Jump to content

telis62

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by telis62

  1. Ναι ναι με τα δικά του. Όταν φορτίζω με powerbank, δεν παρατηρώ αυτό το πρόβλημα.
  2. Παιδιά καλησπέρα! Χαρούμενος κάτοχος του tab s7 από τον Οκτώβριο. Τελευταία και μετά την αναβάθμιση στο 3.1 έχω το εξής πρόβλημα. Εκεί που φορτίζει κανονικά ξαφνικά σταματάει η φόρτιση χωρίς να βγει κάποιο μήνυμα προβλήματος. Δεν το έκανε παλιά αυτό. Αν βγάλω το καλώδιο και το τοποθετήσω ξανά, η φόρτιση συνεχίζει. Σημειωτέον ότι δεν συμβαίνει σε κάθε φόρτιση. Τι λέτε να παίζει; Παίζει ρόλο που δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση του 3.1; Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα παιδιά και καλή πρωτοχρονιά! Έχει να προτείνει κανείς κάποια θήκη με screen protector που να συνδυάζονται χωρίς προβλήματα ; Ευχαριστώ!
  4. Όχι δεν παίζω τίποτα ούτε το χρησιμοποιώ κατά τη φόρτιση . Ίσως το υπεραναλυω εντάξει. Η θερμότητα ίσα που είναι αισθητή . Δεν είναι ενοχλητική και για να τη νιώσεις πρέπει να αφήσεις το δάχτυλο λίγα δευτερόλεπτα στο σημείο της οθόνης ακριβώς πάνω από την θύρα φόρτισης του κινητού .
  5. Δεν το νιώθεις πολύ έντονα απλά υπάρχει και εμφανίζεται μετά από λίγη ώρα χρήσης. Δεν παίζω παιχνίδια , μόνο σερφάρισμα με wifi. Απλά μου κάνει εντύπωση και σκέφτηκα να ρωτήσω. Την ώρα που υπάρχει αυτή η μικρή θερμότητα ο επεξεργαστής έχει 34-36C και η μπαταρία 26C Ευχαριστώ.
  6. Παιδιά στο κάτω μέρος του κινητού (πιο κάτω από το σημείο του δαχτυλικού αποτυπώματος) νιώθω λίγη θερμότητα μετά από σερφάρισμα κλπ. Το παρατηρείτε κι εσείς;
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Παρουσιάζονται δηλαδή και σε εσάς αυτά τα εικονίδια για την κατανάλωση; Και κάτι τελευταίο για να μην σας πρήζω άλλο . Από θερμοκρασίες κατά τη χρήση (χωρίς παιχνίδια) φτάνει 30-31 , είναι νορμάλ σωστά ; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. Καλησπέρα παιδιά . Έχω παρατηρήσει το εξής περίεργο στην κατανάλωση της μπαταρίας . Κάτω από το γράφημα μου εμφανίζει τα ποσοστά της εικόνα . Είναι λογικό να καταναλώνεται τόσο μεγάλο ποσοστό μπαταρίας στην αδράνεια; Έχω ανοιχτό aod. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  9. Καλησπέρα παιδιά! Νέος κάτοχος του κινητού από σήμερα! Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την γρήγορη φόρτιση. Ποια η γνώμη σας; Μειώνει την απόδοση και την υγεία της μπαταρίας; Επειδή κρατάω τα κινητά μου 3-4 χρόνια θέλω όσο γίνεται να διατηρήσω την μπαταρία σε καλό επίπεδο αναφορικά με την υγεία και την απόδοση της. Να αξιοποιήσω τη λειτουργία; Αν η απάντηση είναι όχι, μπορώ να αξιοποίησω οποιαδήποτε άλλη πρίζα που φορτίζει φορητή συσκευή; Σας ευχαριστώ!
  10. Μπορείς να μου προτείνεις ποια; Έστω σε pm. Ευχαριστώ!
  11. Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να προβώ κι εγώ στην αγορά του μιας που σε τέτοια χρήματα δεν νομίζω να υπάρχει άλλο κινητό με τόσα χαρακτηριστικά. Να ρωτήσω κάτι. Στο best price το βρίσκω ένα 50αρικο κάτω από το Σκρουτζ στα 450 ευρω. Τα μαγαζιά αυτά είναι έμπιστα, έχει αγοράσει κάνεις από εκεί; Ευχαριστώ!
  12. Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας! Θέλω να συνδέσω το tab s7 μου με προτζέκτορα ο οποίος έχει καλώδιο vga. Μπορεί να γίνει αυτό; Αν για παράδειγμα έπαιρνα κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/24798228/Powertech-USB-C-male-HDMI-VGA-female-PTH-041.html?from=catspan θα μπορούσα να συνδέσω τον προτζέκτορα πάνω του; Ευχαριστώ!
  13. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία! Καλή επιτυχία!
  14. Πήρα το απλό s7 πριν από μια εβδομάδα και η μύτη από το πενάκι άρχισε να κουνιέται πολύ όταν γράφω. Την έβγαλα και φαίνεται ότι είναι έτοιμη να σπάσει. Δυστυχώς το κουτί δεν έχει άλλη, πού λέτε να βρω ανταλλακτικό;
  15. Ευχαριστούμε πολύ! Καλές γιορτές και καλή επιτυχία!
  16. Ευχαριστούμε για το κινητό! Καλές γιορτές με υγεία!
  17. Παιδιά καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω bluetooth ακουστικά, πέτου. Γνωρίζετε ποια έχουν τη λειτουργία να σου αναφέρουν τον αριθμό όταν σε καλεί κάποιος; Ευχαριστώ
  18. Παιδιά καλησπέρα ! Εχω εδω και λίγες ημέρες το mi max3 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Όσο δυνατά κι αν πιέσω το βύσμα στη θύρα ακουστικών δεν φαίνεται να κουμπώνει. Φτάνει μέχρι ένα σημείο, το κινητό αναγνωρίζει τα ακουστικά και ο ήχος παίζει κανονικά αλλά το βύσμα βγαίνει πολύ εύκολα από τη θέση του . Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ πολύ .
  19. Παιδιά καλησπέρα σας. Αγόρασα πριν λίγους μήνες ένα tab s2 και χρειάστηκε πρόσφατα να το επαναφέρω στις εργοαστασιακές του ρυθμίσεις. Το θέμα όμως που δημιουργήθηκε είναι το εξής. Κατά το σετάρισμα της συσκευής μετά την επαναφορά και αφού διαλέξω γλώσσα και συνδεθώ με το wifi μου ζητάει να γίνει εγγραφή στο knox mobile enrollment και συγκεκριμένα σε μια ονομασία (mariagerfjord kommune), την οποία μετά από ψάξιμο είδα ότι πρόκειται για περιοχή ή επιχείρηση στη Δανία. Επιλέγοντας επόμενο η εγγραφή αποτυγχάνει και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να προχωρήσει η διαδικασία του set up. Να τονίσω ότι δεν ζητάει στοιχεία κλπ, απλά επιλέγω επόμενο για να γίνει αυτή η ταυτοποίηση. Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω; Το ταμπλετ δεν είναι μεταχειρισμένο αλλά καινούργιο από μαγαζί του σκρουτζ. Σας ευχαριστώ
  20. Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την κάμερα. Το φως από ορισμένες κολώνες της πόλης η κάμερα το αποτυπώνει με πράσινη απόχρωση ενώ γενικότερα τα υπόλοιπα φώτα αναγνωρίζονται κανονικά. Έχει να κάνει με την λάμπα και τον τρόπο που το φως της αντανακλάται στα lens της κάμερας ή παίζει να φταίει η κάμερα του κινητού; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...