Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Γεια χαρά παιδιά,

είμαι ανάμεσα σε δύο ακουστικά Bluetooth. Jawbone era και plantronics voyager.

Κυρίως θα με ενδιέφερε να ακούσω τα κακώς κείμενα αν υπάρχουν από χρήστες.

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να μην ακούγεσαι στο συνομιλητή σαν από πηγάδι, να έχει 0 αποσυνδέσεις και όσο δυνατόν περισσότερα features (ήχους ειδοποίησης όταν δεν είναι στ αυτί πχ κλπ).

Ευχαριστώ!

me > you

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γεια χαρά παιδιά,

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να μην ακούγεσαι στο συνομιλητή σαν από πηγάδι, να έχει 0 αποσυνδέσεις και όσο δυνατόν περισσότερα features (ήχους ειδοποίησης όταν δεν είναι στ αυτί πχ κλπ).

Ευχαριστώ!

Κανένα από τα 2 δεν έχει ήχους ή δόνηση. Έχουν περάσει και τα 2 από τα χέρια μου. Εξαρταται για ποιο voyager μιλάς βέβαια. Στα τελευταία 2-3 έχει και το feauture που καταλαβαίνει πότε το φοράς, και απαντάει αυτόματα όταν το βάλεις στο αυτί κλπ. Επίσης καλύτερη μπαταρία. Γενικά δε θα ξαναπάρω Jawbone, πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν. Το voyager είναι το αγαπημένο μου μη stereo ΒΤ. Στο συστήνω. Αν ανησυχείς για το μέγεθος, να ξέρεις ότι είναι το πιο ξεκούραστο από όλα. Το βάρος πέφτει πίσω από το αυτί, και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Τα άλλα που μπαινουν στο πτερύγιο είναι πιο κουραστικά. Λίγο ασυνάρτητα γιατί γύρισα από ούζα, αλλά αυτά!!!!

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Tωρα θα με τρελανεις.

Αμα το κιντο,εχει ηχο δυνατο,θα το ακους σιγουρα,μεσα στην περιοχη των 10 περιπου μετρων,που δουλευει το ΒΤ,ειτε εχει δικο του ηχο και δονηση,ειτε δεν εχει.

Μην βαζεις δυσκολα στον εαυτο σου.

Οπως πολυ σωστα ειπε και ο @jimmys οι αναγκες του καθενος ειναι υποκειμενικες και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χρησιμο ειναι το να εχει το bt ηχο και δονηση.Εκτος απο την περιπτωση της μηχανης που ανεφερε ο jimmys την οποια αντιμετωπιζω κι εγω, ειναι αμετρητες οι φορες που ενω εχω το κινητο στο γραφειο θα παω στο διπλα η στο παραδιπλα γραφειο και αν δεν με ειδοποιήσει το bt για κλήση δεν υπάρχει περίπτωση να ακουστεί το κινητό με τίποτα!!!Ούτε το κινητό έχω συνέχεια πάνω μου (αντίθετα με το bt που το έχω συνέχεια πιασμένο πάνω μου γιατί είναι μικρό και ελαφρύ και δεν ενοχλεί) αλλά και δεν γίνεται μέσα σε γραφεία να έχεις τσίτα ένα κινητό που χτυπάει κάθε τρεις και λίγο γιατί και δεν είναι σωστό αλλά και για λόγους τακτ.Παρόμοιες καταστάσεις αντιμέτωπιζω και σε εξωτερικούς χώρους λόγω δουλειάς και που είναι σχεδόν αδύνατον τις περισσότερες φορές να ακούσεις το κινητό όσο δυνατό κι αν είναι.Σου ανέφερα κάποιες περιπτώσεις ενδεικτικά, είναι παρά πολλές.Εσύ προφανώς κανείς άλλη χρήση στο κινητό και δεν σου έχουν χρειαστεί αυτές οι λειτουργίες που για άλλους είναι άκρως απαραίτητες.

Edited by truckman

Και δεν υπάρχει λύση να φανταστώ ε?

Κάνε και κάνα quote να καταλαβαίνουμε τι λες :p

Είναι ότι να ναι η κατασταση. Από ότι κατάλαβα με Sony κινητά συνεργάζεται αρκετά καλύτερα. Έχουν κάνει κάτι αναβαθμίσεις firmware κλπ, που δε φαίνεται να βελτιώνουν την κατάσταση. Τα πράγματα χειροτέρεψαν κιόλας στις τελευταίες εκδόσεις Android. Στην 4.1 δε θυμάμαι τόσα προβλήματα. Αλλά λύση όχι.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Κανένα από τα 2 δεν έχει ήχους ή δόνηση. Έχουν περάσει και τα 2 από τα χέρια μου. Εξαρταται για ποιο voyager μιλάς βέβαια. Στα τελευταία 2-3 έχει και το feauture που καταλαβαίνει πότε το φοράς, και απαντάει αυτόματα όταν το βάλεις στο αυτί κλπ. Επίσης καλύτερη μπαταρία. Γενικά δε θα ξαναπάρω Jawbone, πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν. Το voyager είναι το αγαπημένο μου μη stereo ΒΤ. Στο συστήνω. Αν ανησυχείς για το μέγεθος, να ξέρεις ότι είναι το πιο ξεκούραστο από όλα. Το βάρος πέφτει πίσω από το αυτί, και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Τα άλλα που μπαινουν στο πτερύγιο είναι πιο κουραστικά. Λίγο ασυνάρτητα γιατί γύρισα από ούζα, αλλά αυτά!!!!

Μια χαρά ο ειρμός για μετά από ούζα :-P

Ευχαριστώ για την απάντηση!

me > you

Κάνε και κάνα quote να καταλαβαίνουμε τι λες :p

Είναι ότι να ναι η κατασταση. Από ότι κατάλαβα με Sony κινητά συνεργάζεται αρκετά καλύτερα. Έχουν κάνει κάτι αναβαθμίσεις firmware κλπ, που δε φαίνεται να βελτιώνουν την κατάσταση. Τα πράγματα χειροτέρεψαν κιόλας στις τελευταίες εκδόσεις Android. Στην 4.1 δε θυμάμαι τόσα προβλήματα. Αλλά λύση όχι.

Δικιο ειχες φιλε μου για το quote. Sorry. Μεγαλο θεμα παντως αυτα και πολλα τα λεφτα...

Μια χαρά ο ειρμός για μετά από ούζα :-P

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Αν δε σε ενδιαφέρει το styling τότε Voyager δαγκωτό. Σκέψου το εξής: Χτυπάει το κινητό, το BT το έχεις στην τσάντα. Πας να απαντήσεις, ο ηχος πάει στο BT, ψιλοπανικός. To voyager με τους αισθητήρες που έχει καταλαβαίνει πότε το φοράς, και αν δεν το φοράς, κάνει route την κλήση στο ακουστικό. Aν κατά τη διάρκεια της κλήσης φορέσεις το ακουστικό, ο ήχος πάει στο BT αυτόματα. Ανεκτίμητο για μένα. Συν την καλύτερη μπαταρία, μακράν, πάνω από 2 ώρες επιπλέον ομιλία σε σχέση με το Jawbone.

Δικιο ειχες φιλε μου για το quote. Sorry. Μεγαλο θεμα παντως αυτα και πολλα τα λεφτα...

Εμένα το τελευταίο δίμηνο μου κάνει και κάτι άλλο ακόμη χειρότερο, και δεν είμαι σίγουρος αν είναιι βλάβη, ή πρόβλημα από τη μάνα και firmware. Αρχίζει και κάνει τραγικά stutter και διακοπές. Αρχικά νόμιζα ότι φταίει ROM/kernel, αλλά τυχαία στο playstore , στο app του MW1, είδα το ανέφερε και κάποιος άλλος. Γενικά από την 4.1 και μετά το σκάτωσαν το BT. Ας ελπίσουμε με την καινούρια έκδοση να λυθούν πολλά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αν δε σε ενδιαφέρει το styling τότε Voyager δαγκωτό. Σκέψου το εξής: Χτυπάει το κινητό, το BT το έχεις στην τσάντα. Πας να απαντήσεις, ο ηχος πάει στο BT, ψιλοπανικός. To voyager με τους αισθητήρες που έχει καταλαβαίνει πότε το φοράς, και αν δεν το φοράς, κάνει route την κλήση στο ακουστικό. Aν κατά τη διάρκεια της κλήσης φορέσεις το ακουστικό, ο ήχος πάει στο BT αυτόματα. Ανεκτίμητο για μένα. Συν την καλύτερη μπαταρία, μακράν, πάνω από 2 ώρες επιπλέον ομιλία σε σχέση με το Jawbone.

Ποιο μοντελο ειναι αυτο που αναφερεις φιλε μου?

Ποιο μοντελο ειναι αυτο που αναφερεις φιλε μου?

Plantronics Voyager Pro/ProHD/ και λογικά το νέο Legend. Αν εννοείς για τους αισθητήρες. Εγώ έχω το Pro (το 1ο που είχε σκάσει με αυτό το feauture), εδώ και σχεδόν 3 χρόνια και είναι μια χαρα μέχρι σήμερα. Δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα πλέον, και η μπαταρία έχει αρχίσει να φθίνει μια ψιλή από τη χρήση (2,5 χρόνια καθημερινά στο full), αλλά το θεωρώ από τα καλύτερα gadgets που έχω αγοράσει.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Πάντως και τα 3 BT της Sony είναι ΆΨΟΓΑ και δεν το περίμενα και με IOS και WP8:)

Καλα για Sony Xperia έχω το κεφάλι μου πάντα ησυχο:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Γεια χαρά παιδιά,

Ευχαριστώ!

Για jawbone δεν ξέρω να σου πω. Έχω το voyager legend εδώ και 1 μήνα περίπου και είμαι υπερευχαριστημένος. Αποσυνδεση δεν είχα καμία. Μια φορά έτυχε να ακούσω echo την φωνή μου σε 1 σταθερό αλλά ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Δεν ξέρω καν αν ήταν θέμα του bt.

+1 σε ότι έγραψε ο φίλος tsabasid. Ξεκούραστο και η λειτουργία αυτόματης απάντησης με τους αισθητήρες είναι παραπάνω από βολική.

Πολύ καλός και καθαρός ήχος με καλό noise canceling. Κανένα παράπονο από συνομιλητή ως τώρα.

Το mute πολύ βολικό αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω pause και start σε poweramp και n7 που έχω (αν ξέρει κάτι κάποιος πάνω σ'αυτό ας μου πει).

Στα αρνητικά του το καλώδιο τροφοδοσίας που αν χαθέι θα πρέπει να βρείς το ίδιο από plantronics και το ότι είναι κοντό (25-30 εκ.).

Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε laptop, αν θέλεις, χωρίς να αγοράσεις το σχετικό εξάρτημα (bt300).

Το μέγεθος εμένα δεν με πειράζει αλλά μικρό δεν το λες.

Εδώ έχει ένα user guide που θα δεις πιο αναλυτικά τις λειτουργίες του κτλ αν θέλεις http://www.plantronics.com/media/media-resources/literature/cordless_mobile/voyager-legend_ug_en-us.pdf

Edit: Κάπου διάβασα πως είχε/έχει προβλήματα με iphone. Δεν ξέρω αν λύθηκαν με το νέο firmware.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Παρακαλώ για τα φώτα σας..

Πρέπει να αλλάξω bluetooth headset το τελευταίο μου sony (απίστευτο σκυλί:) ήταν και αυτό, είχε περάσει τα πάνδεινα στα χέρια μου ) με εγκατέλειψε μάλλον πριν από λίγο (λόγο νερού..:p).

Είδα λίγο στο σκρουτζ αλλά δεν είχε επιλογές για sony, βρήκα λίγα το πιο παληό μου (3-4 χρόνια πίσω..) το κοστολογούν ακόμη 40 γιούρια:(

τα plantronics τα αποκλείω είχα ένα και μ χάλασε πριν το εξάμηνο..:O

καμιά ιδέα?

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Παρακαλώ για τα φώτα σας..

Πρέπει να αλλάξω bluetooth headset το τελευταίο μου sony (απίστευτο σκυλί:) ήταν και αυτό, είχε περάσει τα πάνδεινα στα χέρια μου ) με εγκατέλειψε μάλλον πριν από λίγο (λόγο νερού..:p).

Είδα λίγο στο σκρουτζ αλλά δεν είχε επιλογές για sony, βρήκα λίγα το πιο παληό μου (3-4 χρόνια πίσω..) το κοστολογούν ακόμη 40 γιούρια:(

τα plantronics τα αποκλείω είχα ένα και μ χάλασε πριν το εξάμηνο..:O

καμιά ιδέα?

Υπάρχουν άπειρες επιλογές, ανάλογα με το budget σου.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Υπάρχουν άπειρες επιλογές, ανάλογα με το budget σου.

με budget κάτω από 40 γιούρια, κάνω δουλειά?

θέλω καλή ποιότητα ήχου, και αντοχή υλικών..:whistle:

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

με budget κάτω από 40 γιούρια, κάνω δουλειά?

θέλω καλή ποιότητα ήχου, και αντοχή υλικών..:whistle:

Για κάτω από 40 γιούρια δε γνωρίζω. Θα σου πει κάποιος άλλος χρήστης. Με πάνω από 40 όμως παίρνεις ακουστικό σκέτη ντόπα.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Tsabasid για πρότεινε ένα μονό ακουστικό, ανεξαρτήτως χρημάτων.

Ποιο είναι κατά την άποψή σου αυτό που συγκεντρώνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά, γιατί σε βλέπω το κατέχεις το άθλημα :D

me > you

Tsabasid για πρότεινε ένα μονό ακουστικό, ανεξαρτήτως χρημάτων.

Ποιο είναι κατά την άποψή σου αυτό που συγκεντρώνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά, γιατί σε βλέπω το κατέχεις το άθλημα :D

Κοίτα, αν το θες για ομιλία, τότε voyager από μένα. Είναι περί τα 80 στο σκρουτζ, δε ξέρω αν μπορείς να το βρεις φθηνότερα έξω. Εϊχα πολύ καλή εμπειρία, και το ίδιο από ότι είδα παραπάνω ο Bachman. Απλά αυτό με το καλώδιο φόρτισης είναι ένα μείον οπότε αν προβείς στην αγορά πρόσεχέ το. Εγώ, χρησιμοποιώ πολύ και για μουσική/podcasts, οπότε χρειάζομαι στερεοφωνικό(βαρέθηκα να κουβαλάω και BT και handsfree μαζί μου) οπότε για αυτό πήγα στο MW1. Ότι αφορά τα Jawbone, είναι καλά, αλλά για την τιμή τους η μπαταρία τους είναι πολύ μικρή.(Μax 4 ώρες ομιλία και αυτό με το ζόρι). Τώρα ανάλογα με το budget σου, μπορείς να βρεις κάτι αξιόλογο σε χαμηλότερη τιμή, σίγουρα. Απλά αυτά τα έχω δουλέψει και έχω ιδίαν άποψη.

Βασικά για να μη λέω ψέμματα, το legend δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, αλλά εκτός κι αν έχει βγάλει κάποιο bug ως συσκευή,(που από ότι λέει ο Bachman δεν έχει) τότε ως βελτιωμένο Pro πρέπει να είναι super.

Δες και κανα review στο YouTube να πάρεις και μια εικόνα από άλλους χρήστες.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Είδα και review αλλά μάλλον προβληματιστηκα περισσότερο :confused:

Αν κ τα περισσότερα site όντως το έχουν αρκετά ψηλά στο ranking, εδώ ο τύπος μάλλον έχει άλλη άποψη..

https://www.youtube.com/watch?v=gFQAiyQzo2M&feature=youtube_gdata_player

Αν είναι να δώσω τέτοιο ποσό για Bluetooth κ να μην ανταποκρίνεται των προσδοκιών να μείνω με τα ακουστικά του note.

Δεν έχω ξαναπάρει Bluetooth headset, θα είναι η πρώτη φορά κ θέλω να είναι ένα πολύ καλό.Όχι μέτριο, για τα λεφτά που δίνω θέλω να είναι πολύ καλό.

Πολυ μπέρδεμα ή φάση :(

me > you

Αν κ τα περισσότερα site όντως το έχουν αρκετά ψηλά στο ranking, εδώ ο τύπος μάλλον έχει άλλη άποψη..

Αν είναι να δώσω τέτοιο ποσό για Bluetooth κ να μην ανταποκρίνεται των προσδοκιών να μείνω με τα ακουστικά του note.

Δεν έχω ξαναπάρει Bluetooth headset, θα είναι η πρώτη φορά κ θέλω να είναι ένα πολύ καλό.Όχι μέτριο, για τα λεφτά που δίνω θέλω να είναι πολύ καλό.

Κοίτα, ότι αφορά την ποιότητα ήχου, σε mono ακουστικό δε νομίζω ότι θα βρεις κάτι αισθητά καλύτερο. Τώρα ότι αφορά wind και noise cancelling, πρέπει να δεις τις αναγκες σου. Εγώ για παράδειγμα όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο μιλάω ελάχιστα ως καθόλου. Μιλάω κυρίως από το σπίτι. Οπότε αυτά δεν με απασχόλησαν ιδιαίτερα. Ενδιαφέρθηκα για άνεση/αυτονομία/ποιότητα ήχου. Αν σε ενδιαφέρει το noise cancelling, θα πρέπει να το ψάξεις παραπάνω. Αλλά πρώτα από όλα σκέψου που θα γίνεται η πλειοψηφία των κλήσεων. Γιατί να παρεις ένα headset το οποίο θα σε ικανοποιήσει τη μια φορά που θα βρεθείς σε έντονες εξωτερικές συνθήκες, αλλά θα σε απογοητεύει στην καθημερινή χρήση είναι λάθος επίσης. Λάβε υπόψιν, ότι οι απόψεις επί noise cancelling διίστανται αρκετα. Όταν έκανα έρευνα αγοράς για τα δικά μου έπεφτα διαρκώς πάνω σε αντίθετες απόψεις. Αυτό δεν ξέρεις αν είναι πραγματικότητα ορισμένες φορές, ή εξωπραγματικές προσδοκίες. Τέλος, αν χρησιμοποιείς το κινητό συστηματικά για αναπαραγωγή audio, τότε ίσως να πας καλύτερα σε κάτι stereo, του οποίου η ποιότητα είναι ίδια και καλύτερη με τα ενσύρματα.

Να σου πω την αλήθεια, θεωρώ πως για τον casual χρήστη, τα stereo πλέον είναι must.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Κοίτα ο μοναδικός λόγος που δίνω τέτοιο ποσό για Bluetooth, είναι για να μην μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι πχ θα μου καλύπτει την ανάγκη της Χ χρήσης, αλλά θα μειωνεκτεί στην ψ.

Οι ανάγκες μου σε καμία περίπτωση δεν είναι ομιλία σε εργοτάξια ή dragster, αλλά αφού διατίθεμαι να δώσω 100-150€ θέλω αν μια φορά ανέβω σε καράβι να μπορώ να μιλήσω άνετα, χωρίς τον ενοχλητικό θόρυβο του ανέμου.

Οι καθημερινές ανάγκες μου καλύπτονται και από Bluetooth των 30,40€ πιθανώς.Ψάχνω απλά την πιο ολοκληρωμένη πρόταση, χωρίς να θέτω πλαφόν στα χρήματα(σε λογικά πλαίσια).

me > you

Κοίτα ο μοναδικός λόγος που δίνω τέτοιο ποσό για Bluetooth, είναι για να μην μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι πχ θα μου καλύπτει την ανάγκη της Χ χρήσης, αλλά θα μειωνεκτεί στην ψ.

Οι ανάγκες μου σε καμία περίπτωση δεν είναι ομιλία σε εργοτάξια ή dragster, αλλά αφού διατίθεμαι να δώσω 100-150€ θέλω αν μια φορά ανέβω σε καράβι να μπορώ να μιλήσω άνετα, χωρίς τον ενοχλητικό θόρυβο του ανέμου.

Οι καθημερινές ανάγκες μου καλύπτονται και από Bluetooth των 30,40€ πιθανώς.Ψάχνω απλά την πιο ολοκληρωμένη πρόταση, χωρίς να θέτω πλαφόν στα χρήματα(σε λογικά πλαίσια).

Βασικά δε χρειάζεται να πας σε κάτι τόσο ακριβό, αφού είναι το πρώτο που παίρνεις, και δεν έχεις εμπειρία χρήσης ακόμη ωστε να θέσεις τις προσδοκίες σου σε ένα επίπεδο. Το πρώτο που πρέπει να δεις είναι αν θες stereo ή μόνο. Αφού είσαι casual χρήστης, θα σου έλεγα να πας σε stereo. Sony SBH20, και Sony mw600 (τριετίας αλλά καλό, έχει βγάλει και μια revised έκδοση προσφατα) τα οποία μπορείς να τα βρεις 50 ευρώ και κάτω. Πάρε μια γεύση από το τι σου προσφέρουν, και αργότερα αφού εχεις εικόνα και εμπειρία χρήσης, κάνεις την ιδανική για σενα αγορά.

Γενικά τα BT είναι το gadget όπου δεν μπορείς να τα έχεις όλα, όσα λεφτά κι αν δώσεις. Θα πρέπει να κάνεις κάποια παραχώρηση με βάση τις ανάγκες σου.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ο συγκεκριμένος τύπος στο video έχει κάνει ένα ακόμα με το pro+ που το θάβει το ίδιο σε noise canceling https://www.youtube.com/watch?v=UnOzmSKc_p0&list=UUT65Vul4tAg1thJ2DaHT1Xw&index=3. Δεν εκανε κάποιο video με bt που πέρασαν τα τεστ του. Προσωπικά νομίζω πως αν σε χτυπάει δυνατός αέρας θα ακουστεί(ιδίως αν σε χτυπάει άμεσα πάνω στο bt) . Στο άλλο video, πάλι δεν κουνιόταν τα μαλλιά του(που έλεγε πως δεν είναι δυνατός ο αέρας) όσπου έφερε τον ανεμιστήρα μπροστά του, σε άλλη γωνία και γύρισαν όλα πίσω :rolleyes:.

Απότι κατάλαβα με το πιο πρόσφατο firmware βελτιώθηκε το noise canceling αλλά δεν δοκίμασα το προηγούμενο για να ξέρω κατα πόσο.

Τα λίγα τεστ που έκανα εγώ ήταν με θορύβους στο σπίτι που τα πήγε πολύ καλά και στο αυτοκίνητο που ήταν αρκετά καλό. Με 70χαω περίπου και ανοιχτό παράθυρο, με το bt φορεμένο από την μεριά του παραθύρου ο αέρας ακούγονταν δυνατά στον συνομιλητή μου αλλά συνενοηθήκαμε χωρις να χρειαστεί να ξαναλέμε τα ίδια γιατι δεν ακούγαμε. Φορεμένο από την αντίθετη πλευρά ήταν καλύτερα αλλά δεν εξαφανίστηκε ο θόρυβος του αέρα. Με κλειστά παράθυρα δεν ακουγόταν καν ο θόρυβος του αυτοκινήτου πάντως.Αυτά έγιναν σε avensis 1600 (το προηγούμενο μοντέλο απο το καινούριο), σε ήσυχο επαρχιακό δρόμο χωρις ανοιχτό ράδιο και χωρίς ιδιαίτερα δυνατό εξωτερικό αέρα(σύντομες 2-3 λεπτά κλήσεις). Σε άλλο αυτοκίνητο ίσως και να ακούγετε ο ήχος της μηχανής περισσότερο ή λιγότερο. Σε δρόμο πεζός δεν το δοκίμασα γιατι το δουλεύω μόνο σπίτι και αυτοκίνητο.

Όπως έγραψα στο άλλο ποστ, θεωρώ το noise canceling που έχει καλό ,για τα δικά μου δεδομένα. Δεν περίμενα θαύματα αλλά δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει και jawbone για να ξέρω αν είναι καλύτερο.

Το legend το έχει και ο galanakop που ίσως να το έχει τεστάρει καλύτερα από μένα. Περίμενε να δεις και πόστ του.

Όταν ψαχνόμουνα για το ποιό bt να πάρω πάντως και ψαχνόμουν για noise cancelling , μπερδεύτηκα περισσότερο με τα reviews πελατών και αντίστοιχα threads σε άλλα forum. Άλλοι λέγαν τέλειο και άλλοι το έθαβαν(τα ίδια και για τα jawbone). Όπως είπε και ο tsabasid οι απόψεις διίστανται.

Υπάρχει και αυτή η λύση αλλά είναι ψιλο-υπερβολή http://www.amazon.com/WindCutter-microphone-windscreen-Plantronics-Bluetooth/dp/B00BLS7NQY :p .

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

LOL στο γουνάκι. Ναι φίλε, όπως τα λες. Τα Jawbone προμοτάρουν πάρα μα πάρα πολύ το noise cancelling τους, λένε ότι είναι military grade κλπ. Ίσως να είναι καλύτερο. Από μπαταρία για πες λίγο πως πάει το legend? Πόσες ώρες ομιλίας και αναμονή σου βγάζει; Υπολόγισε και το Α2DP audio.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

LOL στο γουνάκι. Ναι φίλε, όπως τα λες. Τα Jawbone προμοτάρουν πάρα μα πάρα πολύ το noise cancelling τους, λένε ότι είναι military grade κλπ. Ίσως να είναι καλύτερο. Από μπαταρία για πες λίγο πως πάει το legend? Πόσες ώρες ομιλίας και αναμονή σου βγάζει; Υπολόγισε και το Α2DP audio.

Δεν έκανα κάποιο ιδιαίτερο τεστ στην μπαταρία. Το φορτίζω κάθε 2-3 μέρες. Μιλάω πάνω από 1 ώρα την μέρα και το έχω ανοιχτό γύρω στις 8-12 ώρες κάθε μέρα. Συνήθως πριν την φόρτιση πατώντας το κουμπί κλήσης που σου λέει υπολοιπο χρόνου ομιλίας, έχω 3 ώρες διαθέσιμες από τις 7(λογικά είναι ένα estimate και όχι πραγματικές ώρες ομιλίας). Όταν ξαναφορτισω θα δοκιμάσω να κάνω ένα τεστ και θα ποστάρω αναλυτικότερα.

Stress test να μιλάω όλη την μέρα μην περιμένετε πάντως :lol: :p .