zurabi_97 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 μου λέει κάποιος ποια εφαρμογή είναι η - 5;;έχω κάνει και hard reset. Sent from my Mi A3 using TapatalkΧρησιμοποίησες το hotspot? Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Μολις σήμερα διαβάσα ότι παρατάει η xiaomi το android one κ γι'αυτό δεν έχει ανακοινωθεί Α4 .Nτροπη πραγματικά . Οσο την αγαπάμε την mi κάνει κ κάτι.ακατανοητες κινήσεις χωρίς καμία λογική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Μολις σήμερα διαβάσα ότι παρατάει η xiaomi το android one κ γι'αυτό δεν έχει ανακοινωθεί Α4 .Nτροπη πραγματικά . Οσο την αγαπάμε την mi κάνει κ κάτι.ακατανοητες κινήσεις χωρίς καμία λογικήΑναφέρθηκε ποιο πάνω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Xiaomi δεν ανέφερε κάτι επίσημα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Χρησιμοποίησες το hotspot?Όταν πατήσεις στην εφαρμογή τι σου λέει; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkόταν πατάω το open ανοίγει το Google photos. αλλά παρακάτω υπάρχει η ίδια εφαρμογή με το κανονικό της εικονίδιο που πάλι αυτή ανοίγει Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTOS Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Και έγω το είδα αυτό και το μόνο που περνάει απο το μυαλό μου είναι ότι είναι το upload που κάνει στο παρασκήνιο το Google Photos να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο cloud μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Αναφέρθηκε ποιο πάνω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Xiaomi δεν ανέφερε κάτι επίσημα.Μακάρι να έχεις δίκιο, γιατί μόνο καλό είναι να υπάρχουν περισσότερες συσκευές με καθαρό Android. Αλλά από εχθές βλέπω όλο και περισσότερα άρθρα που το υποστηρίζουν αυτό (ότι σταματάει). Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Πραγματικά απορώ τι σας πειράζει αν το α3 είναι το τέλευταιο της σειράς και δε βγάλει αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Για κάποιους που δεν θέλουν miui η σειρά Α είναι μονόδρομος σε xiaomi. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Η Xiaomi θα χάσει όχι οι καταναλωτές πάρτε pixel η άλλη μάρκα με android one σιγά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Στα 160€ που πήρα το Α3 δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο με Android one που να έχει μεγάλη μπαταρία ραδιόφωνο ακουστικά κάρτα μνήμης υπέρυθρες. Αν υπήρχε το συζητώ. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 (edited) Μακάρι να έχεις δίκιο, γιατί μόνο καλό είναι να υπάρχουν περισσότερες συσκευές με καθαρό Android. Αλλά από εχθές βλέπω όλο και περισσότερα άρθρα που το υποστηρίζουν αυτό (ότι σταματάει). Sent from my Galaxy A40Το δημοσίευμα από το Mi Community που έλεγε αυτό, κατέβηκε. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι moderators που ασχολούνται με τη σειρά Mi A. Αρκεί να δούμε τι θα πει η εταιρία για αυτό. Γιατί, δεν σημαίνει να το είπε ένας moderator σε ένα community, ότι ισχύει κι όλας. Edited August 7, 2020 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 August update τον Οκτώβρη λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 (edited) Ενημέρωση Global 11.0.20.0 Αυγούστου είναι διαθέσιμη. Θα την λάβετε ή σήμερα ή αυτές τις μέρες. Edited August 10, 2020 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Το έβαλε κανένας καμία διαφορά τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Το έβαλε κανένας καμία διαφορά τπτ? Είναι μεγέθους 35.55ΜΒ, πολύ πιθανόν να είναι μόνο η ενημέρωση Αυγούστου, τίποτα το ιδιαίτερο. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Είναι μεγέθους 35.55ΜΒ, πολύ πιθανόν να είναι μόνο η ενημέρωση Αυγούστου, τίποτα το ιδιαίτερο. Σε europe την 28η Οκτώβρη θα βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δεν αργεί συνήθως Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Δυνατότητα για διπλό Viber σε περίπτωση 2 σιμ καρτών υπάρχει ή επειδή είναι καθαρό αντροιντ δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας με διαφωτίσει. Δεν έχω την συσκευή ρωτάω για λογαριασμό συγγενικού προσώπου που ζήτησε την βοήθεια μου. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Δυνατότητα για διπλό Viber σε περίπτωση 2 σιμ καρτών υπάρχει ή επειδή είναι καθαρό αντροιντ δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας με διαφωτίσει. Δεν έχω την συσκευή ρωτάω για λογαριασμό συγγενικού προσώπου που ζήτησε την βοήθεια μου. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.cashify.in/the-four-best-miui-second-space-alternatives-you-should-try Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 γίνεται να εγκατασταθεί παλαιότερη έκδοση του Chrome ( 83) που μπορούσαμε να βάλουμε την μπάρα κάτω; δοκίμασα αλλά επειδή υπάρχει ήδη ο Chrome δεν εγκαθίσταται Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Υπάρχει Chrome σε beta η οποία γίνεται εγκατάσταση και δεν μου έχει κολλήσει μέχρι τώρα. Δοκιμασε Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 γίνεται να εγκατασταθεί παλαιότερη έκδοση του Chrome ( 83) που μπορούσαμε να βάλουμε την μπάρα κάτω; δοκίμασα αλλά επειδή υπάρχει ήδη ο Chrome δεν εγκαθίσταται Sent from my Mi A3 using Tapatalk Πήγαινε στην εφαρμογή Chrome και κάνε την απενεργοποίηση. Αυτό θα την επαναφέρει στην αρχική έκδοση με την οποία ήρθε το κινητό. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 εντάξει βρήκα όμως ενεργοποιειται η κάτω μπάρα η νέα βέβαια όχι τόσο βολική όπως η παλιά. μιλάω για το κανονικό Chrome. σε dev, beta, canary δεν τα κατάφερα. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 εντάξει βρήκα όμως ενεργοποιειται η κάτω μπάρα η νέα βέβαια όχι τόσο βολική όπως η παλιά. μιλάω για το κανονικό Chrome. σε dev, beta, canary δεν τα κατάφερα. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Ναι, όντως δεν είναι ίδια με την παλιά. Αλλά κανείς δουλειά και με αυτήν. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics_lab Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Καλησπέρα! Χθες σχεδόν όλη μέρα είχα πρόβλημα με την ώρα.. Συνεχώς μου άλλαζε ενώ είχα την ρύθμιση να χρησιμοποιεί την ώρα από το δίκτυο. Είχε και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Επίσης καθώς κοιτούσα να δω τι μπορώ να κάνω είδα ότι βγαίνει καινούργια αναβάθμιση και κοίταξα να δω ποια έχω. Μου γράφει ότι έχω Build Number: qssi-user 10 QKQ1.190910.002 V11.0.5.0.QFQEUXM. Είναι σωστή; Την έχει και κάποιος άλλος; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts