Avitor Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Οι αμφιβολίες είναι αν θα μιλάς με θόρυβο, αλλιώς πάρε ότι θέλεις Ε το ζητημα ειναι να παρω κατι που να μπορω να μιλησω διαφορετικα να μην παρω καθολου.Δεν θελω να παρω για να πω οτι πηρα και να μην κανω την δουλεια μου. Αν ειναι καποια στιγμη να παω στα Freebuds pro καλυτερα να μην δωσω τωρα αρκετα χρηματα για να εχω για τα pro. Tελικα για passive και active γνωριζει κανεις να μου απαντησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Tελικα για passive και active γνωριζει κανεις να μου απαντησει? Το passive noise cancelling γίνεται λόγω του σχήματος των ακουστικών π.χ. τα buds σιλικόνης που έχουν τα ακουστικά μπλοκάρω θόρυβο. Το active noise canceling γίνεται μέσω hardware υποστηριζόμενο από το κατάλληλο software π.χ. διπλό ή τριπλό μικρόφωνο. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 https://www.facebook.com/68078766209/posts/10158465030391210/ Sent from my SM-F916B using Tapatalk Μια καλή ανάλυση από τα Public για το τι είναι το anc, αλλά βλέπω ότι το link δεν ανοίγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 (edited) Ε το ζητημα ειναι να παρω κατι που να μπορω να μιλησω διαφορετικα να μην παρω καθολου.Δεν θελω να παρω για να πω οτι πηρα και να μην κανω την δουλεια μου. Αν ειναι καποια στιγμη να παω στα Freebuds pro καλυτερα να μην δωσω τωρα αρκετα χρηματα για να εχω για τα pro. Tελικα για passive και active γνωριζει κανεις να μου απαντησει? Αυτά που ανέβασα στο skroutz πιο πάνω σε ακούνε αλλά εχουν θόρυβo εξωτερικό Δε σε σβήνουν όμως όπως λένε ακούγεσαι Να απαντήσουν και τα παιδιά που τα αγορασανε τα 2SE ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.skroutz.gr/s/23566446/Xiaomi-Mi-True-Wireless-Earphones-2-Basic-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-5-%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82.html Edited November 8, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Το passive noise cancelling γίνεται λόγω του σχήματος των ακουστικών π.χ. τα buds σιλικόνης που έχουν τα ακουστικά μπλοκάρω θόρυβο. Το active noise canceling γίνεται μέσω hardware υποστηριζόμενο από το κατάλληλο software π.χ. διπλό ή τριπλό μικρόφωνο. Ποιο θεωρεις οτι αποδιδει πιο σωστα απο τα δυο? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτά που ανέβασα στο skroutz πιο πάνω σε ακούνε αλλά εχουν θόρυβo εξωτερικό Δε σε σβήνουν όμως όπως λένε ακούγεσαι Να απαντήσουν και τα παιδιά που τα αγορασανε τα 2SE ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.skroutz.gr/s/23566446/Xiaomi-Mi-True-Wireless-Earphones-2-Basic-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-5-%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82.html Δεν θα ηθελα να ακουγεται οεξωτερικος θορυβος οταν μιλαω και θα προτιμουσα να παρω σε in ear και οχι σε earbud γιατι δεν καθονται καλα στο αυτι μου τετοια ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Δεν υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά, μόνο τα platronics Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Tα plantronics οπως ειπα δεν μου αρεσει και πολυ το στυλ τους και δεν θελω να εχω κατι τοσο μεγαλο στο αυτι μου δεν μου αρεσει και θα με ενοχλει.Σ'αυτο που ειπα για τα γυαλια αναφερομουν σε καποια που ειδα οτι πιανουν πανω απο το αυτι. Κατι καλο δεν υπαρχει δηλαδη σε αυτη την τιμη ολα ειναι χαλια? Πρεπει οπωσδηποτε να ανεβω πανω απο 30 ευρω? Να παρω αυτα απο εξωτερικο με 20 ευρω? https://www.skroutz.gr/s/18406366/Elari-NanoPods-Sport-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C.html Τελικα τι ειναι τι ειναι καλυτερο το active η το passive ρε παιδια? Εχε στο νουσου και τα huawei AM61 για πρώτα ακουστικά. Στα αυτιά σου θα κάθονται κουτί, δεν θα ακούς εξωτερικούς ήχους λόγο σχεδιασμού και θα σε ακούνε καμπάνα με ελάχιστο θόρυβο σε βαριές καταστάσεις, πχ αυτοκινητοδρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Εχε στο νουσου και τα huawei AM61 για πρώτα ακουστικά. Στα αυτιά σου θα κάθονται κουτί, δεν θα ακούς εξωτερικούς ήχους λόγο σχεδιασμού και θα σε ακούνε καμπάνα με ελάχιστο θόρυβο σε βαριές καταστάσεις, πχ αυτοκινητοδρομο. Ναι το σκεφτηκα και μαλλον θα δοκιμασω τα συγκεκριμενα μιας και η τιμη τους ειναι πολυ καλη και δεν θελω αρχικα να δωσω περισσοτερα χρηματα μιας και δεν βρηκα κατι εξαιρετικο.Θα παρω αυτα και βλεπουμε. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις προτασεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Εχε στο νουσου και τα huawei AM61 για πρώτα ακουστικά. Στα αυτιά σου θα κάθονται κουτί, δεν θα ακούς εξωτερικούς ήχους λόγο σχεδιασμού και θα σε ακούνε καμπάνα με ελάχιστο θόρυβο σε βαριές καταστάσεις, πχ αυτοκινητοδρομο. Δεν ξέρω ποιες είναι οι απαιτήσεις σε ομιλία αλλά σε αυτοκινητόδρομο μια χαρά ακούν τους θορύβους οι συνομιλητές. Ακόμα και σε περιβάλλον γραφείου μεταφέρονται άλλες ομιλίες. Στα λεφτά τους για μουσική είναι πολύ καλά, με καλή αυτονομία και ικανοποιητική απόδοση σε ομιλία. Σε θέμα εργονομίας τα θεωρώ τα καλυτερα καθώς δεν ψάχνεις που να αφήσεις το ακουστικό, δεν φεύγει το σιλικονούχο στέλεχος καθώς είναι ένα σώμα και έχουν άψογη εφαρμογή μετά από 1,5 χρόνο σχεδόν που τα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Για να καταλάβει ο φίλος με τα ΑΜ61 Αν περάσει μηχανάκι η εξάτμιση θα ακουστεί μια χαρά. Αν το μικρόφωνο το ακουμπάς λίγο εκεί που ειναι η τρυπούλα τότε βελτιώνεται η κατάσταση ή αν το γυρνάς προς το στόμα σου για να κόβει όταν περνάει το μηχανάκι με το σπεσιαλάκι που λεγαμε... το πειραγμένο :lol: Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Εχε στο νουσου και τα huawei AM61 για πρώτα ακουστικά. Στα αυτιά σου θα κάθονται κουτί, δεν θα ακούς εξωτερικούς ήχους λόγο σχεδιασμού και θα σε ακούνε καμπάνα με ελάχιστο θόρυβο σε βαριές καταστάσεις, πχ αυτοκινητοδρομο.Διαφωνώ απόλυτα στο συγκεκριμένο. Τα έχω εδώ και πολύ καιρό. Μόνο για μουσική είναι καλά, για ομιλία είναι μέτρια... ειδικά εάν φυσάει λίγο ο άλλος δεν ακούει τίποτα Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 κι εγω αυτό απάντησα θέλει πολύ προσοχή για να σε ακούσουν με λεωφορεία και μηχανάκια. Αλλά το μεγάλο αλλά είναι ότι μπορείς να το προστατεύσεις με το χέρι σου Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλημέρα.. Ένα bluetoothακι να σε ακούν καλά, κ να ακούς οικονομικό, υπάρχει? Το θέλω για την δουλεία, επειδή οδηγάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 είπαμε για το αμάξι τα platronics και όχι μόνο Με ένα είσαι νόμιμος Λίγο πιο πίσω το γράψαμε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 είπαμε για το αμάξι τα platronics και όχι μόνο Με ένα είσαι νόμιμος Λίγο πιο πίσω το γράψαμε Το είδα τι έχει γραφτεί. Φίλος έχει τα Plantronics Edge κ με είπε δεν είναι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Εγω με το Plantronics Edge ειμαι 100% ευχαριστημένος και απο ποιότητα ήχου και απο μείωση θορύβου και οι συνομιλητές δεν μου εχουν διαμαρτυρηθεί ποτε οτι δεν με ακουν η κανει διακοπές η με ακουν απο πηγαδι . Αποσυνδεσεις δεν μου εχει κανει ποτε. Αυτη ειναι η δικια μου εμπειρία με το Plantronics Edge.Για τα λεφτά του προσωπική μου αποψη ειναι μια πολυ καλη αγορα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Εγω με το Plantronics Edge ειμαι 100% ευχαριστημένος και απο ποιότητα ήχου και απο μείωση θορύβου και οι συνομιλητές δεν μου εχουν διαμαρτυρηθεί ποτε οτι δεν με ακουν η κανει διακοπές η με ακουν απο πηγαδι . Αποσυνδεσεις δεν μου εχει κανει ποτε. Αυτη ειναι η δικια μου εμπειρία με το Plantronics Edge.Για τα λεφτά του προσωπική μου αποψη ειναι μια πολυ καλη αγορα. Ευχαριστώ για το feedback! Έχει ικανοποιητική μείωση θορύβου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Μεσα στο αυτοκίνητο στο κεντρο της Αθήνας με κινηση και ανοιχτά παράθυρα άκουγα και με ακούγανε μια χαρα. Αν μπορεις παρτο απο τον φιλο σου να το δοκιμασεις Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Μεσα στο αυτοκίνητο στο κεντρο της Αθήνας με κινηση και ανοιχτά παράθυρα άκουγα και με ακούγανε μια χαρα. Αν μπορεις παρτο απο τον φιλο σου να το δοκιμασεις Αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 (edited) https://www.lagonika.gr/prosfores/bt-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-tronsmart-onyx-ace-tws-1713e-aliexpress-polish-warehouse/ 17 ευρω για τα Tronsmart Onyx Ace TWS Edited November 11, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 https://www.lagonika.gr/prosfores/bt-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-tronsmart-onyx-ace-tws-1713e-aliexpress-polish-warehouse/ 17 ευρω για τα Tronsmart Onyx Ace TWS Αξίζουν για αγορά? Διαβάζω αρκετά αρνητικά αλλά κ θετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μέτρια σε άλλους καλά σε άλλους μέτρια. Για υπολογιστή λένε καλύτερα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μέτρια σε άλλους καλά σε άλλους μέτρια. Για υπολογιστή λένε καλύτερα Για τα Lenovo XT90 ή τα Lenovo LP1 έχεις άποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 δεν νομίζω να έχουν 2 μικρόφωνα ανά ακουστικά Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Τα LP1 βλέπω έχουν καλούτσικες κριτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts