Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Τα είχα παραγγείλει κι εγώ Τετάρτη βράδυ(από Ιταλία) και πριν λίγο παρέλαβα. Πολύ γρήγορη παράδοση!

Πρώτη εντύπωση θετική. Περισσότερα αφου δοκιμαστούν μερικές μέρες. Τα πήρα κυρίως για ομιλία. Είχαν μέσα και την θήκη σιλικόνης.

Samsung galaxy s10

Έχουμε κάποιο λινκ; ευχαριστώ. Σου ήρθαν στο χέρι με DHL;

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σήμερα έγινε η παραγγελία από μένα.

Το link είναι αυτό:

https://m.geekbuying.com/item/Tronsmart-Onyx-Ace-Bluetooth-5-0-TWS-Earphones-White-424312.html

Η επιλογή του δώρου όπως θα δεις είναι τσεκαρισμένη από την αρχή.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Σήμερα έγινε η παραγγελία από μένα.

Το link είναι αυτό:

https://m.geekbuying.com/item/Tronsmart-Onyx-Ace-Bluetooth-5-0-TWS-Earphones-White-424312.html

Η επιλογή του δώρου όπως θα δεις είναι τσεκαρισμένη από την αρχή.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ταχυδρομείο ΕΛΤΑ θα παραλάβεις; τσεκαρισες και το Add EU Local Return Service to your order ;

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Πήγα να τα παραγγείλω και εγω και μου βγάζει να πληρώσω μεταφορικά €18.20. Όντως τόσο είναι;

Screen-Shot-2020-06-19-at-21-38-06.png'

Edited by sakissalonika

Μόλις παρήγγειλα άλλο ένα για την κόρη. Ναι μου ήρθαν κατευθείαν στο χέρι με DHL και μάλιστα λίγο πριν ερθουν με πήραν και τηλέφωνο για το εαν βρίσκομαι σπίτι.

Το λινκ είναι αυτό: https://m.geekbuying.com/item/Tronsmart-Onyx-Ace-Bluetooth-5-0-TWS-Earphones-White-424312.html

Καλησπέρα παιδιά, επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ασύρματα, και δεν έχω παραγγείλει από τα γνωστά κινέζικα μαγαζιά, στο Facebook το γνωστό σαιτ που είναι για τα κινέζικα προϊόντα και πολλοί θα το γνωρίζεται, δίνει κατά καιρούς κουπόνια εκπτωτικα για κάποια ασύρματα και όχι μόνο ! Επειδή δεν γνωρίζω θα ηθελα να μου πείτε κάποια μαξ 30ε που είναι αξιόπιστα και καλά! Έχω δει να βγάζει το σαιτ από 12-13ε και πάνω αλλά δεν γνωρίζω αν είναι καλά! Κάθε πρόταση καλοδεχουμενη!

Καλησπέρα παιδιά, επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ασύρματα, και δεν έχω παραγγείλει από τα γνωστά κινέζικα μαγαζιά, στο Facebook το γνωστό σαιτ που είναι για τα κινέζικα προϊόντα και πολλοί θα το γνωρίζεται, δίνει κατά καιρούς κουπόνια εκπτωτικα για κάποια ασύρματα και όχι μόνο ! Επειδή δεν γνωρίζω θα ηθελα να μου πείτε κάποια μαξ 30ε που είναι αξιόπιστα και καλά! Έχω δει να βγάζει το σαιτ από 12-13ε και πάνω αλλά δεν γνωρίζω αν είναι καλά! Κάθε πρόταση καλοδεχουμενη!
Διάβασε λίγα ποστ ακριβώς πάνω από το δικό σου. Το μισό νήμα απ' ότι φαίνεται αγόρασε τα συγκεκριμένα ασύρματα ακουστικά και έχει και το λινκ. Είναι καλή περίπτωση.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Διάβασε λίγα ποστ ακριβώς πάνω από το δικό σου. Το μισό νήμα απ' ότι φαίνεται αγόρασε τα συγκεκριμένα ασύρματα ακουστικά και έχει και το λινκ. Είναι καλή περίπτωση.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

ναι το ειδα,εχω την εντυπωση πως αυτο το ειδος ακουστικου δεν θα με βολεψει γιατι εχω συνηθισει τις ψειρες που μπαινουν ολοκληρες στο αυτι! σε ευχαριστω παντως! οποιος εχει να προτεινει καμια ευκαρια αλλη με ψειρα ας μου πει για να φυγει παραγγελια!

28,80 ευρώ.

Πως γίνεται αυτό; Προσπαθώ να πληρώσω με PayPal και μου βγάζει την επιλογή για 18€ μεταφορικά χωρίς να μπορώ να επιλέξω κάτι άλλο πιο φτηνά

Μόλις παρήγγειλα άλλο ένα για την κόρη. Ναι μου ήρθαν κατευθείαν στο χέρι με DHL και μάλιστα λίγο πριν ερθουν με πήραν και τηλέφωνο για το εαν βρίσκομαι σπίτι.

Το λινκ είναι αυτό: https://m.geekbuying.com/item/Tronsmart-Onyx-Ace-Bluetooth-5-0-TWS-Earphones-White-424312.html

Ευχαριστώ. Έκανα κι εγώ παραγγελία. Έβαλα και την επιλογή με τα 2 κάτι € σε περίπτωση DOA. Και πάλι τζάμπα είναι. Εν αναμονή λοιπόν.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δεν κρατήθηκα και τα παρήγγειλα και γω χθές βράδυ σε μαύρο χρώμα.

Από διάρκεια μπαταρίας σε χρήση κλήσεων πώς πάει;

Επίσης μπορεί ενώ χρησιμοποιώ το ένα ακουστικό, το άλλο να φορτίζει στην θήκη; Τα θέλω κυρίως για ομιλία.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Πως γίνεται αυτό; Προσπαθώ να πληρώσω με PayPal και μου βγάζει την επιλογή για 18€ μεταφορικά χωρίς να μπορώ να επιλέξω κάτι άλλο πιο φτηνά

Επέλεξε Italy Dhl και όχι dpd. Τώρα μπήκα πάλι και δίνει την επιλογή κανονικά.

Με το καλό να παραλάβεις. Να μας πεις πως είναι κ τα μαύρα.

Όλοι άσπρα έχουμε.

Βγάζω στο σύνολο περίπου πέντε μέρες.

Φυσικά κ μπορείς να τα χρησιμοποιείς ανεξάρτητα.

Δεν κρατήθηκα και τα παρήγγειλα και γω χθές βράδυ σε μαύρο χρώμα.

Από διάρκεια μπαταρίας σε χρήση κλήσεων πώς πάει;

Επίσης μπορεί ενώ χρησιμοποιώ το ένα ακουστικό, το άλλο να φορτίζει στην θήκη; Τα θέλω κυρίως για ομιλία.

Επέλεξε Italy Dhl και όχι dpd. Τώρα μπήκα πάλι και δίνει την επιλογή κανονικά.

Στην περιγραφη του προιοντος επιλεγω Greece via Italy DHL 1,11 euro και οταν προχωραω την παραγγελια και επιλεξω να πληρωσω ειτε με Paypal ειτε με καρτα απευθειας, μου δινει μονο δυο επιλογες (οπως φαινεται στην εικονα που παραθεσα πιο πανω). Η μια επιλογη ειναι Italy DPD 18,20 euro και η αλλη ειναι Italy DHL 34,01 euro.

Τι κανω λαθος?

Στην περιγραφη του προιοντος επιλεγω Greece via Italy DHL 1,11 euro και οταν προχωραω την παραγγελια και επιλεξω να πληρωσω ειτε με Paypal ειτε με καρτα απευθειας, μου δινει μονο δυο επιλογες (οπως φαινεται στην εικονα που παραθεσα πιο πανω). Η μια επιλογη ειναι Italy DPD 18,20 euro και η αλλη ειναι Italy DHL 34,01 euro.

Τι κανω λαθος?

Προσπαθείς από το site ή από την εφαρμογή; Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί δεν σου εμφανίζει την επιλογή από τη στιγμή που όλοι εδώ μέσα αγοράσαμε με τον ίδιο τροπο.

Προσπαθείς από το site ή από την εφαρμογή; Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί δεν σου εμφανίζει την επιλογή από τη στιγμή που όλοι εδώ μέσα αγοράσαμε με τον ίδιο τροπο.

Απο το site τους και δοκιμασα να το α γορασω και απο τα λινκ που ανεβασαν τα παιδια.

Πολυ περιεργο. Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι μηπως οσοι παραγγειλατε, ζειτε Αθηνα ενω σε μενα υπαρχει μεγαλυτερο κοστος λογω επαρχιας. Μου φαινεται παραολογο αλλα δεν βρισκω κατι αλλο. Και εχω φαει απο χθες τοσες ωρες να δοκιμαζω γιατι θελω να τα κανω δωρο ρε γμτ

Απο το site τους και δοκιμασα να το α γορασω και απο τα λινκ που ανεβασαν τα παιδια.

Πολυ περιεργο. Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι μηπως οσοι παραγγειλατε, ζειτε Αθηνα ενω σε μενα υπαρχει μεγαλυτερο κοστος λογω επαρχιας. Μου φαινεται παραολογο αλλα δεν βρισκω κατι αλλο. Και εχω φαει απο χθες τοσες ωρες να δοκιμαζω γιατι θελω να τα κανω δωρο ρε γμτ

Εμένα μου ήρθαν Κρήτη και τα μεταφορικά ήταν € 1,11 όπως και στους υπόλοιπους, οπότε δεν είναι λογικό το κόστος που σου βγάζει.

Όσοι τα πήρατε από Ιταλία είχε μέσα κάποια απόδειξη για το κόστος;

Κινέζοι και απόδειξη είναι όπως ο διάβολος και το λιβάνι !! Δεν πάνε μαζί !! Όχι δεν είχε καμμία απόδειξη, μόνο ότι σoυ έρθει στο email.

Edited by greekn1c

Track number σας έστειλαν;;

Εμένα δείχνει ακόμα unshipped ..

Δίνουν tracking της DHL εννοείται. Το βάζεις στην εφαρμογή της μεταφορικής. Φεύγει από Τριέστη, πάει Βενετία, μετά Γερμανία Λειψία και τέλος φτάνει Αθήνα.

Εγώ το είχα στα χέρια μου την επόμενη μέρα.

Εμένα μου ήρθαν Κρήτη και τα μεταφορικά ήταν € 1,11 όπως και στους υπόλοιπους, οπότε δεν είναι λογικό το κόστος που σου βγάζει.

Κινέζοι και απόδειξη είναι όπως ο διάβολος και το λιβάνι !! Δεν πάνε μαζί !! Όχι δεν είχε καμμία απόδειξη, μόνο ότι σoυ έρθει στο email.

Εδώ μιλάμε για Ευρώπη,

Πας μέσα....

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Δίνουν tracking της DHL εννοείται. Το βάζεις στην εφαρμογή της μεταφορικής. Φεύγει από Τριέστη, πάει Βενετία, μετά Γερμανία Λειψία και τέλος φτάνει Αθήνα.

Εγώ το είχα στα χέρια μου την επόμενη μέρα.

Ακριβώς έτσι και σε εμένα. Τετάρτη βράδυ το παρήγγειλα, Παρασκευή μεσημέρι το είχα.

Samsung galaxy s10