χρειαστεί να φλασάρετε και το zip της recovery μόνο το boot img. Απλά να έχετε υπόψη πώς για τα updates θα χρειαστεί clean flash ξανά ... Κατέβασα μόνο το boot.img το 11 αρι. Για safety net μιλάω μετά από Magisk και περνάει μια χαρά.
  5. Παιδιά στο telegram υπάρχουν οδηγίες, με los recovery γίνεται η δουλειά πολύ απλά και γρήγορα.. Προσέξτε μόνο να κατέβει σωστά το αρχείο zip γιατί εγώ την πάτησα γιατί την κατέβασα με το κινητό και ήταν το αρχείο κατεστραμμένο. Έβαλα και Magisk περνάει και safety net, όλα καλά και έρχονται και ενδιαφέροντα updates...
  6. Όπως είπα παραπάνω εμένα με έχει βολέψει αρκετά, τελευταία η stock κάμερα έχει θέματα αλλά υπάρχει και η gcam. Εννοείται έχω την 12αρα Ancient. Εξαιρετική και στην μπαταρία.
  7. Αν εξαιρέσεις το αποτύπωμα για το οποίο δεν έχω άποψη, για όλα τα άλλα νομίζω η AncientOS θα σε καλύψει.
  8. Το είχα ενεργοποιήσει , αν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω ότι πάλι κάποιες φορές έβγαζε ένα μήνυμα ότι θα πρέπει το συγκεκριμένο κουμπί να μπει σε μπροστινή σελίδα της κουρτίνας κλπ....
  9. Ναι αλλά στο δικό μου τουλάχιστον κινητό, κάποια από τα κουμπιά δεν λειτουργούν και σε πάνε στην default κουρτίνα. Οπότε το έβγαλα.
  10. Δηλαδή φυσιολογική γήρανση της μπαταρίας δεν υπάρχει, δύο χρόνια που δουλεύουμε το κινητό; Το android 11 φταίει;
  11. Το reboot και το format γίνεται στην stock recovery;
  12. Σε τι ακριβώς βελτιώνεται η stock; Στην αυτονομία για παράδειγμα έχει διαφορά;
  13. Για το ευρωπαϊκό βγήκε update;
×
×
  • Create New...