IatrosG Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Γεια χαρα σε ολους. Ψαχνω για ενα handsfree BT χωρις γατζακι για το αυτι με οσο γινεται μεγαλυτερο χρονο ομιλιας.Ο λογος ειναι γιατι το θελω εκτος απο το κινητο μου να το χρησιμοποιω για skype στον υπολογιστη μου. Καποιος μου προτεινε τα HBH-PV770 ή HBH-IV840 της ericsson. Ομως δεν βρηκα καπου να λεει για την "πραγματικη" αυτονομια που εχουν ωστε να ξερω αν θα αντεξουν 4-5 (8 ωρες μαλλον ειναι ουτωπια αν το ζητησω ε?) ωρες συνεχης χρησης . Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε προταση εχετε να κανετε οσοι τα εχετε δοκιμασει αυτα ή καποια αλλα με μεγαλη αυτονομια. Ευχαριστω!!! Ακριβως τα ιδια ψαχνω και εγω για το νεο μου κινητο W760i εχει κανεις καποια πληροφορια ,επισης και για αυτο SONY ERICSSON HBH-IV835 http://cgi.ebay.com/SONY-ERICSSON-HBH-IV835-BLUETOOTH-HEADSET-FOR-K850i-PS3_W0QQitemZ170246779392QQihZ007QQcategoryZ80083QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Κατι ακομα γιατι ειδαι και αυτα τα Plantronics Discovery 650 και 655 επισης και το 815 ποια η διαφορα μεταξυ των δυο πρωτων και ποιο ειναι καλυτερο απο ολα ?Ειναι συμβατα με το sonyericsson W760i Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Το ξέχασε κάποιος στο μαγαζί που δουλεύω, μετά απο 10 μέρες αναμονής, αποφάσισα να το πάρω σπίτι. Βρήκα πως να το φορτίσω, μπορεί κάποιος να μου πει τα βασικά που θα έπρεπε να ξέρω? Πιστεύω θα βρω πως κάνει pair, αλλά αν υπάρχουν κ άλλα essentials που μπορείτε να μου πείτε θα το εκτίμούσα! :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 εχει δοκιμασει κανεις το plantronics 925? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 εχει δοκιμασει κανεις το plantronics 925? Είναι κορυφαίο φίλε μου.... Ότι καλύτερο είχα ποτέ...take it;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Είναι κορυφαίο φίλε μου.... Ότι καλύτερο είχα ποτέ...take it;) Εχω τωρα το 650(εσυ με ειχες παροτρυνει να το παρω :)). Ειναι καλυτερο??Βασικα μειωνει τους εξωτερικους θορυβους καλυτερα?Multipoint οπως το 650 ειναι ετσι? Γενικα πιστευεις αξιζει να κανω την αλλαγη? Απο που το πηρες συνονοματε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει bluetooth που να υποστηρίζει σύνδεση με περισσότερες από 2 συσκεύες(3 θέλω εγώ). Αν δεν υπάρχει θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου προτείνετε καναδυό που έχετε δουλέψει και μείνατε ευχαριστημένοι και κατα προτίμηση χωρίς καλώδιακι(θέλω συσκευή που είναι απευθείας στο αυτί, όχι με κλιπ και προεκτάση). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Γεια χαρα σε ολους. Ψαχνω για ενα handsfree BT χωρις γατζακι για το αυτι με οσο γινεται μεγαλυτερο χρονο ομιλιας.Ο λογος ειναι γιατι το θελω εκτος απο το κινητο μου να το χρησιμοποιω για skype στον υπολογιστη μου. Καποιος μου προτεινε τα HBH-PV770 ή HBH-IV840 της ericsson. Ομως δεν βρηκα καπου να λεει για την "πραγματικη" αυτονομια που εχουν ωστε να ξερω αν θα αντεξουν 4-5 (8 ωρες μαλλον ειναι ουτωπια αν το ζητησω ε?) ωρες συνεχης χρησης . Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε προταση εχετε να κανετε οσοι τα εχετε δοκιμασει αυτα ή καποια αλλα με μεγαλη αυτονομια. Ευχαριστω!!! To HBH-IV840 έχει απίστευτη αναμονή μου έχει κρατήσει μέχρι και 12 μέρες ίσως και παραπάνω, τώρα για συνεχόμενη χρήση δε ξέρω να σου πω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Εμένα μου χάλασε μετά από κανά 10 μηνο χρήσης το itech clip II. Βγήκε το καλωδιάκι από το ακουστικό (που είναι πάνω το κουμπί ενεργοποίησης) κι έτσι έχει βγει off. Ρώτησα για κάλυψη εγγύησης από e-shop και μου είπαν όχι, να το πάω σε κανέναν ηλεκτρονικό μόνο να μου το φτιάξει κ να πληρώσω. έτσι επειδή το έχω ανάγκη το bluetooth αγόρασα πάλι ένα itech αλλά μια καινούργια σειρά που έβγαλαν - γυναικεία :x - που εφάπτεται με το αυτί, χωρίς καλώδια, κτλ. Λογικά αύριο θα το έχω οπότε θα σας πω κ εντυπώσεις... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 To HBH-IV840 έχει απίστευτη αναμονή μου έχει κρατήσει μέχρι και 12 μέρες ίσως και παραπάνω, τώρα για συνεχόμενη χρήση δε ξέρω να σου πω... Μιλησα με SE και μου ειπαν οτι το 770 εχει 8 ωρες συνεχης λειτουργιας.Ε το μισο να ισχυει μου κανει, οποτε κατεληξα σε αυτο.ΓΙα το 840 μου ειπε 9 ωρες , αρα και τα δυο ειναι κορυφαια σε αναμονη/χρηση λογικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 παιδια θελω να παρω αυτο το bluetooth: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003534 εχω παρει ενα και θελω να το παω πισω γιατι εχω δυο κινητα, και βλεπω πως υπαρχει δυνατοτητασ ε αυτο. το ερωτημα ειναι.. υποστηριζει φωνητικη κληση? ξερει κανεις να μου απαντησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdazzar Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Ψαχνω για ενα handsfree BT χωρις γατζακι για το αυτι με οσο γινεται μεγαλυτερο χρονο ομιλιας.Ο λογος ειναι γιατι το θελω εκτος απο το κινητο μου να το χρησιμοποιω για skype στον υπολογιστη μου. Γεια και απο μενα. Εχω το Sony ericsson W850i και θελω ενα bluetooth χωρις γατζακι η να μπορω να το βαλω και χωρις γατζακι με πολλες ωρες αυτονομιας. Επισης εχω ενα παλιο bluetooth dongle για το pc. Απο αυτα που λεει ο φιλος μπορω να ακουω πχ to yahoo messenger απο το bluetooth που θα παρω? Ποιο προτεινετε για αυτες τις 2 δουλειές? αυτο εδω ειναι καλό? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003558 (σημείωση)( να μην ειναι της Sony γιατι με ενοχλουν τα λαστιχακια που έχει) (προτιμω samsung) Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9962/781z.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Tελικά πήρα και εγώ το Plantronics 925. Πολύ καλή ποιότητα ήχου και οι άλλοι επίσης με ακούνε τέλεια. Καμία σχέση με ένα jabra που είχα πριν. Επιπλέον δεν έχει αποσυνδεθεί ούτε μια φορά στις 2 μέρες που το έχω συνέχεια συνδεδεμένο και από μπαταρία δείχνει να τα πάει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Tελικά πήρα και εγώ το Plantronics 925. Πολύ καλή ποιότητα ήχου και οι άλλοι επίσης με ακούνε τέλεια. Καμία σχέση με ένα jabra που είχα πριν. Επιπλέον δεν έχει αποσυνδεθεί ούτε μια φορά στις 2 μέρες που το έχω συνέχεια συνδεδεμένο και από μπαταρία δείχνει να τα πάει πολύ καλά. Φίλε johner από που το πήρες και πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Εμένα σήμερα ήρθε το itech lady (σε μαύρο εννοείται), θα το φορτίσω και θα σας πω εντυπώσεις. πάντως φαίνεται προσεγμένο, έχει και κορδονάκι για το λαιμό, και μια διαφανή πλαστική μεμβράνη (δεν φαίνεται όπως ακούγεται :P ) στην οποία μπαίνει μέσα για να το κρεμάς όταν δεν το χρησιμοποιείς, + φορτιστή usb (που τα άλλα itech μου δεν είχαν) και extra πλαστικά καλύμματα για το ακουστικό.. Πολύ ενθουσιάστικα.. ελπίζω να παραμείνω ενθουσιασμένη και κατά τη διάρκεια της χρήσης του. Γενικότερα με την itech δεν είχα ποτέ παράπονο, ακόμα κι όταν χάλασε (χωρίς λόγο) και η εγγύηση μου το αντικατέστησε αμέσως με ολοκαίνουργια συσκευή. Απλά πλέον θα προτιμώ μόνο ακουστικά που εφάπτονται στο αυτί, και δεν έχουν καλωδιάκι γιατί τα δεύτερα είναι περισσότερο ευάλωτα και είναι πολύ πιο εύκολο να χαλάσουν. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Φίλε johner από που το πήρες και πόσο?Το πηρα απο ebay.co.uk στις 50-60 λιρες περιπου. Πριν απο λιγες ωρες μου εσβησε απο μπαταρια. Συνολο 4 μερες ανοιχτο με αρκετες κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 γεια σας εχω το jabra bt125!δεν μπορω να το συνδεσω με το κινητο μου ενα nokia 6300.προσφατα το λειτουργουσα με αλλο κινητο κ ολα οκ.τωρα κανω αναζητηση κ δεν βρισκει-αναγνωριζει το bt.μελος του φορουμ μου προτεινε να κανω reset...πως γινεται αυτο στο bt μου;το τηλ μου συνδεεται κανονικα με αλλες συσκευες.θα ηθελα να κανω το reset για να δω αν δεν εχει καποιο προβλημα το ακουστικο διαφορετικα θα το αλλαξω αμεσα.μου χρησιμευει λογω διαδρομων σε επαρχια...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Παιδιά Help.Θέλω να πάρω Bluetooth για τον πατέρα μου και είχα δεί πρίν απο 1-2 μήνες ένα Bluetooth Hands-Free απο τη Wind το οποίο κόστιζε 19,99 ευρώ,αλλά στο καλοκαιρινό τεύχος της Wind δεν υπήρχε.Επείσης νομίζω ότι το έχουνε βγάλει και απο τα καταστήματα Wind γιατί όταν πήγα να βάλω υπόλοιπο στο καρτοκινητό μου δεν το είχαν :(.Υπάρχει ακόμα;:worry:Μπορώ να το κάνω παραγγελία;;:worry:. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Καλησπέρα. Τα gel ακουστικού του plantronics discovery 650 που έχω θέλουν αντικατάσταση, μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ? Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Καλησπέρα. Τα gel ακουστικού του plantronics discovery 650 που έχω θέλουν αντικατάσταση, μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ? http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150382 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Μια ερωτηση το Plantronics Discovery 650 συνδεεται με δυο κινητα αλλα το Plantronics Discovery 665 ξερει κανεις αν συνδεεται και αυτο με δυο κινητα? Ποιο απο τα δυο λετε ? Το 665 το εχω βρει στο ebay μαζι με μεταφορικα 30 ευρω ενω το 650 κατο απο 50 ευρω με τιποτα γιατι λετε αφου το 665 ειναι πιο καινουργιο? Μηπως παιζει να ειναι και μαιμου (κινεζικο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Μια ερωτηση το Plantronics Discovery 650 συνδεεται με δυο κινητα αλλα το Plantronics Discovery 665 ξερει κανεις αν συνδεεται και αυτο με δυο κινητα? Ποιο απο τα δυο λετε ? Το 665 το εχω βρει στο ebay μαζι με μεταφορικα 30 ευρω ενω το 650 κατο απο 50 ευρω με τιποτα γιατι λετε αφου το 665 ειναι πιο καινουργιο? Μηπως παιζει να ειναι και μαιμου (κινεζικο)? Πάρε το 650,το 665 έχει χαμηλή ένταση ήχου λόγω του επεξεργαστή ήχου που φοράει και που στην ουσία για μένα δεν προσφέρει και κάτι ιδιαίτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 παιδια θα ηθελα καποια βοηθεια σχετικα με καποιο bluetooth jabra 8010 που εχω. Λοιπον αγοραζοντας πηγα κατευθιαν να το κανω μεσω του σαιτ της εταιριας μια αναβαθμιση .Το αποτελεσμα ηταν μετα να σβηση η οθονη ,να μην μου βγαζει καμια ενδειξη (εκτος απο την ενδειξη οτι φορτιζει) και τιποτα αλλο ουτε το μενου ουτε καμια αλλη λειτουργια.εδω θελω να αναφερω οτι οταν το εβαζα στον υπολογιστη αυτος το αναγνωριζε κατευθιαν . Τωρα τι γινεται . Οταν το βαλω για φοριση στην αρχη δονητε και δεν μου βγαζει καμια ενδειξη φορτησης (μαυρη οθονη) στον δε υπολογιστη οταν το βαλω δεν το αναγνωριζει. Υπαρχει καποια λυση γι αυτο το προβλημα εστω καποιο ρεσετ η τιποτα αλλο ?????? ευχ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150382 ;) Ευχαριστώ Δημήτρη! :cool: Τελικά μετά από (λίγο παραπάνω) ψάξιμο τα βρήκα και εκεί: KM Logitel Innovative Technologies Co. Γεωργίου Παπανδρέου 150, Μεταμόρφωση (ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Το 665 το εχω βρει στο ebay μαζι με μεταφορικα 30 ευρω ενω το 650 κατο απο 50 ευρω με τιποτα γιατι λετε αφου το 665 ειναι πιο καινουργιο? Μηπως παιζει να ειναι και μαιμου (κινεζικο)? Δεν παίζει. Είναι Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Γεια σας!! Ενδιαφερομαι για ενα ακουστικο bluetooth με καλη αυτονομια...ανεξαρτητως χρηματων... Τα Plantronics Discovery 650 και Plantronics Discovery 925 τι λενε απο αυτονομια? Εχετε να προτεινετε καπιο αλλο?? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts