Bezbozny Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Συμφωνώ απόλυτα για το sbh54. Όπως έχω γράψει και παραπάνω πεταμένα λεφτά. Δεν πίστευα τα σχόλια για τα προβλήματα, έλεγα δε θα τύχει σε εμένα, θα φτιάξει με κάποια αναβάθμιση... 1 χρόνο τώρα τίποτα.... Το χειρότερο bluetooth μακράν... Δεν μπορώ καν να το χρησιμοποιήσω με τις συνεχείς αποσυνδέσεις... Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Συμφωνώ απόλυτα για το sbh54. Όπως έχω γράψει και παραπάνω πεταμένα λεφτά. Δεν πίστευα τα σχόλια για τα προβλήματα, έλεγα δε θα τύχει σε εμένα, θα φτιάξει με κάποια αναβάθμιση... 1 χρόνο τώρα τίποτα.... Το χειρότερο bluetooth μακράν... Δεν μπορώ καν να το χρησιμοποιήσω με τις συνεχείς αποσυνδέσεις... Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Όντως πεταμένα λεφτά το sbh-54. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έβγαλε μια τόσο μεγάλη "πατάτα" η sony. Δεν μπορούσε απλά να εξελίξει το sbh-50 που δουλεύει απροβλημάτιστα; Πραγματικά αν είχα χρόνο και χρήμα θα τους έκανα μήνυση... είναι ελαττωματικό προϊόν... Απλά διαβάστε πόσοι έχουν προβλήματα... https://talk.sonymobile.com/t5/Wireless-accessories/SBH54-Discoonects-by-Itself/td-p/1066133/page/8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Όντως πεταμένα λεφτά το sbh-54. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έβγαλε μια τόσο μεγάλη "πατάτα" η sony. Δεν μπορούσε απλά να εξελίξει το sbh-50 που δουλεύει απροβλημάτιστα; Πραγματικά αν είχα χρόνο και χρήμα θα τους έκανα μήνυση... είναι ελαττωματικό προϊόν... Απλά διαβάστε πόσοι έχουν προβλήματα... https://talk.sonymobile.com/t5/Wireless-accessories/SBH54-Discoonects-by-Itself/td-p/1066133/page/8 Καλησπέρα παιδιά. Δοκίμασε κανείς να κάνει αυτά που λένε κάποια ΄παιδιά από το συγκεκριμένο forum; Παραθέτω I have tried many ways and there is a way to fix the 99% disconnection situation. You turn off the sound media, just to sound the voice call. The connection status of both devices regularly to 23 / 24h. When I want to listen to music turned on sound media You try to watch it! και επίσης Sony sbh54 works flawless ONLY with firmware 1.3.A.0.9 which coming with apk version 1.3.11. After i made the firmware update with this apk version i updated ONLY the apk with the latest in play store version 1.6.8. but i ignored the prompt to update to the latest firmware. This worked great for me as i had a useless device earlier with other versions apk and firmwares. If someone have already update the firmware to the latest (as i did at first) its not an easy task to go back and its your own risk. Don't go for it if you don't Know what you are doing. I hope sony make things easier with a new firmware update... Αν τα δοκίμασε κάποιος αυτά (για το δεύτερο αν έχει αυτό το firmware που λέει) ας μας πει αν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Δοκίμασε κανείς να κάνει αυτά που λένε κάποια ΄παιδιά από το συγκεκριμένο forum; Παραθέτω και επίσης Αν τα δοκίμασε κάποιος αυτά (για το δεύτερο αν έχει αυτό το firmware που λέει) ας μας πει αν δουλεύει Αγαπητέ καταλαβαίνω πως θες να βοηθήσεις αλλά το προϊόν δεν δούλευε ποτέ σωστά και εντάξει αν είναι να "ρίχνεις" το firmware σε παλαιότερη έκδοση το οποίο είχε άλλα θέματα ή να κλείνεις τo sound media δεν κάνουμε δουλειά... εγώ ακούω συχνά μουσική, αν εκείνη την ώρα καλέσει κανείς τι θα του πω ξαναπάρε να κλείσω το sound media για να μπορώ να μιλήσω; Απ' ότι διαβάζω πλέον στο service προχωρά σε αντικαταστάσεις με άλλα μοντέλα πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να διορθώσει τα προβλήματα... :( :mad: Πάντως επειδή είναι το μόνο με radio fm, έριξα το firmware στο 1.3.Α.0.9 για να δω αν θα μπορώ τουλάχιστον να μιλάω χωρίς διακοπές.... Edited April 7, 2017 by argp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 παιδια ειναι ξεκαθαρο το πράγμα οτι ειναι ποου κακη συσκευή το sbh54. κριμα γιατί μου αρεσε πολυ σαν συσκευή.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Από τις 971 σελίδες που μου βγάζει το Tapatalk στο παρόν νήμα, οι 900 πρέπει να αφορούν τα sbh.. Υπάρχει πληθώρα ακουστικών κ έχετε κολλήσει στα sbh. Μπαίνει κ κανένας νέος, βλέπει sbh, πάει παίρνει κ αυτός sbh κ η βαρβαρότητα συνεχίζεται.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Για πες μας ένα αντίστοιχο του sbh 50 ας πούμε. (S7 edge & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Για πες μας ένα αντίστοιχο του sbh 50 ας πούμε. (S7 edge & Tapatalk) Δυστυχώς δεν υπάρχει και η sony έβγαλε το sbh56 χωρίς οθόνη και radio-fm ... με κουμπί για να βγάζουμε τέλειες σελφι :p ΕΛΕΟΣ είναι τρελοί ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Και το sbh 52 είναι εντελώς απαράδεκτο. Χάλια μαύρα. Το είχα πάρει πριν 2 χρόνια και πέταξα τα 60 ευρώ. Μακρυά πλέον από Sony. Αναζητώ ένα bluetooth multipoint για να συνδέεται με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Με ακουστικά για να ακούω και μουσική. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια αξιόλογη συσκευή; Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Εγώ δύο χρόνια τώρα και μετά από 3-4 αλλαγές κινητών, το sbh52 είναι το αγαπημένο μου gadget. Δεν με έχει προδώσει ποτέ και μιλαμε για τρελη χρήση (S7 edge & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Τα backbeat go 2 είχα και ήταν και βολικά και καλή ποιότητα ήχου Φυσικά έχουν λιγότερες ώρες αυτονομία από ένα απλό ακουστικό που δεν προορίζεται για μουσική Τώρα έχω ένα jabra stealth και αυτό καλό για την χρήση που προορίζεται. Πάντα παιδιά να ξέρετε παίζει η ρόλο η συσκευή που έχεις συνδεμένη ένα ακουστικό. Σε αλλά τηλέφωνα παίζει διαφορετικά πχ πιο δυνατά πιο σιγά, άλλη ποιότητα ήχου από κινητό σε κινητό, τυχόν αποσυνδέσεις σε κάποιες συσκευές ενώ σε άλλες να είναι βράχος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Δηλαδή ειναι τοσο δυσκολο να βγαλουν ενα bluetooth με μια μικρη οθονη για αναγνώριση κλησεων και να είναι και αξιόπιστο;;;; τοσο δυσκολο ειναι; τι να πω. Εμενα μια τέτοια συσκευή μου λείπει. να μην βγαζω καν το κινητό απο την τσαντα. αλλα να εχω προσβαση στο τηλεφωνικο καταλογο και στις κλησεις. τι ζηταω;; διαστημόπλοιο να παω στον Αρη; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εγώ δύο χρόνια τώρα και μετά από 3-4 αλλαγές κινητών, το sbh52 είναι το αγαπημένο μου gadget. Δεν με έχει προδώσει ποτέ και μιλαμε για τρελη χρήση (S7 edge & Tapatalk) Η συσκευή στην οποία αναφέρεσαι έχει αναγνώριση κλήσης του ονόματος στα ελληνικά ή βγάζει μόνο αριθμό ή ακόμα χειρότερα τίποτα χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Η συσκευή στην οποία αναφέρεσαι έχει αναγνώριση κλήσης του ονόματος στα ελληνικά ή βγάζει μόνο αριθμό ή ακόμα χειρότερα τίποτα χαρακτήρες; Απαράδεκτη συσκευή για μένα. Την έχω δύο χρόνια και την πήρα επειδή συνδέεται ταυτόχρονα με δύο κινητά. Δεν μου εμφανίζει τις επαφές αλλά μόνο τον αριθμό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι οι πολλές αποσυνδέσεις και όταν είμαι έξω στον δρόμο ο συνομιλητής μου ακούει τους θορύβους από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι την φωνή μου. Το έχω χρησιμοποιήσει σε διάφορες συσκευές (iPhone 6, Huawei P8 and P9 and Samsung s6). Η χειρότερη αγορά που έχω κάνει. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Απαντηση με ονομα και αριθμο. Σ εμενα παντως απο τα καλυτερα bt που εχω δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Απαντηση με ονομα και αριθμο. Σ εμενα παντως απο τα καλυτερα bt που εχω δουλεψει. Ακριβώς. (S7 edge & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Επειδή διαβάζω ότι κάποιοι χρήστες του συγκεκριμένου bt λένε πως βγάζει μόνο αριθμό και κάποιοι άλλοι πως εμφανίζει και το όνομα και τον αριθμό θέλω να διευκρινήσω κάτι. Επειδή για μένα είναι μια λειτουργία που μου χρειάζεται (αναφέρομαι στην αναγνώριση κλήσεων στα ελληνικά των επαφών μου) μήπως παίζει η διαφορά να είναι στο αν είναι android ή iphone η συσκευή που χρησιμοποιείται;;;; Γιατί προσωπικά χρησιμοποιώ android συσκευές και θα ήθελα να ξέρω αν πχ η λειτουργία αυτή θα "παίζει" στην android συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Για το sbh52 λες; Εμενα εβγαζε αναγνώριση κλησης στα ελληνικα με το ονομα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Στα 50 και 52 που είχα δουλέψει λειτουργούσε κανονικά η αναγνώριση στα ελληνικά. Τα είχα συνδεδεμένα με Android τηλέφωνα. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp74 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Στα sbh-50 και 54 έχω κανονικά ελληνικά και όνομα και αριθμό στο display, πάντα δοκιμασμένα με android συσκευές για iOS δεν ξέρω. Έκανα downgrade το firmware του sbh -54 στην έκδοση 1.3.0.9 όπως είχε προτείνει ο φίλος παραπάνω και λειτουργεί χωρίς αποσυνδέσεις και ξαφνικές διακοπές την ώρα της συνομιλίας. Βέβαια έχει θέμα με την αναζήτησή του call log (κολλάει και δεν εμφανίζει τις πρόσφατες κλήσεις) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Το sbh52 όπως αναφέρει ο Κωνσταντινος ήταν άψογο, είχε βγει πακέτο με το Z ultra και βόλευε αφάνταστα, σαν μικρογραφία κινητού, ήμουν ο πρώτος στο νήμα που είχα μεταβεί στο 54 και πέρα του όμορφου ντιζάιν της συσκευής αντιμετωπιζα συνέχεια προβλήματα, αποσυνδεσεις κτλπ, ή κοροϊδία ήταν όταν το πήγα στο σέρβις και υποτίθεται έκαναν αντικατάσταση και μου έδωσαν το ίδιο Bluetooth με γρατσουνιές :mad::mad: αντιμετωπισα και μία απαράδεκτη συμπεριφορά με premium ακουστικά της εταιρείας και θα με ξαναδεί ή Sony όταν καταργηθούν τα μνημόνια :lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις τους. Το sbh52 μου αρέσει αρκετά εμφανισιακά αλλά και τα 85€ είναι πολλά όμως. Από εκεί και πέρα ψάχνω ένα bt που να έχει εμφάνιση καλούντος στα ελληνικά στην οθόνη και ένα αξιόλογο κλιπ. Το να έχει ράδιο είναι στα συν αλλά και η έλλειψη του δεν θα με ξενίσει. Ένας συναδελφός μου έχει το Bluetooth Cellular Line Vision Clip αλλά εμφανίζει μόνο τον αριθμό. Την δοκιμή την κάναμε και σε android συσκευή και σε windows phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το Bluetooth Cellular Line Vision Clip, πέρα από την αναγνώριση κλήσης που ΔΕΝ έχει, ως προς τα υπόλοιπα πώς τα πάει; Δηλαδή, ακούς και ακούγεσαι καλά; Η μπαταρία αντέχει; Αν θες να ακούσεις και μουσική, βγάζει καλό ήχο; Μπορείς να βάλεις ό,τι ακουστικά θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις τους. Το sbh52 μου αρέσει αρκετά εμφανισιακά αλλά και τα 85€ είναι πολλά όμως. Από εκεί και πέρα ψάχνω ένα bt που να έχει εμφάνιση καλούντος στα ελληνικά στην οθόνη και ένα αξιόλογο κλιπ. Το να έχει ράδιο είναι στα συν αλλά και η έλλειψη του δεν θα με ξενίσει. Ένας συναδελφός μου έχει το Bluetooth Cellular Line Vision Clip αλλά εμφανίζει μόνο τον αριθμό. Την δοκιμή την κάναμε και σε android συσκευή και σε windows phone. γιατι βρισκεις στα καταστηματα τα sbh 52? Edited April 11, 2017 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το Bluetooth Cellular Line Vision Clip, πέρα από την αναγνώριση κλήσης που ΔΕΝ έχει, ως προς τα υπόλοιπα πώς τα πάει; Δηλαδή, ακούς και ακούγεσαι καλά; Η μπαταρία αντέχει; Αν θες να ακούσεις και μουσική, βγάζει καλό ήχο; Μπορείς να βάλεις ό,τι ακουστικά θες; Θα ρωτήσω τον συνάδελφό μου που το έχει και θα προσπαθήσω να σου απαντήσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. γιατι βρισκεισωστα καταστηματαωτα sbh 52? Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα την απάντησή σου. Τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts