Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

@ilpara

Επειδή έχω βάλει και εγώ στο μάτι το voyager pro hd και επειδή έχει γεμίσει η αγορά από απομιμήσεις (ακόμη και το amazon πουλάει κάποια κομμάτια fake) θα μπορούσες να μου πεις σε παρακαλώ αν η λέξη plantronics στην πλάτη του ακουστικού σου είναι γραμμένη με μικρά ή κεφαλαία;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Plantronics voyager hd:

1) Τέλειος ήχος για εσένα και κυρίως για τον συνομιλητή σου που δεν καταλαβαίνει αν μίλησε από την συσκευή ή από το bt (σε αντίθεση με τα περισσότερα bt που είχα δοκιμάσει επί σειρά ετών, που ο συνομιλητής δυσανασχετεί). Επίσης το μικρόφωνο δεν ακουμπάει στο μάγουλο για να κάνει θορύβους. Τέλειος ήχος και σε εξωτερικό περιβάλλον λόγω 2 μικρόφωνων.

2) Μεταφέρει όλους τους ήχους, όχι μόνο κλήσεις αλλά και gps, mp3, κλπ.

3) Φορτίζει με micro usb (σε αντίθεση με το νεώτερο μοντέλο legend, με το οποίο έχει ασήμαντες διαφορές).

4) Έχει vocalyst το οποίο δεν χρησιμοποιώ.

5) Χρησιμοποιώ το voice speed dial για να κάνω κλήσεις (δεν είναι άψογο app όμως)

6) Σε λίγες ημέρες μαθαίνεις να το φοράς στο αυτί με το ένα χέρι* σε κλάμα του δευτερολέπτου (με είχε απασχολήσει πριν το αγοράσω).

7) Φορώντας το απαντάει αυτόματα την κλήση, χωρίς να πατάς έξτρα κουμπί. Βγάζοντας το από το αύριο, στέλνει αυτόματα την κλήση στην συσκευή, που είναι πολύ βολικό.

8) Είναι τόσο άνετο που ξεχνάς ότι το φοράς. Επίσης περιστρέφεται οπότε κάνει και για τα δύο αυτιά.

9) Μπαταρία για 5+ πραγματικές ώρες συνομιλίας ή μουσικής

Αγορά από Amazon (όσο €/$>1,30 τσέκαρε το.com αντί .co.uk)

Το δυνατότερο σημείο πάντως είναι το 1

*πως το φοράς: το πιάνεις με τα τρία δάχτυλα (αντίχειρα, δείκτη, μεσαίο) από την εξωτερική πλευρά του ακουστικού και ακουμπάς το ακουστικό στον ακουστικό πόρο (όπως θα έκαμε με οποιοδήποτε bt) και εν συνεχεία ενώ το κρατάς πάνω στον ακουστικό πόρο, με τον αντίχειρα ανασηκωνεις σπρώχνοντας το στέλεχος του bt έως ότου καβαλήσει πίσω από το αυτί οπότε σταθεροποιείται. Ακούγεται σύνθετο τις πρώτες ημέρες, αλλά μόλις συνηθίσεις την τεχνική φορεματος, το βάζεις σε κλάσμα δευτερολέπτου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ φιλε μου!

3 ερωτησουλες εχω πανω σε αυτο :p

1. Ειναι αυτο?

2. Με δυο μικροφωνα γινεται οντως τοσο καλη δουλεια?! Φανταζομουν πως θα χρειαζοταν 3 για τοσο καλο αποτελεσμα!

3. Συνδεεται κανονικα με 2 συσκευες ταυτοχρονα? Ξεχασα να το αναφερω στην αρχικη μου ερωτηση αυτο.

Πολυ φθηνο μου φαινεται παντως στα 53 ευρα..!

Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ φιλε μου!

3 ερωτησουλες εχω πανω σε αυτο :p

1. Ειναι αυτο?

2. Με δυο μικροφωνα γινεται οντως τοσο καλη δουλεια?! Φανταζομουν πως θα χρειαζοταν 3 για τοσο καλο αποτελεσμα!

3. Συνδεεται κανονικα με 2 συσκευες ταυτοχρονα? Ξεχασα να το αναφερω στην αρχικη μου ερωτηση αυτο.

Πολυ φθηνο μου φαινεται παντως στα 53 ευρα..!

1. Ναι αυτό είναι. Σύγκρινε τιμές σε ευρώ με μεταφορικά και από co.uk και de.

2. Κάνει άψογη δουλειά!!!

3. Ναι!

με μικρά είναι

Εχεις το γνησιο. Τα μη αυθεντικα ειναι με κεφαλαια και οταν συνδεονται με το τηλεφωνο αντι για voyager στις ρυθμισεις γραφουν vayoger!!!

Πάντως μιας και λέτε για τα Voyagers της Plantronics, το μόνο πλεονέκτημα του Pro HD σε σχέση με το Legend είναι η υποδοχή φόρτισης που είναι στάνταρ microUSB, αντί για το proprietary μαγνητικό αξεσουάρ του Legend που στάνταρ θα είναι δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα (εκτός αν επενδύσει κανείς στην έκδοση UC, που έχει όλα τα αξεσουάρ μέσα - και θήκη φόρτισης που εξωτερικά έχει microUSB - αλλά είναι πανάκριβο). Κατά τα άλλα, θεωρητικά πάντα, τα 3 μικρόφωνα είναι προτιμότερα από τα δύο για καλύτερη ακουστική (3 έχει και το Savor m1100 μου και από ακουστική πετάει στα σκουπίδια ό,τι ακουστικό άλλης μάρκας έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα), και γενικά για τα επιπλέον που σου δίνει το Legend, π.χ. φωνητικές εντολές και όλο το πακέτο υπηρεσιών, αν δεν το πάρεις απ΄ έξω αλλά π.χ. από εδώ, η χρηματική διαφορά είναι μόλις 5€, που προσωπικά την κρίνω πραγματικά μηδαμινή.

Πάντως μιας και καλοέμαθα σε Plantronics, ψήνομαι άγρια να πάρω κάποια στιγμή ένα Voyager. Ιδίως για το αμάξι θα είναι ταμάμ. :)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το πλεονέκτημα του legend είναι ότι είναι 25% πιο μικρό σε όγκο από το hd. Από την άλλη όμως έχω διαβάσει πάρα πολλές κακές κριτικές για την ποιότητα ήχου, παρά τα τρία μικρόφωνα, που δεν έχω διαβάσει για το hd (αν είναι το γνήσιο φυσικά). Μάλιστα αρκετοί λένε ότι το τελευταίο update χειροτέρεψε τα πράγματα αντί να τα βελτιώσει.

Με την ευκαιρία και επειδή όντως η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή θέλω να ρωτήσω κατόχους legend αν ο ήχος που ακούνε έρχεται παραμορφωμένος ή αν οι συνομιλητές τους παραπονιούνται.

Εγώ πάντως έχω το voyager hd, το επέλεξα λόγω usb φόρτισης, έχει δύο τεράστια μικρόφωνα, και η ποιότητα ήχου που ακούει ο συνομιλητής μου είναι τέλεια! Κάνω δοκιμές κατά καιρούς να μου πουν πότε μιλάω με bt και πότε από τηλέφωνο, κατά την διάρκεια της ίδιας κλήσης, και δεν το καταλαβαίνουν. Αν θέλετε στειλτε pm με το τηλέφωνο σας, να μιλήσουμε το πρωί, να το τεσταρετε και εσείς στην πράξη.

Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι τα plantronics είναι άψογα, με κανένα άλλο bt οι συνομιλητές μου δεν ήταν τόσο ικανοποιημένοι

Edited by ilpara

Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι τα plantronics είναι άψογα, με κανένα άλλο bt οι συνομιλητές μου δεν ήταν τόσο ικανοποιημένοι

Δεν έχεις απλά την εντύπωση, έτσι είναι.

Έχω δύο BT, το Plantronics m1100 και το Nokia ΒΗ-310. Μέρα με τη νύχτα η διαφορά, το m1100 απείρως καλύτερο. Το βλέπω από τις αντιδράσεις των συνομιλητών, με το m1100 με ακούνε πεντακάθαρα, με το Nokia ακούω παράπονα, σε σημείο που το αποσυνδέω και μιλάω κατευθείαν με το κινητό. Τα πάντα είναι στην αποθορυβοποίηση, και το(α) επιπλέον μικροφωνο(α) που έχουν τα Plantronics, μαζί με το DSP και το software που τρέχουν, τα κάνει απλά ασυναγώνιστα.

Το μόνο που θα ήθελα να δοκιμάσω πλέον πέρα από Plantronics, είναι κάτι σε Jawbone. Λόγω της ιδιαίτερης τεχνολογίας τους πρέπει να μετράνε πολύ,. Είναι αρκετά τσιμπημένα σε τιμή όμως.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μόλις έκανα σύγκριση ενός οικονομικού plantronics (m55 αν θυμάμαι καλά) με το άριστο voyager hd pro. Καμία σχέση! Το οικονομικό μοντέλο δεν έκοβε τις υψηλές συχνότητες που το μπούκωναν και ταλαιπωρούσαν τον συνομιλητή (θόρυβοι πόρτας, φωνές παιδιών στο background κλπ). Αντίθετα το hd ήταν τέλειο! Διευκρινίζω ότι η διαφορά δεν φαινόταν στον ομιλούντα με το 55 αλλά στην άλλη άκρη της γραμμής.

Μόλις έκανα σύγκριση ενός οικονομικού plantronics (m55 αν θυμάμαι καλά) με το άριστο voyager hd pro. Καμία σχέση! Το οικονομικό μοντέλο δεν έκοβε τις υψηλές συχνότητες που το μπούκωναν και ταλαιπωρούσαν τον συνομιλητή (θόρυβοι πόρτας, φωνές παιδιών στο background κλπ). Αντίθετα το hd ήταν τέλειο! Διευκρινίζω ότι η διαφορά δεν φαινόταν στον ομιλούντα με το 55 αλλά στην άλλη άκρη της γραμμής.

Δεν είναι λίγο γκουμούτσα όμως ρε παιδιά το voyager?:(

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν είναι λίγο γκουμούτσα όμως ρε παιδιά το voyager?:(

Για χρήση στο αυτοκίνητο είναι μια χαρά. Για έξω, σε καθημερινή χρήση, είναι όντως ογκώδες, πραγματικά δεν ξέρω αν θα το προτιμούσα.

Jawbone έχεις δοκιμάσει Γιάννη; Είναι όντως τόσο αποτελεσματικά όσο λένε ως προς την πεντακάθαρη ομιλία σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον;

Edited by panosz75

Για χρήση στο αυτοκίνητο είναι μια χαρά. Για έξω, σε καθημερινή χρήση, είναι όντως ογκώδες, πραγματικά δεν ξέρω αν θα το προτιμούσα.

Jawbone έχεις δοκιμάσει Γιάννη; Είναι όντως τόσο αποτελεσματικά όσο λένε ως προς την πεντακάθαρη ομιλία σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον;

Οχι, δεν εχω δοκιμσει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι τελεια.

Το design τους μονο με χαλαει λιγο, μου φαινονται καπως....γυναικεια. (Περιεργος εχω γινει, το ξερω.:rolleyes:)

Οχι, δεν εχω δοκιμσει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι τελεια.

Το design τους μονο με χαλαει λιγο, μου φαινονται καπως....γυναικεια. (Περιεργος εχω γινει, το ξερω.:rolleyes:)

Χαχαχαχα, κι εμένα κάπως μου φαίνεται, σαν κροκοδειλέ τσάντα είναι η όψη τους. Μάλλον κι εγώ παραξένεψα. :p

Τα σπάνε πάντως, έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. :)

Χαχαχαχα, κι εμένα κάπως μου φαίνεται, σαν κροκοδειλέ τσάντα είναι η όψη τους. Μάλλον κι εγώ παραξένεψα. :p

Τα σπάνε πάντως, έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. :)

Ναι, κροκοδειλέ! δεν μπορώ να βγώ έτσι έξω...:lol:

Νομιζω οτι κανεις λαθος.

Οι πληρεις λειτουργιες του ακουστικου εφαρμοζονται μονο οταν συνδεθει σε android συσκευη.

Οταν συνδεθει λοιπον σε τετοια συσκευη και μετα την εγκατασταση των απαιτουμενων εφαρμογων στο τηλεφωνο (που το ζητα μονο του) θα λειτουργησει και η αναγνωση τηλεφωνικου καταλογου και η διαχειριση κλησεων.

σε android συσκευή, με τις default εφαρμογές, μόνο διαχείριση του καταλόγου κλήσεων και όχι του τηλεφωνικού καταλόγου έχω καταφέρει να κάνω..δεν γνωρίζω αν υπάρχει επιπλέον εφαρμογή που να επιτρέπει αυτό το πράγμα..

σε android συσκευή, με τις default εφαρμογές, μόνο διαχείριση του καταλόγου κλήσεων και όχι του τηλεφωνικού καταλόγου έχω καταφέρει να κάνω..δεν γνωρίζω αν υπάρχει επιπλέον εφαρμογή που να επιτρέπει αυτό το πράγμα..

Το sbh50 ΔΕΝ κανει διαχειριση τηλεφωνικου καταλογου αλλά του αρχειου κλησεων.Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο που να μπαινει στον τηλεφωνικο καταλογο (εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω καποιο) και δεν εχει και νοημα να γινεται κατι τετοιο.Ο σκοπος ειναι να βρισκουμε και να καλουμε γρηγορα καποιες συχνες επαφες και οχι ολες (φανταστειτε να εχουμε 700+ επαφες που εχω εγω και να θελω να βρω καποια που αρχιζει απο ψ...(θελεις ενα τεταρτο για να πας πανω της με το bt,οποτε δε λέει).

Καλησπέρα σε όλους.τα 2 ακουστικά που είχα μέχρι τώρα ήταν το blueant q2 και το plantronics m50.Και τα 2 τα πήρα διαβάζοντας αυτό εδώ το νιμα και με βοήθεια καποιων μελών από εδώ.Και τα 2 ήταν πολύ καλά και με εξυπηρετούσαν άψογα.Μόνο το q2 δεν είχε καλή αυτονομία και ήταν το μόνο αρνητικό που είχα βρει.Δυστυχώς πρόσφατα κάπου έχασα το m50 και ψάχνω να αγοράσω καινούργιο.οι βασικές απαιτήσεις που θέλω είναι πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, και λόγω μπάτζετ να μην υπερβαίνει η τιμή του τα 30 με 35 ευρώ.πιστευω οτι εννοείτε η όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις.αν υποστηρίζει και ad2p θα ήμουν ευτυχισμένος.διαβάζω συνεχώς τις προηγούμενες σελίδες αλλά θα ήθελα πιο άμεσες απαντήσεις.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ.Και τα 2 προηγούμενα ήταν μονό ακουστικό αλλά δε με πειράζει ότι και να είναι.

ΥΓ2.θα χρησιμοποιηθούν σε συσκευές android

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Καλησπέρα σε όλους.τα 2 ακουστικά που είχα μέχρι τώρα ήταν το blueant q2 και το plantronics m50.Και τα 2 τα πήρα διαβάζοντας αυτό εδώ το νιμα και με βοήθεια καποιων μελών από εδώ.Και τα 2 ήταν πολύ καλά και με εξυπηρετούσαν άψογα.Μόνο το q2 δεν είχε καλή αυτονομία και ήταν το μόνο αρνητικό που είχα βρει.Δυστυχώς πρόσφατα κάπου έχασα το m50 και ψάχνω να αγοράσω καινούργιο.οι βασικές απαιτήσεις που θέλω είναι πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, και λόγω μπάτζετ να μην υπερβαίνει η τιμή του τα 30 με 35 ευρώ.πιστευω οτι εννοείτε η όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις.αν υποστηρίζει και ad2p θα ήμουν ευτυχισμένος.διαβάζω συνεχώς τις προηγούμενες σελίδες αλλά θα ήθελα πιο άμεσες απαντήσεις.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ.Και τα 2 προηγούμενα ήταν μονό ακουστικό αλλά δε με πειράζει ότι και να είναι.

ΥΓ2.θα χρησιμοποιηθούν σε συσκευές android

Φιλε μου, χωρις να αμφισβητω τα plantronics, αλλωστε για περιπου 2 χρονια ειχα το καταπληκτικο 975, προτεινω το νοκια 609.

Πολυ καλη αυτονομια (πρακτικα, το τριπλασιο απο το 975 !!) και καλη ποιοτητς ηχου.

Δεν γδερνεται ευκολα, οπως το πολυ ευαισθητο 975 , ενω η ποιοτητς συνομιλιας ειναι πολυ καλη. Ισως μισο κλικ κατω απο το 975, αλλα η διαφορα τιμης ειναι τεραστια.

Φιλε μου, χωρις να αμφισβητω τα plantronics, αλλωστε για περιπου 2 χρονια ειχα το καταπληκτικο 975, προτεινω το νοκια 609.

Πολυ καλη αυτονομια (πρακτικα, το τριπλασιο απο το 975 !!) και καλη ποιοτητς ηχου.

Δεν γδερνεται ευκολα, οπως το πολυ ευαισθητο 975 , ενω η ποιοτητς συνομιλιας ειναι πολυ καλη. Ισως μισο κλικ κατω απο το 975, αλλα η διαφορα τιμης ειναι τεραστια.

Ακριβώς αυτό.Έχω κοιτάξει διάφορα ακριβά(plantronics,jabra) και καταλαβαίνω ότι είναι πολύ καλή επένδυση, αλλά εκτός του ότι αυτή τη στιγμή δε μπορώ να διαθέσω τόσα λεφτά, δεν είμαι και ο πιο προσεκτικος ανθρώπος του κόσμου.επομένως θέλω να κινηθώ στη τιμή αυτού που μου προτείνεις

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Συγγνώμη γιατί δεν γνωρίζω, υπάρχει bt που σου λέει την ώρα που σε καλούν ποιος είναι?

Ποιο έχει την ποιο τέλεια ακουστική και για τους δύο?

Και παράλληλα να έχει και μεγάλη διάρκεια... Θα το χρησιμοποιώ με note ii.

Φιλικά

Δημήτρης

Ακριβώς αυτό.Έχω κοιτάξει διάφορα ακριβά(plantronics,jabra) και καταλαβαίνω ότι είναι πολύ καλή επένδυση, αλλά εκτός του ότι αυτή τη στιγμή δε μπορώ να διαθέσω τόσα λεφτά, δεν είμαι και ο πιο προσεκτικος ανθρώπος του κόσμου.επομένως θέλω να κινηθώ στη τιμή αυτού που μου προτείνεις

Το ίδιο και εγώ. Να καταλάβεις, το 975 μου έπεσε στο δρόμο και μέχρι να το καταλάβω και να το βρώ, μου το πάτησε αυτοκίνητο.:cry: Βέβαια, αν και πληγωμένο, ακόμα λειτουργεί, αλλά εντάξει, έχει γίνει χάλια...

Το 609 είναι ότι καλύτερο πιστεύω στα χρήματα αυτά (μέχρι 30-35 ευρώ) αν και εγώ το είχα πάρει 50 ευρώ.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως.

Πήρα την προηγούμενη εβδομάδα το Nokia J, και μέχρι στιγμής κάνει άψογα την δουλειά του. Κανένας απο τους συνομιλητές μου δεν κατάλαβε οτι μιλούσα απο αυτό, ακόμα και σε θορυβώδες περιβάλλον όπως το Ελ. Βενιζέλος:)

Κάθεται πολύ καλά στο αυτί, και πιστεύω οτι θα βολέψει και τους πιο απαιτητικούς, μιας και έχει 6, διαφορετικών μεγεθών, ανταλλακτικές σιλικόνες. Συνοδεύεται απο απο θήκη μεταφοράς, η οποία είναι και βάση φόρτισης. Επίσης, πολύ βολικό είναι το γεγονός οτι βγάζοντάς το απο την θήκη, ενεργοποιείται και συνδέεται με το κινητό και αυτομάτως απαντάει στην κλήση, και βάζοντάς το πάλι πίσω στην θήκη, τερματίζει την κλήση και απενεργοποιείται με αποτέλεσμα να έχει διάρκεια αναμονής έως και τρείς μήνες.

Έχω αγοράσει σχεδόν όλα τα αξιόλογα bluetooth, και με καλώδια και χωρίς, και θεωρώ οτι αυτό είναι το πιο αξιόπιστο, μαζί με το Plantronics M110, στην κατηγορία του.

Και απο εμφάνιση...σκίζει :)

Αν και δεν έχω δοκιμάσει κάποιο απ' τα μεγάλα και ακριβότερα μοντέλα της Nokia, έχοντας στην κατοχή μου τα BH-217 και BH-310, συγκρίνοντας με το Plantronics m1100 (το οποίο έχει 3 μικρόφωνα), δε νομίζω ότι θα γύριζα ξανά σε Nokia. Τα Plantronics είναι συνώνυμο της ποιότητας ήχου, το οποίο για μένα είναι πρώτη προτεραιότητα.

Το Nokia J είμαι σίγουρος ότι είναι καταπληκτικό ακουστικό, αλλά δυστυχώς η θήκη του είναι συρόμενη και δεύτερη φορά δεν την παθαίνω. Το ίδιο σύστημα έχει και το ΒΗ-217 και πραγματικά είναι πολύ άβολο. Θα προτιμούσα να είχε μαγνητική θήκη/βάση όπως το 310.

Edited by panosz75

μετά απο 1.5 χρόνο με foul χρήση σε εργοτάξια (πολύ σκόνη, νερά...κτλ) και με σύνδεση 2 συσκευών και 1-2 ώρες ομιλία καθημερινά, το Μ50 καπου κάπου μου κάνει νερά και λέω να αρχίσω το ψάξιμο για κάτι καινούργιο.

πάμε για κάτι με όσο το καλύτερη μπαταρία και ποιότητα. αν γίνεται ελαφρύ και βολικό γιατι το φοράω πάνω απο 12ωρες τη μέρα και τιμή λέω μέχρι 50-60€.

π.χ. plantronics M165 φαίνεται καλή περίπτωση:music:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro