trixoptosi Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με το mail. Αλλά στο site τους βλέπω μόνο contact μέσω μιας φόρμας που ζητάει διάφορα στοιχεία και ένα contact number... Ίσως το δίνουν όταν το παίρνεις επίσημα. Επαναλαμβάνω πάντως ότι από ποιότητα κατασκευής μου δείχνει άψογο. Αν είναι μαιμού είναι πολύ καλή! Ειχα παρει κι εγω το motorola H-700 απο EBAY και ηταν τελειο στην αρχη! Αλλα μετά απο 1 μηνα τέλος!Τα παιξε.Και αυτο ηταν και το τεστ για ν ακαταλαβω οτι ηταν και μαιμου.... Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 παιδια ποια ακουστικα εχουν τον καλυτερο ηχο? για 2πλα ακουστικα μιλαω με στερεοφωνικο ηχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 παιδια ηθελα να ρωτησω με το τελωνειο τι κανετε. θελω να αγορασω απο ebay το motorola s705,τι λετε αξιζει; παιδια αν μπορει καποιος ας μου απαντησει τη γινεται με το τελωνειο οταν παραγκελνεις μεσω ebay απο αμερικη Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Ειχα παρει κι εγω το motorola H-700 απο EBAY και ηταν τελειο στην αρχη! Αλλα μετά απο 1 μηνα τέλος!Τα παιξε.Και αυτο ηταν και το τεστ για ν ακαταλαβω οτι ηταν και μαιμου.... 1.kala ayta tis motorola ... einai apisteyta...! den mporeis na fantasteis posa tetoia perasan apo ta xeria mou (ta edwsa se filous) fetos to kalokairi apo to ebay..! maimou xemaimou .. kanoun ti douleia tous!! Pantws thelei poly prosoxi an kapoios thelei aythentiko .. k episis prosoxi me to bidding..(oxi san emena pou tin patisa k twra eimai se unregistered user status logw suspended account.. snif klaps..) 2.paidia den nomizw na paizei provlima me telwneio.. an epanw o fakelos grafei gift. Emena o theios mou mou stelnei apo kanada dema .. k kanei to poly 5 meres na erthei. sinithws stelnei kyriaki(douleyoun ta post office tous ekei) k paraskeyi to poly exoun erthei.. exoun kanei k ligotero xrono. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 λοιπον πηγα και πηρα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=927376 και πραγματικα αν και δεν το περιμενα ειναι παρα πολυ καλο και με κορυφαιο ηχο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 λοιπον πηγα και πηρα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=927376 και πραγματικα αν και δεν το περιμενα ειναι παρα πολυ καλο και με κορυφαιο ηχο. Από σχεδιασμό φαίνεται πολύ μικρό και μοιάζει αρκετά με το LG HBM-730 που έχω κι εγώ, ειδικά αυτό το πολύ μικρό, διακριτικό και βολικό γαντζάκι! Από τιμή όμως, τα €130 δεν είναι και λίγα σε σχέση με τα υπόλοιπα ακουστικά που έχουν αναφερθεί στο thread...:wacko: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe50 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Καλημέρα σε όλους, Πήρα προχθές το wep-500 της Samsung. Είναι πολυ καλό, μικρό deisgnato, όλοι λένε ότι με ακούνε αρκετά καθαρά και το έχω δύο μέρες allways on και από μπαταρία μέχρι στιγμής είναι ΟΚ. Ένα μόνο πρόβλημα έχω και θα θελά να μου πέιτε αν ξέρετε τι κάνω για να το λύσω. Όλα τα ακουστικά samsung υποστηρίζουν redial με το πάτημα του κουμπιού. Αυτό εμένα σε μπελάδες με βάζει γιατί δεν το φοράω συνέχεια και όταν το πατήσω άθελά μου καλέι αμέσως και γενικά επειδή έιναι αρκε΄τ αμικρό με μεγάλο κουμπί αυτό γίνεται συχνά. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το redial? Μήπως πρέπει να το δω και αν βγαίνει και από το τηλέφωνο. Το χρησιοποιώ σε ένα P990i της SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Το LG HBM-730 για μένα είναι το καλύτερο Bluetooth αυτη τη στιγμη σε σχεσης τιμής-απόδοσης. Και έχει μόνο 29 ευρω και είναι πάρα πολύ μικρό και πανάλαφρο.9γραμμάρια Τι να λεμε τώρα.... Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Τελικά, όπως έχω ήδη αναφέρει αγόρασα το HBM-730 της LG, το οποίο συνεργάζεται άψογα με το κινητό μου (Siemens M75) χωρίς διακοπές κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πραγματοποιώ μια κλήση ο ήχος δεν έρχεται αυτόματα στο κινητό αλλά πρέπει να μεταφέρω την κλήση από το κινητό στο ακουστικό με το πάτημα πλήκτρου στο κινητό ή στο ακουστικό. Αυτό δεν είναι πολύ πρακτικό όταν οδηγώ... Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτόματα αυτή η μεταφορά, από τη στιγμή που έχει γίνει η σύνδεση ακουστικού-κινητού? :O Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Τελικά, όπως έχω ήδη αναφέρει αγόρασα το HBM-730 της LG, το οποίο συνεργάζεται άψογα με το κινητό μου (Siemens M75) χωρίς διακοπές κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πραγματοποιώ μια κλήση ο ήχος δεν έρχεται αυτόματα στο κινητό αλλά πρέπει να μεταφέρω την κλήση από το κινητό στο ακουστικό με το πάτημα πλήκτρου στο κινητό ή στο ακουστικό. Αυτό δεν είναι πολύ πρακτικό όταν οδηγώ... Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτόματα αυτή η μεταφορά, από τη στιγμή που έχει γίνει η σύνδεση ακουστικού-κινητού? :O Πράγματι και σε μένα (Ε71) το ίδιο γίνεται. Θα ήταν ενδιαφέρον όμως αν μπορούσε κάποιος να μας δώσει λύση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Οσοι έχετε nokia BT μπορείτε να μου πείτε αν όταν βρίσκει το ΒΤ το κινητό σας γράφει το μοντέλο+τη λέξη nokia ή χωρίς τη λέξη nokia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 τελικα μαλλον θα τρελαθουμε.. ειμαι αναμεσα jx10, bh900, h700.. ποιο να εχει κορυφαιο ηχο σε πολλη φασαρια.. αυτη η δουλεια μου... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 πηρα το platronics 650 αλλα μου ειπε ο πατερας μου που μιλούσα μαζί του οτι ακουγε τη φωνή μου με βάθος. Κατα τα άλλα οκ. και κατι αλλο. Μπορώ να ρυθμίσω το τηλέφωνο ενω ειναι στο αθόρυβο το προφίλ να χτυπάει μέσα το bluetooth ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 πηρα το platronics 650 αλλα μου ειπε ο πατερας μου που μιλούσα μαζί του οτι ακουγε τη φωνή μου με βάθος. Κατα τα άλλα οκ. Δοκίμασε να αλλάξεις ελαφρά τη θέση του ακουστικού, ώστε το μικρόφωνο να είναι στη διαγώνιο που βρίσκεται το στόμα σου, ίσως αυτό λύσει το πρόβλημα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Πόσο σας κρατάει η μπαταρία στο iTech Clip V? 1-2 μέρες το πολύ και ούτε που το καταλαβαίνω πότε τελειώνει . :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 αν μπορεις ας μας πει καποιος αν εχει δουλεψει σε ηχηρο περιβαλλον και αν τον ακουνε οι ηλικιωμενοι.. ))) προσωπικα ειχα τα motorola HS810 καλουτσικος ηχος, καλη συνδεση, πολυ καλη αυτονομια και πολυ καλο στο αυτι... plantronics m220 μετριος ηχος, μετρια συνδεση, καλη αυτονομια και πολυ καλο στο αυτι... και τωρα εχω motorola H700 καλος ηχος (οχι τελειος), καλη συνδεση, πολυ καλη αυτονομια και μετριο στο αυτι λογω μικρου μεγεθους.. αν ειχε κανεις καποιο απο αυτα;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Πόσο σας κρατάει η μπαταρία στο iTech Clip V? 1-2 μέρες το πολύ και ούτε που το καταλαβαίνω πότε τελειώνει . :( Το κλείνεις καθόλου ή το έχεις συνεχώς ανοικτό; Το δικό μου το έχω ανοικτό περίπου 14 ώρες την ημέρα και μέτρια χρήση και η μπαταρία αντέχει για περίπου 5+ ημέρες. Ακόμη και με την ένδειξη άδειας μπαταρίας (κόκκινο led) μένει ανοικτό περίπου 6 -7 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πόσο σας κρατάει η μπαταρία στο iTech Clip V? 1-2 μέρες το πολύ και ούτε που το καταλαβαίνω πότε τελειώνει . :( Και σε μένα με πολύ χρήση (Non stop γαρ) κρατάει τουλάχιστον 5 μέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Και σε μένα με πολύ χρήση (Non stop γαρ) κρατάει τουλάχιστον 5 μέρες.. Το θέμα είναι να μπορεί και η συσκευή τηλεφώνου να εχει και αυτό μεγάλη αυτονομία, γιατί όλες οι συσκευές οταν είναι ενεργοποιημένο το bt πέφτει κατακόρυφα η αυτονομία τους. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πήρα ενα bluetooth της platronics και συγκεκριμένα το 650. Το πήρα για να μιλάω μέσω skype. To έκανα paired με τον imac μου αλλα μου το βγάζει disconected. Mόλις το κλείνω και το ανοιγω (το bluetooth) για κανα δυο δευτερόλεπτα μου βγάζει οτι ειναι connected αλλα μετά αλλαζει status και γίνεται disconected... Με το κινητό δεν έχω πρόβλημα. Γιατί μου το κάνει αυτο? Τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πήρα ενα bluetooth της platronics και συγκεκριμένα το 650. Το πήρα για να μιλάω μέσω skype. To έκανα paired με τον imac μου αλλα μου το βγάζει disconected. Mόλις το κλείνω και το ανοιγω (το bluetooth) για κανα δυο δευτερόλεπτα μου βγάζει οτι ειναι connected αλλα μετά αλλαζει status και γίνεται disconected... Με το κινητό δεν έχω πρόβλημα. Γιατί μου το κάνει αυτο? Τι φταίει? Κοίτα τις ρυθμίσεις στο pc σου...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Μια και την ψάχνω κι εγώ αυτόν τον καιρό με το BT μου, όσοι λέτε το τάδε ακούγεται καλά ή δεν ακούγεται, πως κάνετε τις δοκιμές; Θέλω να πω είναι αρκετά σύνθετο ένα τέτοιο τεστ, θα πρέπει να το κάνεις με διάφορες συνθήκες, να παίρνεις πάντα τον ίδιο αριθμό κλπ κλπ Ή να κάνεις κανονική χρήση για πάρα πολύ καιρό με διάφορα BT ώστε να πέσετε σε όλες τις περιπτώσεις. Ειδικά από κινητό σε κινητό μπορεί να έχεις ακουστικά προβλήματα και χωρίς ΒΤ πως μπορείς να τα ξεχωρίσεις λοιπόν ή/και να τα απομονώσεις; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Ειναι μακ και σχεδον ολα γινονται "αυτοματα". Ποιες ρυθμισεις να δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Παιδια έχετε ακούσει τίποτα για το Nokia BΗ-100?Το θέλω για το 6270 και το βρήκα σε πολύ προσιτή τιμή.Να το προτιμήσω σε σχέση με το LG με τα 29€? Α,και κάτι τελευταίο:Κάποιοι φίλοι μου αγόρασαν ενα itek (αυτό με τα διπλά ακουστικά)από το οποίο ακουν κανονικά μουσική(απο Ν70 και Ν73).Απ το ΒΗ-100 θα μπορώ να ακούω μουσική? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις,αλλά είμαι ασχετος επι του θέματος. Ευχαριστώ προκαταβολικά!:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Έχω εδω και κανενα 6μηνο το plantronics 260 μαζι με το w710 και ειμαι ευχαριστιμένος με τον ηχο την αποσταση λειτουργίας την συνεργασία του με το 710 , είναι λίγο πρόβλημα με τα καλώδια αλλα είναι αναμενόμενο για στερεο ΒΤ. ΕΡΩΤΗΣΗ : αναγκαστηκά πρέπει να πάρω και 2 συσκευή (ζήτησα το w810 τώρα τι θα έρθει ...) θα παίξει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και με τα 2 se το plantronics 260 ??? αν οχι (το ποιο πιθανο) υπάρχει κάποιο αλλο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts