Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θα ρωτήσω τον συνάδελφό μου που το έχει και θα προσπαθήσω να σου απαντήσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σε ευχαριστώ φίλε μου! :respect:

Θα περιμένω να μου πεις τις εντυπώσεις του! :)

εχεισ δικιο. εγραφα απο την εφημερια. βρισκεισ τα sbh 52 στα καταστήματα;

Το έχει στην σελίδα του εδώ

Παιδιά πήρα για δοκιμή κάτι ακουστικά spigen r32e

Το μόνο που έχω να πω είναι τα καλύτερα λόγια

Συνδέονται σε δύο συσκευές

Έχουν μαγνητακι και δένουν στον λαιμό

Δεν πέφτουν από τα αυτιά

Όταν τα δένεις στο λαιμό τότε κλείνουν. Μόλις χτυπήσει μία κλήση τα βάζεις στα αυτιά και συνδέονται αυτόματα και απαντάνε στην εισερχόμενη κλήση

Σε αναπαραγωγή μουσικής είναι καλά.

Αποσυνδεσεις δεν μπορείς να παρατηρήσεις αφού με το που τα δένεις κλείνουν οπότε δεν καταναλώνουν ενέργεια καθόλου

Πιο πριν είχα plantronics backbeat go 2

Τα spigen με βολεψαν περισσότερο

Και σε κλήση είναι αρκετά καλά ακούς και σε ακούνε σωστά

Γενικά πολύ καλά

https://www.spigen.com/products/r32e-wireless-earphones

Nokia 8800 Scirocco

Σε ευχαριστώ φίλε μου! :respect:

Θα περιμένω να μου πεις τις εντυπώσεις του! :)

Σε γενικές γραμμές όσον αφορά την ομιλία και την ακουστική είναι πολύ ευχαριστημένος. Και ακούει καθαρά και τον ακούνε μια χαρά. Αυτό που θα ήθελε ήταν να είχε λίγο καλύτερη μπαταρία μιας και όπως μου είπε βγάζει 1,5 με 2 μέρες max.

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Υποθέτω ότι και για μουσική θα είναι καλό...

Ο φίλος σου το χρησιμοποιεί με τα ακουστικά της συσκευής ή με δικά του; (ίσως και αυτό να συμβάλει στη βελτίωση του ήχου/μουσικής)

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Υποθέτω ότι και για μουσική θα είναι καλό...

Ο φίλος σου το χρησιμοποιεί με τα ακουστικά της συσκευής ή με δικά του; (ίσως και αυτό να συμβάλει στη βελτίωση του ήχου/μουσικής)

Όχι τα δικά του χρησιμοποιεί, αλλά είναι πολύ ικανοποιημένος!!! Μουσική θα σου πω ψέματα γιατί δεν είναι ο τύπος που κάθεται να ακούει μουσική μέσω bt οπότε δεν μπορώ και να σου απαντήσω.

Οκ!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! :)

Με δυο λόγια, είναι αρκετά ικανοποιημένος (φαντάζομαι θα ήταν ακόμα περισσότερο αν άντεχε περισσότερο η μπαταρία και είχε αναγνώριση κλήσης με το όνομα του καλούντος και όχι απλά με τον αριθμό του).

Ψήνομαι να το δοκιμάσω... :)

• 2 weeks later...
Καλησπέρα . Ενδιαφέρομαι για αγορά Bluetooth που να μπορείνα σσυνδεθεί ταυτόχρονα σε πάνω ααπό μια συσκευη επίσης να μπαίνει στο λαιμο.τι προτείνετε?

Καλησπέρα . Ενδιαφέρομαι για αγορά Bluetooth που να μπορείνα σσυνδεθεί ταυτόχρονα σε πάνω ααπό μια συσκευη επίσης να μπαίνει στο λαιμο.τι προτείνετε?

Ανέφερέ μας και το budget σου, να σου προτείνουμε... Πχ το φτηνό και ταπεινό Awei 920 Bl που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα, καλύπτει αυτά που λες... Κάνα 10άρικο από Κίνα, κάνα 20άρι από Eλλάδα... ;)

Ψάξε το spigen

Πολύ καλό. Το έχω εδώ και 2 εβδομάδες

Κάνει και για να ακούς μουσική

Nokia 8800 Scirocco

Ανέφερέ μας και το budget σου, να σου προτείνουμε... Πχ το φτηνό και ταπεινό Awei 920 Bl που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα, καλύπτει αυτά που λες... Κάνα 10άρικο από Κίνα, κάνα 20άρι από Eλλάδα... ;)

Συμφωνώ και επιτείνω :) Αψογο μέχρι και σήμερα!

XIAOMI REDMI NOTE 5

Εχετε να Προτείνετε κάτι κυρίως για τρέξιμο παιδιά σε bt. Ανεξαρτήτως τιμής κάτι ποιοτικό.

Nikos S7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Υπαρχει καποιο αρθρο που να εξηγει αν τα bluetooth ακουστικα μπορουν να εχουν ισαξια ποιοτητα ηχου με τα ενσυρματα; Μιλαμε για πανω-κατω ιδιες τιμες και στα δυο προϊοντα.

Μήπως γνωρίζει κανεις αν έχει κάποιο κατάστημα τα AirPods ετοιμοπαράδοτα ή αν υπάρχουν και σε καλύτερη τιμη από κάποια πηγή?

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Ψάχνω bluetooth με καλώδιο και να ακούω και να με ακούν καθαρά. Ακούω προτάσεις.

Αυτό είχα πάρει του πατέρα μου και έμεινε πολύ ευχαριστημένος. Έχει και δόνηση από ότι έλεγε η συσκευασία.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εχετε να Προτείνετε κάτι κυρίως για τρέξιμο παιδιά σε bt. Ανεξαρτήτως τιμής κάτι ποιοτικό.

Nikos S7 edge

Νικολα παρε τα IconX της Sammy.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Νικολα παρε τα IconX της Sammy.....

Είμαι ανάμεσα σε αυτά και στα jambra elite sports. Το μόνο που με προβληματίζει από μαρτυρίες χρηστών είναι η μπαταρία τους. Με φουλ χρήση και συνδεδεμένο το τηλέφωνο μιλάνε για 1:15 άντε 1:30.

Χωρίς σύνδεση με το τηλ μιλάνε για 3ωρο που είναι πολύ καλό.

Θα δούμε...

Τα έχεις δοκιμάσει να μου πεις την γνώμη σου???

Nikos S7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Sport ακουστικό χωρίς ear hook για μένα δεν νοείται. Έχω δοκιμάσει δεκάδες.

Με τον ιδρώτα γλιστράνε όλα μετά από λίγο και τα σπρώχνεις συνέχεια στο αυτί. Αντί να συγκεντρώνεσαι στην προπόνηση, έχεις το μυαλό στο ακουστικό. Ιδίως για τις ψείρες πιο πάνω, εκτός από την ιδιαίτερα μικρή μπαταρία ( μαξ 2 ώρες καινούρια, μετά από 1 χρόνο θα έχει μειωθεί κ άλλο αισθητά ανάλογα τη χρήση) θα έχεις το νου μην τα χάσεις κιόλας.

Όσο ακατάλληλα είναι τα over ear που φοράνε κάποιοι κ τρέχουν, άλλο τόσο είναι κ ψείρες χωρίς γάντζο.

me > you

Οταν λες over ear εννοεις τα μεγαλα ακουστικα για υπολογιστη;

Καποια καλα με ear hook εχετε να προτεινετε; Και τι εμβελεια εχουν πανω-κατω με το κινητο; Μπαταρια απο το κινητο τελειωνει πιο γρηγορα με αυτο τον τροπο;