Green_Dragon Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Το έχω από χτες στα χέρια μου! Αγορασμένο από minideal, στα 195e και μου ήρθε μετά από 20 μέρες. Πρώτες εντυπώσεις άριστες, οθόνη πολύ καλή, δεν κολλάει πουθενά, γρήγορο, πολύ καλή κάμερα...με ραδιόφωνο Αυτονομία μπαταρίας δεν μπορώ να τσεκάρω ακόμη, επειδή το έχω λιώσει!!! Το μόνο που με παραξένεψε είναι ότι ήρθε με την 4.3 και όχι την kitkat 4,4 που περίμενα. Αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάπου η αναβάθμιση σε 4.4.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Φίλε με γεια μπορείς να μας ενημερώσεις τι γλώσσες έχει και αν περιλαμβάνει google play? έχουν αναφερθεί επίσης προβλήματα υπερθέρμανσης και wifi ,δεν ξέρω αν υπάρχουν σε σένα thanks.Το περιμένω κι εγώ. Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Είχα ζητήσει από το minideal να το σεταρει ώστε να περιλαμβάνει και ελληνικά. Φυσικά και έχει Google play.. Υπερθέρμανση δεν έχω δει για την ώρα και το wifi πιάνει θα έλεγα καλά. Γενικά Η λειτουργία του είναι απροβλημάτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Δεν βρίσκω κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και με τις προδιαγραφες που θελω: Χαμηλη τιμη Χαμηλο Sar Δυνατη μπσταρια Να μην κολλαει θα ηθελα να ηταν 5.5 ιντες αλλα τι να κανουμε.. Επιπλεον δεν ειναι ενα ακομη κινεζικο, η Asus εχει ονομα, στο σπιτι εχουμε 2 υπολογιστες Asus και σε γενικες γραμμες ειμαστε ευχαριστημενοι. Εντος των επομενων ημερων μσλλον θα το χτυπησω. το sar ποσο είναι? που το βρήκες? οκ το βρηκα 0,53 http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_6-5953.php Edited August 25, 2014 by christosi Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerneld Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Το έχω από χτες στα χέρια μου! Αγορασμένο από minideal, στα 195e και μου ήρθε μετά από 20 μέρες. Πρώτες εντυπώσεις άριστες, οθόνη πολύ καλή, δεν κολλάει πουθενά, γρήγορο, πολύ καλή κάμερα...με ραδιόφωνο Αυτονομία μπαταρίας δεν μπορώ να τσεκάρω ακόμη, επειδή το έχω λιώσει!!! Το μόνο που με παραξένεψε είναι ότι ήρθε με την 4.3 και όχι την kitkat 4,4 που περίμενα. Αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάπου η αναβάθμιση σε 4.4.... Σκέφτομαι και εγώ να το παραγγείλω από το minideal.net. Στο site τους λένε ότι παραδίδουν από Ευρωπαϊκή αποθήκη μέσα σε 3-5 μέρες (με DHL) και χωρίς δασμούς. Εσένα πως και έκανε 20 μέρες? Είχες κάποιο άλλο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Σκέφτομαι και εγώ να το παραγγείλω από το minideal.net. Στο site τους λένε ότι παραδίδουν από Ευρωπαϊκή αποθήκη μέσα σε 3-5 μέρες (με DHL) και χωρίς δασμούς. Εσένα πως και έκανε 20 μέρες? Είχες κάποιο άλλο θέμα? Νομίζω ότι κάνεις λάθος για την Ευρωπαϊκή τους Αποθήκη, το μοντέλο δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμο εκεί. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Στο link που πόσταρες η " Ευρωπαϊκή Αποθήκη " εμφανίζει το σύνολο των 7 διαθέσιμων κομματιών ... :what: :dizzy: :what: Τι στο διάτανο αποθήκη είναι αυτή με 7 τηλέφωνα ??????? :angry: Από τις " μεγάλες " ... Η ASUS είναι η εταιρεία με το χειρότερο δίκτυο διάθεσης Edited September 8, 2014 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Για την...τεράστια ποικιλία της αποθήκης τους πάντως δεν ευθύνεται η Asus. Λίγο ως πολύ αυτή είναι η...ποικιλία σε όλες τις... Κινεζοευρωπαϊκές αποθήκες. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Προφανώς η αποθήκη είναι της minideal.net Η Asus πάντως κάνει ότι μπορεί για να ψάχνεις το τηλέφωνο με το κιάλι . Από προώθηση 0 . Κρίμα γιατί πιστεύω ότι είναι αξιόλογο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerneld Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μόλις τώρα πρόσεξα ότι η Ευρωπαϊκή αποθήκη διατηρεί απόθεμα σε μόλις 7 μοντέλα. Και ήθελα να αποφύγω την ιστορία να τους λέω να το δηλώσουν ως δώρο με χαμηλή αξία για να αποφύγω τελωνεία. Σε γενικές γραμμές είχε κανείς πρόβλημα από το minideal.net, να ελεγχθεί το δέμα και να μπλέξει με εκτελωνισμούς και τα συναφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Να ενημερώσω για άλλη μια φορά πως στο παρόν φόρουμ απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση για παράκαμψη του τελωνείου για τον απλό λόγο ότι είναι παράνομο. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Σήμερα παρέλαβα το δικό μου 6αρι, η Asus κατάφερε να φτιάξει ένα mid-range τηλέφωνο με αίσθηση και υποστήριξη premium. To παλιό ήταν ένα hero 9300+ (σαν το zopo z900s, 5.2'', 4gb με 512ram) , από το οποίο ήμουν απόλυτα ικανοποιημενος, εξαιτίας κυρίως μιας super rom ενός Ισπανού και θα είναι πλέον δεύτερο τηλέφωνο. Σε οικονομικό 6αρι πιστεύω είναι από τις καλύτερες επιλογές με κόστος 181 ευρώ. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Kαλημερα Ειμαι μεταξυ του zenfone 5 και του zenfone 6 Aξιζει τη διαφορα των 30 ευρω? Να προτιμησω το 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αν σου κάνει ΝΑΙ αξίζει και παρά αξίζει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Kαλημερα Ειμαι μεταξυ του zenfone 5 και του zenfone 6 Aξιζει τη διαφορα των 30 ευρω? Να προτιμησω το 6? Έχει να κάνει καθαρά με το μέγεθος οθόνης που προτιμάς ή σε βολεύει. Από λοιπά θέματα δεν στερεί σε τίποτα άλλο το ένα από το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Προσοχή στην έκδοση του 5 . Να έχει τον Z2580 στα 2 GHz και 2gb μνήμη . Αλλιώς φοράει τον Z2560 στα 1,6 GHz με 1gb μνήμη . Από εκεί και πέρα το 6 έχει καλύτερη κάμερα στα 13MP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Προσοχή στην έκδοση του 5 . Να έχει τον Z2580 στα 2 GHz και 2gb μνήμη . Αλλιώς φοράει τον Z2560 στα 1,6 GHz με 1gb μνήμη . Από εκεί και πέρα το 6 έχει καλύτερη κάμερα στα 13MP Και καλυτερη μπαταρια. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καλημέρα, αν δεν σου κάνει κόπο γράψε μερικά πράγματα για το κινητό, επειδή σκέφτομαι την αγορά του. Ποιότητα κλήσεων, οθόνη (αποκρισιμότητα, φωτεινότητα κλπ), η ρομ τι λέει, αν δοκίμασες usb otg, μπαταρία κλπ. Κοινώς κάνε ένα mini review!! :lol: :lol: Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_72 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλημέρα, αν δεν σου κάνει κόπο γράψε μερικά πράγματα για το κινητό, επειδή σκέφτομαι την αγορά του. Ποιότητα κλήσεων, οθόνη (αποκρισιμότητα, φωτεινότητα κλπ), η ρομ τι λέει, αν δοκίμασες usb otg, μπαταρία κλπ. Κοινώς κάνε ένα mini review!! :lol: :lol: http://www.myphone.gr/d/asus/zenfone-6.387/hands-on/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 καλησπερα το εχω 2 μερες στο χερι μου και ειμαι ερωτευμενος προερχομαινος απο NOTE1 και NOTE2 μπορω να σας πω πολλα πραγματα.Καντε ερωτησεις που σας ενδιαφερουν και θα προσπαθησω να *(μην παρω ποσοστα απο την ASUS) ειμαι αντικειμενικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Μια απορία που έχω σαν τωρινός κάτοχος 8πύρινου και πρώην 4πύρινου Note II. Ο επεξεργαστής του πως ανταπεξέρχεται στην καθημερινότητα συγκριτικά με το Note που είχες ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 καλησπερα το εχω 2 μερες στο χερι μου και ειμαι ερωτευμενος προερχομαινος απο NOTE1 και NOTE2 μπορω να σας πω πολλα πραγματα.Καντε ερωτησεις που σας ενδιαφερουν και θα προσπαθησω να *(μην παρω ποσοστα απο την ASUS) ειμαι αντικειμενικος. Καλορίζικο και σου εύχομαι να το χαρείς, όπως το χαίρομαι και εγώ! Θελω να σε ρωτήσω ποια έκδοση Android φοράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μια απορία που έχω σαν τωρινός κάτοχος 8πύρινου και πρώην 4πύρινου Note II. Ο επεξεργαστής του πως ανταπεξέρχεται στην καθημερινότητα συγκριτικά με το Note που είχες ; Καλημερα φιλε Σταυρο ο επεξεργαστης του ειναι απλα τελειως σε λειτουργεια και επιδοσεις ταχυτητα και οτι αλλο θες.Κοιτα τωρα κατι εγω σε συγκριση ενως μη ρουτ νοτε2 και του asus που εχω δλδ μαμα και τα 2 μπορω να σου πω πως το χτυπαει στα ισια.Σιγουρα μια μαγειρεμενει ρομ στο νοτε2 με ρουτ γκρινιφαι και χιλια2 καλα παει καλυτερα ....ετσι τα εχω τα νοτε2 τωρα.....αλλα ΗΡΕΜΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ απο το να ψαχνω μονιμως να βρω ρομ να διεγραψω την προηγουμενη μηπωσ δεν εκατσε καλα μηπως το ενα μηπως το αλλο...ΗΣΥΧΑΣΑ!:cool::cool::cool: Ειχα που το κοιταζα το asus zenfone6 απο τον Μαιο.....μπορω να πω οτι αργησα να το αγορασω.Α και κατι ακομα που ξεχασα εχω και ενα νοτε3 συνολικα *(1 νοτε1.... 2 νοτε2 ....1 νοτε3)οποτε καταλαβενεισ πως ειμαι λατρεις τον νοτε αρα ειμαι καπως αντικειμενικος γι αυτο το Υπερκινητο.:D:D:D ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλορίζικο και σου εύχομαι να το χαρείς, όπως το χαίρομαι και εγώ! Θελω να σε ρωτήσω ποια έκδοση Android φοράει. Σε ευχαριστω πολυ τα χαιρομαστε. εχω εκδοση 4.3 αλλα εκανα το τελευταιο update προχθες εκδοση βασικου φασματος 1434_1.5.37.1_0826 εκκδοση kernel 3.443-188816-g25545d7................mon sep1 21:46:49 cts2014 αριθμος εκδοσης ASUS_T00G_WW_user_1.18.40.11_20140901_8156........ Eσυ τι εκδοση εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Σε ευχαριστω πολυ τα χαιρομαστε. εχω εκδοση 4.3 αλλα εκανα το τελευταιο update προχθες εκδοση βασικου φασματος 1434_1.5.37.1_0826 εκκδοση kernel 3.443-188816-g25545d7................mon sep1 21:46:49 cts2014 αριθμος εκδοσης ASUS_T00G_WW_user_1.18.40.11_20140901_8156........ Eσυ τι εκδοση εχεις? Εγώ εγκατέστησα σήμερα την 4.4.2 πανεύκολα!!! Πρέπει να πας στο site της Asus να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις: - πρώτα την 1.18.40.12 for WW SKU και - μετά την 2.19.40.18 (Android 4.4.2) for WW SKU και θα είσαι κομπλέ! καλή επιτυχία:) Edited October 11, 2014 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts