Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

4 ώρες πριν, Arinos said:

Καλημέρα, μπορείς να δεις στο scarbir.com πολύ αξιόπιστα reviews για αρκετά ακουστικά λίγο παρακάτω από αυτή την τιμή.

Ok  υα  το  κοιτάξω

3 ώρες πριν, fotisbasm_ said:

One plus buds 3 pro 

Εχω Iphone,τηα  υπάρξει  συμβατοτητα;;

Ειδα αυτά,(Soundcore by Anker Liberty 4 Pro)τα εχει  κανεις  να  μου  πει εντυπώσεις;

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

4 ώρες πριν, emmanuelle said:

Ok  υα  το  κοιτάξω

Εχω Iphone,τηα  υπάρξει  συμβατοτητα;;

Ειδα αυτά,(Soundcore by Anker Liberty 4 Pro)τα εχει  κανεις  να  μου  πει εντυπώσεις;

Τα συγκεκριμένα είναι dual connect και τα έχω σε iPad και iPhone και δουλεύουν τέλεια , ο ήχος ; Άλλο επίπεδο ποιο μπασαριστος και δυνατός από AirPods (είχα AirPod και τα έδωσα ) 

τα soundcore τα έχει η σύζυγος στο iPhone 13 πολύ καλά συνδεσιμότητα και ακουστική αλλά μεταξύ των 2 μόνο oneplus εάν δεν βγαίνεις οικονομικά πάρε τα oneplus buds 3 το ίδιο καλά με τα pro , απλά τα pro αλλοοοοο επίπεδο ακουστικής , ποιο καλό και από AirPods όσο και να σου φαίνεται περίεργο 

57 minutes ago, fotisbasm_ said:

Τα συγκεκριμένα είναι dual connect και τα έχω σε iPad και iPhone και δουλεύουν τέλεια , ο ήχος ; Άλλο επίπεδο ποιο μπασαριστος και δυνατός από AirPods (είχα AirPod και τα έδωσα ) 

τα soundcore τα έχει η σύζυγος στο iPhone 13 πολύ καλά συνδεσιμότητα και ακουστική αλλά μεταξύ των 2 μόνο oneplus εάν δεν βγαίνεις οικονομικά πάρε τα oneplus buds 3 το ίδιο καλά με τα pro , απλά τα pro αλλοοοοο επίπεδο ακουστικής , ποιο καλό και από AirPods όσο και να σου φαίνεται περίεργο 

Ok  θα  το  εχω κατα νου,
Απλα  απο οτι  ειδα  και  εμενα  με  βολευει  στα soundcore, ειναι  οτι  κανει  μιας μορφη ακουογραμμα.
Αλλα  θα  κοιταξω και  τα one plus. Εγω εχω το  XS MAX και  σε λιγο  καιρο  θα πάω σε  15 Προ ή 16e

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

20 ώρες πριν, emmanuelle said:

Ok  θα  το  εχω κατα νου,
Απλα  απο οτι  ειδα  και  εμενα  με  βολευει  στα soundcore, ειναι  οτι  κανει  μιας μορφη ακουογραμμα.
Αλλα  θα  κοιταξω και  τα one plus. Εγω εχω το  XS MAX και  σε λιγο  καιρο  θα πάω σε  15 Προ ή 16e

Ακουογραμμα κάνει και το oneplus buds 3 και το buds 3 pro και μάλιστα πολύ πετυχημένο σε σχέση με το AirPods