Jump to content

gkeeper1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gkeeper1

  1. Έλα φιλε ολοκλήρωσα την εγκατάσταση με τη ρομ που μου έστειλες και όλα ειναι ΟΚ. Ευχαριστώ πάρα πολύ!
  2. https://photos.app.goo.gl/uTt55LEc9qJSGGXs8 Ευχαριστώ
  3. Έγινε και restart router και συσκευής με καμία τύχη. Επίσης με σύνδεση σε άλλο δίκτυο δεν λύνεται το πρόβλημα. Ναι φίλε σε παρακαλώ αν βρεις την επίσημη ρομ θα δοκιμάσω χειροκίνητα. Αλλιώς πάω για factory reset.
  4. Ευχαριστω για την εισηγηση. Το εχω κανει 2 3 φορες αλλα συμβαινει το ιδιο. Τωρα το εχω αφησει μονο του και ειναι στο 19% μετα απο ωωωωρες. Η συνδεση μου ειναι μια χαρα
  5. Η ληψη της αναβαθμισης στο miui 12 εχει κολλησει στο 2% για πανω απο 1 ωρα
  6. Απο που λες? Δεν το βρισκω τοσο πιο φθηνο στην Κίνα :worry:
  7. Σωστα: €23.00 με "2-5 business days Delivery by DHL DPD GLS, without customs issue." Σύνολο: ~390 για το 64 και 442 για το 128.
  8. https://www.honorbuy.com/1727-xiaomi-mi-9t-pro-64gb-global-version-blue.html Tο βρίσκω εδώ 364 64GB από ευρωπαϊκή αποθήκη. Είναι όντως το global ?
  9. Εχει NFC? Δεν ειναι πολυ ξεκαθαρο
  10. Πολυ απλα το ανοιξα για πρωτη φορα, εκανα setup επιλεγοντας το παλιο μου android κινητο. Στη συνεχεια το αφησα στην ακρη για 1-2 μερες λογω ελλειψης χρονου και εκλεισε απο μπαταρια. Οταν το ξαναφορτισα και προσπαθησα να το ανοιξω κολλησε εκει που ειναι τωρα στο androidone logo. *θα δοκιμασω οσα προτεινεις, ευχαριστω.
  11. Ευχαριστω! Πως το βαζω σε recovery mode μέσω fastboot?
  12. Ολοκαίνουριο mia2 μετά από κλείσιμο λόγω μπαταρίας (μετά από μια φόρτιση μόνο) έχει κολλήσει στο αντροιντ logo και δεν ανοίγει με τίποτα. Μπαίνει σε fastboot άλλα δεν μπορώ να φλασαρω αφού είναι κλειδωμένος ο bootloader. Επίσης δεν μπαίνει σε recovery mode (volume up + power button). Καμιά ιδέα??
  13. χμμ, οποιος βάλει τη νεότερη 9.6.6.0 ας μας ενημερώσει αν έχουν λυθεί τα προβλήματα με το σήμα. Επίσης μια ερώτηση: αυτή τη στιγμή είμαι με MIUI 10.8.8.30 κινέζικη που απ' ότι βλέπω έχει anti-rollback. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω σε MIUI 9.x Global όταν είναι διαθέσιμη ή θα πρέπει να περιμένω την 10.8.8.30+ global?
  14. Λιγάκι δύσκολο να πιστέψουμε οτι "η λεγόμενη “ψεύτικη rom” αποδεικνύεται τελικά αληθινή" αφού με αυτή εγκατεστημένη πολλοί αντιμετώπιζαν προβλήματα με τραγικό σήμα το οποίο διορθώθηκε μετά από την εγκατάσταση της official κινέζικης.
  15. MIUI Global 9.6 | Stable 9.6.4.0 (OEDMIFD)
  16. DHL Express ~18USD. Οχι, δεν γλυτώνεις από τον " μπαμπούλα".
  17. Το παρέλαβα από sunsky τη περασμένη Παρασκευή ~250ε. Πάρα πολύ ευχαριστημένος προς το παρών --> Ειδικά στο τομέα της κάμερας (προερχόμενος από mi max 2).
  18. Επισης ξερουμε ποτε θα ειναι διαθέσιμο για παραγγελια στα κινεζομαγαζα?
  19. [/color] Ναι εγώ έπαθα κατι τετοιο εδω και 2 βδομαδες και δεν ξερω πως να το λύσω :(
  20. Δυστυχως εσπασα την οθονη του θηριου :( Τι επιλογες εχω για επιδιορθωση? Δοκιμασε καποιος να την αλλαξει μονος του?
  21. Παραγγελία Mi Max 2 από Bangood στις 12/09 με Priority. Μετα απο επικοινωνία μαζί τους παραδεχτηκαν λάθος και οτι το εστειλαν με Air Parcel Register. Στο tracking έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο απο 20/09 --> "Item sent to country of destination/Αποστολή αντικειμένου στη χώρα προορισμού. Sep 20, 2017 16:31 " Μπορούμε να υπολογίσουμε πότε να το περιμένω? Μπορώ να κανω κάτι άλλο?
  22. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, με πείσατε, θα "αντέξω" με το edge μέχρι το νοτε 7 :) :p
  23. Μετά απο 1,5 χρόνο με το Note 4 (F) παρουσίασε πρόβλημα με την πλακέτα και δεδομένου οτι ηταν στην εγγυηση και δεν είχε πλακέτες η αντιπροσωπεία μου το αντικατέστησαν με S7 EDGE το οποίο αρχικα το είδα σαν upgrade και ήμουν ικανοποιημένος. Μετά απο 2 εβδομάδες χρήσης όμως μου λείπει το Note και πιο συγκεκριμένα μου λείπουν με σειρα προτεραιότητας: 1. η αποσπώμενη μπαταρία (εχω τον εξωτερικό φορτιστή που βολεύει αφάνταστα) 2. το S-Pen 3. η 5.7 οθόνη 4. IR Σκέφτομαι να πουλήσω το S7 και να πάρω πισω το Note 4 ©. (Το Note 7 ειναι πάρα πολυ ακριβό για τώρα και επίσης δεν εχει τα #1 και #4 απο πιο πάνω) Τι νομίζετε?
×
×
  • Create New...