spirospatra Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Κάποιο λινκ για το review και της αγοράς? Μου ήρθαν χθες τα Edifier W200BT στα 8€ ζημιά σύμφωνα με το vfm. Σε άλλο νήμα έχω αναλυτικό review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Κάποιο λινκ για το review και της αγοράς?https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D478728&share_tid=478728&share_fid=4676&share_type=t https://m.banggood.com/EDIFIER-W200BT-bluetooth-V5_0-Magnetic-Neckband-Earphone-Stereo-Sports-In-ear-Headphone-With-Mic-for-Xiaomi-p-1529290.html?rmmds=myorders για κάποιο λόγο μου τα βγάζει 29 δολάρια ενώ καναν 12.ψαξτα και αλλού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Κάποια φτηνή πρόταση με υποστήριξη Aptx,Καλό μπάσο απο 20Hz και αυτονομία minimim 8 hours? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του SBH52 για αγορά? Έψαξα αλλά δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του SBH52 για αγορά? Έψαξα αλλά δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο.To 54 Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 (edited) Παιδιά είμαι να σκάσω,Σε μία εβδομάδα έχασα τα απίστευτα Edifier W200BT που περίμενα 1μιση ολόκληρο μήνα.Να ψάξω τώρα ακουστικά με AptX;Αξίζουν;θα δω κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στον ήχο η μπα;Σύμφωνα με τα κριτήρια μου και αυτά που έψαξα ως τώρα (με AptX πλέον) και μπαταρία >7hrs με καλύπτουν μόνο τα QCY M1 Pro.Επίσης δε βρίσκω πουθενά πόσα db έχουν.Κάποια άλλη πρόταση; Edited August 17, 2019 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Παιδιά καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω bluetooth ακουστικά, πέτου. Γνωρίζετε ποια έχουν τη λειτουργία να σου αναφέρουν τον αριθμό όταν σε καλεί κάποιος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Κάποτε υπήρχε ένα νήμα για το SBH50 και θέλω να ρωτήσω τους ειδικούς το εξής. Ποιές είναι οι εφαρμογές που πρέπει να έχουν εγκατασταθεί για να λειτουργεί σωστά; Ρωτάω,γιατί πήγα το τηλ. στο σέρβις γιατί δεν φορτιζόταν σε λογικό χρόνο,και κάτι πείραξαν στις εφαρμογές,κάποιες έσβησαν,και τώρα το SBH50 δεν βγάζει όλα τα εικονίδια που έβγαζε πρώτα.Βγάζει μόνον τρία. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 (edited) Τα έχεις παραλάβει να μας πεις εντυπώσεις; Συμπαθητικά δείχνουν.... Εντυπωσιακα καλα για τα λεφτα τους. Συνδεονται αμεσα, δεν ξεσυνδεονται καθολου, εχουν γεματο ήχο, προς ωρας πανω απο 2 ώρες μουσικής και έχασαν 40%. TypeC φορτιση, καλωδιακι, δύο εξτρα σετακια σιλικονες πιο μεγάλα. Για συνομιλία έκανα πειραματα με το σταθερό μονο και μέχρι στιγμής δεν ειχα αντιλαλο, διακοπες ή αλλους περιεργους ηχους. Για 11 ευρω θα τα ξαναεπαιρνα χωρις δευτερη σκεψη. Με βολεψαν πολυ και ουτε καν κουραζουν. Αμα βγαλεις το δεξι ακουστικό απο το αφτι, σταματάνε. Edited August 31, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Αν δοκιμάσεις σε συνομιλία πως τα πάνε με τους εξωτερικούς ήχους,αν σε ακούνε καλά πες μας. Μεγεια! Εντυπωσιακα καλα για τα λεφτα τους. Συνδεονται αμεσα, δεν ξεσυνδεονται καθολου, εχουν γεματο ήχο, προς ωρας πανω απο 2 ώρες μουσικής και έχασαν 40%. TypeC φορτιση, καλωδιακι, δύο εξτρα σετακια σιλικονες πιο μεγάλα. Για συνομιλία έκανα πειραματα με το σταθερό μονο και μέχρι στιγμής δεν ειχα αντιλαλο, διακοπες ή αλλους περιεργους ηχους. Για 11 ευρω θα τα ξαναεπαιρνα χωρις δευτερη σκεψη. Με βολεψαν πολυ και ουτε καν κουραζουν. Αμα βγαλεις το δεξι ακουστικό απο το αφτι, σταματάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Αν δοκιμάσεις σε συνομιλία πως τα πάνε με τους εξωτερικούς ήχους,αν σε ακούνε καλά πες μας. Μεγεια! Με την πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Εντυπωσιακα καλα για τα λεφτα τους. Συνδεονται αμεσα, δεν ξεσυνδεονται καθολου, εχουν γεματο ήχο, προς ωρας πανω απο 2 ώρες μουσικής και έχασαν 40%. TypeC φορτιση, καλωδιακι, δύο εξτρα σετακια σιλικονες πιο μεγάλα. Για συνομιλία έκανα πειραματα με το σταθερό μονο και μέχρι στιγμής δεν ειχα αντιλαλο, διακοπες ή αλλους περιεργους ηχους. Για 11 ευρω θα τα ξαναεπαιρνα χωρις δευτερη σκεψη. Με βολεψαν πολυ και ουτε καν κουραζουν. Αμα βγαλεις το δεξι ακουστικό απο το αφτι, σταματάνε. Ενθαρρυντικές οι πρώτες εντυπώσεις! Για 11€ δεν περίμενα και τα παράγγειλα κι εγώ από τότε που σε ρώτησα, οπότε λογικά μέσα στην βδομάδα θα μου έρθουν. Εμένα δεν με απασχολεί και τόσο η μουσική όσο η ομιλία, γιατί βρίσκομαι αρκετές φορές έξω στο δρόμο.....θα δείξει και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Μεγιες. Ευχομαι να αντεξουν και στον χρονο. Εγω κυριως για μουσικη επειδη μιλαω ελαχιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Κάποτε υπήρχε ένα νήμα για το SBH50 και θέλω να ρωτήσω τους ειδικούς το εξής. Ποιές είναι οι εφαρμογές που πρέπει να έχουν εγκατασταθεί για να λειτουργεί σωστά; Ρωτάω,γιατί πήγα το τηλ. στο σέρβις γιατί δεν φορτιζόταν σε λογικό χρόνο,και κάτι πείραξαν στις εφαρμογές,κάποιες έσβησαν,και τώρα το SBH50 δεν βγάζει όλα τα εικονίδια που έβγαζε πρώτα.Βγάζει μόνον τρία. Προσωπικά έχω το Smart Connect και στο Smart Key. Αν βρω κρυμμένο κανένα άλλο θα ενημερώσω. Αλλά αν ψάξεςι στο Playstore με το SBH 50 θα σου βγάλει αναλυτικά τι υπάρχουν και από εκει θα καταλάβεις πιο λείπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Προσωπικά έχω το Smart Connect και στο Smart Key. Αν βρω κρυμμένο κανένα άλλο θα ενημερώσω. Αλλά αν ψάξεςι στο Playstore με το SBH 50 θα σου βγάλει αναλυτικά τι υπάρχουν και από εκει θα καταλάβεις πιο λείπει. Τhx. Με το που έβαλα το smart connect έβγαλε αμέσως τα 5 εικονίδια. Εκείνο που θέλω να σε ρωτήσω τώρα,είναι αν μπορείς τώρα να παίρνεις τηλέφωνο από το SBH50 χωρίς να βρίσκεις τον αριθμό στο κινητό. Δηλαδή,παλιότερα,άμα ήθελα να πάρω κάποιο τηλ. του οποίου ο αριθμός βρισκόταν στην μνήμη,και την οθόνη του ΒΤ,το έβρισκα στην οθόνη του,πατούσα το κουμπί και έπαιρνα τηλ.Μετά από κάποιες αλλαγές του λογισμικού στο Android,αυτή δυνατότητα χάθηκε,τουλάχιστον σ΄ εμένα. Εσύ,μπορείς να το κάνεις αυτό τώρα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ενθαρρυντικές οι πρώτες εντυπώσεις! Για 11€ δεν περίμενα και τα παράγγειλα κι εγώ από τότε που σε ρώτησα, οπότε λογικά μέσα στην βδομάδα θα μου έρθουν. Εμένα δεν με απασχολεί και τόσο η μουσική όσο η ομιλία, γιατί βρίσκομαι αρκετές φορές έξω στο δρόμο.....θα δείξει και θα ενημερώσω.Περιμένουμε για να τα πάρουμε και εμείς. Στάλθηκε από το CMR-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Με τρώει το χέρι μου για τα pamu slide. Τα έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Καλό μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Μεγιες. Ευχομαι να αντεξουν και στον χρονο. Εγω κυριως για μουσικη επειδη μιλαω ελαχισταΔεν ξέρω αν τα έχεις δοκιμάσει με θόρυβο.ακουγονται ή παιδεμα;μέσα στο αυτοκίνητο δηλαδή με ανοιχτό παράθυρο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Τhx. Με το που έβαλα το smart connect έβγαλε αμέσως τα 5 εικονίδια. Εκείνο που θέλω να σε ρωτήσω τώρα,είναι αν μπορείς τώρα να παίρνεις τηλέφωνο από το SBH50 χωρίς να βρίσκεις τον αριθμό στο κινητό. Δηλαδή,παλιότερα,άμα ήθελα να πάρω κάποιο τηλ. του οποίου ο αριθμός βρισκόταν στην μνήμη,και την οθόνη του ΒΤ,το έβρισκα στην οθόνη του,πατούσα το κουμπί και έπαιρνα τηλ.Μετά από κάποιες αλλαγές του λογισμικού στο Android,αυτή δυνατότητα χάθηκε,τουλάχιστον σ΄ εμένα. Εσύ,μπορείς να το κάνεις αυτό τώρα; Στο S7 Edge αυτό που κάνω είναι από την λίστα Εισερχόμενων/Εξερχόμενων/Αναπάντητων που έχει το SBH (και παίρνει προφανώς τα δεδομένα απο το κινητό) από εκεί καλώ όποιον θέλω. Αυτό που λες δεν θυμάμαι να γινόταν και δεν το έχω υπόψην μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Στο S7 Edge αυτό που κάνω είναι από την λίστα Εισερχόμενων/Εξερχόμενων/Αναπάντητων που έχει το SBH (και παίρνει προφανώς τα δεδομένα απο το κινητό) από εκεί καλώ όποιον θέλω. Αυτό που λες δεν θυμάμαι να γινόταν και δεν το έχω υπόψην μου. Σωστό αυτό. Να ρωτήσω και κάτι. Το SBH52 τελικά δουλεύει ικανοποιητικά πλέον στο S10, το μόνο που δεν κάνει σωστά είναι οι ειδοποιήσεις. Κάθε φορά που έρχεται μία ειδοποίηση και ταυτόχρονα παίζει το ραδιόφωνο, το ραδιόφωνο θα σταματήσει για λίγο, αλλά δεν θα ακουστεί ο ήχος της ειδοποίησης. Μερικές-σπάνιες-φορές, θα ακουστεί κανονικά ο ήχος. Το ίδιο συμβαίνει και όταν δεν ακούω ραδιόφωνο, μόνο που τότε χάνω τελείως την ειδοποίηση, στην οθόνη η ειδοποίηση εμφανίζεται κανονικά και η δόνησή του λειτουργεί επίσης πάντα. Το πιο τρελό είναι ότι μία ή δύο φορές, άκουσα και την φράση "1 notification from gmail", που άκουγα συνέχεια στο SBH50 που είχα παλιότερα, και μου υπαγόρευσε και το mail που έλαβα! Στις κλήσεις δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, έρχεται πάντα, και πάντα με το σωστό ringtone της κάθε επαφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Δεν ξέρω αν τα έχεις δοκιμάσει με θόρυβο.ακουγονται ή παιδεμα;μέσα στο αυτοκίνητο δηλαδή με ανοιχτό παράθυρο. Περιμένουμε για να τα πάρουμε και εμείς. Στάλθηκε από το CMR-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χθες τα παρέλαβα κι εγώ. Είναι λίγο μεγάλα συγκεκριμένα η θήκη τους, σαν πρώτο μειονέκτημα αλλά το ξεπερνάω. Το ευχάριστο για όσους τους ενδιαφέρει η μουσική, είναι τα ηχεία τους. Δυνατός και διακριτός ήχος χωρίς τσιρίδες. Δυστυχώς όμως για κλήσεις(ο λόγος για τον οποίο τα πήρα) είναι απογοητευτικά. Ειδικά σε εξωτερικούς χώρους.....ταλαιπωρείς τον συνομιλητή σου. Σε εσωτερικούς κάπως παλεύεται, αλλά πρέπει να μιλάς δυνατά. Άρα από μικρόφωνο δεν....... Οπότε κοιτάω κάτι άλλο για την χρήση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Βλέπω στο skroutz το Plantronics voyager edge στα 59€, χωρίς travel case. Αρχικά, αξίζει; Υπάρχει τέτοια έκδοση ή θα είναι τίποτα ανακατασκευασμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 True wireless με καλή ποιότητα κλήσης, που πάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 True wireless με καλή ποιότητα κλήσης, που πάμε;Μόνο airpods. Στάλθηκε από το CMR-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts