Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Εγώ τα onyx τα πήρα από το μαγαζί που ανέφερθηκε , εγγύηση μου είπε 18 μήνες κ αν πάθουν κάτι δεν επισκευάζονται αλλά τα αντικαθιστούν.Μετα από μερικές μέρες ένα θέμα που παρατήρησα είναι ότι όταν είμαι σπίτι κ έχω συνδεδεμένα το κινητό στο wifi η ταχύτητα του πέφτει στο μισό.Οταν αποσυνδεω τα ακουστικά η ταχύτητα του ίντερνετ επανέρχεται.

Αν έχεις xiaomi δε φταίνε τα ακουστικά.

Έριξαν αναβάθμιση που κάνει πρόβλημα όταν αυτά τα δύο είναι αναμμένα μαζί.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τα Bluedio T7 τα εχει παρει κανεις παιδια? Τι λενε ως ακουστικη? Ειναι στην κατηγορια Headphones-over ear. Εχουν ANS και μαλιστα σε reviews λενε οτι κανει πολυ καλη ακυρωση θορυβου. Αυτες τις μερες παιζουν στα 65 ευρω. Τα εχει καποιος? Ευχαριστω.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Αν έχεις xiaomi δε φταίνε τα ακουστικά.

Έριξαν αναβάθμιση που κάνει πρόβλημα όταν αυτά τα δύο είναι αναμμένα μαζί.

Δυστυχώς xiaomi εχω

Τα Bluedio T7 τα εχει παρει κανεις παιδια? Τι λενε ως ακουστικη? Ειναι στην κατηγορια Headphones-over ear. Εχουν ANS και μαλιστα σε reviews λενε οτι κανει πολυ καλη ακυρωση θορυβου. Αυτες τις μερες παιζουν στα 65 ευρω. Τα εχει καποιος? Ευχαριστω.

Τα έχω εγώ, η Bluedio είναι φοβερή εταιρεία αλλά δεν θα τα πρότεινα σε κάποιον που θέλει να δει ταινίες μιας που έχουν lag και πρώτα βλέπεις τη σκηνή και μετά σκάει ο ήχος, αρκετά εκνευριστικό σε σκηνές ομιλίας που κουνιούνται τα χείλη χωρίς ήχο. ( έχουν πέσει αναβαθμίσεις πάνω σε αυτό και είναι ελάχιστο το lag αλλά αν σε έχουν προϊδεάσει κυνηγάς να πιάσεις το lag)

Αν τα θες για μουσική με κλειστά μάτια, μένεις χωρίς αυτιά από την ένταση και με τεράστια αυτονομία, και ταμάμ για κλήσεις μιας που χει φοβερό ANC.

Για αθλήματα που χει ιδρώτα δεν έχεις να φοβηθείς κάτι μιας που είναι υπερβολικά ανθεκτικά.

Edited by rackal

Τα έχω εγώ, η Bluedio είναι φοβερή εταιρεία αλλά δεν θα τα πρότεινα σε κάποιον που θέλει να δει ταινίες μιας που έχουν lag και πρώτα βλέπεις τη σκηνή και μετά σκάει ο ήχος, αρκετά εκνευριστικό σε σκηνές ομιλίας που κουνιούνται τα χείλη χωρίς ήχο. ( έχουν πέσει αναβαθμίσεις πάνω σε αυτό και είναι ελάχιστο το lag αλλά αν σε έχουν προϊδεάσει κυνηγάς να πιάσεις το lag)

Αν τα θες για μουσική με κλειστά μάτια, μένεις χωρίς αυτιά από την ένταση και με τεράστια αυτονομία, και ταμάμ για κλήσεις μιας που χει φοβερό ANC.

Για αθλήματα που χει ιδρώτα δεν έχεις να φοβηθείς κάτι μιας που είναι υπερβολικά ανθεκτικά.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε rackal. Μεσα στις επομενες μερες θα προβω στην αγορα τους. Με το προγεννεστερο Τ6 εχουν διαφορες ετσι? Πιο χαμηλη η τιμη τους αλλα ειμαι πεισμενος για τα Τ7. Θα γραψω εντυπωσεις μολις τα αγορασω. Ευχαριστω.

Η αλήθεια είναι πως σε συγκριτικό προτιμούν τα Τ6 τα 7ρια είναι πιο βαριά από τα 6ρια.

Επίσης τα 6ρια έχουν φάσμα τα 15-25.000 σε σχέση με τα 7ρια που είναι στα 20-20.000 Hz

Τα 6ρια θεωρούνται Best pick

Η αλήθεια είναι πως σε συγκριτικό προτιμούν τα Τ6 τα 7ρια είναι πιο βαριά από τα 6ρια.

Επίσης τα 6ρια έχουν φάσμα τα 15-25.000 σε σχέση με τα 7ρια που είναι στα 20-20.000 Hz

Τα 6ρια θεωρούνται Best pick

Σε τι υστερουν στην ουσια τα Τ6 ως παλαιοτερο μοντελο απο τα Τ7? Η διαφορα στο βαρος ειναι εμφανης και αισθητη μετα απο καποια ωρα? Νομιζω οτι και το Τ6 εχει ANS. Θα το βαλω σε καποιο συγκριτικο forum να το δω. Σ ευχαριστω και παλι φιλε rackal.

Ουσιαστικά σε τπτ.

Οι διαφορές στις συχνότητα δεν είναι αισθητή να πω την αλήθεια.

Αν θες τη γνώμη μου είναι ίδια ακουστικά ακριβώς με τη διαφορά πως τα 7ρια να πάρουν κάνα χρόνο ακόμα updates.

Στο θέμα βάρος εδώ είναι λίγο μπερδεμένη η φάση, υπάρχει με 650ρα μπαταρία που είναι πιο βαριά απ τα 6ρια αλλά αυτά που πουλάνε στη προσφορά με τα 38 δολάρια είναι με 500ρα μπαταρία, αν όντως είναι με την 500ρα είναι σαν να παίρνεις τα 6ρια.

Γενικα σε διχάζει λίγο η Bluedio μιας που και στο site της έχει ελλιπής λεπτομέρειες.

Και κάτι άλλο, τα 6ρια υποστηρίζει aptX, για τα 7ρια όσο και να έψαξα δεν βρήκα να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Και εκεί είναι το θέμα που σου έλεγα εξ αρχής με το lag στα βίντεο

Edited by rackal

Ουσιαστικά σε τπτ.

Οι διαφορές στις συχνότητα δεν είναι αισθητή να πω την αλήθεια.

Αν θες τη γνώμη μου είναι ίδια ακουστικά ακριβώς με τη διαφορά πως τα 7ρια να πάρουν κάνα χρόνο ακόμα updates.

Στο θέμα βάρος εδώ είναι λίγο μπερδεμένη η φάση, υπάρχει με 650ρα μπαταρία που είναι πιο βαριά απ τα 6ρια αλλά αυτά που πουλάνε στη προσφορά με τα 38 δολάρια είναι με 500ρα μπαταρία, αν όντως είναι με την 500ρα είναι σαν να παίρνεις τα 6ρια.

Γενικα σε διχάζει λίγο η Bluedio μιας που και στο site της έχει ελλιπής λεπτομέρειες.

Και κάτι άλλο, τα 6ρια υποστηρίζει aptX, για τα 7ρια όσο και να έψαξα δεν βρήκα να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Και εκεί είναι το θέμα που σου έλεγα εξ αρχής με το lag στα βίντεο

Που σημαινει οτι τα Τ6 δεν εχουν το αρνητικο αυτο με το lag. Τα Τ6s εχουν διαφορα με τα απλα Τ6? Εν τω μεταξυ τα Τ6 εχουν μικρη διαφορα τιμης με τα Τ7. Θα το ψαξω λιγο ακομα. Ομως οπως και να εχει η μουσικη τους ακουστικη οπως μου ειπες ειναι πολυ καλη ετσι? Αυτο εχει σημασια βασικα.

Που σημαινει οτι τα Τ6 δεν εχουν το αρνητικο αυτο με το lag. Τα Τ6s εχουν διαφορα με τα απλα Τ6? Εν τω μεταξυ τα Τ6 εχουν μικρη διαφορα τιμης με τα Τ7. Θα το ψαξω λιγο ακομα. Ομως οπως και να εχει η μουσικη τους ακουστικη οπως μου ειπες ειναι πολυ καλη ετσι? Αυτο εχει σημασια βασικα.

Για μουσική και τα δύο είναι ποιότητα με τη διαφορά οτι τα 7ρια έχουν και καλά 32 ώρες αυτονομία (25 στο τέρμα) αν πας σε Τ6 θα πας για τα Τ6c που έχουν όλα τα καλούδια στα 29 δολάρια απο το επίσημο site της bluedio. επίσης τα Τ6c έχουν pps sound 8 δηλαδή έχεις σε κάθε αυτί 4 ηχεία που κάνει το σαράουντ να περνάει σε άλλο επίπεδο. στα 7ρια είναι ένα ολόκληρο 57ρι ηχείο που σκοπό έχει την απόλυτη μουσική απόλαυση.

Edited by rackal

Πρώτη επαφή σήμερα με τα onyx ace! Εντυπωσιασμένος από τον ήχο κλήσης καθώς αυτή είναι και η κύρια χρήση τους. Σε μερικά τηλεφωνήματα μεταξύ συζύγου και φίλων δεν κατάλαβαν την διαφορά αν μίλαγα από τηλέφωνο η ακουστικά! Μέχρι τώρα στο αυτοκίνητο χρησιμοποιούσα το sony mw1 (ότι χειρότερο έχω αγοράσει) . Ευχαριστώ αυτούς που τα πρότειναν!!

Και εγώ παρήγγειλα χθες τα onyx ace από Ιταλία και σήμερα ήρθαν!!! Αγορά από geekbuying. Εξαιρετικά στην ομιλία, πολύ καλά στη μουσική. Αν αντέξουν στο χρόνο θα έλεγα ότι για 30 ευρώ μιλάμε για κλοπή :D

Καλησπέρα. Ψάχνω για bluetooth ακουστικά σε στυλ earbuds με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα κλήσης και ταχύτητα σύνδεσης, η ακρόαση μουσικής δεν με ενδιαφέρει. Επειδή κινούμε και δουλεύω σε περιβάλλοντα με πολύ θόρυβο ψάχνω κάτι που να έχει πολύ καλό noice cancellation γιατί σε αυτά που έχω τώρα περνάνε όλοι οι εξωτερικοί θόρυβοι και παθαίνουν πονοκέφαλο οι συνομιλητές μου. Επίσης επειδή είμαι απρόσεχτος γενικά αλλά και επειδή τα χρησιμοποιώ στο ποδήλατο και μπορεί να πέσουν,σπάσουν κλπ δεν θέλω να δώσω και πάρα πολλά λεφτά οπότε το budget το βάζω μέχρι 50 -60 ευρώ. Το κινητό μου είναι το xiaomi mi 9t pro και τα τωρινά τα Xiaomi mi true wireless basic. Ευχαριστώ.

τα onyx αγοράζει ο κόσμος

την επόμενη εβδομάδα πιστεύω τα μαγαζιά θα τα έχουν πάλι στην Ελλάδα στα 40 ευρώ αλλιώς 30 από Ιταλία

https://www.canguro.gr/tronsmart-onyx-ace-true-wireless-bluetooth-earphones-white

μετά τα tws200 από το public στα 50 ευρω https://www.public.gr/product/akoystika-bluetooth-edifier-tws200-mayro/prod10691222pp/ (θα ξαναπέσουν πιστεύω στα 50)

Αυτά τα γράφει όλα πιο πάνω

Κανένα δεν έχει noise cancelation

αποκοπή noise στο μικρόφωνο έχουν .... noise cancelation ειναι για να ακους εσύ κι όχι οι άλλοι

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Ok. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση,δεν το γνώριζα . Οπότε περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα και αν δεν βγει το onyx πάω για αυτό του public. Ευχαριστώ.

Παιδιά διαβάζω τα μηνύματα σχετικά με onyx και tws.

Ενδιαφέρομαι βασικά για τέτοια ακουστικά αλλά.

Μεγάλη αυτονομία η μάλλον ώρες συνομιλίας.

χρήση ενός ακουστικού και με ενδιαφέρει να μπαίνει και το δεύτερό ακουστικό στο δεξί αυτί.

Ποιότητα συνομιλίας.βασικό.αυτή την στιγμή έχω voyager 3200.

Ελάχιστο lag κατά την σύνδεσή με tv.

Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μπαίνει ανάποδα αλλά λογικά θα ακούγεται πιο σιγα.... θέλεις ακουστικά με λαστιχακια γι αυτό που Ρωτάς
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Και εγώ παρήγγειλα χθες τα onyx ace από Ιταλία και σήμερα ήρθαν!!! Αγορά από geekbuying. Εξαιρετικά στην ομιλία, πολύ καλά στη μουσική. Αν αντέξουν στο χρόνο θα έλεγα ότι για 30 ευρώ μιλάμε για κλοπή :D
Καλορίζικα!

Σου έστειλαν και την θήκη σιλικόνης που διαφημίζουν ότι δίνουν δώρο με την αγορά;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Μήπως τα μπερδεύεις με άλλα? Δεν δίνουν κάποια θήκη σιλικόνης μόνο το κουτί αποθήκευσης/φόρτισης.
Δες την φωτογραφία που έβαλα, σε παραγγελία από Ιταλία δίνουν δώρο και μια θήκη σιλικόνης που κανονικά κοστίζει 8,88€

1ab845f64ee3a295446ecdd4298d1eb8.jpg

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Τα είχα παραγγείλει κι εγώ Τετάρτη βράδυ(από Ιταλία) και πριν λίγο παρέλαβα. Πολύ γρήγορη παράδοση!

Πρώτη εντύπωση θετική. Περισσότερα αφου δοκιμαστούν μερικές μέρες. Τα πήρα κυρίως για ομιλία. Είχαν μέσα και την θήκη σιλικόνης.

Samsung galaxy s10

Αν στην δίνει στο checkout μια χαρά γιατί δεν το δείχνει όταν πας να παραγγείλεις.Εγώ τα παράγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν είχε κάποια τέτοια προσφορά.:(:(