teotsi Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 παιδια τα μαξιλαρακια των ψειρων απο που τα αγοραζουμε? απο ελλάδα η αγορα αμεσα! Παιδιά κάνεις? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγώ όμως βρήκα σ'αυτή τη τιμή !! Χα χα χα.:D Εσύ είσαι τυχερός χαχαχαχαχα Όλα καλά? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Επειδή έχω και το(νέο) Era και το Edge εγώ να πω ότι το era είναι σαφώς ανώτερο στην ποιότητα ήχου. Και στο πως σε ακούνε αλλά και στο πως ακούς. Αλλά και σε καταστολή θορύβου είναι καλύτερο. Και δεν τα έχω διαβάσει. Απλά δουλεύω μια ημέρα το ένα και μια το άλλο. Δεν πάνε να γράφουνε τα τεστ ότι θέλουνε.. Στην πράξη σας λέω τι γίνεται... Το era έχει αναγνώριση κλήσεων που να υποστηρίζει ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το era έχει αναγνώριση κλήσεων που να υποστηρίζει ελληνικά? Όχι, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εσύ είσαι τυχερός χαχαχαχαχα Όλα καλά? Ναι μιά χαρά όλα,κανένα πρόβλημα. Άψογο ακουστικό με πολύ καθαρό ήχο και μικρόφωνο. Λίγο η έλλειψη ρυθμιστικών έντασης με ενόχλησε λίγο αλλά το ξεπέρασα.Έχω μόνιμα την ένταση στο 60% και ακούω πεντακάθαρα και δυνατά ακόμη και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα. Εννοείται πως τέρμα δεν τολμάω να βάλω την ένταση γιατί θα ψάχνω για τύμπανο. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enyo Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπερα ειμαι νεα στο φορουμ οποτε συγνωμη εαν κανω λαθος στο που πρεπει να γραψω την ερωτηση μου. Εχω ενα bluetooth samsungHM1500 δουλευει μια χαρα και συνδεεται με 2 κινητα αλλα δεν μπορω να κανω αναπαραγωγη μουσικης μεσω αυτου, πρεπει υποχρεωτικα να συνδεσω handsfree. Πως μπορω να το ρυθμισω? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το μοντέλο αυτό δεν υποστηρίζει A2DP οπότε δεν μπορείς. Θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο άλλο που να το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλημέρα στο φόρουμ! Χθες έχασα το sony mw600 μου, το οποίο με είχε βολέψει τα τελευταία 2 χρόνια. Απ΄οτι βλέπω δεν υπάρχει πλέον στην ελληνική αγορά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι παρόμοιο στην κατηγορία τιμής των 50€? Με ενδιαφέρει κυρίως η λειτουργία ραδιοφώνου. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Καλημέρα στο φόρουμ! Χθες έχασα το sony mw600 μου, το οποίο με είχε βολέψει τα τελευταία 2 χρόνια. Απ΄οτι βλέπω δεν υπάρχει πλέον στην ελληνική αγορά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι παρόμοιο στην κατηγορία τιμής των 50€? Με ενδιαφέρει κυρίως η λειτουργία ραδιοφώνου. Ευχαριστώ Το SBH-50,το κοιταξες;Εμενα,μου δουλευει μια χαρα στο Note 3 που εχω. Και εχει και ραδιο. Edited September 12, 2014 by Superuser Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 [/color] Το SBH-50,το κοιταξες;Εμενα,μου δουλευει μια χαρα στο Note 3 που εχω. Και εχει και ραδιο. Σ ευχαριστω για την απάντηση. Εψαχνα κατι που να απομνημονευει σταθμους αλλα απ' οτι φαινεται δεν υπαρχει (τουλαχιστον σε αυτη την κατηγορια τιμης). Οποτε όντως παω γιατο sbh-50 που φαινεται σαν διαδοχος του mw600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδιά ψάχνω καλά ακουστικά για μουσική. Όχι bt, ακουστικά. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο μέχρι 300 ευρώ. Νικόλα αν και δεν είναι για αυτό το φόρουμ θα σου απαντήσω. Έχω μέχρι και τα B&W C5 ψειρες με καλώδιο των 180 ευρώ όπως και τα beats Audio και τα καλά της Sony mpc1 νομίζω λέγονται. Σαν τα pistons της xiaomi που τα παίρνεις με 15 ευρώ από έξω, δεν παίζει κανένα. Δεν το πιστεύεις αυτό που ακούς. Αν και off topic τα ποστ θα μείνουν λίγο ακόμη ώστε να τα δει ο galanakop. Θα παρακαλέσω ωστόσο να μην συνεχιστεί η συζήτηση ή να μεταβούμε στο σωστό θέμα για τα περαιτέρω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63796 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=264068 Τα post θα διαγραφούν μετά από μερικές μέρες. Ευχαριστώ. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σ ευχαριστω για την απάντηση. Εψαχνα κατι που να απομνημονευει σταθμους αλλα απ' οτι φαινεται δεν υπαρχει (τουλαχιστον σε αυτη την κατηγορια τιμης). Οποτε όντως παω γιατο sbh-50 που φαινεται σαν διαδοχος του mw600. Είχα το MW600, πλέον έχω το SBH50. Αξίζει με χίλια η μετάβαση, ιδίως αν εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου δίνει με τις εφαρμογές που παίρνει για ειδοποιήσεις κλπ. Πολύ καλός και ο ήχος με τα συνοδευτικά ακουστικά που έχει στο πακέτο. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, δυστυχώς δεν έχει μνήμες σταθμών το ραδιόφωνό του. Αν είχε θα ήταν πραγματικά αψεγάδιαστο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Είχα το MW600, πλέον έχω το SBH50. Αξίζει με χίλια η μετάβαση, ιδίως αν εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου δίνει με τις εφαρμογές που παίρνει για ειδοποιήσεις κλπ. Πολύ καλός και ο ήχος με τα συνοδευτικά ακουστικά που έχει στο πακέτο. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, δυστυχώς δεν έχει μνήμες σταθμών το ραδιόφωνό του. Αν είχε θα ήταν πραγματικά αψεγάδιαστο. Συμφωνώ απολύτως ,μνημες σταθμών και θα ήταν τέλειο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Έχω ένα πρόβλημα . Ο τύπος που μου πούλησε το plantronics δεν μου έχει στείλει ακόμα απόδειξη αγοράς. Μάλλον την πάτησα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Πήρα σήμερα και το jabra stealth. Το Noise cancelation που διαφημιζουν είναι τουλάχιστον γελοίο. Δεν ξανά ακούω κανέναν.. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ελεω οικονομικου προβληματος σκεφτομαι την αγορα του plt M55. Μετα απο plt discovery 975 οπου το ειχα 2+ χρονια και χαλασε και αλλους 6 μηνες ενα plt m1100 savor, πιστευετε οτι η διαφορα ειναι μεγαλη? Το m55 εχει καλη διαρκεια μπαταριας, φωνητικη διαχειριση κλησεων, μετρια ακυρωση εξωτερικων ηχων και ηχούς. Ο σκοπος λειτουργιας του ειναι επαγγελματικος μιας και ειμαι οδηγος σε πουλμαν. Οι περισσοτεροι λενε οτι αξιζει τα χρηματα του κοντα στα 30€... Οι αποψεις σας δεκτες και σας ευχαριστω, Δημητρης. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Πήρα σήμερα και το jabra stealth. Το Noise cancelation που διαφημιζουν είναι τουλάχιστον γελοίο. Δεν ξανά ακούω κανέναν.. Τι εννοείς; Το noise cancellation είναι για να σε ακούνε οι άλλοι σε θορυβώδες περιβάλλον και όχι για να ακούς εσύ καθαρά όταν ο συνομιλητής σου είναι σε θορυβώδες περιβάλλον. Και εγώ το έχω και λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ελεω οικονομικου προβληματος σκεφτομαι την αγορα του plt M55. Μετα απο plt discovery 975 οπου το ειχα 2+ χρονια και χαλασε και αλλους 6 μηνες ενα plt m1100 savor, πιστευετε οτι η διαφορα ειναι μεγαλη? Το m55 εχει καλη διαρκεια μπαταριας, φωνητικη διαχειριση κλησεων, μετρια ακυρωση εξωτερικων ηχων και ηχούς. Ο σκοπος λειτουργιας του ειναι επαγγελματικος μιας και ειμαι οδηγος σε πουλμαν. Οι περισσοτεροι λενε οτι αξιζει τα χρηματα του κοντα στα 30€... Οι αποψεις σας δεκτες και σας ευχαριστω, Δημητρης. Το έχω παραγγείλει στο eshop και λογικά Δευτέρα θα το έχω. Όπως και τα προηγούμενα θα του κάνω "βαριά χρήση" με αρκετές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο και ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον. Μόλις το δοκιμάσω θα σου πω εντυπώσεις. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Τι εννοείς; Το noise cancellation είναι για να σε ακούνε οι άλλοι σε θορυβώδες περιβάλλον και όχι για να ακούς εσύ καθαρά όταν ο συνομιλητής σου είναι σε θορυβώδες περιβάλλον. Και εγώ το έχω και λειτουργεί άψογα. .αυτο εννοω.τσεκαρισμενο σε ιδιες συνθηκες εχει πολυ χειροτερο noise cancellation σε σχεση με το edge και με το era που ειναι κορυφη σε αυτο το τομεα.. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Έχω ένα πρόβλημα . Ο τύπος που μου πούλησε το plantronics δεν μου έχει στείλει ακόμα απόδειξη αγοράς. Μάλλον την πάτησα . Δηλαδή πως ακριβώς την πατησες δεν μας εξηγεις να καταλάβουμε και μεις οι υπόλοιποι ??? Το bt το παρελαβες κανονικά, την απόδειξη πληρωμής την έχεις τόσο απο το ebay όσο και από την τράπεζα σου...γτ ακριβώς θες απόδειξη απο τον πωλητή ?? Για λόγους εγγύησης ή φοβάσαι μήπως σου ζητήσει εκ νέου τα χρήματα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 .αυτο εννοω.τσεκαρισμενο σε ιδιες συνθηκες εχει πολυ χειροτερο noise cancellation σε σχεση με το edge και με το era που ειναι κορυφη σε αυτο το τομεα.. Sorry διαβάζοντας γρήγορα το μήνυμά σου, κατάλαβα ότι έχει χάλια noise cancellation και γι'αυτό δεν τους ακούς καλά. Δεν έχω τα άλλα δύο για να συγκρίνω, αλλά έχοντας το Μ110, το SBH 80 και μερικά ακόμα, θεωρώ το Jabra άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Έχουμε ξαναπεί ότι τα καλύτερα στο θέμα ακύρωσης θορύβου είναι, ERA - Edge και τρίτο το Stealth. O λόγος που το Jabra δεν έχει καλό noise cancellation είναι ότι έχει μόνο 2 μικρόφωνα. ps Aπο το 2006 μιλάω μόνο με bluetooth(SE HBH-GV435) Δεν το είχα δοκιμάσει ξανά με άλλη συσκευή και έτσι έκανα ένα τεστ με το G3, που έχω αυτή την περίοδο, στο noise cancellation Δεν έχει σχέση η ακύρωση θορύβου με τα ΒΤ ... ... είναι μακράν καλύτερη του G3 ... σίγουρα και άλλων τηλεφώνων. Edited September 13, 2014 by Jig PS Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δηλαδή πως ακριβώς την πατησες δεν μας εξηγεις να καταλάβουμε και μεις οι υπόλοιποι ??? Το bt το παρελαβες κανονικά, την απόδειξη πληρωμής την έχεις τόσο απο το ebay όσο και από την τράπεζα σου...γτ ακριβώς θες απόδειξη απο τον πωλητή ?? Για λόγους εγγύησης ή φοβάσαι μήπως σου ζητήσει εκ νέου τα χρήματα ??? Το bt το παρέλαβα απόδειξη δεν μου έστειλε ομως . Του ebay είναι απόδειξη ; Δεν είναι παραγγελία ; Εγώ το χρειάζομαι σε περίπτωση που εχω πρόβλημα και πρέπει να το παω για service. Απόδειξη απο τράπεζα; Αφου το πλήρωσα απο paypal. Εαν ισχύει η παραγγελία του ebay τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το bt το παρέλαβα απόδειξη δεν μου έστειλε ομως . Του ebay είναι απόδειξη ; Δεν είναι παραγγελία ; Εγώ το χρειάζομαι σε περίπτωση που εχω πρόβλημα και πρέπει να το παω για service. Απόδειξη απο τράπεζα; Αφου το πλήρωσα απο paypal. Εαν ισχύει η παραγγελία του ebay τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Oi Kινεζοι,δε βαζουν αποδειξεις συνηθως μεσα,οι Ευρωπαιοι και οι Αμερικανοι,βαζουν. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έχουμε ξαναπεί ότι τα καλύτερα στο θέμα ακύρωσης θορύβου είναι, ERA - Edge και τρίτο το Stealth. O λόγος που το Jabra δεν έχει καλό noise cancellation είναι ότι έχει μόνο 2 μικρόφωνα. ps Aπο το 2006 μιλάω μόνο με bluetooth(SE HBH-GV435) Δεν το είχα δοκιμάσει ξανά με άλλη συσκευή και έτσι έκανα ένα τεστ με το G3, που έχω αυτή την περίοδο, στο noise cancellation Δεν έχει σχέση η ακύρωση θορύβου με τα ΒΤ ... ... είναι μακράν καλύτερη του G3 ... σίγουρα και άλλων τηλεφώνων. Θα ακουστεί σαν promotion αλλά έτσι είναι. Έκανα το τεστ αυτό πριν από εσένα με το OnePlus One που έχει τρία μικρόφωνα για αυτό τον λόγο (το lg το οποίο είχα και θα το ξανά έχω την δευτέρα έχει δύο) και με το era ο συνομιλητης μου άκουγε μόνο εμένα. Με το OnePlus άκουγε και λίγο μουσική. Και μιλάμε για μεγάλες εντάσεις. Μέσα στο αυτοκίνητο τόσο δυνατά που θα δυσκολευοταν να σε ακούσει ο συνεπιβατης σου. Οπότε τι να λέμε. Φίλε Jig δοκίμασε τα καινούργια era και θα με θυμηθείς. Επίσης στις ίδιες συνθήκες με το Plantronics άκουγε πιο δυνατά την μουσική από ότι στο κινητό και εννοείται από το απόλυτο Noise cancelation του era. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts