tigreos Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Γνωστό ς γιουτοπερ το θάβει για την σελφι κάμερα του.είδατε το βίντεο; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι το είδα και συμφωνώ ΜΟΝΟ για την μπροστινή κάμερα και από ότι βλέπω και σε άλλα βίντεο τα ίδια λένε παρόλα αυτά αν πέσει η τιμή του κάπου στα 300 που θα πέσει σε κάνα μήνα τότε θα είναι μια πολύ καλή αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Από 26 Αυγούστου διαθέσιμο σε γερμανικό Amazon αλλά δεν αποστείλει Ελλάδα (ίσως βέβαια αλλάξει πολιτική αργότερα με την ευρεία κυκλοφορία του) https://www.amazon.de/dp/B07WDJRNTK https://www.amazon.de/dp/B07WMQWBVL Και σε πολύ καλή τιμή στα 399 το 128αρι για προ παραγγελίες για λίγες ώρες από 449 που είναι η κανονική του τιμή Αντίθετα Στέλνει Ελλάδα το ισπανικό αλλά μόνο το 64αρι στα 399 χωρίς καμία έκπτωση όσο η κανονική του τιμή. https://www.amazon.es/Xiaomi-Mi-9T-Pro-Full-Screen/dp/B07W6WJ24J/ref=sr_1_13?__mk_es_ES=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=Xiaomi%2BMi%2B9T%2BPro&qid=1566312609&s=gateway&sr=8-13&th=1 Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Πλέον στέλνει κανονικά από amazon.de Ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Μου φαίνεται τα χετε κάνει σαλάτα με τις τιμές,463€ έχει στο .de το 128gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 449.9 έχει στο .de συν μεταφορικά το 128. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 (edited) 449.9 έχει στο .de συν μεταφορικά το 128. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άλλο ΦΠΑ έχει,λάθος κάνεις 463 περίπου είναι όλα μαζί στην πόρτα σου Δεν λέει,άμα πέσει αργότερα ίσως Και γω έκανα λάθος 476 € στην πόρτα σου Edited August 21, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση? Αν κάποιος το πάρει από amazon.de (ή γενικά από Ευρώπη αλλά όχι παραεισαγωγής), η εγγύηση καλύπτεται από infoquest ή είναι μόνο για Ελλάδα? Πχ στην Ssamsung που ρώτησα, μου είπαν ότι καλύπτεται κανονικά. Στην Xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkeeper1 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Εχει NFC? Δεν ειναι πολυ ξεκαθαρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση? Αν κάποιος το πάρει από amazon.de (ή γενικά από Ευρώπη αλλά όχι παραεισαγωγής), η εγγύηση καλύπτεται από infoquest ή είναι μόνο για Ελλάδα? Πχ στην Ssamsung που ρώτησα, μου είπαν ότι καλύπτεται κανονικά. Στην Xiaomi? Η infoquest κάνει εισαγωγή και καλύπτει μόνο τις δικές της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Ξεκίνησαν τα καλά χτες παρουσιάστηκε σήμερα πτώση τιμής στο Banggood σε preorder με παραλαβή 5 Σεπτέμβρη κουπόνι BGM9TP64 Τιμή: 388,38€ :D Xiaomi Mi 9T Pro Global Version 6GB 64GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Ξεκίνησαν τα καλά χτες παρουσιάστηκε σήμερα πτώση τιμής στο Banggood σε preorder με παραλαβή 5 Σεπτέμβρη κουπόνι BGM9TP64 Τιμή: 388,38€ :D Xiaomi Mi 9T Pro Global Version 6GB 64GB Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο! Αποστολή 5 Σεπτέμβρη λέει και εάν το στείλουν στις 5 γιατί πέρυσι πολλά παιδιά την πάτησαν αντίστοιχα με Poco και τους το είχε στείλει με κάτι εβδομάδες καθυστέρηση και επίσης βάλε άλλες 10-15 ημέρες από την στιγμή που το στείλουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 (edited) Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο! Αποστολή 5 Σεπτέμβρη λέει και εάν το στείλουν στις 5 γιατί πέρυσι πολλά παιδιά την πάτησαν αντίστοιχα με Poco και τους το είχε στείλει με κάτι εβδομάδες καθυστέρηση και επίσης βάλε άλλες 10-15 ημέρες από την στιγμή που το στείλουν! Το αναφέρω ότι θα έχουν παραλαβή 5 Σεπτέμβρη, διάβαζε ποιο προσεκτικά πριν κατηγορήσεις κάποιον για παραπληροφορήση. Ξεκίνησαν τα καλά χτες παρουσιάστηκε σήμερα πτώση τιμής στο Banggood σε preorder με παραλαβή 5 Σεπτέμβρη κουπόνι BGM9TP64 Τιμή: 388,38€ :D Xiaomi Mi 9T Pro Global Version 6GB 64GB Edited August 22, 2019 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 8αρι αραγε θα βγει με global ? ξερει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 8αρι αραγε θα βγει με global ? ξερει κανεις ?Από αυτά που διαβάζω μέχρι τώρα όχι το 8 δεν θα βγεί global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Εδώ λέει για global. https://www.angroid.gr/android-news/hardware/episimi-anakoinosi-toy-xiaomi-mi-9t-pro-os-global-ekdosi-toy-redmi-k20-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Γιατί έκαναν την πατάτα με τη σελφι κάμερα, αλλιώς θα έσπερνε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YSAX Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Ανέβηκε στο skroutz. https://www.skroutz.gr/s/18837678/Xiaomi-Mi-9T-Pro-128GB.html?from=sku_spec_variations Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Να πέσει η τιμή μέχρι τις γιορτές και θα είναι ταμάμ παρόλο που διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σε σχέση με το Mi 9, σχεδόν 400 έχει τώρα. Θα δείξει στην πορεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Σιγά ρε παιδιά τώρα να αποτελεί deal breaker γιατί δεν έφερε τα 8gb έκδοση εδώ. Μία χαρά τα 6 θα ανταποκριθουν στο 95+ των χρηστών. Μην τρελαθούμε τώρα. Να πέσει η τιμή μέχρι τις γιορτές και θα είναι ταμάμ παρόλο που διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σε σχέση με το Mi 9, σχεδόν 400 έχει τώρα. Θα δείξει στην πορεία. Άνετα μέσα στο Σεπτέμβρη - Οκτώβρη ένα 50ευρω κάτω θα παίζει. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Ανέβηκε στο skroutz. https://www.skroutz.gr/s/18837678/Xiaomi-Mi-9T-Pro-128GB.html?from=sku_spec_variationsΌτι να ναι πιο ακριβό το 64 από το 128! Συντονιστειτε παιδιά. Απορώ αν θα υπάρξει έστω και ένας που θα δώσει τα 100 ευρώ καπέλο που ζητάνε οι μάγκες! Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί έκαναν την πατάτα με τη σελφι κάμερα, αλλιώς θα έσπερνε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ξέρω τι λέτε εγώ οι σελφι που είδα δίπλα στο μι9 δεν μου φάνηκαν πατάτα. Ένα κλικ κάτω απλά. Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Σιγά ρε παιδιά τώρα να αποτελεί deal breaker γιατί δεν έφερε τα 8gb έκδοση εδώ. Μία χαρά τα 6 θα ανταποκριθουν στο 95+ των χρηστών. Μην τρελαθούμε τώρα. Άνετα μέσα στο Σεπτέμβρη - Οκτώβρη ένα 50ευρω κάτω θα παίζει. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Σωστά για τη ραμ, συμφωνώ. Για την τιμή όμως σκιάζομαι όταν πέφτει σχετικά γρήγορα του Mi 9 με τα 128. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Πτώση τιμής στο Banggood σε preorder με παραλαβή 5 Σεπτέμβρη κουπόνι BGM9TPE 361,29€ :) Xiaomi Mi 9T Pro Global Version 6GB 64GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Πτώση τιμής στο Banggood σε preorder με παραλαβή 5 Σεπτέμβρη κουπόνι BGM9TPE 361,29€ :) Xiaomi Mi 9T Pro Global Version 6GB 64GB Στην περιπτωση αυτη περναει τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Στην περιπτωση αυτη περναει τελωνειο? Αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο αποστολής που επιλέγεις κατά την παραγγελία δηλαδή με την επιλογή Priority Direct Mail είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα πέραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο αποστολής που επιλέγεις κατά την παραγγελία δηλαδή με την επιλογή Priority Direct Mail είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα πέραση. Τι ακριβως ειναι το Priority Direct Mail και που ακριβως υπαρχει κατα την διαρκεια της παραγγελιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Τι ακριβως ειναι το Priority Direct Mail και που ακριβως υπαρχει κατα την διαρκεια της παραγγελιας? Η ερώτηση σου δεν είναι για το παρόν θέμα, αν θες δες τα αντίστοιχα θέματα στο forum αλλά για να σου απαντήσω τσέκαρε ότι άλλες ερωτήσεις έχεις πας στα αντίστοιχα θέματα στο forum οχι εδω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts