moyro Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 το sbh50 δεν κάνει διαχείριση τηλεφωνικού καταλόγου, μόνο καταλόγου κλήσεων.. σε ευχαριστω για την απαντηση υπαρχη καποιο εαν ξερης να κανη διαχειριση και τηλεφωνικου καταλογου να ειναι με ραδιο και να εχη καλο ακουστικο και μικροφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Το Nokia BH-221 το έχεις κανείς να μας πει εντυπώσεις; http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Nokia-Bluetooth-Stereo-BH-221-Black-02731M2.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπερα. Εχω το mw600 της sony που το λειτουργω με iphone 5 αλλα θα ηθελα το ραδιο του να εχει ενταση οπως ακους ενα mp3 πχ. Ξερει κανεις κανενα τετοιο bluetooth? διαβασα οτι και το MW1 ειναι επισης χαμηλη η ενταση στο ραδιο. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ανάμεσα σε Plantronics και το savor τις προτείνετε; Plantronics voyager hd γιατί σε αντίθεση με το σχεδόν ταυτόσημο νεώτερο legend, το hd έχει micro usb φόρτιση. voccalist τις ακριβώς κάνει; θα βρεις την απάντηση στο http://www.plantronics.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Τελικά πήρα το m1100 από τον Γιάννη και έχω να πω τα καλύτερα... Πολύ καλό με καλή μπαταρία και Microusb και πολύ ωραίο service.. Μίλησα με ένα mail επειδή ο Γιάννης είχε ενεργοποίηση του vocalyst και τους είπα ότι το πήρα μεταχειρισμενο με ταδε κωδικό και μου δώσανε καινούργιο για ένα χρόνο.. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά σαν χώρα είτε για υπηρεσίες είτε για δήλωση ακουστικού Τώρα πρέπει να δώσω το δικό μου http://reviews.cnet.com/headsets/sennheiser-vmx100-titanium/4505-13831_7-32597701.html 4μηνων στο κουτί του άθικτο Edited August 28, 2013 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Καλημέρα σε όλους, Έχω ένα LG Nexus 4 και ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα SONY SBH50. Δύο ερωτήσεις σας παρακαλώ: 1. Στην αναγνώριση κλήσεων τα ονόματα στα ελληνικά αναγνωρίζονται πλήρως; 2. Αν είναι συνδεδεμένο την ώρα που που χρησιμοποιώ Google Maps σε navigation mode, θα ακούω τις οδηγίες μέσω του bluetooth? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Για το πρώτο η απάντηση είναι ναι. Το δεύτερο δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Καλημέρα σε όλους, 2. Αν είναι συνδεδεμένο την ώρα που που χρησιμοποιώ Google Maps σε navigation mode, θα ακούω τις οδηγίες μέσω του bluetooth? Αυτά τα ακουστικά (SBH50, MW600, κλπ) συνδέονται και σαν "phone audio" και σαν "media audio", οπότε όλοι οι ήχοι αναπαράγονται από τα ακουστικά. Όταν όμως το γυρίσεις στο ράδιο, αποσυνδέεται το media audio και οι ήχοι ακούγονται από το ηχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Παιδια,καποιος απο εσας με sbh50 αν μπορει ας κανει κατι γιατι θελω να την πω στη sony: σβηστε το bt εντελως,απενεργοποιηστε και το bt στο κινητο και συνδεστε το με nfc.Θελω να μου πειτε αν αναπαραγεται μουσικη απο το bt,λογικα δεν πρεπει.Αν πατε ρυθμισεις-bluetooth-sbh50 πρεπει να μην βλεπετε τικαρισμενο τον ηχο πολυμεσων.Απλα θελω να το τσεκαρετε και να μου πειτε Eυχαριστω Edited August 30, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Αυτά τα ακουστικά (SBH50, MW600, κλπ) συνδέονται και σαν "phone audio" και σαν "media audio", οπότε όλοι οι ήχοι αναπαράγονται από τα ακουστικά. Όταν όμως το γυρίσεις στο ράδιο, αποσυνδέεται το media audio και οι ήχοι ακούγονται από το ηχείο. Άρα FM radio και GPS navigation δεν παίζουν μαζί! Μικρό το κακό! Ευχαριστώ και σένα και τον xapos για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) το sbh50 δεν κάνει διαχείριση τηλεφωνικού καταλόγου, μόνο καταλόγου κλήσεων.. Νομιζω οτι κανεις λαθος. Οι πληρεις λειτουργιες του ακουστικου εφαρμοζονται μονο οταν συνδεθει σε android συσκευη. Οταν συνδεθει λοιπον σε τετοια συσκευη και μετα την εγκατασταση των απαιτουμενων εφαρμογων στο τηλεφωνο (που το ζητα μονο του) θα λειτουργησει και η αναγνωση τηλεφωνικου καταλογου και η διαχειριση κλησεων. Το τηλεφωνο στο ξεζουμιζε η πολυωρη μουσικη-ομιλια, δεν φταιει δηλαδη το bt γι αυτο.Για τα καλωδια ειναι το πως θα τα βαλεις και φυσικα το πως βολευει τον καθενα μας.Εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα ουτε στη μηχανη ουτε και αλλου και μαλιστα πολλες φορες ξεχναω οτι το εχω πανω μου Μουσικη απο το τηλεφωνο και ραδιο απο το βτ δεν εβαλα παρα μονο για να δοκιμασω οτι λειτουργουν. Η χρηση του ηταν καθαρα ομιλιας και ξαναλεω οτι οχι απλα το ξεζουμιζε αλλα ρουφαγε την ενεργεια με το καλαμακι !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ισως να εχει να κανει και με το τηλεφωνο που αυνδεεται και το λογισμικο που (δεν) το συνοδευει. Στο σβερκο (με τον ιδρωτα ) κολλουσαν τα καλωδια και οταν ειχα τα βυσματα στο αυτι ηταν πολυ ενοχλητικο γιατι "τραβαγε" το καλωδιο καθε φορα που εστριβα το κεφαλι αριστερα-δεξια. Σιγουρα ομως το βολεμα ειναι μια τελειως υποκειμενικη υποθεση. Καπου ειχα δει κατι σαν "κορδονι" οπου εμπαιναν τα ακουστικα στις 2 ακρες και ετσι δεν μπερδευονταν...... αλλα δεν μπορω να το ξαναβρω. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 30, 2013 by navi55 Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μουσικη απο το τηλεφωνο και ραδιο απο το βτ δεν εβαλα παρα μονο για να δοκιμασω οτι λειτουργουν. Η χρηση του ηταν καθαρα ομιλιας και ξαναλεω οτι οχι απλα το ξεζουμιζε αλλα ρουφαγε την ενεργεια με το καλαμακι !!! :lol::lol::lol::lol::lol: Ισως να εχει να κανει και με το τηλεφωνο που αυνδεεται και το λογισμικο που (δεν) το συνοδευει. Στο σβερκο (με τον ιδρωτα ) κολλουσαν τα καλωδια και οταν ειχα τα βυσματα στο αυτι ηταν πολυ ενοχλητικο γιατι "τραβαγε" το καλωδιο καθε φορα που εστριβα το κεφαλι αριστερα-δεξια. Σιγουρα ομως το βολεμα ειναι μια τελειως υποκειμενικη υποθεση. Καπου ειχα δει κατι σαν "κορδονι" οπου εμπαιναν τα ακουστικα στις 2 ακρες και ετσι δεν μπερδευονταν...... αλλα δεν μπορω να το ξαναβρω.Bλεπω οτι εχεις iphone οποτε ισως κατι να παιζει με την συσκευη σου.Ενημερωτικα να σου πω οτι με το νοτελι μου ειναι σαν να μην υπαρχει το bt. Tωρα για το θεμα των καλωδιων,να σου πω πως το εχω διαχειριστει εγω μια και ειχα μαθει σε ακουστικα με μονο καλωδιακι και μου ηρθε <καπως> στην αρχη.Οταν ειμαι εκτος σπιτιου χρειαζομαι βασικα μονο το ενα ακουστικο,κυριως για κλησεις και αντε και λιγη μουσικη οταν ειμαι στη μηχανη κι εχω κεφια :lol: .Εφοσον λοιπον το δευτερο ακουστικο δεν το θελω αυτες τις ωρες,στερεωνω εκεινο με το κοντο καλωδιακι πανω στο μακρυ καλωδιο οποτε εχω να κανω μονο με ενα καλωδιο και με ενα ακουστικο πλεον.Στερεωνω το bt δεξια μου και περναω το καλωδιο πισω απο το λαιμο βαζωντας το ταυτοχρονα μεσα στο μπλουζακι και αφηνω να βγαινει η ακρη του καλωδιου με το ακουστικο γυρω στους 25 ποντους περιπου.Αυτο που φαινεται δηλαδη ειναι απο την μια μερια το bt και απο την αλλη ενα κοντο καλωδιακι με το ακουστικο που βγαινει και κρεμεται απο το λαιμο στο μπλουζακι,τιποτα αλλο.Οταν ακουσω το κινητο να χτυπαει,με μια κινηση το βαζω στο αυτι και απαντω με το πληκτρο του bt πανευκολα και αμμεσα,ενω οταν ειμαι στη μηχανη το βαζω μεσα απο το κρανος και δεν εχω κανενα προβλημα στις κινησεις μου.Ελπιζω να σε βοηθησα καπως Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εδώ και δυο μέρες με εγκάτελειψε το mw600. Απλά το βρήκα κλειστό και δεν ανοίγει με τίποτα. Το άφησα πάνω απο δέκα ώρες στο φορτιστή, αλλά τίποτα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εδώ και δυο μέρες με εγκάτελειψε το mw600. Απλά το βρήκα κλειστό και δεν ανοίγει με τίποτα. Το άφησα πάνω απο δέκα ώρες στο φορτιστή, αλλά τίποτα. καλησπερα στην ομορφη παρεα. παιδια εχω το htc one s ειναι συμβατο με το sony sbn50, στην εισερχομενη κληση σου εμφανιζη ονομα και αριθμο η μονο νουμερο. και ενα δευτερο που θελω να ρωτισο εναι οταν δεχεσαι κληση το ακουστικο εχη καπιο δικοτου ηχο,η μονο του τηλεφωνου ευχαριστω αυτα ηθελα οποιος γνωριζη ας μου απαντειση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) καλησπερα στην ομορφη παρεα. παιδια εχω το htc one s ειναι συμβατο με το sony sbn50, στην εισερχομενη κληση σου εμφανιζη ονομα και αριθμο η μονο νουμερο. και ενα δευτερο που θελω να ρωτισο εναι οταν δεχεσαι κληση το ακουστικο εχη καπιο δικοτου ηχο,η μονο του τηλεφωνου ευχαριστω αυτα ηθελα οποιος γνωριζη ας μου απαντειση ονομα και αριθμο. σε εμενα ακουγεται ο ηχος κλησης που ειναι ρυθμισμενος και ακουγεται και απο το τηλεφωνο. Αλλοι ομως εχουν αναφερει οτι δεν συμβαινει το ιδιο και σε αυτους. Bλεπω οτι εχεις iphone οποτε ισως κατι να παιζει με την συσκευη σου.Ενημερωτικα να σου πω οτι με το νοτελι μου ειναι σαν να μην υπαρχει το bt. Tωρα για το θεμα των καλωδιων,να σου πω πως το εχω διαχειριστει εγω μια και ειχα μαθει σε ακουστικα με μονο καλωδιακι και μου ηρθε <καπως> στην αρχη.Οταν ειμαι εκτος σπιτιου χρειαζομαι βασικα μονο το ενα ακουστικο,κυριως για κλησεις και αντε και λιγη μουσικη οταν ειμαι στη μηχανη κι εχω κεφια :lol: .Εφοσον λοιπον το δευτερο ακουστικο δεν το θελω αυτες τις ωρες,στερεωνω εκεινο με το κοντο καλωδιακι πανω στο μακρυ καλωδιο οποτε εχω να κανω μονο με ενα καλωδιο και με ενα ακουστικο πλεον.Στερεωνω το bt δεξια μου και περναω το καλωδιο πισω απο το λαιμο βαζωντας το ταυτοχρονα μεσα στο μπλουζακι και αφηνω να βγαινει η ακρη του καλωδιου με το ακουστικο γυρω στους 25 ποντους περιπου.Αυτο που φαινεται δηλαδη ειναι απο την μια μερια το bt και απο την αλλη ενα κοντο καλωδιακι με το ακουστικο που βγαινει και κρεμεται απο το λαιμο στο μπλουζακι,τιποτα αλλο.Οταν ακουσω το κινητο να χτυπαει,με μια κινηση το βαζω στο αυτι και απαντω με το πληκτρο του bt πανευκολα και αμμεσα,ενω οταν ειμαι στη μηχανη το βαζω μεσα απο το κρανος και δεν εχω κανενα προβλημα στις κινησεις μου.Ελπιζω να σε βοηθησα καπως και εγω δεξια το στερεωνω (σε πολο μπλουζακια) και περναω το καλωδιο πισω απο λαιμο. 1.- Αν το αφησω να κρεμεται, με την κινηση της μηχανης η χωνεται μεσα στο γιακα η ανεμιζει πισω απο την πλατη. Ακομη και αν ακουσω την κληση μεχρι να βρω το ακουστικο η να μαζεψω το καλωδιο δεν την προλαβαινω πια. 2.- Με τα ακουστικα στα αυτια (ειτε το το ενα ειτε και τα δυο) και με τον προηγουμενο τροπο στερεωσης ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.Προλαβαινω τις κλησεις και δεν ψαχνω πια ακουστικο η καλωδιο ΑΛΛΑ δυσχεραινεται η κινηση του κεφαλιου δεξια αριστερα (επειδη κολλαει το καλωδιο απο τον ιδρωτα στο σβερκο) σε σημειο που να βγαινει το ακουστικο απο το αυτι. Αυτο το θεμα το ελυσα προσωρινα ΜΗΝ περνωντας πλεον το καλωδιο πισω απο τον λαιμο, αλλα εχοντας το μπροστα να κρεμεται. Θα περιμενω να δω συμπεριφορα και τον χειμωνα με λιγοτερη εφιδρωση και θα επανελθω. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΥΓ. Η παραπανω χρηση αφορα (κακως) χωρις την χρηση κρανους. Edited August 31, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 ΥΓ. Η παραπανω χρηση αφορα (κακως) χωρις την χρηση κρανους. Βαζε το κρανος παντα φιλε μου.Μου ετυχε περιστατικο προσφατα να καρφωθει καποιος με το κεφαλι στο σηματοδοτη και να στειλει τα φαναρια 30 μετρα μακρια, την γλυτωσε γιατι φορουσε κρανος.Ειμαι επαγγελματιας οδηγος κι απο αυτα που εχω δει τοσα χρονια σου λεω οτι πότε δεν γνωριζουμε τι θα μας συμβει στα επομενα 5 δευτερολεπτα.Θα λυσεις και το προβλημα με το καλωδιακι που ανεμιζει :lol: και θα ειμαστε παντα εδω να τα λεμε :) Παντα φιλικα και καλοπροαιρετα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Βαζε το κρανος παντα φιλε μου.Μου ετυχε περιστατικο προσφατα να καρφωθει καποιος με το κεφαλι στο σηματοδοτη και να στειλει τα φαναρια 30 μετρα μακρια, την γλυτωσε γιατι φορουσε κρανος.Ειμαι επαγγελματιας οδηγος κι απο αυτα που εχω δει τοσα χρονια σου λεω οτι πότε δεν γνωριζουμε τι θα μας συμβει στα επομενα 5 δευτερολεπτα.Θα λυσεις και το προβλημα με το καλωδιακι που ανεμιζει :lol: και θα ειμαστε παντα εδω να τα λεμε :) Παντα φιλικα και καλοπροαιρετα εχεις απολυτο δικιο !!! :):):) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 sony sbh52- ανθεκτικο δηλ το τελειο bt θα είχε 1. Το grab του sbh20 2. τα χρ'ωματα του sb20 3. Την πολυ-λειτουργικότητα του mw1 και την δυνατότητα μνήμης που να που να μην τρώει την μπαταρία του κινητου 4. την ανθεκτικότητα του sbh52 5. την ευκολία στην σύνδεση μέσω nfc του sbh50 6. Τον ήχο hd του sbh52 7. το ραδιόφωνο και την αποθήκευση των σταθμών οπως το SBH50 8. Την μπαταρία του mw600 lol ειμαι και γω σε δίλημμα τι να πάρω. Μετακινούμαι πολυ με μετρο, οπότε ακούω μουσική από sd κάρτα και όχι radio, θέλω αναγνώριση κλήσης και grap σε t shirt εχω xperia Z ....α ρε σονυ τι μου κάνεις. http://www.clove.co.uk/sony-smart-bluetooth-handset-sbh52 :p:p:p Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 sony sbh52- ανθεκτικο δηλ το τελειο bt θα είχε 1. Το grab του sbh20 2. τα χρ'ωματα του sb20 3. Την πολυ-λειτουργικότητα του mw1 και την δυνατότητα μνήμης που να που να μην τρώει την μπαταρία του κινητου 4. την ανθεκτικότητα του sbh52 5. την ευκολία στην σύνδεση μέσω nfc του sbh50 6. Τον ήχο hd του sbh52 7. το ραδιόφωνο και την αποθήκευση των σταθμών οπως το SBH50 8. Την μπαταρία του mw600 lol ειμαι και γω σε δίλημμα τι να πάρω. Μετακινούμαι πολυ με μετρο, οπότε ακούω μουσική από sd κάρτα και όχι radio, θέλω αναγνώριση κλήσης και grap σε t shirt εχω xperia Z ....α ρε σονυ τι μου κάνεις. http://www.clove.co.uk/sony-smart-bluetooth-handset-sbh52 :p:p:p 1)Το sbh50 ΔΕΝ αποθηκευει σταθμους και 2)ειναι πιο ευκολο να συνδεθει χειροκινητα ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 σορρυ καπου τα μπέρδεψα παντως μου κάνει φοβερη εντυπωση το γεγονός οτι η σονυ διαθετει updates μονο για το mw1 και όχι για τα άλλα προφανως ειναι το πιο παραμετροποιήσιμο? τι να πω? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Και το 50αρι πήρε αναβάθμιση από όταν βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Η μπαταρια του mw1,αλλαζει,ή ετσι και τα φτυσει η υπαρχουσα,το πεταμε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Η μπαταρια του mw1,αλλαζει,ή ετσι και τα φτυσει η υπαρχουσα,το πεταμε; Σε κανενα bt δεν ξερω να αλλαζει. Αλλα, εχω ακουστικο 4ων ετων που ακομα κραταει αρκετα καλα η μπαταρια του. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Καλησπέρα παλικάρια. Ψάχνομαι για καινούργιο bt. Με ενδιαφέρει: Η αυτονομία Ο ήχος θέλω να είναι τέλειος (η ποιότητα εγγραφής κυρίως) Να λέει το όνομα αυτού που με καλεί Δεν θα με ενοχλούσε να εχει και μικρή οθόνη η κάτι τέτοιο Γενικά ψάχνω "το τέλειο". Αν αποφασίσω μόνος, σίγουρα θα πάρω το πιο όμορφο και θα το μετανιώσω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Plantronics voyager hd: 1) Τέλειος ήχος για εσένα και κυρίως για τον συνομιλητή σου που δεν καταλαβαίνει αν μίλησε από την συσκευή ή από το bt (σε αντίθεση με τα περισσότερα bt που είχα δοκιμάσει επί σειρά ετών, που ο συνομιλητής δυσανασχετεί). Επίσης το μικρόφωνο δεν ακουμπάει στο μάγουλο για να κάνει θορύβους. Τέλειος ήχος και σε εξωτερικό περιβάλλον λόγω 2 μικρόφωνων. 2) Μεταφέρει όλους τους ήχους, όχι μόνο κλήσεις αλλά και gps, mp3, κλπ. 3) Φορτίζει με micro usb (σε αντίθεση με το νεώτερο μοντέλο legend, με το οποίο έχει ασήμαντες διαφορές). 4) Έχει vocalyst το οποίο δεν χρησιμοποιώ. 5) Χρησιμοποιώ το voice speed dial για να κάνω κλήσεις (δεν είναι άψογο app όμως) 6) Σε λίγες ημέρες μαθαίνεις να το φοράς στο αυτί με το ένα χέρι* σε κλάμα του δευτερολέπτου (με είχε απασχολήσει πριν το αγοράσω). 7) Φορώντας το απαντάει αυτόματα την κλήση, χωρίς να πατάς έξτρα κουμπί. Βγάζοντας το από το αύριο, στέλνει αυτόματα την κλήση στην συσκευή, που είναι πολύ βολικό. 8) Είναι τόσο άνετο που ξεχνάς ότι το φοράς. Επίσης περιστρέφεται οπότε κάνει και για τα δύο αυτιά. 9) Μπαταρία για 5+ πραγματικές ώρες συνομιλίας ή μουσικής Αγορά από Amazon (όσο €/$>1,30 τσέκαρε το.com αντί .co.uk) Το δυνατότερο σημείο πάντως είναι το 1 *πως το φοράς: το πιάνεις με τα τρία δάχτυλα (αντίχειρα, δείκτη, μεσαίο) από την εξωτερική πλευρά του ακουστικού και ακουμπάς το ακουστικό στον ακουστικό πόρο (όπως θα έκαμε με οποιοδήποτε bt) και εν συνεχεία ενώ το κρατάς πάνω στον ακουστικό πόρο, με τον αντίχειρα ανασηκωνεις σπρώχνοντας το στέλεχος του bt έως ότου καβαλήσει πίσω από το αυτί οπότε σταθεροποιείται. Ακούγεται σύνθετο τις πρώτες ημέρες, αλλά μόλις συνηθίσεις την τεχνική φορεματος, το βάζεις σε κλάσμα δευτερολέπτου χωρίς δεύτερη σκέψη. Edited September 3, 2013 by ilpara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts