KIRIS Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Αν μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποιο κατάστημα για θεσσαλονικη αγορά η και εκτος Θεσ/νικης αλλά με τιμολόγιο και γρήγορη επιβεβαίωση των στοιχείων και αποστολή γιατί από το skroutz οποίον μίλησα στο τηλ μου ειπαν και πάνω απο μηνα !Ξερω η διαδικασια θελει καποια σταδια αλλα καποια μαγαζια εχουν καλο λογιστηριο και γινεται γρηγορα η δουλεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 ευχαριστω αλλα δεν το εχω παρει ακομα ,φοβαμαι την μπροστινη καμερα σαν μηχανισμο .Αν το εχεις εσυ,εχεις αντιμετωπισει καποιο θεμα ; Για να εύχομαι καλομιλητο προφανώς και όχι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Σε περίπτωση που απευχόμαστε, πτώσης του κινητού, ο μηχανισμός της κάμερας κλείνει αυτόματα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Σε περίπτωση που απευχόμαστε, πτώσης του κινητού, ο μηχανισμός της κάμερας κλείνει αυτόματα; Ναι κλείνει, αλλά αν πέσει το κινητό η σελφι θα είναι η τελευταία που σε απασχολεί. Επίσης ο μηχανισμός δεν θα δουλεύει εσαεί, η εταιρεία δηλώνει για 300.000 ανοίγματα και ότι πρώτα θα χαλάσει η μπαταρία και μετά ο μηχανισμός. Εγώ ήμουν από τους λίγους που αντιμετώπισα πρόβλημα με τον μηχανισμό, κάτι που δεν μου δημιούργησε περαιτέρω θέμα, αφού δουλεύει κανονικά. Θα μπορούσα να πω πια μετά από την εμπειρία μου με την Xiaomi ότι κατά μεγάλο ποσοστό οφείλεται σε πρόβλημα λογισμικού, αφού μετά την πρώτη ενημέρωση που πήρα σε 9 κ MIUI 11 άρχισε το θέμα. Πρόσφατα πήρα μια ακόμα ενημέρωση και φαίνεται να δουλεύουν όλα μια χαρά. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα γενικά, όσο θα σου κρατήσει κ ένα άλλο κινητό, τόσο θα σου πάει κ αυτό. Και γενικά αξίζει η αγορά,για τα χρήματα του είναι μια χαρά. Αν τα διαθέτεις πήγαινε και στο pro,με καλύτερο επεξεργαστή (μόνο αυτό αξίζει σαν αλλαγή εκεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Ναι κλείνει, αλλά αν πέσει το κινητό η σελφι θα είναι η τελευταία που σε απασχολεί. Επίσης ο μηχανισμός δεν θα δουλεύει εσαεί, η εταιρεία δηλώνει για 300.000 ανοίγματα και ότι πρώτα θα χαλάσει η μπαταρία και μετά ο μηχανισμός. Εγώ ήμουν από τους λίγους που αντιμετώπισα πρόβλημα με τον μηχανισμό, κάτι που δεν μου δημιούργησε περαιτέρω θέμα, αφού δουλεύει κανονικά. Θα μπορούσα να πω πια μετά από την εμπειρία μου με την Xiaomi ότι κατά μεγάλο ποσοστό οφείλεται σε πρόβλημα λογισμικού, αφού μετά την πρώτη ενημέρωση που πήρα σε 9 κ MIUI 11 άρχισε το θέμα. Πρόσφατα πήρα μια ακόμα ενημέρωση και φαίνεται να δουλεύουν όλα μια χαρά. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα γενικά, όσο θα σου κρατήσει κ ένα άλλο κινητό, τόσο θα σου πάει κ αυτό. Και γενικά αξίζει η αγορά,για τα χρήματα του είναι μια χαρά. Αν τα διαθέτεις πήγαινε και στο pro,με καλύτερο επεξεργαστή (μόνο αυτό αξίζει σαν αλλαγή εκεί). Τι πρόβλημα είχες με τον μηχανισμό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Το έχω γράψει κ πιο πίσω, κάποιες φορές δεν την άνοιγε. Στις 5 φορές σου ζητάει βαθμονόμηση, ανοιγοκλείνει τον μηχανισμό και είναι έτοιμη. Μπορεί να είναι λογισμικό, μπορεί να είναι ο αισθητήρας που καλύπτεται από την θήκη σε συνδυασμό με το τζαμί, μπορεί και κάτι άλλο. Πάντως δουλεύει κανονικά. Πιθανόν όμως να είναι λογισμικό, γιατί έχω κάνει κάποιες φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό,και σε κάποια από αυτές ενώ έκανα επαναφορά και μετά κατέβασα το πακέτο και το ξαναεγκατεστησα, όταν πέρασα από την αρχή τις εφαρμογές,σε αυτές που ήθελε κάμερα απλά όταν πήγαινα να την ανοίξω την έβγαζε και απευθείας την έβαζε μέσα κ έκλεινε κ την εφαρμογή. Ακόμα κ αυτό διορθώθηκε. Νομίζω πρόβληματα είχαμε όλοι και πάντα σε ότι συσκευή και αν πήραμε,τα οποία φυσικά πάντα μετά από λίγο λύνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Μπορεί το τζαμακι να ευθυνόταν. Από τη στιγμή όμως που διορθώθηκε, όλα καλά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Μπορεί το τζαμακι να ευθυνόταν. Από τη στιγμή όμως που διορθώθηκε, όλα καλά. Το μπορει μου αρεσε......:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Το μπορει μου αρεσε......:p Έβγαλα μέχρι κ φωτό για να δω που περνάει η υπέρυθρη ακτινοβολία (το τερμάτισα). Μπα μάλλον λογισμικό ήταν,το έχω τοποθετήσει καλά και είναι και διάφανο, απλά επειδή όλα τα τζάμια μαζεύουν λίγο σκόνη εκεί στην άκρη στην κόλλα τους, υπέθεσα ότι μπορεί να μπερδεύει τον αισθητήρα. Τέλος πάντων,στο προτείνουμε πάντως,είναι καλό μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Καλημέρα στην παρέα Από χθες έχω και εγώ ένα 9t στα χέρια μου Τα περισσότερα τα διάβασα εδώ και τα βρήκα Μαζί με την συσκευή πήρα και ένα γυαλί προστασίας ( arena 77 η αγορά) Όπως φαντάζεστε το τοποθέτησα και γύρω γύρω είναι στον αέρα με αποτέλεσμα μέσα σε μια μέρα να αρχίσει ήδη να πιάνει σκόνη από κάτω. Τι προτείνετε- δοκιμάσατε? Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Καλημέρα στην παρέα Από χθες έχω και εγώ ένα 9t στα χέρια μου Τα περισσότερα τα διάβασα εδώ και τα βρήκα Μαζί με την συσκευή πήρα και ένα γυαλί προστασίας ( arena 77 η αγορά) Όπως φαντάζεστε το τοποθέτησα και γύρω γύρω είναι στον αέρα με αποτέλεσμα μέσα σε μια μέρα να αρχίσει ήδη να πιάνει σκόνη από κάτω. Τι προτείνετε- δοκιμάσατε?Nillkin amazing h Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Καλημέρα στην παρέα Από χθες έχω και εγώ ένα 9t στα χέρια μου Τα περισσότερα τα διάβασα εδώ και τα βρήκα Μαζί με την συσκευή πήρα και ένα γυαλί προστασίας ( arena 77 η αγορά) Όπως φαντάζεστε το τοποθέτησα και γύρω γύρω είναι στον αέρα με αποτέλεσμα μέσα σε μια μέρα να αρχίσει ήδη να πιάνει σκόνη από κάτω. Τι προτείνετε- δοκιμάσατε?Hydrogel Film Screen Protector εγώ αυτήν έβαλα και σώθηκα σε προστατεύει από γρατσουνιές και το δάκτυλο γλιστράει ευχάριστα δεν κολλάει επάνω της, βέβαια μερικούς δεν τους άρεσε ίσως δεν την έδωσαν τον χρόνο να την δοκιμάσουν τέλος πάντων ο κάθε ένας έχει αλλά γούστα παντός για εμένα αξίζει και στρώνει απίστευτα. https://m.aliexpress.com/item/33052699592.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.33052699592&aff_trace_key=7beab236feaf4ade944868cbf76ec962-1587718245634-09116-_dZWoMgE&aff_platform=msite&m_page_id=6951amp-S_QCCOYJag6wE5jDIrvgVA1588405106269&browser_id=ad4568df37b949c5bd0f9a94f5494da1&is_c=N Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Hydrogel Film Screen Protector εγώ αυτήν έβαλα και σώθηκα σε προστατεύει από γρατσουνιές και το δάκτυλο γλιστράει ευχάριστα δεν κολλάει επάνω της, βέβαια μερικούς δεν τους άρεσε ίσως δεν την έδωσαν τον χρόνο να την δοκιμάσουν τέλος πάντων ο κάθε ένας έχει αλλά γούστα παντός για εμένα αξίζει και στρώνει απίστευτα. https://m.aliexpress.com/item/33052699592.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.33052699592&aff_trace_key=7beab236feaf4ade944868cbf76ec962-1587718245634-09116-_dZWoMgE&aff_platform=msite&m_page_id=6951amp-S_QCCOYJag6wE5jDIrvgVA1588405106269&browser_id=ad4568df37b949c5bd0f9a94f5494da1&is_c=N Την έχω παραγγείλει από τον Ιανουάριο και ακόμα περιμένω, μάλλον χάθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Nillkin amazing h Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις άκρες εφαρμόζει? Γιατί την βρήκα στο Σκρούτζ και στα σχόλια λένε ότι γύρω γύρω αφήνει κενό Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Στις άκρες εφαρμόζει? Γιατί την βρήκα στο Σκρούτζ και στα σχόλια λένε ότι γύρω γύρω αφήνει κενόΑφήνει κενό,τα άλλα που εφαρμόζουν σε όλη την οθόνη την κόβουν λίγο, εγώ το έχω 3 μήνες και είναι άψογο από δακτυλιες και αφή Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Αφήνει κενό,τα άλλα που εφαρμόζουν σε όλη την οθόνη την κόβουν λίγο, εγώ το έχω 3 μήνες και είναι άψογο από δακτυλιες και αφή Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πλαίσιο της οθόνης το καλύπτει τέλεια, δεν νομίζω να ξέρεις τζαμί να καλύπτει τα πάντα. Το nillkin h είναι από τα καλύτερα (δεν έχω βρει κάποιο άλλο τόσο καλό),δεν γρατζουνιεται και έχει πολύ καλή αφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Καλησπέρα. Βρήκα μια πολύ καλή προσφορά στο banggood και το παράγγειλα. Εχω ήδη στην κατοχή μου αυτή την μεμβράνη; https://www.aliexpress.com/item/33052699592.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.32524c4dAZRzvF Την έχει κάνεις , είναι οκ ή να ψάξω για κάτι άλλο; Επίσης περιμένοντας να έρθει , κοιτάζω για θήκη. Δεδομένου ότι ενδιαφέρομαι για διαφανή , γνωρίζει κάνεις να μου πει πια από της 3 να προτιμήσω ; https://www.skroutz.gr/s/19537172/Spigen-Liquid-Crystal-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Xiaomi-Mi-9T.html https://www.skroutz.gr/s/20162703/IMAK-UX-5-Series-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-TPU-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Xiaomi-Mi-9T-Mi-9T-Pro-Redmi-K20-K20-Pro-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF.html https://www.skroutz.gr/s/20478604/Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Xiaomi-Mi-9T-9T-Pro.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Αν θες σιλικόνης Όχι σκληρή πάρε spigen. Τις άλλες δεν τις ξέρω είναι αμφιβόλου ποιότητας. Για την μεμβράνη δεν ξέρω εγώ πάντα τζάμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Ας μου προταθεί ενα αξιόλογο τζαμι τότε. Που να έχει δοκιμαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Πάνε καναδυο σελίδες πιο πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Πάνε καναδυο σελίδες πιο πίσω Εχω πάει αρκετές σελιδες πιο πίσω για να σχηματίσω εικόνα :) Αν εννοείς την Nillkin Amazing H, έχει τις χειρότερες κριτικές και δεν... Οπως και να είναι σε ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Εχω πάει αρκετές σελιδες πιο πίσω για να σχηματίσω εικόνα :) Αν εννοείς την Nillkin Amazing H, έχει τις χειρότερες κριτικές και δεν... Οπως και να είναι σε ευχαριστώ . Αφού σου έχω φορτώσει φωτογραφίες με το πώς κάθεται,σου εξηγώ ότι το φοράω 5 μήνες κ δεν έχει ούτε γρατζουνιά. Δεν ξέρω ότι θέλεις,στα 7-8 ευρώ τέτοιο τζαμί δε θα βρεις. Και μη βασιζεσαι 100% σε κριτικές Σκρούτζ και άλλων τέτοιων διαδικτυακών μηχανών. Στο λέμε άτομα που το φοράμε και έχουμε βάλει στα κινητά μας χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Αφού σου έχω φορτώσει φωτογραφίες με το πώς κάθεται,σου εξηγώ ότι το φοράω 5 μήνες κ δεν έχει ούτε γρατζουνιά. Δεν ξέρω ότι θέλεις,στα 7-8 ευρώ τέτοιο τζαμί δε θα βρεις. Και μη βασιζεσαι 100% σε κριτικές Σκρούτζ και άλλων τέτοιων διαδικτυακών μηχανών. Στο λέμε άτομα που το φοράμε και έχουμε βάλει στα κινητά μας χρόνια Δεν έχω καμμια πρόθεση να σε θίξω.Δεν σε αμφισβητώ . Άπλα με προβληματίζει η απόκριση της αφής στο ξεκλείδωμα. Ειναι οκ; Αν οχι, ίσως επιλέξω ζελατίνα τελικά. Σε ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Δεν έχω καμμια πρόθεση να σε θίξω.Δεν σε αμφισβητώ . Άπλα με προβληματίζει η απόκριση της αφής στο ξεκλείδωμα. Ειναι οκ; Αν οχι, ίσως επιλέξω ζελατίνα τελικά. Σε ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη. Η απόκριση δεν έχει διαφορά, και χωρίς λειτουργία με γάντια κτλ. Εκεί που χάνεις με το τζαμί είναι στο δακτυλικό, αλλά κερδίζεις σε προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Στο δακτυλικό χάνεις και καμία φορά ακόμα και χωρίς προστασία ,έχει να κάνει με το τί δουλεία κάνεις, ακόμα και αν τα χέρια σου είναι βρεγμένα , όχι μόνο στο συγκεκριμένο αλλά σε όλα … Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts